Help a procim 1.4ghz-en megy a 2.8 helyet,már mindenféle cipset drivert felraktam és még mindig semmi és eltünt a vga driverem is és nem is találom pedig feltelepitettem!!!HELP!!😲
Azért, mert az XP-vel ellentétben támogatja a DX10-et, illetve majd a DX11-et is. Kompatibilisebb a játékokkal mint a Vista, és nem is fogyaszt annyit a gépből. Állítólag több FPS-t is produkál játékoknál, de én ezt nem tapasztaltam. Bár nem is mértem.
Ez nem az. Ezek csupán valami kiegészítő dolgok, ha jól vettem ki belőle. Onnan szedd le amit belinkeltem. Regisztrálod magad, és kapsz egy aktiváló kódot e-mailben.
köszi de má megtaláltam😃
amúgy ez is az? : [url]http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=6db1f17f-5f1e-4e54-a331-c32285cdde0c[/url]
Hát túl nagy űrt nem fog hagyni maga után az egyszer biztos. Ki sem kellett volna adni. Én nagyon sokat mérgelődtem miatta.
Ferrari: Az RC-t le tudod szedni a Microsoft honlapjáról!
A próbaverzióktól visszakapott információk alapján finomhangolják a rendszert, ami már nem akkora nagy változtatás. A kompatibilitási problémák kiküszöbölése már nem igényel akkora beavatkozást. Azt akár egy frissítéssel is orvosolhatják. Csak sajnos nem mindig teszik!😆 Pl.Vista
Az RC a kiadás előtti utolsó próbaverzió, amelyen már nem változtatnak, illetve csak nagyon keveset. Magyarosítást lehet hozzá tölteni. Az RC amit le tudsz szedni a Microsoft-tól, az Ultimate verzió. Regisztrálod magad, kapsz egy sorozatszámot, és azzal aktiválni tudod majdnem egy évre. Ajánlom figyelmedbe.
hát az rc hez kapsz 1 érvényes CD keyt amivel ha aktiválsz 1 évig használhatod a win 7 et,magyarul még nem jelent meg de én szedtem le hozzá magyarítást.Jah igen amúgy nekem miért van az hogyha beszeretnék lépni a cod 4 multiba akkor feka képernyő és kidob a játékból,fentvan 1.7 is a patch,minden,nemhiszem hogy a géppel lenne baj mert a singleplayer meg megy szépen
zola1995 írta:
holnap telepitik újra a gépemet nekem érdemes(gépigényalapján) lenne felrakni a W7 et?
wagy még nem olyan jól mennek rajta a játékok v jobba nmennek?
jaj és ha érdemes lenne feltennem meik változatát?
Lécci írjátok meg mert nagyon nagyon fontos.
Én ezt használom egy ideje. XP volt előtte, de én nem vettem észre változást játék terén, legalábbis szabad szemmel nem. Csupán annyit, hogy most már van DX10-em. Én a 32bites RC változatot használom, és a Microsoft honlapjáról szedtem le. Egy évig ingyenes.
holnap telepitik újra a gépemet nekem érdemes(gépigényalapján) lenne felrakni a W7 et?
A Windows 7 RC változatát már egy jó ideje elérhető, és a szoftver fejlesztése szépen halad, így hamarosan megjelenhet az RTM változat, azaz a gyártásra kijelölt Windows 7 is. Most már hivatalos forrásból is megerősítették, hogy a Windows 7 RTM július 13-án lesz elérhető.
gozom sincs,de aszem hogy nincs,de varj bealitjuk,de amugy meg instalaltam dvd-rol wint es azt meg botolta rendesen nem volt vele gondom.de nah meglasuk
StevStiffler írta:
valaki tudna segiteni.meg sosem irtam meg windowst dvd-r valaki tudna segiteni hogy hogy kell,de ugy is hogy azutan botolja a dvd-t.valaki kerem segitsen mert nagyon ki szeretnem probalni a Win7et.
Hát ha Neroval szoktad irni a cuccokat, akkor Nero Express-ben keress egy olyan hogy "Lemez CD/DVD kép vagy Elmentett Projekt" ott majd bejon az ablak kivalasztod az ISO filet es utana csak beallitod hanyszorosan akarod irni es kesz.
valaki tudna segiteni.meg sosem irtam meg windowst dvd-r valaki tudna segiteni hogy hogy kell,de ugy is hogy azutan botolja a dvd-t.valaki kerem segitsen mert nagyon ki szeretnem probalni a Win7et.
filecsko írta:
szerintetek jó játékra a 32bites vagy inkább a 64???
Neked inkabb a 64-est ajanlom😜 Jah es nekem a Win7-el az a bajom hogy egy rendes tuzfal nem mukodik rajta rendesen, nah de meg egy rendes virusirto sem.:|
Én az Avast-ot használom alatta, és hibátlanul működik.
filecsko írta:
Neked inkabb a 64-est ajanlom😜 Jah es nekem a Win7-el az a bajom hogy egy rendes tuzfal nem mukodik rajta rendesen, nah de meg egy rendes virusirto sem.:|
viszont az everest szerint csak a 10.1 es van fent!!!
Gondolom a d😆iag-ról sem hallottál még...
kösz😀
de még lenne egy kérdésem.
A telepítésnél ki lehet választani hogy DX9 vagy DX10 -et rekja-e fel??
hát amelyiket letöltöd azt rakod fel😉mivel a win7 op rendszerben nincs bent a DX.
de még lenne egy kérdésem.
A telepítésnél ki lehet választani hogy DX9 vagy DX10 -et rekja-e fel??
amúgy ez is az? : [url]http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=6db1f17f-5f1e-4e54-a331-c32285cdde0c[/url]
Középtájon van az oldalon a letöltési lehetőség.
Ferrari: Az RC-t le tudod szedni a Microsoft honlapjáról!
és magyarul?
Én ezt használom egy ideje. XP volt előtte, de én nem vettem észre változást játék terén, legalábbis szabad szemmel nem. Csupán annyit, hogy most már van DX10-em. Én a 32bites RC változatot használom, és a Microsoft honlapjáról szedtem le. Egy évig ingyenes.
és a Rc t lehet telepiteni XP mellé?
a játékok gépigénye w 7 nél is nagyobak lessznek?
hi ezt lehet használni rendes oprendszerként egy rc verzziót? Windows 7 Ultimate RC fellehet rá rakni progikat játéékokat megm inden?
és fel lehet teni XP mellé?
Hát ha Neroval szoktad irni a cuccokat, akkor Nero Express-ben keress egy olyan hogy "Lemez CD/DVD kép vagy Elmentett Projekt" ott majd bejon az ablak kivalasztod az ISO filet es utana csak beallitod hanyszorosan akarod irni es kesz.
Xp mellé fel lehet telepiteni?
én nekem a 34 bites vagy a 64 es lenne jó játékra?
neked a 32 bites
én nekem a 34 bites vagy a 64 es lenne jó játékra?
Én az Avast-ot használom alatta, és hibátlanul működik.
de ez a verzió kéne..:S na mind1 köszi