Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
Feki1991 írta:
Kmisi99 írta:
Én most töltöttem le egy 48gigás blue raj filmet m2ts kiterjesztéssel de nem tudom lejátszani az ég világon semmivel. A kmplayerr valamilyen szinten lejátssza de úgy hogy rohadtul ránagyít az egyik részére így csak kb pár képpontot látok

VLC és húzz rá egy deinterlace filtert! 😉

Hát valami Alparysoft Deinterlace filter nevű 100kb os cuccot letöltöttem és feltelepítettem de nem jó

A klite se segített
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Kmisi99 írta:
Én most töltöttem le egy 48gigás blue raj filmet m2ts kiterjesztéssel de nem tudom lejátszani az ég világon semmivel. A kmplayerr valamilyen szinten lejátssza de úgy hogy rohadtul ránagyít az egyik részére így csak kb pár képpontot látok

VLC és húzz rá egy deinterlace filtert! 😉
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Én most töltöttem le egy 48gigás blu raj filmet m2ts kiterjesztéssel de nem tudom lejátszani az ég világon semmivel. A kmplayerr valamilyen szinten lejátssza de úgy hogy rohadtul ránagyít az egyik részére így csak kb pár képpontot látok
0
0
0
0
Hitoshi avatar
persze h lejátssza omg 😆
0
0
0
0
Feki1991 avatar
gyenesmartin írta:
egy 1080p-s filmet lejátszik a windows media player?Vagy már ehez más kell?

Elvileg a 11-es megfelelő kodekekkel lejátsza 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
egy 1080p-s filmet lejátszik a windows media player?Vagy már ehez más kell?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Tuti hogy az Energiagazdálkodási lehetőségek-et levetted minimálisra, így lekapcsolja a HDD-det s minden egyes "beavatkozásnál" bekell hogy indítsa s ez idő! 😀..szal nézd meg milyen energ. profilon vagy! 😉..s állítsd otthonira
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Ok köazi a segítségt. Ennyivel többet tudok 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Koppy96 írta:
Hát ebbe szeretném rakni : http://www.ipon.hu/webshop/product/asrock_a780lm_s/128262
Ezt : http://www.ipon.hu/webshop/product/amd_athlon_ii_x2_250_3.00ghz_am3_box/115432
Akk belemegy ?

Persze 😉
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Hát ebbe szeretném rakni : http://www.ipon.hu/webshop/product/asrock_a780lm_s/128262
Ezt : http://www.ipon.hu/webshop/product/amd_athlon_ii_x2_250_3.00ghz_am3_box/115432
Akk belemegy ?
0
0
0
0
sagesz93 avatar
ha látod az alalap weboldalán, hogy am3 supported, akkor viszi.. ennyi
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Cooltib írta:
Koppy96 írta:
Mit jelen az h egy Procinak Socket-AM3 a foglalata?
És egy Socket-AM2 es foglalatú alaplapba belelehet tenni egy Socket-AM3 -s procit , vagy ez nem attól függ ?

Ha támogatja az alaplap az AM3-as procit akkor mindenféleképpen, de ha nem támogatja akkor nem tudod bele se rakni mert ha megnézed a képen a bal alsó sarkát a foglalatnak akkor ott látod hogy az AM3-as foglalatnál egyel több lyuk van így nem tudod bele rakni az AM3-as procit a az AM2-es foglalatba. Ne próbáld meg beleerőszakolni. 😆

Ez egy AM3-as foglalat.
https://images.anandtech.com/reviews/cpu/amd/phenom2/810/socketam3.jpg

Ez meg egy AM2-es.
https://img.tomshardware.com/us/2006/02/21/a_look_at_amds_socket_am2_platform/sockel-m2.jpg

Öhhöm, látom nem vagy képben!!!!..az AM3-mas Socketnek 941 pinje van, az AM2/+ nak 940, míg egy Am3-mas procinak 938!!!!!..szal 1 AM3-mas proci bármilyen lapba betudsz tenni!!!..s ez egy rettentő nagy előny az INTEL-lel szemben, hisz azok a hülyék az LG1156-ból csináltak LGA1155-öt, melybe nem fognak illeni a mostani i5 ösök 😶

u.i.: Ha AM3-mas procit teszel AM2/+ ba akkor csak annyi lessz hogy nem a proci fogja vezérelni a DDR3-mas RAM-okat s a HT kisebb lessz

Ha AM2/+ os lapba teszel AM3-mas procit, akkor is csak a DDR2-őt fogja a proci vezérelni (ez nem jelenti azt h nem tehetsz a gépbe DDR3-mat! 😀😉 s a HT akkor is kisebb lessz
0
0
0
0
Cooltib avatar
Koppy96 írta:
És egy Socket-AM2 es foglalatú alaplapba belelehet tenni egy Socket-AM3 -s procit , vagy ez nem attól függ ?

Ha támogatja az alaplap az AM3-as procit akkor mindenféleképpen, de ha nem támogatja akkor nem tudod bele se rakni mert ha megnézed a képen a bal alsó sarkát a foglalatnak akkor ott látod hogy az AM3-as foglalatnál egyel több lyuk van így nem tudod bele rakni az AM3-as procit a az AM2-es foglalatba. Ne próbáld meg beleerőszakolni. 😆

Ez egy AM3-as foglalat.
https://images.anandtech.com/reviews/cpu/amd/phenom2/810/socketam3.jpg

Ez meg egy AM2-es.
https://img.tomshardware.com/us/2006/02/21/a_look_at_amds_socket_am2_platform/sockel-m2.jpg
0
0
0
0
Koppy96 avatar
0
0
0
0
Hitoshi avatar
apetit1989 írta:
Hitoshi írta:
de könnyebb feltörni [LINK]

Utánanéztem, igaz, elnézést!
Csak még egy szösszenet a végére: törhető ugyan a 128 bites wep, csak kb egy rohadtul gyors számítógépnek is napokig tart!

semmi baj 😉
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Hitoshi írta:

Utánanéztem, igaz, elnézést!
Csak még egy szösszenet a végére: törhető ugyan a 128 bites wep, csak kb egy rohadtul gyors számítógépnek is napokig tart!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az a 70 fok az teljesen jó
0
0
0
0
cris93 avatar
1 zalman hűtéses 9800 gt-m van és és 70 fok közelében még nem járt
köszi ezzel megnyugtattál😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
cris93 írta:
mennyi 1 vidkártya terhelés alatti hőmérséklete?

Ez kártyánként változik! De az a lényeg hogy 90fok fölé ne menjen!
0
0
0
0
cris93 avatar
mennyi 1 vidkártya terhelés alatti hőmérséklete?
0
0
0
0
sagesz93 avatar
memóriánál mhz mellett a késleltetés is sokat számít..
0
0
0
0
Ricko avatar
igen számit minél nagyobb a Mhz annál gyorsabb sztem
0
0
0
0
Koppy96 avatar
A Biostar NF4ST-A9 be lehet tenni 2 magoos AMD Athlon 2.8-as procit ? Mindenhol kerestem de csak angolt találtam azt meg nem nagyon értem 😜
0
0
0
0
Hitoshi avatar
0
0
0
0
Flash avatar
Elég szűkszavú vagy 😃
0
0
0
0
pomrum avatar
apetit1989 írta:
Hitoshi írta:
apetit1989 írta:
Hitoshi írta:
sagesz93 írta:
én is néha a kódolatlan wifiről netezek az arénán, mert az itthonin töltök 😃
Ha olyan gyök a tag, hogy nem kódolja le, meg is érdemli hogy lehúzzák a netét.

hát figy. oké h megérdemli de nem mindenki ért hozzá na mind1 én be vok biztosítva 😆 nem lehet feltörni

De még mennyire, hogy fel lehet! 😃 Igaz, hogy linux gurunak kell lenni hozzá, de ha az vagy, a 128 bites wep kódolást is fel lehet törni...

Az attol függ, hogy 64 vagy 128 bittes wep kódolást használsz.

de én nem WPE-et használok hanem WPA-PSK/WPA2-PSK amit még lehetetlen feltörni 😃 😉

A wep kódolás bonyolultabb, mint a wpa, csak úgy szólok.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Hitoshi írta:
apetit1989 írta:
Hitoshi írta:
sagesz93 írta:

hát figy. oké h megérdemli de nem mindenki ért hozzá na mind1 én be vok biztosítva 😆 nem lehet feltörni

De még mennyire, hogy fel lehet! 😃 Igaz, hogy linux gurunak kell lenni hozzá, de ha az vagy, a 128 bites wep kódolást is fel lehet törni...

de én nem WPE-et használok hanem WPA-PSK/WPA2-PSK amit még lehetetlen feltörni 😃 😉

A wep kódolás bonyolultabb, mint a wpa, csak úgy szólok.
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Oke!
Koszi sagesz93 😃
0
0
0
0
sagesz93 avatar
a vista és a win7 egy kernelre épül, szóval amin megy vista cucc azon szinte 100% hogy win7 is fog menni,
0
0
0
0
SkyWolf avatar
HeLLo!
Lenne egy kerdesem:
Ezt olvastam a jovendobeli alaplapom adatainal:
OS - Microsoft® Windows® XP / XP Media Center / XP 64-bit / Vista™ / Vista™ 64-bit compliant
Akkor ez most azt jelenti, hogy nem tehetek majd fel Win7-et?????
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Szykla írta:
Feki1991 írta:
Szykla írta:
Üdv
Leszedtem mint két patch-t a Battlefield Bad Company 2-höz de mikor kicsomagolom a rar fájlt és el indítom a telepítést mindig ezt írja ki ( Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert binkw32.dll nem található. ) ez mit jelent és hol nem található a patch mappába vagy a gépemen?

Miért nem AutoUpdatelsz? 😀..szépen megcsinálja helyetted a melót! 😀..amúgy nem tudom hogy mi lehet a gond

AutoUpdat ? az mi program ?

Jah, olyasmi, benne van a játék mappájában, ha elindítod le ellenőrzi hogy van egy patch s ha van lehúzza, feltelepíti s már indul is a játék! 😀..nem origi verzióval is műkszik! 😀
0
0
0
0
Szykla avatar
Feki1991 írta:
Szykla írta:
Üdv
Leszedtem mint két patch-t a Battlefield Bad Company 2-höz de mikor kicsomagolom a rar fájlt és el indítom a telepítést mindig ezt írja ki ( Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert binkw32.dll nem található. ) ez mit jelent és hol nem található a patch mappába vagy a gépemen?

Miért nem AutoUpdatelsz? 😀..szépen megcsinálja helyetted a melót! 😀..amúgy nem tudom hogy mi lehet a gond

AutoUpdat ? az mi program ?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Szykla írta:
Üdv

0
0
0
0
Szykla avatar
Üdv
0
0
0
0
Hitoshi avatar
apetit1989 írta:
Hitoshi írta:
sagesz93 írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Miért van az ha hogy ha konvertálok csak épphogy alig dolgozik a proci 13% on a magok alig dolgoznak és egy kis szaros 2GB os avi vidit 12 perc alatt konvertál át ilyen 400 mb os MP4 é
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Oke, koszi Kmisi 😆😆😆😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
drEeW írta:
Kmisi99 írta:
Ez teljesen jó érték 90 fokig mehet a vga de itt egy progi riva tuner

tudom, de windowsba mehetne jobban a venti h ne legyen 60fokos alapból..:S
am thx a progit.😀

Azon a 60 fokon röhögve viszi

SkyWolf: Ajánlok gigabyte super b 460 at olcsó és nagyon jó táp és elvinné bőven azt a gépet de pl nagyon jó márka a chieftec a corsair az fsp a cooler master és még van néhány
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Nem Toom....milyen markaut ajanlasz Kmisi? 😀 ?
0
0
0
0
drEeW avatar
Kmisi99 írta:

tudom, de windowsba mehetne jobban a venti h ne legyen 60fokos alapból..:S
am thx a progit.😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
drEeW avatar
vki tudna mondani 1 progit, amivel a vga ventijének a fordulatszámát lehet szabályozni?
elég idegesítő h ha csak netegetek 30%on pörög, és 60fokos a kari, ha meg game közbe pörög 100%-on, akkor 65fokos..:S
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Hitoshi írta:
sagesz93 írta:

0
0
0
0
SkyWolf avatar
HeLLo!
Szerintetek a kovetkezo konnfighoz eleg lenne egy 450 W-os tapegysegt vagy nagyon kene?
Konfig:
AMD Athlon II x2 2,8 GHz@3,30GHz
3 GB 800 MHZ
Galaxy GF 9800GT 512 MB DDR3 256bit
320 GB SeaGate
0
0
0
0
Hitoshi avatar
sagesz93 írta:

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció