Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
berki_zsolt avatar
windows live mappát keress
0
0
0
0
Szykla avatar
Sehol sem találom az MSN mappáját a keresőbe is beírtam de az se találja egyszerűen eltűnt mikor meg újra akartam telepíteni az egészet akkor meg ezt írta ki.

Probléma merült fel a telepítés során. A következő program nem lett telepítve: Windows Live Suite.
Rendszerhiba részletei
Kód: 0x8000ffff
Leírás: Katasztrofális hiba

A nete találtam egy pár szót róla hogy minden msn mappát le kell törölni és ujra telepitésel orvosolható de nem tom hogy mit kellene letörölnöm mert egy msn mappát se találok.😢
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ja nekem is törölt már egy rendszerfájlt de jelenleg nem zavar semmiben
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Szerintem a drága kedves Minor Nod32 kitörölte azt a fájlt vírusírtás közben, mert egy lom vírusírtó, mind1! Keress rá a neten, és másold be a WINDOWS\system és az msn könyvtárába, de előtte csinálj mentést a fájlról, amit felülírsz!
0
0
0
0
Szykla avatar
Nod32 is meg a CCleaner-t is le futattam már de semmi 1 pár fájlt elrendezet meg karanténba tett de ezenkívül semmit se talált .
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
valószínűleg 1 helyes kis trójai...
0
0
0
0
Szykla avatar
Tudna nekem valaki segíteni délelőtt semmit se írt ki most meg hogy bekapcsolom és betölt az asztal meg mi egymás ez a panel ugrik be😕

https://img704.imageshack.us/img704/8550/hiba.png

Ez most pontosan mit jelent vagy mitől van mert nekem dunsztom sincs hogy mit ronthattam el.
Ilyenkor mit tudok csinálni vagy mi a tehendö ?😢
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A 65 fok elvileg nem sok, de nekem még O.C-val sem megy 60 fok fölé, szóval az nem igazán egészséges! Ki kellene egy másik gépben próbálni!
0
0
0
0
turbopc avatar
turbopc írta:
de akkor mi lehet a hiba????
de am kettö van benne 1 db 1gigás meg 1 db 2 gigás és mivan ha a 2 közül az egyik hibásodott meg ...

hát nem hiszem mert játék közben max 55 fokos maga a kártya
a memoria rajta 65 fokos(ez lehet kicsit sok)😳
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Nem túlmelegedik esetleg a vga?
0
0
0
0
turbopc avatar
de akkor mi lehet a hiba????
de am kettö van benne 1 db 1gigás meg 1 db 2 gigás és mivan ha a 2 közül az egyik hibásodott meg ...
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
HA a Ramod lenne hibás, el sem indulna a gép, hanem bekapcsolás helyett sípol a gép..
0
0
0
0
turbopc avatar
nekem az lenne a problémám hogy ha elkezdek vmilyen játékon jáccani akkor sipol a gép addig mig be nem fejezem a játékot de igy netezés körben semmi problem (én ram hibára gondolok )😢
plz HELP😳
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Szorzót lehet valahogy állítani ? Mert ha alap szorzóval húzom akkor több lesz az FSP mint amit az alaplap elbír és mindig újraindul a gép.Én csak a BUS-t tudtam állítani.

Belehet valahogy állítani hogy ne lépje túl a 333FSP-t de feljebb tudjam húzni a CPU-t ? Most van 165 x 11.5-ön de ha már 166-ra rakom akkor játék közben újraindul , mert túllépi a 333FSP-t.
0
0
0
0
Flash avatar
Ok ezt én is tudom, csak arra voltam kíváncsi, hogy tényleg a hőmérséklet miatt lő-e le a gép, vagy más miatt!
Szóval ha lecserélném a gyári hűtést, akkor vinné ezt a frekit, vagy ennél magasabbat is.

Am köszi a választ! 😀
0
0
0
0
toopa avatar
Flash írta:
Elképzelhető, hogy magasak ezek a hőfokok?
Mert itt halt be a procim 2. magja Prime95 Blend tesznél pár perc után 3120Mhz-en.

https://kepfeltoltes.hu/100408/Prime95_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem elképzelhető, hanem egyértelmű hogy magasak! Vegyél vissza kicsit a feszültségből és az órajelből.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
elméletben nem mert csak a rendszerfájlkoat cseréli ki

a hozzászólásod mellett van egy ki szerkesztés fül ha rámész módosíthatod a hozzászólást és nem kell 2 szer rögtön egymás után írnod
0
0
0
0
psychosocial avatar
ha windows 7 nél javitást csinálok akkor minden progi mükszik majd?
mármint nemkell a progikat ujratelepiteni?
0
0
0
0
Flash avatar
Elképzelhető, hogy magasak ezek a hőfokok?
Mert itt halt be a procim 2. magja Prime95 Blend tesznél pár perc után 3120Mhz-en.

https://kepfeltoltes.hu/100408/Prime95_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
sisko avatar
Lehet,hogy van valami beállítás-elvileg-de sajnos nekem is csak PS2-es eszközök működnek BIOSban.
0
0
0
0
psychosocial avatar
elvileg a biosban kéne turkálnod kicsit hátha van vmi beállitás vagyepdig ps2dugo átalakitot veszek de sztem marad a ps2dugo mert a biosban nemhiszem h van vmi beáll😞
0
0
0
0
FeRR avatar
Nem vezeték nélküli, igen, gondoltam arra is😃 Csak érdekelne, hogy van-e más megoldás.
0
0
0
0
psychosocial avatar
őő vezeték nélküli? amugy szerintem vegyél egy usb átalakítót hozzá(usb böl ps2) szerintem bármely számtech boltban megtalálod...
0
0
0
0
FeRR avatar
Simán elbírná. Nekem is lenne egy probémám. Ugye vettem most egy egér+bill szettet, és működik mind a kettő rendesen, de csak az után, miután a Windows betöltött. Magyarul a boot-ban nem mozog, nem tudok változtatni csökkentett módról normál módra, meg ilyenek. Valaki tudna erre valami megoldást? USB csatlakoztatású a bill.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Újítottam a tervezett gépemen...a táp elég lenne rá? megnéznétek? kösz
0
0
0
0
Szuzuki avatar
köszönöm a segítséget... 😉
0
0
0
0
sagesz93 avatar
bele, mert AGP foglalat.
0
0
0
0
Szuzuki avatar
sagesz93 írta:
agp-re nem érdemes fejleszteni, de ha akarsz akkor én ezt venném: [LINK]

akkor ez bele is menne az én alaplapomba?
0
0
0
0
sagesz93 avatar
agp-re nem érdemes fejleszteni, de ha akarsz akkor én ezt venném: [LINK]
0
0
0
0
Szuzuki avatar
nah olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy az én alaplapomba (ASRock 775i65G) kéne valami jó vga a jelenlegi helyett (Yuen Radeon 9600 256MB) mert ez már egy kicsit elavult a jelenlegi gémekhez képest. mit ajánlotok?
0
0
0
0
kakas avatar
Az lenne a kérdésem h a ddr3 775 lapoknál mikor irja az 1600(O.C)-t ez ugye hogy 1600ig fel lehet huzni,na de most mitörténik akkor ha a lapba veszek 1600MHz ramot?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Elég csak elfordítani, ahhoz nem kell kiszedni az egész alaplapot!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Hogyha le akarom szedni a cpu hűtőjét, hogy tegyek rá friss hűtőzsírt akkor ki kell szedni az alaplapot vagy csak elfordítom a pöcköket és kész?
0
0
0
0
Atosz3 avatar
Ha be van kapcsolva akkor igen 😀
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Egy külső merevlemezre egyből lehet a netről tölteni az adatot ?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
akkor az a baj rakd újra a rendszert és jól fog menni
0
0
0
0
psychosocial avatar
kösz a segítséget kmisi és sagesz am az alaplapot cseréltem meg a procit😜
0
0
0
0
no avatar
csak úgy kérdeztem mert láttam hirdetést és kiváncsi voltam
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Miért kérdezed, ilyet akarsz venni, vagy ilyenbe akarsz procit venni?
0
0
0
0
no avatar
csak kíváncsi voltam!! de kössz😀
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Azt mondjuk ami igaz, vagy amit hallani akarsz? Nem igazán túl jó..
0
0
0
0
no avatar
GIGABYTE GA-81915P-DUO ez jó alaplap????
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Ha le tudnád fényképezni a kékhalált😆, akkor tudnánk hol a probléma, mert általában kiírja a probléma okát..
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hiába írsz többször nem fognak előbb válaszolni. Attól függ mit cseréltél ki mert ha alaplapot akkor 100 hogy újra kell rakni
0
0
0
0
psychosocial avatar
nem raktam újra a windows-t xp-m van... akk rakjam újra és műkszik
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció