Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
berki_zsolt avatar
Én a Xilisoft-ot használom, az is nagyon jó...
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
A legjobb ingyenes video-konvertalo, az " AnyConverterFree" , szvsz !😉

Videoszerekesztoben pedig a legegyszerubb es ingyenes a Windows-MovieMaker.

1ebkent ez a "segitseg szoftver" topikba tartozo kerdes lenne ! 😉

Ide akkor irj legkozelebb lecci, ha a szamitogep valamelyik alkatreszevel, v. kiegeszito eszkozevel lenne gondod ! 😉
0
0
0
0
vasziliy avatar
kakas írta:
Én még anno Movie Makerrel csináltam.

Köszi..szépen..megpróbálom...régen töltöttem fel videót....de nem tudom milyen programmal konvertáltam...de azt tudom hogy nem nagy méretű lett a videó..
0
0
0
0
kakas avatar
Én még anno Movie Makerrel csináltam.
0
0
0
0
vasziliy avatar
Valaki nem tud e abban segíteni....hogy ha a fraps-sal készítek egy videót...akkor milyen program kell ahoz hogy át tudjam konvertálni hogy a youtube-ra fel tudjam rakni?
Előre is köszi szépen😆
0
0
0
0
pomrum avatar
Tamas76 írta:
CSásztok! Az lenne a problem hogy a fraps nekem elég hülye és nemtudom beállítani hogy a kimenő hangot vegye(mert a mikrofon hangját veszi valamiért :S)valaki tud segíteni?
Ha van a fraps-ban akkor ott állítsd be a rögzitö eszközt ha nincs akkor a windows-ban állitsd alapértelmezetre a kimeneti hangeszközt, szükség esetén addig a mikrofont is letilthatod.
0
0
0
0
Tamas76 avatar
CSásztok! Az lenne a problem hogy a fraps nekem elég hülye és nemtudom beállítani hogy a kimenő hangot vegye(mert a mikrofon hangját veszi valamiért :S)valaki tud segíteni?
0
0
0
0
gigazte avatar
De ott nem lehet állítani rajta semmit.😕
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Lehet, hgoy a font van elallitva a windowsban, gigazte. 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
Valaki nekem nem tud segíteni? Amit délben írtam hsz-t, ahhoz kéne.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Én nem értek a számítógépekhez, de ha esetleg tudok valamit, azt osztom meg!
Amúgy szívesen! 😀
0
0
0
0
no avatar
Oh, köszönöm ezt is! 😆 Ezentúl tőled kérdezek mindent. 😃 😉
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A Phenomnak van 3. szintű gyorsítótára!
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm szépen a segítséget. 😀 Ideje van az alaplapcserének. Multkor nagyon megilyesztett, szikrantott egyet és kikapcsolt a gép. A printer port környékén volt, szerintem a por ívet húzott, mert ott nem tudom kitakarítani. Ja, és mi a különbség az Athlon II és a Phenom II között?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A Biosban lesz egy olyan funkció, hogy ACC! Ezzel tudsz majd magokat ébreszteni, ha szerencséd van!
0
0
0
0
no avatar
berki_zsolt írta:
AZ alaplap nagyon jó, hozzá mindenképpen a Phenom II-t válaszd, mert az 4 magosítható! 😀

Köszönöm szépen. 😀 Hogyan tudom majd a +2 magot feloldani? Az nagyon jó lenne, ha sikerülne.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
AZ alaplap nagyon jó, hozzá mindenképpen a Phenom II-t válaszd, mert az 4 magosítható! 😀
0
0
0
0
no avatar
Szisztok! Tudnátok egy jó AM2+-os alaplapot ajánlani (nem túl magas összegben és microATX méretben) és mellé egy AM3-as procit? Köszönöm előre is a tippeket. 😀
Én alaplapot ezt néztem ki: [LINK] Szerintetek milyen?
És ezt a két procit: [LINK]
[LINK]
0
0
0
0
toopa avatar
nyaloka írta:
i5-750 vagy i7-920 a jobb?

Tömören: Ha elsősorban játszani akarsz, akkor nem kell i7 920-at venned, bőven jó az i5 750. Ha dolgozol is a gépen rendesen, akkor jobb az i7.
Ha jobban érdekel, itt egy kis teszt:
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
i5-750 vagy i7-920 a jobb?
0
0
0
0
gigazte avatar
Nem tudja valaki miért van dőlt betű mindenhol? Steamen, a böngészőkben, steames játékoknál, xfire-en. Majdnem mindenhol. Ha valaki tudja, hogy lehet orvosolni pls írja le😕
0
0
0
0
philips20 avatar
hát az kár na mind1 akkor nem szorakozok

kössz
0
0
0
0
FeRR avatar
Nem. Akármilyen jó géped is van, a játékok iszonyatosan szaggatni fognak, és irányítani is nehéz őket. Mondjuk ha van konzolod hozzá, akkor okés, de játszani nem igen tudsz!😀 Meg kb. 20% az esély arra, hogy elinduljon a játék. Ha ilyen egyszerű lenne a dolog, millióan xbox emulátoroznának!😀
0
0
0
0
philips20 avatar
ha van egy xbox emulátorom akkor tudok xbox os játékokat játszani ?? teljesen normálisan ?
0
0
0
0
FeRR avatar
Ok, megcsináltam, mostmár minden műxik rendesen!😀
0
0
0
0
ceni98 avatar
köszönöm a segítséget
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ceni98 írta:
a vidi karinál mindegy hogy ddr1 vagy ddr2-es?

Hát attól függ mi mindegy az mindegy hogy ddr1 vagy ddr2 es va 3..4..5 ös csak az fontos hogy a vidikari csatlakozója belemenjen az alaplapba. Más részről viszont nagyon nem mindegy mert sokat dob a teljesítményén az hogy hány ddr es. Természetesen a minél nagyobb a jobb.
0
0
0
0
ceni98 avatar
a vidi karinál mindegy hogy ddr1 vagy ddr2-es?
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
FeRR írta:
Áh, nem jó!:S Nem engedi, hogy új partíciót hozzak létre a merevlemezen..:S Szürkén jelzi az Új gombot, amivel létre lehetne hozni..:S Tegnap még nem jelezte annak, lehetett volna csinálni, mára már nem..:S Ez miért van? Hogy lehetne ezt megoldani?

Limitalva van, h hany db particiot hozhatsz letre 1 HDD-en, asszem max. 3+1 rendszer-particiot lehet letrehozni 1 db HDD-en. Szerintem elerted a limitet...torolj 1 particiot, ha nincsen rajta fontos, mentes-nelkuli adat, stb...utana engednie kell az uj particio letrehozasat, szvsz.
0
0
0
0
philips20 avatar
hy ha van egy xbox emulátorom akkor tudok xbox os játékokat játszani ?? teljesen normálisan ?
0
0
0
0
FeRR avatar
Áh, nem jó!:S Nem engedi, hogy új partíciót hozzak létre a merevlemezen..:S Szürkén jelzi az Új gombot, amivel létre lehetne hozni..:S Tegnap még nem jelezte annak, lehetett volna csinálni, mára már nem..:S Ez miért van? Hogy lehetne ezt megoldani?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
zsivko írta:
Airbornman írta:
sziasztok!
letöltöttem a Megauploadról a Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Edition-t és és 5 fájlt töltött le aminek ez a formátuma:001,002,003,004,005.megpróbáltam winrarral,7zip-el(vagy mivel),Total Commanderrel és egyéb alkalmazásokkal.de a winrarban azt írja ki hogy van egy 6gb-os fájl de ha kitömörítem akkor 0bájt minden fájl.valaki tudja hogy hogy kéne vagy mivel kicsomagolni??

Ez egy nagyon jó torrent oldal [LINK]

Az oldalon az ilyen warezos linkek tilosak! Azt ki írhatod ha jól tudom hogy arenabg
de .com al már tiltott ha az adott oldalon vannak warez cuccok
0
0
0
0
FeRR avatar
Van 3 laptop a háznál, de az egyik fent van pesten, a másik kettő, meg anyukámé, ami levan kódolva, nővérem meg smucig, nem adja oda!😃 Nah de megpróbálkozom, majd ha valami nem megy elkérem.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Én úgy segítettem egy gépigényes tagnak, hogy a laptopját szembefordította a géppel, és így tudtunk kommunikálni egymással, és én is láttam mi történik! ÍGy könnyebb a segítség!
Nálad ez megoldható?😊
0
0
0
0
FeRR avatar
Ááh, nem lesz könnyű, remélem meg tudom csinálni..
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Rámész, hogy új partíció létrehozása! Beírod az értéket, hogy 30 gb legyen(gondolom tudod a váltószámokat). Ezután írja, hogy nem particiónált terület - a maradék értékekkel(470gb.) - és rámész erre is, hogy új partíció létrehozása, formázás NTFS fájlrendszer használatával(a másiknál is lesz formázás, NTFS fájlrendszerrel). Utánna visszalépsz a 30 GB-os partícióra, és ide telepíted a 7-et!
Azt hiszem, ennyi..😎
0
0
0
0
FeRR avatar
Kérném segítségeteket abban, hogyan lehet partíciókat létrehozni a merevlemezen. Ilyet még nem csináltam, és bizonytalan vagyok benne. Windows 7 telepítőnél láttam, hogy új partíció létrehozása, vagy mi, ha arra ráveszem, akkor meg tudom adni, hogy mekkora legyen az egyik, és másik része a merevlemeznek? Egy 500GB-osat szeretnék 30 GB és 470-re bontani. 30-at természetesen a Windowsnak, meg a progiknak, a többi meg szabad hely! Előre is köszönöm a válaszokat.
0
0
0
0
zsivko avatar
Airbornman írta:
sziasztok!
letöltöttem a Megauploadról a Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Edition-t és és 5 fájlt töltött le aminek ez a formátuma:001,002,003,004,005.megpróbáltam winrarral,7zip-el(vagy mivel),Total Commanderrel és egyéb alkalmazásokkal.de a winrarban azt írja ki hogy van egy 6gb-os fájl de ha kitömörítem akkor 0bájt minden fájl.valaki tudja hogy hogy kéne vagy mivel kicsomagolni??

Ez egy nagyon jó torrent oldal [LINK]
0
0
0
0
Airbornman avatar
sziasztok!
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Oke!
Koszi, de meg meg kell venni a procit, meg az se bisztos, hgoy azt veszem. 😀
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
nincs mit, sok szerencsét a 4 magosításhoz! 😉
0
0
0
0
SkyWolf avatar
berki_zsolt írta:
SkyWolf írta:
Ezzel alappal lehet aktivalni a Phenom-nal a masik ket magot?
Lap: [url]http://www.bene.ro/detaliu.php?ii=717&produsul=mb[/url]

Elméletileg alkalmas az általad említett lap a 4 magosításhoz! 😉

Oke!
Koszi 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nekem az lenne a kérdésem hogy milyen progival lehet levágni a videók aljáról a fekete csíkot? Nem a méretarány miatti csík hanem a videó része és így ha a telóra rakom jó ha csak a képernyő közepén van a vidi
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Ricko írta:
szevasztok! azt honnan tom h a merevlemez 1 tányéros-e?

a cikkszámban van benne,de ne kérdezd mi mit jelent 😳
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Legjobban a melegedéséről.Ha 35 fok alatt van olyan házban ami nemjól szellőzik akkor 1 tányéros.
0
0
0
0
Ricko avatar
szevasztok! azt honnan tom h a merevlemez 1 tányéros-e?
0
0
0
0
Flash avatar
Az első az alaplapi OC, mint ahogy oda is van írva. Tehát az fsb-t nem a biosban (bár sztem ott is lehet) hanem az alaplapon a jumperrel ill. a kapcsolóval "húzod". Persze ezek előre beállított, valószínüleg stabil értékek.

A másodikat nincs erőm elolvasni... majd valaki más.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
na szóval lenne pár kérdésem,az MSI 770-G45 alaplappal kapcsolatosan
[url]
http://www.msi.com/index.php?func=techexpressdesc2&express_no=79&page=2[/url] ez mi ?

[url]http://www.msi.com/index.php?func=techexpressdesc2&express_no=81[/url] és ez mi ?
0
0
0
0
Termi avatar
Sziasztok, má megin én. Most rakom újra gépet, de szeretnám átmenteni a mozilla jelszavakat, oldalakt stb... melyik mappát kell kimentenem pen drive-ra hogy megmaradjanak?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció