cris93 írta:
és neked gyári hűtőd van rajta
és hány fokos szokott így lenni 4 maggal?
Áááá, gyári hűtőt sose használok. Az csak vészmegoldás 😀 Cooler Master TX2 van rajta. 4 magosítva nem mutatja a magok hőmérsékletét, a CPU max 49 fokos IBT-vel nyúzva. (Ilyen terhelést sehol se kap valós alkalmazások alatt).
cris93 írta:
hát 58 volt eddig a max vagy 3-4 óra dirt 2 után
gyárival hűtöm igen
4 magosítani meg nem merem, de hogy miért azt nem tudom😞
Hát a küldjél rá egy IBT-t, Prime-ot, Orthost stb. Azt leterheli rendesen. Gyári hűtő meg felejtős sztem. De a 4 magot miért nem nézed meg? Én aludni se tudnék így 😂 Első indításkor aktiváltam is a letiltott magokat, ki kíváncsi kettőre? 😃😃
gigazte írta:
már régi, lekapott a matrica, honnan mondjam meg szted?
Hogy tud lekopni a matrica? 😂 Vmi felirat, jelzés biztos van vhol. Ha egyre gyakrabban kapcsol ki, akkor a tápra érdemes gyanakodni. Kérj vkitől kölcsönbe egyet és teszteld azzal. Illetve a mostani konfigra eressz rá egy IBT-t + Furmarkot. Ha azt bírja, nincs para 😀 Bár a gyengébb minőségű tápok szeretik magukkal vinni a gépeket, szal ne megy életbiztosítás a dolog...
át dugtam egy másik gépbe a monitorom ott nem megy el....valószínű hogy táp hiba lesz? vagy valaki aki ért hozzá esetleg egy teamvieverrel nem lesné meg a gépem pm-ben küldeném a cuccost:/
Értem. Nem ismerem a Fraps programot, csak tippeltem, viszont más programnál lehet egyszerre a kettőt.
Nekem is lenne kérdésem:
Szóval. Nekem olyan problémám van, hogy újratettem a gépet, de nem tudok semmivel sem játszani, mert kékhalált kap a gép. Még a Google Földtől is. Utánanéztem, hogy mi lehet a baj, és látom, hogy a Windows DX11-et rakta fel a videokártya mellé (ami csak DX9-et tud) és gondolom ettől "hal kéket" a gép. Mit csinájak most vele?
1. 2 választás van Detect best sound input, hangfal, Use WIndows input elveg ez a mikrofon,
2. a 2-t nem lehet egyszerre,
3. mikrofon nem lehet minimumon mivel mások hallanak engem, ha hangfal bevan kapcsolva skype-nél hallanak!
Nekem abban kellene segíteni,hogy majd ha meglesz az új VGA-m ahhoz már jó lesz ez a 10,3 is akár,és a hír alján ott van a letöltési oldal,azt megnyitom kijön egy AMD-s oldal,s utánna nemtom mit válasszak !!! Valaki tud segíteni elég fontos!!!! 5770-hez kell,de lehet t*k mind1
Valószínűleg nem állítottad be, hogy honnan vegye a hangot( mármint, hogy a játék hangját vegye, vagy a microfonét, esetleg mindkettőt.), vagy a microfon hangereje minimumon van. Csak erre tudok tippelni.
csá, lenne egy kérdésem, FRAPS-el vettem fel Counter-Strike Source videót, de nem hallatszott a hangom miko mikrofonon beszéltem, mi lehet a gond, vagy mien progival vegyek föl videót?
super88 írta:
THX hedzso megnéztem a képernyő kikapcsot de nem az a gond, úgy értem hogy elmegy... mintha ki kapcsolnám tudod mint amikor megnyomod a gombot, aztán hogyha a táp kábelt... (szoval nem a kék csavargatosat.. 😃😉 ki veszem meg vissza akkor megint jó. ( 3 táp kábelal probáltam mindnél ugyanez) melegnek meleg a monitor de 1,5 ével ezelött amikot megvettem is ilyen volt de nem ment el soha most egy 2 napja....
Ha még garos, akkor vidd vissza. Táphiba is lehet akár.
THX hedzso megnéztem a képernyő kikapcsot de nem az a gond, úgy értem hogy elmegy... mintha ki kapcsolnám tudod mint amikor megnyomod a gombot, aztán hogyha a táp kábelt... (szoval nem a kék csavargatosat.. 😃😉 ki veszem meg vissza akkor megint jó. ( 3 táp kábelal probáltam mindnél ugyanez) melegnek meleg a monitor de 1,5 ével ezelött amikot megvettem is ilyen volt de nem ment el soha most egy 2 napja....
super88 írta:
hy, nekem az a probléma hogy a monitorom idönként csak fogja magát és el megy... aztán ha ki huzom a kábelt ( nem a csavarosat hanem a simát) visszajön.... azt hittem a kábelel van a gond de 3 kábeltl is megnéztem mindegyikkel ezt volt... help pls :/
Mármint a tápkábelt húzod ki? És mit jelent az, h elmegy? 😀
Nem melegszik nagyon a monitor ? Lehet,h maga a montior hibas...latatlanban ez csak 1 tipp persze. Windows-ban nincsen a kepernyo-kikapcs tul koranra allitva esetleg ???
KAKAS: En is hallottam mar sokmindent, de valotlant igyekszem nem allitani es osszezavarni feleslegesen vele masokat.
NE is vitatkozz, szvsz is ! 😉
Proci cserenel nem kell Windows-ujrarakni rendszerint es igen, en is nemreg csereltem procit, sz'al tudom, h mirol irok. RAM, VGA, TAPEGYSEG cserenel szinten nem kell windows-t ujrarakni. Az alalplap-cserenel kell csak ujratelepiteni a winfost mindenfelekeppen.
+ meg akkor is termeszetesen ujra kell rakni a winfost, ha a winchester ( vinyo, HDD) behal, amin a windows volt telepitve.
Procicserenel max. az fordul elo, h ha regi az alaplap BIOS-verzioja, akkor nem ismeri fel rendesen esetleg az uj procit, hiaba jo az alaplapba a proci. Ekkor KELL a BIOS-frissites ! 😉
Utana igy mar mukodnie kell rendesen az uj procival is a vasnak, ha 1eb hiba nincsen a konfigban.
Szerintem hagyd rá...
Kakasunk jó hogy itt van, mert kihalna a fórum, ha nem lenne, de értelmeset még nem szólt jelenléte alatt 😃
super88 írta:
hy, nekem az a probléma hogy a monitorom idönként csak fogja magát és el megy... aztán ha ki huzom a kábelt ( nem a csavarosat hanem a simát) visszajön.... azt hittem a kábelel van a gond de 3 kábeltl is megnéztem mindegyikkel ezt volt... help pls :/
Nem melegszik nagyon a monitor ? Lehet,h maga a montior hibas...latatlanban ez csak 1 tipp persze. Windows-ban nincsen a kepernyo-kikapcs tul koranra allitva esetleg ???
KAKAS: En is hallottam mar sokmindent, de valotlant igyekszem nem allitani es osszezavarni feleslegesen vele masokat.
Proci cserenel nem kell Windows-ujrarakni rendszerint es igen, en is nemreg csereltem procit, sz'al tudom, h mirol irok. RAM, VGA, TAPEGYSEG cserenel szinten nem kell windows-t ujrarakni. Az alalplap-cserenel kell csak ujratelepiteni a winfost mindenfelekeppen.
+ meg akkor is termeszetesen ujra kell rakni a winfost, ha a winchester ( vinyo, HDD) behal, amin a windows volt telepitve.
Procicserenel max. az fordul elo, h ha regi az alaplap BIOS-verzioja, akkor nem ismeri fel rendesen esetleg az uj procit, hiaba jo az alaplapba a proci. Ekkor KELL a BIOS-frissites ! 😉
Utana igy mar mukodnie kell rendesen az uj procival is a vasnak, ha 1eb hiba nincsen a konfigban.
super88 írta:
van msn-ed mert a 4 magosítás nem hiszem h fog menni?😞
ha nem akarod ne add meg
nah akkor megnézem majd a hétvégén azt a másik két magot
meg tuti veszek rá 1 jóféle hűtőt
am kösz a segítséget jó arc vagy
Nincsmit 😎 Egyes biosokban 3 maggal is ki tudod próbálni, így ha csak az egyik letiltott mag jó, akkor lesz egy X3-ad 😀
meg tuti veszek rá 1 jóféle hűtőt
am kösz a segítséget jó arc vagy
és neked gyári hűtőd van rajta
Áááá, gyári hűtőt sose használok. Az csak vészmegoldás 😀 Cooler Master TX2 van rajta. 4 magosítva nem mutatja a magok hőmérsékletét, a CPU max 49 fokos IBT-vel nyúzva. (Ilyen terhelést sehol se kap valós alkalmazások alatt).
de olvastam olyanokat h lehet hibásak a magok
és ha az enyém véletlenül az akkor nem lesz baja(lesül vagy valami)?
Persze, nem garantált, hogy jó mind a 4. Nemlesz baja, csak lefagy, vagy újraindul.
és ha az enyém véletlenül az akkor nem lesz baja(lesül vagy valami)?
hát 58 volt eddig a max vagy 3-4 óra dirt 2 után
gyárival hűtöm igen
Hát a küldjél rá egy IBT-t, Prime-ot, Orthost stb. Azt leterheli rendesen. Gyári hűtő meg felejtős sztem. De a 4 magot miért nem nézed meg? Én aludni se tudnék így 😂 Első indításkor aktiváltam is a letiltott magokat, ki kíváncsi kettőre? 😃😃
gyárival hűtöm igen
amd phenom x2 550 be
Jaja, néztem közben. Mennyire melegszik? Gyári coolerrel hűtöd? Miért nem próbálod meg 4 magosítani??? 😲
bocs h közbe szólok.
de azt szeretném kérdezni h mennyi a proci ideális hőmérséklete terhelés alatt?
ŐŐŐŐ, milyen proci? Igazából többet is elviselnek, de én 60 fok fölé tuti nem engedném.
de azt szeretném kérdezni h mennyi a proci ideális hőmérséklete terhelés alatt?
már régi, lekapott a matrica, honnan mondjam meg szted?
Hogy tud lekopni a matrica? 😂 Vmi felirat, jelzés biztos van vhol. Ha egyre gyakrabban kapcsol ki, akkor a tápra érdemes gyanakodni. Kérj vkitől kölcsönbe egyet és teszteld azzal. Illetve a mostani konfigra eressz rá egy IBT-t + Furmarkot. Ha azt bírja, nincs para 😀 Bár a gyengébb minőségű tápok szeretik magukkal vinni a gépeket, szal ne megy életbiztosítás a dolog...
Azt nem tom megmondani😆
Pedig az a lényeg, nem a ráhazudott felirat 😀
Nekem sincs 5letem, azért kérdeztem meg😞
u.i: futtatom a vírusellenőrzést, hátha vírus az oka
Táp márkája?
u.i: futtatom a vírusellenőrzést, hátha vírus az oka
Nekem is lenne kérdésem:
Szóval. Nekem olyan problémám van, hogy újratettem a gépet, de nem tudok semmivel sem játszani, mert kékhalált kap a gép. Még a Google Földtől is. Utánanéztem, hogy mi lehet a baj, és látom, hogy a Windows DX11-et rakta fel a videokártya mellé (ami csak DX9-et tud) és gondolom ettől "hal kéket" a gép. Mit csinájak most vele?
Kösz a segítséget mindenkinek!
2. a 2-t nem lehet egyszerre,
3. mikrofon nem lehet minimumon mivel mások hallanak engem, ha hangfal bevan kapcsolva skype-nél hallanak!
Ha még garos, akkor vidd vissza. Táphiba is lehet akár.
Szerintem hagyd rá...
Kakasunk jó hogy itt van, mert kihalna a fórum, ha nem lenne, de értelmeset még nem szólt jelenléte alatt 😃
mien procid lesz?