Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyenesmartin avatar
Erről a tápról mi a véleményetek?[LINK]Vagy ez jobb?[LINK]Megéri azt a 4 000ft-ot?
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Ertem, koszi gyenesmartin 😃
0
0
0
0
azbizony avatar
Én a fodrászomtól akarom ellopni a Samsung LCD tv-t mert pc re is csatlakoztatható 😆 sztem 22 es lehet de nem adja nekem 50 ezer alatt 😆
0
0
0
0
no avatar
Kmisi99 írta:
Már megoldódott a pci-al volt valami gebasz

Akkor jó! 😀

SkyWolf írta:
Hany inch-es moncsitol kezdodik a HD moncsi? 😆 ?

A HD Ready monitorok már vannak 16"-tól is, de a Full HD is kapható 21,5"-tól.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Már megoldódott a pci-al volt valami gebasz
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
1920x1080-as felbontástól kezdődik.Ez kb 22 colosat jelent.
kmisi99 Te is úgy vagy vele mint én voltam.Rátelepítem a drivert hozzá majd vezérlőpult-hardver és hang-hangeszközök kezelése.Ott rákattintasz az elsőre utána meg lent van egy olyan, hogy alapértelmezett.
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Hany inch-es moncsitol kezdodik a HD moncsi? 😆 ?
0
0
0
0
no avatar
Szerintem el kell távolítani először az alaplapi illesztőprogramját!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Vettem egy asus Xonar D1 et de nem látja a windows😞 Az alaplapi hangkarit már letiltottam!
0
0
0
0
CoDWaW31 avatar
Danone szólj ronaldinho-nak ő tudja h hogy kell megcsinálni!
0
0
0
0
Feki1991 avatar
berki_zsolt írta:
😆ANONEx írta:
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy letöltöttem a Call of duty modern warfare 2-t mikor megjelent a torrent oldalakon, felinstaláltam és most az XFIRE nem ismeri fel.😕 Már mindent próbáltam, az ESZKÖZÖK / BEÁLLÍTÁSOK / JÁTÉKOK / NEM TELEPÍTETT JÁTÉKOK (mert a telepítetteknél nem mutatja) és ott kiválasztottam , és semmi :S pls help!

A COD6 steam-es, ezért azzal nem tudsz X-fire vel játszani, szerintem (bár az én gépemen nem fut a COD6 😶)

😲 Hogy hogy nem fut?
0
0
0
0
kakas avatar
Az lenne a problémám hogy mostanába minden játék szaggat pl:. a San Andreas azelött 30 fps-el ment most meg 17-el vagy a prince of persia warrior within az se fut tökéletesen.
Windows 7 64 bit az op.rendszerem mellete még fentvan a vista a D meghajton. Nem tudom mi lehet a baj.

Ha nincs 4GB ramod akkor felesleges oda a 64bites rendszer.
0
0
0
0
CoDWaW31 avatar
gabesz1024 írta:
sztem azt a windows 7 64 bitet takaritsd le onnan és tegyél helyette 32 eset.És minek oda az a vista egyáltalán?

egyetértek thuggal, nekemis 64 bitesem van már egy éve lassan,és semmi gond nincs vele..még kicsi gyorsulást is vettem észre a 32bitessel szemben.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
berki_zsolt írta:
NEm, azt mondták, hogy nincs hozzá alkatrész. Te nem tudsz olyan áruházat, amibe lehetne olyat vásárolni?
hestore.hu én innen veszek alkatrészeket.Meg van fórumja is.hobbielektronika.hu
0
0
0
0
thug85 avatar
gabesz1024 írta:
sztem azt a windows 7 64 bitet takaritsd le onnan és tegyél helyette 32 eset.És minek oda az a vista egyáltalán?

Nekem 64 bites Windows 7 van a gépemen már hosszú hónapok óta, és semmi bajom vele! Miért takarítsa le? Mi az indok? Ha megfelelően karban van tartva, akkor semmi gubanc nem lehet vele!
De a Vistát én sem értem!😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát a win 7 nem hiszem hogy bekavar nekem minden jól megy de a vista feleslegesen foglalja a helyet
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
0
0
0
0
ipod avatar
Az lenne a problémám hogy mostanába minden játék szaggat pl:. a San Andreas azelött 30 fps-el ment most meg 17-el vagy a prince of persia warrior within az se fut tökéletesen.
Windows 7 64 bit az op.rendszerem mellete még fentvan a vista a D meghajton. Nem tudom mi lehet a baj.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
NEm, azt mondták, hogy nincs hozzá alkatrész. Te nem tudsz olyan áruházat, amibe lehetne olyat vásárolni?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Persze, hogy nem.Biztos kértek érte olyan árat amiből már újat vehetsz.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
gyenesmartin írta:
kmisi: A z-5500-asban hidalt tda7294-es erősítő van.Ez bőven nem elég annak, hogy szétszedje a gépházat.De mindegy.És nem 1000w-ot fogyaszt az hanem kb 200w-at.

Már megint az erősítők. 😆
Az enyémet nem tudták megcsinálni.. 😢
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
kmisi: A z-5500-asban hidalt tda7294-es erősítő van.Ez bőven nem elég annak, hogy szétszedje a gépházat.De mindegy.És nem 1000w-ot fogyaszt az hanem kb 200w-at.
0
0
0
0
Osynho avatar
Az én Klipsch KSW 12-esem a szoba másik végében van, mer egy kis szörny 😂
0
0
0
0
azbizony avatar
Jaja 😃 nem sokon múlt hogy olyat vegyek 😃 de nem lett csak ez a kis aranyos creative 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A z-5500 szét b*ssza a házat is😆
0
0
0
0
azbizony avatar
Akkor jó 😀 habár aki logitech Z-5500 at dönget a gép mellet és az azért egy ici picit jobb mint az enyém és attól nem lesz baja a gépnek 😃 vagy lehet azért rezeg mert lazák a csavarok és laza a gép oldala 😆 meg is nézem
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem hiszem a rezgés max csak a hddnek árt de csak ha megfogod és rázod. Nekem van hogy szétszakad a ház úgy dübög a mélynyomó le esnek dolgok a polcról de a gépnek nem árt pedig kb fél méterre van a háztól😆
0
0
0
0
konsti avatar
Nem hiszem h ártson..van aki telepakolja ventikkel ..és bizony sok ventiaz rezegteti rendesen és sose lesz semmi baja 😀
0
0
0
0
azbizony avatar
Én azt szeretném kérdezni hogy a gépnek árt e a rezgés?? mert az 5.1 ez hangrendszeremnek a mélynyomója kb 30 centire van a gépháztól. Igaz nem egy egetrengető 5.1 de azért eléggé rezegteti a gépházat, és hogy az árt e neki?? am creative T6100 inspire
0
0
0
0
Hitoshi avatar
ketté töröd 😆 😂
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Arról nem lehet adatokat törölni. 😀
0
0
0
0
R0x0r avatar
Nem RW-re hanem csak simán R-re
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
HA sima Cd-re (CD-r) re írtad, azt nem lehet törölni. HA RW-re írtad, a lemez törlése menüpontot keresd a Neroban! ÉS ott formázás..
0
0
0
0
R0x0r avatar
Ha kiírtam valamit cd-re és azt le akarom törölni ami a CD-n van azt hogy tom megcsinálni?
0
0
0
0
Hitoshi avatar
esetleg,ha egy picit is konyítotok a programozáshoz,akkor megpróbálhatjátok átírni a games_xfire.ini -fájlban a elérési utat
0
0
0
0
aknakukac avatar
Hitoshi írta:
nekem felismerte,de úgy,hogy ki kellet jelöni,szóval nem értem miért nem ismeri fel

Énis kijelöltem de mégsem ismererte fel...
0
0
0
0
Hitoshi avatar
nekem felismerte,de úgy,hogy ki kellet jelöni,szóval nem értem miért nem ismeri fel
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
😆ANONEx írta:
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy letöltöttem a Call of duty modern warfare 2-t mikor megjelent a torrent oldalakon, felinstaláltam és most az XFIRE nem ismeri fel.😕 Már mindent próbáltam, az ESZKÖZÖK / BEÁLLÍTÁSOK / JÁTÉKOK / NEM TELEPÍTETT JÁTÉKOK (mert a telepítetteknél nem mutatja) és ott kiválasztottam , és semmi :S pls help!

A COD6 steam-es, ezért azzal nem tudsz X-fire vel játszani, szerintem (bár az én gépemen nem fut a COD6 😶)
0
0
0
0
ReSeth avatar
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Oke, koszi Kmisi es konsti 😃
0
0
0
0
konsti avatar
pcx.hu-n most néztem széét ..hááát elég drága...x-byte pöppet olcsobb 😜
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
SkyWolf írta:
Ja 😃
Akkor tudnal 1-2-3 oldalt kuldeni ahol vannak ilyesmi dolgok, mert nem szoktam nezegetni a magyar oldalakat 😃

Ajánlom az olcsobbat.hu-t és a pcx.hu-t
0
0
0
0
konsti avatar
http://www.joszamitogep.hu
http://x-byte.unas.hu
de amugy van a : www.argep.hu <- oldal ide bármit beirsz terméket kidobja h hol a legolcsobb 😀
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Ja 😃
Akkor tudnal 1-2-3 oldalt kuldeni ahol vannak ilyesmi dolgok, mert nem szoktam nezegetni a magyar oldalakat 😃
0
0
0
0
konsti avatar
biztos h nem...europai unio van ember 😀
0
0
0
0
SkyWolf avatar
De akkor nem kell vamot fizessek?
0
0
0
0
konsti avatar
Nagyvárad ott van a határ mellett(én marosvásárhelyi vok 😀 ) megrendelhetnéd magyarosrszágrol is...olcsobban jössz ki 😀
0
0
0
0
kakas avatar
A Gainward gyártja a legjobb nvidiákat. Mind a hűtése jobb, és a megbízhatósága is nagyon jó, mindenképp olyat vegyél!

Egyetértek!
0
0
0
0
SkyWolf avatar
NagyVarad...
Miert??????
Tul Dragan veszem?😃?
0
0
0