LOL 😆 Hát legalább találtunk egy játékot ahol lehet tesztelni a processzorokat 😆
Pixx kíváncsi vagyok holnap hogy viszi neked a I7-2600K Nagyon várom 😆 De hogy kaphatot ki az I5-3470 egy Fx-töl én úgy tudtam erősebb. Csalódtam az i5-ben most elsőnek, ez elég érdekes.
De találtam videót ahol I5-3470 GTX 970 mellet fix 60 fps-el viszi
Mi ez a játék te nem gondoltam volna hogy az fx-nél a 4 modult is így leterheli vagy ha tetszik 8mag
ah már rendesen kíváncsi vagyok rá hogyan fog menni 😃
Rambustibi
1) Maradjunk a kultúránál, nem fröcsögök, kommentelek. Tiszteljük meg egymást oké?
2) Tedd rá rendesen a hűtőt, lehet, hogy nincs jól rajta. Vagy takarítsd ki néha, látom elég poros, meg a VGA-d mókuskereke is. Takarítani kell... Ez van. Legyen szellőzés a házban, ne 40°C os levegővel hűtse.
3) A konnektoros mérésed bocs de nagyon nem hiteles, mert az egész gépet méri. Légy szíves Monitoros TDP alkalmazni, és legyél precíz, mikor nyilatkozod a szubjektivitást. Elvégre mi garantálja, hogy ugyanazon hardverelemek vannak a gépben (mert ezt valamiért nem hangsúlyoztad...)
és 4) Én nem tudom honnan vagy melyik zsebedből szedted azt a + - 5 fpst... Vagy valamit nagyon benéztél...
Javaslom tekintsük gyorsan át a két cpu teljesítményét az alábbi linken...
http://www.anandtech.com/bench/product/1260?vs=1289
Mint látod van a játéktesztek 1/3 ánál 10-12 fps is, néhol több.. (tudom tudom... de legyünk precízek.
Végül egy másik :
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4790K-vs-AMD-FX-9590
Csak olyat mondj ahol megveri az amd az i7-et aztán beszélgetünk arról tovább. Köszi.
Jah, remélem tanultál valamit... Kérdezz és válaszolok.
Pixx : kicsit visszavehetnél a fanboykodásból... az oldal a buta...? amúgy tényleg nem tudod hogy kell kikapcsolni itt az oldalon a smiley-kat hogy ne legyen rossz a linked...? lol
Nem okoz gondot nagy menő csak ez az oldal sajnos olyan buta hogy néha a linket smileynak nézi és nem lehet sajnos beilleszteni ezért inkább hanyagolom de gondlom fx-el betudnám illeszteni óhmálygád
Valószínűnek tartom, hogy user error lehet...
A link helyes beillesztése user error itt pár fórumtársnál, "veszélyesebb" dolgokba bele sem merek gondolni, hogy mehet, ha egy ilyen egyszerű dolog nem sikerül pár embernek...
Tessék 16gb ram + egy húzott 3770k ami 4,3-on megy gondolom a vga-t letudod a grafikonból olvasni.Jó persze neked netezés közben nem idle de nekem is van fogyasztás mérőm és netezés közben sem eszik többet max 15-25w-al hol van az még 173tól 😃
Én is azt szedtem amit a legtöbben Seedelnek! 😆 Jó választás! 😃
Kedves Tibor nem szállsz be közünk az AC3 tesztbe ? Szerintem nem csak én vagyok kíváncsi rá.d
enyém alapjáraton 47-48 wattot 😆
Jángír:
Itt tudsz olvasgatni a kupak alatti "csodapaszta" miatt kialakult "hűvös" értékekről: [LINK]
Crysis 3 gyári értékeken, azaz 4.4Ghz turbo boost+gyári hűtő 91C°. Ez igencsak nem benchmarkolás, de ha neked az és ez már nálad OC, akkor no komment... 😶
Jobb teljesítményről beszélsz, amikor teljesen mást tapasztalok. Te mit tapasztaltál az FX processzoroddal, már ha volt egyáltalán AMD processzorod, és nem csak az internetről elkapott baromságokat fröcsögöd..
Fogyasztás: i7 4790K 1.099V @ 4398.97 Mhz-n jelenleg csak internetezem és 173W áramot vesz fel a konnektorból a gép (kijelző nincs benne, mert máshonnan kapja az áramot), ugyanez AMD vonalon FX9590 1.535V @ 5112Mhz-n internetezés közben 198W áramot vett fel a konnektorból. Az intel 88W TDP 22nm az AMD 220W TDP 32nm szóval hatalmas az energiamegtakarítása az intel processzornak az AMD-hez képest. És akkor még a csúcs desktop intel processzort nem is hasonlítottam (ami nem 88W TDP), mert az FX9590 jelenleg az AMD desktop csúcsprocesszora.
Az intel gyári procihűtője egy szinten van az AMD gyári hűtőjével, mindegyik gané, szóval nem kell ferdíteni, hogy amikor az ember AMD procit vesz, persze hogy olcsóbb, mert még cpu hűtőt is kell venni, az intelhez meg nem, mert az jobban teljesít, mint a riválisé. Szóval ez az összehasonlítás is egy baromság.
Játékok alatt ugyanazt a szintet hozza az i74790K, mint az FX9590 +5 -5 fps. Mennyibe kerül a két processzor? Amennyivel többe kerül az intel cpu, annyival jobb?
Te hogy látod? Mi a tapasztalatod, hadd tanuljak.....
Köszi srácok! 😀 Pár hetet még kibír nettezni meg filmet nézni még így is tökéletes, a videó kártyámon van hdmi így van rákötve a tévére és filmet sorozatot nézni még jó. Csak az intelesek vannak benne az assasin 3 kihívásba ez is jelenthet valamit 😀
Érdekes hogy ennyi inteles van itt gondolom azért mer annyira rossz procikat csinálnak.
tibi meg liptiken kívül nincs is más ja meg katy3 na a kisebbségiek 😃DD
Carl18Nem lepkefing az... Senkire ne hallgass, a játék menjen jól a többi le van ejtve. Csak az számít, hogy örömöt jelentsen. AC n forever {nE [1..6]}
Pixx kíváncsi vagyok holnap hogy viszi neked a I7-2600K Nagyon várom 😆 De hogy kaphatot ki az I5-3470 egy Fx-töl én úgy tudtam erősebb. Csalódtam az i5-ben most elsőnek, ez elég érdekes.
De találtam videót ahol I5-3470 GTX 970 mellet fix 60 fps-el viszi
ah már rendesen kíváncsi vagyok rá hogyan fog menni 😃
Kösz a videót , hát nem leszek boldogtalan.
1) Maradjunk a kultúránál, nem fröcsögök, kommentelek. Tiszteljük meg egymást oké?
2) Tedd rá rendesen a hűtőt, lehet, hogy nincs jól rajta. Vagy takarítsd ki néha, látom elég poros, meg a VGA-d mókuskereke is. Takarítani kell... Ez van. Legyen szellőzés a házban, ne 40°C os levegővel hűtse.
3) A konnektoros mérésed bocs de nagyon nem hiteles, mert az egész gépet méri. Légy szíves Monitoros TDP alkalmazni, és legyél precíz, mikor nyilatkozod a szubjektivitást. Elvégre mi garantálja, hogy ugyanazon hardverelemek vannak a gépben (mert ezt valamiért nem hangsúlyoztad...)
és 4) Én nem tudom honnan vagy melyik zsebedből szedted azt a + - 5 fpst... Vagy valamit nagyon benéztél...
Javaslom tekintsük gyorsan át a két cpu teljesítményét az alábbi linken...
http://www.anandtech.com/bench/product/1260?vs=1289
Mint látod van a játéktesztek 1/3 ánál 10-12 fps is, néhol több.. (tudom tudom... de legyünk precízek.
Végül egy másik :
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4790K-vs-AMD-FX-9590
Csak olyat mondj ahol megveri az amd az i7-et aztán beszélgetünk arról tovább. Köszi.
Jah, remélem tanultál valamit... Kérdezz és válaszolok.
inkább nem írok...
Aham..hogyne..
Hajrá Dunaújváros!!! 😎
Miből gondolod, hogy user error van?
2db ssd
1db hdd
1db vga
4db venti (1db 7cm, 2db 12cm, 1db 20cm)
2X8GBram
1cpu gyári hűtővel
Valószínűnek tartom, hogy user error lehet...
A link helyes beillesztése user error itt pár fórumtársnál, "veszélyesebb" dolgokba bele sem merek gondolni, hogy mehet, ha egy ilyen egyszerű dolog nem sikerül pár embernek...
http://www.speedtest.net/my-result/4804880240
http://www.speedtest.net/my-result/4804869498
Igen lehet nevetni nincs pénz jobbra 😞 (nem csak ez a max itt sajna 😃😉
Akkor ha a T-home is úgy akarja, akkor holnap este már meg tudom osztani veletek a videóm.
[url]http://prohardver.hu/dl/cnt/2015-05/118359/results/fogy.png
[/url]
Tessék 16gb ram + egy húzott 3770k ami 4,3-on megy gondolom a vga-t letudod a grafikonból olvasni.Jó persze neked netezés közben nem idle de nekem is van fogyasztás mérőm és netezés közben sem eszik többet max 15-25w-al hol van az még 173tól 😃
Kedves Tibor nem szállsz be közünk az AC3 tesztbe ? Szerintem nem csak én vagyok kíváncsi rá.d
enyém alapjáraton 47-48 wattot 😆
Itt tudsz olvasgatni a kupak alatti "csodapaszta" miatt kialakult "hűvös" értékekről: [LINK]
Crysis 3 gyári értékeken, azaz 4.4Ghz turbo boost+gyári hűtő 91C°. Ez igencsak nem benchmarkolás, de ha neked az és ez már nálad OC, akkor no komment... 😶
Jobb teljesítményről beszélsz, amikor teljesen mást tapasztalok. Te mit tapasztaltál az FX processzoroddal, már ha volt egyáltalán AMD processzorod, és nem csak az internetről elkapott baromságokat fröcsögöd..
Fogyasztás: i7 4790K 1.099V @ 4398.97 Mhz-n jelenleg csak internetezem és 173W áramot vesz fel a konnektorból a gép (kijelző nincs benne, mert máshonnan kapja az áramot), ugyanez AMD vonalon FX9590 1.535V @ 5112Mhz-n internetezés közben 198W áramot vett fel a konnektorból. Az intel 88W TDP 22nm az AMD 220W TDP 32nm szóval hatalmas az energiamegtakarítása az intel processzornak az AMD-hez képest. És akkor még a csúcs desktop intel processzort nem is hasonlítottam (ami nem 88W TDP), mert az FX9590 jelenleg az AMD desktop csúcsprocesszora.
Az intel gyári procihűtője egy szinten van az AMD gyári hűtőjével, mindegyik gané, szóval nem kell ferdíteni, hogy amikor az ember AMD procit vesz, persze hogy olcsóbb, mert még cpu hűtőt is kell venni, az intelhez meg nem, mert az jobban teljesít, mint a riválisé. Szóval ez az összehasonlítás is egy baromság.
Játékok alatt ugyanazt a szintet hozza az i74790K, mint az FX9590 +5 -5 fps. Mennyibe kerül a két processzor? Amennyivel többe kerül az intel cpu, annyival jobb?
Te hogy látod? Mi a tapasztalatod, hadd tanuljak.....
tibi meg liptiken kívül nincs is más ja meg katy3 na a kisebbségiek 😃DD
i5-4460, szedd össze magad, ne hozz rám szégyent 😆
1280x1024, Shadowplay és valószínűleg ultra grafika 😜
Winrar:eddig a gta5-ben nem mozdult még ki a vga 98-99%-ról sajnos :S
Legalább volt egy kis élet itt ismét 😆