1920x1080-as felbontástól kezdődik.Ez kb 22 colosat jelent. kmisi99 Te is úgy vagy vele mint én voltam.Rátelepítem a drivert hozzá majd vezérlőpult-hardver és hang-hangeszközök kezelése.Ott rákattintasz az elsőre utána meg lent van egy olyan, hogy alapértelmezett.
😆ANONEx írta:
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy letöltöttem a Call of duty modern warfare 2-t mikor megjelent a torrent oldalakon, felinstaláltam és most az XFIRE nem ismeri fel.😕 Már mindent próbáltam, az ESZKÖZÖK / BEÁLLÍTÁSOK / JÁTÉKOK / NEM TELEPÍTETT JÁTÉKOK (mert a telepítetteknél nem mutatja) és ott kiválasztottam , és semmi :S pls help!
A COD6 steam-es, ezért azzal nem tudsz X-fire vel játszani, szerintem (bár az én gépemen nem fut a COD6 😶)
Az lenne a problémám hogy mostanába minden játék szaggat pl:. a San Andreas azelött 30 fps-el ment most meg 17-el vagy a prince of persia warrior within az se fut tökéletesen.
Windows 7 64 bit az op.rendszerem mellete még fentvan a vista a D meghajton. Nem tudom mi lehet a baj.
Ha nincs 4GB ramod akkor felesleges oda a 64bites rendszer.
gabesz1024 írta:
sztem azt a windows 7 64 bitet takaritsd le onnan és tegyél helyette 32 eset.És minek oda az a vista egyáltalán?
Nekem 64 bites Windows 7 van a gépemen már hosszú hónapok óta, és semmi bajom vele! Miért takarítsa le? Mi az indok? Ha megfelelően karban van tartva, akkor semmi gubanc nem lehet vele!
De a Vistát én sem értem!😀
Az lenne a problémám hogy mostanába minden játék szaggat pl:. a San Andreas azelött 30 fps-el ment most meg 17-el vagy a prince of persia warrior within az se fut tökéletesen.
Windows 7 64 bit az op.rendszerem mellete még fentvan a vista a D meghajton. Nem tudom mi lehet a baj.
gyenesmartin írta:
kmisi: A z-5500-asban hidalt tda7294-es erősítő van.Ez bőven nem elég annak, hogy szétszedje a gépházat.De mindegy.És nem 1000w-ot fogyaszt az hanem kb 200w-at.
Már megint az erősítők. 😆
Az enyémet nem tudták megcsinálni.. 😢
kmisi: A z-5500-asban hidalt tda7294-es erősítő van.Ez bőven nem elég annak, hogy szétszedje a gépházat.De mindegy.És nem 1000w-ot fogyaszt az hanem kb 200w-at.
Akkor jó 😀 habár aki logitech Z-5500 at dönget a gép mellet és az azért egy ici picit jobb mint az enyém és attól nem lesz baja a gépnek 😃 vagy lehet azért rezeg mert lazák a csavarok és laza a gép oldala 😆 meg is nézem
Nem hiszem a rezgés max csak a hddnek árt de csak ha megfogod és rázod. Nekem van hogy szétszakad a ház úgy dübög a mélynyomó le esnek dolgok a polcról de a gépnek nem árt pedig kb fél méterre van a háztól😆
Én azt szeretném kérdezni hogy a gépnek árt e a rezgés?? mert az 5.1 ez hangrendszeremnek a mélynyomója kb 30 centire van a gépháztól. Igaz nem egy egetrengető 5.1 de azért eléggé rezegteti a gépházat, és hogy az árt e neki?? am creative T6100 inspire
😆ANONEx írta:
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy letöltöttem a Call of duty modern warfare 2-t mikor megjelent a torrent oldalakon, felinstaláltam és most az XFIRE nem ismeri fel.😕 Már mindent próbáltam, az ESZKÖZÖK / BEÁLLÍTÁSOK / JÁTÉKOK / NEM TELEPÍTETT JÁTÉKOK (mert a telepítetteknél nem mutatja) és ott kiválasztottam , és semmi :S pls help!
A COD6 steam-es, ezért azzal nem tudsz X-fire vel játszani, szerintem (bár az én gépemen nem fut a COD6 😶)
Már megoldódott a pci-al volt valami gebasz
Akkor jó! 😀
Hany inch-es moncsitol kezdodik a HD moncsi? 😆 ?
A HD Ready monitorok már vannak 16"-tól is, de a Full HD is kapható 21,5"-tól.
kmisi99 Te is úgy vagy vele mint én voltam.Rátelepítem a drivert hozzá majd vezérlőpult-hardver és hang-hangeszközök kezelése.Ott rákattintasz az elsőre utána meg lent van egy olyan, hogy alapértelmezett.
😲 Hogy hogy nem fut?
Ha nincs 4GB ramod akkor felesleges oda a 64bites rendszer.
sztem azt a windows 7 64 bitet takaritsd le onnan és tegyél helyette 32 eset.És minek oda az a vista egyáltalán?
egyetértek thuggal, nekemis 64 bitesem van már egy éve lassan,és semmi gond nincs vele..még kicsi gyorsulást is vettem észre a 32bitessel szemben.
NEm, azt mondták, hogy nincs hozzá alkatrész. Te nem tudsz olyan áruházat, amibe lehetne olyat vásárolni?
Nekem 64 bites Windows 7 van a gépemen már hosszú hónapok óta, és semmi bajom vele! Miért takarítsa le? Mi az indok? Ha megfelelően karban van tartva, akkor semmi gubanc nem lehet vele!
De a Vistát én sem értem!😀
Már megint az erősítők. 😆
Az enyémet nem tudták megcsinálni.. 😢
nekem felismerte,de úgy,hogy ki kellet jelöni,szóval nem értem miért nem ismeri fel
Énis kijelöltem de mégsem ismererte fel...
Ja 😃
Akkor tudnal 1-2-3 oldalt kuldeni ahol vannak ilyesmi dolgok, mert nem szoktam nezegetni a magyar oldalakat 😃
Ajánlom az olcsobbat.hu-t és a pcx.hu-t
http://x-byte.unas.hu
de amugy van a : www.argep.hu <- oldal ide bármit beirsz terméket kidobja h hol a legolcsobb 😀
Akkor tudnal 1-2-3 oldalt kuldeni ahol vannak ilyesmi dolgok, mert nem szoktam nezegetni a magyar oldalakat 😃
Egyetértek!
Miert??????
Tul Dragan veszem?😃?