Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ti honnan szoktatok amd kártyához drivert letölteni?
Mert az Asus oldalán 1db drivert találtam, az amd oldalán meg 2db, egy tavalyit, meg egy betat, amit fel is raktam, de utána fekete képernyő fogadott.
Nem kapcsolt vissza az órajelekből?
Van egy Nvidia Palit Gtx 275-s kártyám.
Amikor játszok (pl. CS:GO), akkor egy idő után elkezd melegedni és elér kb. 68-70 °C-t.
Ez normális? Mennyi a max. hőmérséklet ami még nomális?
Köszi a választ!
Nekem lenne egy asus hd 6970 driect cu ii 2gb gddr5ös karim,és az lenne kérdésem róla,hogy a gpu 76-84fok..ink olyan 76ig szokott felmenni az jó ennél a típusnál,vagy direct cu ii mennyivel nyújt hűvösebb érzetet a kártyának? 😃 (1920x1080ba )
van a tapnak van a vga-nak es a procinak.
Hayamnak vannak kis lyukacskak ay oldalan hatan ay egesz lyukakocs ennyi.
kérdésem az lenne hogy nem baj ha 75`C fokos a procim?
i3-4160,asrock h81m-vg4 alaplappal.
Ezt renderelés közben mértem.(vidi)
amúgy aida64-el ha számít.
Nagyon vészes?
Inkább r9 280.
Ezzel már menne a GTA5 very high és Battlefield4 ultra.
[LINK]
homályos kép nekem attól javult meg, hogy egy Auto- gombot nyomtam a monitoron, egy próbát megér
Lehet, hogy a kondi nem is bírná benne és szétmenne egyből.
Egy gép amelyik teszem azt 440w-ot eszik játék alatt, bekapcsolásnál legalább 250w+ fog felvenni (és nem fokozatosan emelkedve hanem hirtelen, azonnal).
Szóval ha gyenge a táp akkor nem fog elindulni. Persze ez ennél a tápnál nem téma, csak mondom.
Sokan ajánlották nekem a HD5870-t, ami nekem árban/teljesítményben tökéletes, csak az a gondom vele hogy GDDR5-s és nekem a kártyám GGDR3-s. Kompatibilis lenne a GDDR5-s kártya a konfigommal?
Konfig:
Alaplap : Asus-M4N78
Processzor : AMD Phenom II x4 965 (4 mag, 3.6GHz)
Videókártya : Nvidia Palit Gtx 275 448bit/896 MB DDR3
Memória : 4 x 2 GB DDR2 800 MHz
Processzor hűtő : Coolermaster Hyper TX3 Evo
Tápegység : Chieftek 500 W
Merevlemez : 700 GB 5200 RPM
Köszi a választ 😀
Be lett kötve az új táp, de ezzel a táppal se ad képet, a r9 290, pedig még a csippanás is megvan, a másik táppal nem volt, a hd 6870 pedig egyből ad, ventilátor forog, csak kép nincs, így van bekötve.
Mi lehet a probléma?
https://gepigeny.hu/gpu/compare/radeon-r9-280x-v…ce-gtx-770
segítséget kérnék.van egy msi r9 280x-em [LINK] ,most tudnám cserélni egy asus gtx 770.re [LINK]
a kérdés hogy megéri-e,amivel játszok /wot/ elvileg nv optimalizált,ahogy néztem youtube videókat ott hasonlóan teljesítenek.nézten teszteket,összehasonlítást is de nem teljesen egyértelmü számomra.Van aki azt mondja hogy msi mert 3gb 384bit valaki hogy nv,attól függetlenül hogy 2gb 256bit
kérném a véleményeteket,köszönöm
Ha egyikse jön be akkor én utánanéznék a garanciapapírnak,ilyen esetben a gari típúsától függ,hogy kicserélik-e,ha beszart.
Sok sikert!
Feltettem a Witcher 3-at, közepes-magas garfikán megy is szépen, viszont elkezdtek a textúrák villogni. Nem mindig csinálja, de elég zavaró. Ma már a GTA V-nél is feltűnt. Eddig ott semmilyen probléma nem volt. High-Very high beállítások mellett. Lehet ez driver is, vagy túlmelegedett a kártya és kb. b*szhatom. Garancia egyébként van rá, az ilyen esetben él? Köszi előre is a segítséget!
A monitor a fő csatlakozósban van.
A monitor kábel melyikbe van bedugva?
Ha jól emlékszem akkor az összes ram CL5-ös és 800MHz-s.
64 bites az op. rendszer