Sehol sem találom az MSN mappáját a keresőbe is beírtam de az se találja egyszerűen eltűnt mikor meg újra akartam telepíteni az egészet akkor meg ezt írta ki.
Probléma merült fel a telepítés során. A következő program nem lett telepítve: Windows Live Suite.
Rendszerhiba részletei
Kód: 0x8000ffff
Leírás: Katasztrofális hiba
A nete találtam egy pár szót róla hogy minden msn mappát le kell törölni és ujra telepitésel orvosolható de nem tom hogy mit kellene letörölnöm mert egy msn mappát se találok.😢
Szerintem a drága kedves Minor Nod32 kitörölte azt a fájlt vírusírtás közben, mert egy lom vírusírtó, mind1! Keress rá a neten, és másold be a WINDOWS\system és az msn könyvtárába, de előtte csinálj mentést a fájlról, amit felülírsz!
nekem az lenne a problémám hogy ha elkezdek vmilyen játékon jáccani akkor sipol a gép addig mig be nem fejezem a játékot de igy netezés körben semmi problem (én ram hibára gondolok )😢
plz HELP😳
Szorzót lehet valahogy állítani ? Mert ha alap szorzóval húzom akkor több lesz az FSP mint amit az alaplap elbír és mindig újraindul a gép.Én csak a BUS-t tudtam állítani.
Belehet valahogy állítani hogy ne lépje túl a 333FSP-t de feljebb tudjam húzni a CPU-t ? Most van 165 x 11.5-ön de ha már 166-ra rakom akkor játék közben újraindul , mert túllépi a 333FSP-t.
Ok ezt én is tudom, csak arra voltam kíváncsi, hogy tényleg a hőmérséklet miatt lő-e le a gép, vagy más miatt!
Szóval ha lecserélném a gyári hűtést, akkor vinné ezt a frekit, vagy ennél magasabbat is.
elvileg a biosban kéne turkálnod kicsit hátha van vmi beállitás vagyepdig ps2dugo átalakitot veszek de sztem marad a ps2dugo mert a biosban nemhiszem h van vmi beáll😞
Simán elbírná. Nekem is lenne egy probémám. Ugye vettem most egy egér+bill szettet, és működik mind a kettő rendesen, de csak az után, miután a Windows betöltött. Magyarul a boot-ban nem mozog, nem tudok változtatni csökkentett módról normál módra, meg ilyenek. Valaki tudna erre valami megoldást? USB csatlakoztatású a bill.
nah olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy az én alaplapomba (ASRock 775i65G) kéne valami jó vga a jelenlegi helyett (Yuen Radeon 9600 256MB) mert ez már egy kicsit elavult a jelenlegi gémekhez képest. mit ajánlotok?
Az lenne a kérdésem h a ddr3 775 lapoknál mikor irja az 1600(O.C)-t ez ugye hogy 1600ig fel lehet huzni,na de most mitörténik akkor ha a lapba veszek 1600MHz ramot?
Probléma merült fel a telepítés során. A következő program nem lett telepítve: Windows Live Suite.
Rendszerhiba részletei
Kód: 0x8000ffff
Leírás: Katasztrofális hiba
A nete találtam egy pár szót róla hogy minden msn mappát le kell törölni és ujra telepitésel orvosolható de nem tom hogy mit kellene letörölnöm mert egy msn mappát se találok.😢
Ez most pontosan mit jelent vagy mitől van mert nekem dunsztom sincs hogy mit ronthattam el.
Ilyenkor mit tudok csinálni vagy mi a tehendö ?😢
de akkor mi lehet a hiba????
de am kettö van benne 1 db 1gigás meg 1 db 2 gigás és mivan ha a 2 közül az egyik hibásodott meg ...
hát nem hiszem mert játék közben max 55 fokos maga a kártya
a memoria rajta 65 fokos(ez lehet kicsit sok)😳
de am kettö van benne 1 db 1gigás meg 1 db 2 gigás és mivan ha a 2 közül az egyik hibásodott meg ...
plz HELP😳
Belehet valahogy állítani hogy ne lépje túl a 333FSP-t de feljebb tudjam húzni a CPU-t ? Most van 165 x 11.5-ön de ha már 166-ra rakom akkor játék közben újraindul , mert túllépi a 333FSP-t.
Szóval ha lecserélném a gyári hűtést, akkor vinné ezt a frekit, vagy ennél magasabbat is.
Am köszi a választ! 😀
Elképzelhető, hogy magasak ezek a hőfokok?
Mert itt halt be a procim 2. magja Prime95 Blend tesznél pár perc után 3120Mhz-en.
Nem elképzelhető, hanem egyértelmű hogy magasak! Vegyél vissza kicsit a feszültségből és az órajelből.
a hozzászólásod mellett van egy ki szerkesztés fül ha rámész módosíthatod a hozzászólást és nem kell 2 szer rögtön egymás után írnod
mármint nemkell a progikat ujratelepiteni?
Mert itt halt be a procim 2. magja Prime95 Blend tesznél pár perc után 3120Mhz-en.
agp-re nem érdemes fejleszteni, de ha akarsz akkor én ezt venném: [LINK]
akkor ez bele is menne az én alaplapomba?