A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
jumbo avatar
ezek szerint a win7 a dx11 et rakja fel???én ugy tudtam hogy az még nincs is

viszont az everest szerint csak a 10.1 es van fent!!!
0
0
0
0
zelcsi avatar
nekem is azt írja pedig olyat nem telepítettem!😆😆😆
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
nemtom :/,nekem a d😆iagnál dx 11 et ír ki a gép 😃 😆
0
0
0
0
Tomi22 avatar
Help a procim 1.4ghz-en megy a 2.8 helyet,már mindenféle cipset drivert felraktam és még mindig semmi és eltünt a vga driverem is és nem is találom pedig feltelepitettem!!!HELP!!😲
0
0
0
0
Flash avatar
Akkor azt mivel magyarázod h alapból fut az összes játék ami DX-et használ hogyha nincs is benne???:Ð
Gondolom a d😆iag-ról sem hallottál még...
0
0
0
0
jumbo avatar
GeForce 9500 GT írta:
kösz😀

de még lenne egy kérdésem.

A telepítésnél ki lehet választani hogy DX9 vagy DX10 -et rekja-e fel??

hát amelyiket letöltöd azt rakod fel😉mivel a win7 op rendszerben nincs bent a DX.
0
0
0
0
Creelien avatar
kösz😀

de még lenne egy kérdésem.

A telepítésnél ki lehet választani hogy DX9 vagy DX10 -et rekja-e fel??
0
0
0
0
thug85 avatar
Azért, mert az XP-vel ellentétben támogatja a DX10-et, illetve majd a DX11-et is. Kompatibilisebb a játékokkal mint a Vista, és nem is fogyaszt annyit a gépből. Állítólag több FPS-t is produkál játékoknál, de én ezt nem tapasztaltam. Bár nem is mértem.
0
0
0
0
Creelien avatar
miért a windows 7 a legalkalmasabb op. rendszer a játékokra?
0
0
0
0
Ferrari avatar
Ok köszi. Az van fent most nekem, csak nincs meg dvd-n😃😆
0
0
0
0
thug85 avatar
Ez nem az. Ezek csupán valami kiegészítő dolgok, ha jól vettem ki belőle. Onnan szedd le amit belinkeltem. Regisztrálod magad, és kapsz egy aktiváló kódot e-mailben.
0
0
0
0
Ferrari avatar
köszi de má megtaláltam😃
amúgy ez is az? : [url]http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=6db1f17f-5f1e-4e54-a331-c32285cdde0c[/url]
0
0
0
0
thug85 avatar
Itt egy link:[LINK]
Középtájon van az oldalon a letöltési lehetőség.
0
0
0
0
thug85 avatar
Hát túl nagy űrt nem fog hagyni maga után az egyszer biztos. Ki sem kellett volna adni. Én nagyon sokat mérgelődtem miatta.
Ferrari: Az RC-t le tudod szedni a Microsoft honlapjáról!
0
0
0
0
Ferrari avatar
adtok nekem 1 linket ahol le lehet tölteni az RC-t mert nem találom😃
0
0
0
0
thug85 avatar
A próbaverzióktól visszakapott információk alapján finomhangolják a rendszert, ami már nem akkora nagy változtatás. A kompatibilitási problémák kiküszöbölése már nem igényel akkora beavatkozást. Azt akár egy frissítéssel is orvosolhatják. Csak sajnos nem mindig teszik!😆 Pl.Vista
0
0
0
0
thug85 avatar
Az RC a kiadás előtti utolsó próbaverzió, amelyen már nem változtatnak, illetve csak nagyon keveset. Magyarosítást lehet hozzá tölteni. Az RC amit le tudsz szedni a Microsoft-tól, az Ultimate verzió. Regisztrálod magad, kapsz egy sorozatszámot, és azzal aktiválni tudod majdnem egy évre. Ajánlom figyelmedbe.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
hát az rc hez kapsz 1 érvényes CD keyt amivel ha aktiválsz 1 évig használhatod a win 7 et,magyarul még nem jelent meg de én szedtem le hozzá magyarítást.Jah igen amúgy nekem miért van az hogyha beszeretnék lépni a cod 4 multiba akkor feka képernyő és kidob a játékból,fentvan 1.7 is a patch,minden,nemhiszem hogy a géppel lenne baj mert a singleplayer meg megy szépen
0
0
0
0
zola1995 avatar
és az rc az vami próba verzió v mi?
és magyarul?
0
0
0
0
thug85 avatar
zola1995 írta:
holnap telepitik újra a gépemet nekem érdemes(gépigényalapján) lenne felrakni a W7 et?
wagy még nem olyan jól mennek rajta a játékok v jobba nmennek?
jaj és ha érdemes lenne feltennem meik változatát?
Lécci írjátok meg mert nagyon nagyon fontos.

Én ezt használom egy ideje. XP volt előtte, de én nem vettem észre változást játék terén, legalábbis szabad szemmel nem. Csupán annyit, hogy most már van DX10-em. Én a 32bites RC változatot használom, és a Microsoft honlapjáról szedtem le. Egy évig ingyenes.
0
0
0
0
zola1995 avatar
ok köszsz a töbire válasszol valaki?
0
0
0
0
zola1995 avatar
holnap telepitik újra a gépemet nekem érdemes(gépigényalapján) lenne felrakni a W7 et?
wagy még nem olyan jól mennek rajta a játékok v jobba nmennek?
jaj és ha érdemes lenne feltennem meik változatát?
Lécci írjátok meg mert nagyon nagyon fontos.
0
0
0
0
Athesz avatar
Igen? Akkor jó! Decemberre jön ki ami kompatiblis a Vistával? Ténleg és melyik lesz a jó? Mert itt hallotam vmi RC meg még nem tudom milyeneket 😃
0
0
0
0
filecsko avatar
nekem is jobban mennek ajátékok😉
0
0
0
0
Athesz avatar
Hát ha igaz amit mondotok h 10% jobb lesz a játékok minősége akkor én is Windows 7-et fogok rárakni a gépre nem szenvedek a Vistával 😃
0
0
0
0
zola1995 avatar
a w7et ténleg nem lehettesz fel törni?
és a Rc t lehet telepiteni XP mellé?
a játékok gépigénye w 7 nél is nagyobak lessznek?
0
0
0
0
no avatar
A Windows 7 RC változatát már egy jó ideje elérhető, és a szoftver fejlesztése szépen halad, így hamarosan megjelenhet az RTM változat, azaz a gyártásra kijelölt Windows 7 is. Most már hivatalos forrásból is megerősítették, hogy a Windows 7 RTM július 13-án lesz elérhető.
0
0
0
0
Peterboy90 avatar
valaki ad egy cimet privát üzibe hogy honnan lehet leszedni? magyarul?
0
0
0
0
Bewy avatar
rc az már kiadásra szánt verzió de még nem végleges.de azért megy rajta sokminden
0
0
0
0
zelcsi avatar
Peterboy90 írta:
hi ezt lehet használni rendes oprendszerként egy rc verzziót? Windows 7 Ultimate RC fellehet rá rakni progikat játéékokat megm inden?
persze hogy lehet!mennek rajta a játékok is rendesen!😉
0
0
0
0
Peterboy90 avatar
hi ezt lehet használni rendes oprendszerként egy rc verzziót? Windows 7 Ultimate RC fellehet rá rakni progikat játéékokat megm inden?
0
0
0
0
no avatar
gozom sincs,de aszem hogy nincs,de varj bealitjuk,de amugy meg instalaltam dvd-rol wint es azt meg botolta rendesen nem volt vele gondom.de nah meglasuk
0
0
0
0
LagerMaister avatar
de be van allitva a biosban az hogy elore vegye a dvd-t a bootolasnal?
0
0
0
0
no avatar
van egy baj nem botolja a dvd-t😢
0
0
0
0
no avatar
koszonom LagerMaister,koszi.amugy nero 8asom van,es az magatol szabajozza a sebeseget.koszonom a segitseget,
0
0
0
0
LagerMaister avatar
fel lehet tenni, es azert 32Bitest mert nincs 4 giga ramod, eleg neki a 32bit
0
0
0
0
zola1995 avatar
és miert a 32 bites ?
és fel lehet teni XP mellé?
0
0
0
0
LagerMaister avatar
StevStiffler írta:
valaki tudna segiteni.meg sosem irtam meg windowst dvd-r valaki tudna segiteni hogy hogy kell,de ugy is hogy azutan botolja a dvd-t.valaki kerem segitsen mert nagyon ki szeretnem probalni a Win7et.

Hát ha Neroval szoktad irni a cuccokat, akkor Nero Express-ben keress egy olyan hogy "Lemez CD/DVD kép vagy Elmentett Projekt" ott majd bejon az ablak kivalasztod az ISO filet es utana csak beallitod hanyszorosan akarod irni es kesz.
0
0
0
0
no avatar
bazeg segitsetek mar,kerlek
0
0
0
0
filecsko avatar
zola1995 írta:
Xp mellé fel lehet telepiteni?
én nekem a 34 bites vagy a 64 es lenne jó játékra?

neked a 32 bites
0
0
0
0
no avatar
valaki tudna segiteni.meg sosem irtam meg windowst dvd-r valaki tudna segiteni hogy hogy kell,de ugy is hogy azutan botolja a dvd-t.valaki kerem segitsen mert nagyon ki szeretnem probalni a Win7et.
0
0
0
0
zola1995 avatar
Xp mellé fel lehet telepiteni?
én nekem a 34 bites vagy a 64 es lenne jó játékra?
0
0
0
0
thug85 avatar
LagerMaister írta:
filecsko írta:
szerintetek jó játékra a 32bites vagy inkább a 64???

Neked inkabb a 64-est ajanlom😜 Jah es nekem a Win7-el az a bajom hogy egy rendes tuzfal nem mukodik rajta rendesen, nah de meg egy rendes virusirto sem.:|

Én az Avast-ot használom alatta, és hibátlanul működik.
0
0
0
0
LagerMaister avatar
filecsko írta:

Neked inkabb a 64-est ajanlom😜 Jah es nekem a Win7-el az a bajom hogy egy rendes tuzfal nem mukodik rajta rendesen, nah de meg egy rendes virusirto sem.:|
0
0
0
0
zelcsi avatar
BoyLeR írta:
de ez a verzió kéne..:S na mind1 köszi
tegyél fel egy avg-t!a NOD nem müködik a win 7 alatt rendesen!
0
0
0
0
filecsko avatar
0
0
0
0
BoyLeR avatar
de ez a verzió kéne..:S na mind1 köszi
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció