Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Patrik91 avatar
A gépem 26-30 közötti hőmérsékletet ír
Az everest 33-40 közöttit.
0
0
0
0
sisko avatar
Én még a 37 foknak is örülnék,a régi P4-esem 50-60 fokos szokott lenni,eddig gond nélkül bírja.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
En meg remelem, h 1Xszer elmeseled, h a "Szamitogep hutese" topikban miert 37 fokos a CPU-d, itt meg csak 29 !!! 😊 😲

Elegge nagy kulonbseg ez azert, szvsz ! 😂
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Remélem hogy az everest nem hagyott ki számokat az értékből.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Patrik91 írta:
Akk,lefázott,hűtő helyett veszek hősugárzót.

Ez az ertek, tehat a 29 fok, ha a CPU-tokra vonatkozik (v. akar vmelyik magra) valoban ennyi es nem hibas az ertek, akkor te 1 nagyon-nagyon jooo hutessel rendelkezel es oruljel neki !!! 😉 😃
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Akk,lefázott,hűtő helyett veszek hősugárzót.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Patrik91 írta:
Ok,Rájöttem a gondra túlmelegedés volt a CPU felment 29 fokra,A hangkártya drivert sikerült felrakni de továbbra sincs semmi eredmény.

Probald visszanezni, h miket irsz ! Ellenorizd es javitsd kerlek !!!

A CPU 29 fokon hamarabb "fazik meg", mint h tulmelegedne, szvsz ! 😉 LOL! 😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Egy fsp bluestorm II 400w-os táp elbír egy 8800gtx-el?
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Ok,Rájöttem a gondra túlmelegedés volt a CPU felment 29 fokra,A hangkártya drivert sikerült felrakni de továbbra sincs semmi eredmény.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Patrik91 írta:
Nemtudom hogy melyik topikba írja ezt a kérdést de sztem ide a legalkalmasabb
Az a gondom hogy a gép egy időután kikapcsol,mit tegyek szerintetek ?

És hogy kapcsol ki? Hirtelen az egész leáll vagy egyszer csak windows kijelentkezik és kikapcsol. Ha az első akkor valószínűleg a táp! Vagy túlmelegszik. Nézd meg a hőmérsékleteket az everest professional edition nevezetű programmal
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Mostmeg félórája megy kikapcsolás nélkül.De reggel bekapcsolás után elkezdett csipogni!
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Vírusírtóm van a gépen Avast 5.1 a vírust nem jelez ,hibaüzenetet nem ad ki,netezés közben egyszercsak lekapcsol a gép és XP-m van,Kb.10-20 perc után de van amikor előbb is de van amikor bekapcsolás után kiis kapcsol
0
0
0
0
noPublicFG avatar
Patrik91 írta:

Van vírusírtód? Ha van és friss, akkor futtasd le. Ha nem talál semmit (ami lehetséges) és feltételezzük, h. nincs vírusod, akkor a kérdés: milyen körülmények közt kapcsol ki? Mikor játszol? Vagy netez közben is csak úgy? vagy kiír hibaüzenetet is? Milyen az operációs rendszered?
0
0
0
0
Patrik91 avatar
0
0
0
0
noPublicFG avatar
cey85 írta:
hy! azt kérdezném, hogy annak a proginak kéne a neve amiből át tudom állítani a letöltési állapotomat PASSZÍVBÓL AKTÍVBA. van egy routerem is . múltkor valaki leírta valahol de nem tudom már hol és kéne a progi nagyon. narancsos okkersárgás ablaka van ha ez segít valamit. köszi előre is

Ha a routeren a port-forwardingot beállítod, rögtön aktív leszel.
0
0
0
0
cey85 avatar
hy! azt kérdezném, hogy annak a proginak kéne a neve amiből át tudom állítani a letöltési állapotomat PASSZÍVBÓL AKTÍVBA. van egy routerem is . múltkor valaki leírta valahol de nem tudom már hol és kéne a progi nagyon. narancsos okkersárgás ablaka van ha ez segít valamit. köszi előre is
0
0
0
0
twoKgames avatar
unstoppable1911 írta:
Hi.

Segítségeteket szeretném kérni, hogy melyik vidikarit vegyem meg.

Sapphire hd4670 ddr3
Csatolófelület: PCI-Express, Video chipset: ATI Radeon, Hűtés típusa: Aktív hűtés, Grafikus chip sebessége: 750 MHz, Grafikus memória sebessége: 1746 MHz, Memória mérete: 512 MB, Memória típusa: DDR3, Memória sávszélesség: 128 bit, DirectX: 10.1, OpenGL: 2.1, NVIDIA SLI: Nem, ATI CrossFire:

* Gyártó: MSI
* Modell: RX3850 (T2D512E) Overclock Edition
* Grafikus processzor: HD3850
* Memória mérete: 512Mb
* Memória típusa: GDDR3
* Grafikus processzor órajel: 690Mhz
* Memória órajel: 1656Mhz
* Csatolófelület: PCI-Express 16x (2.0)
* Max. felbontás: 2560x1600

Chipkészlet: Radeon HD4670, RAMDAC: 400 MHz, Bus típus: PCI Express 2.0 x16, Memória: 1 GB, Memória típusa: DDR2, Memória sebessége: 800 MHz, Analóg felbontás: 2048×1536 pixel, Kompatibilitás: DirectX 10.1, OpenGL 2.1, Memória sávszélessége: 128 bit

én az 1. venném 😃
0
0
0
0
unstoppable1911 avatar
Hi.

Segítségeteket szeretném kérni, hogy melyik vidikarit vegyem meg.

Sapphire hd4670 ddr3
Csatolófelület: PCI-Express, Video chipset: ATI Radeon, Hűtés típusa: Aktív hűtés, Grafikus chip sebessége: 750 MHz, Grafikus memória sebessége: 1746 MHz, Memória mérete: 512 MB, Memória típusa: DDR3, Memória sávszélesség: 128 bit, DirectX: 10.1, OpenGL: 2.1, NVIDIA SLI: Nem, ATI CrossFire:

* Gyártó: MSI
* Modell: RX3850 (T2D512E) Overclock Edition
* Grafikus processzor: HD3850
* Memória mérete: 512Mb
* Memória típusa: GDDR3
* Grafikus processzor órajel: 690Mhz
* Memória órajel: 1656Mhz
* Csatolófelület: PCI-Express 16x (2.0)
* Max. felbontás: 2560x1600

Chipkészlet: Radeon HD4670, RAMDAC: 400 MHz, Bus típus: PCI Express 2.0 x16, Memória: 1 GB, Memória típusa: DDR2, Memória sebessége: 800 MHz, Analóg felbontás: 2048×1536 pixel, Kompatibilitás: DirectX 10.1, OpenGL 2.1, Memória sávszélessége: 128 bit
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Kmisi99 írta:
Patrik91 írta:
A hangkártyát melyikre kell állítani a biosban
2 választás van
-Auto(erre van állítva,de így se jó)
-Disabled
Csak azért kérdezem mert a gép egy r*hadt hangot nem ad ki hiába tettem fel hozzá drivert
Valakinek van ötlete?

A disabled a letiltás! Hát ha nem jó akkor valószínűleg win visaval el nem jó a hangkari

Köszi,1próbát megér, rakok fel xp-t!
0
0
0
0
twoKgames avatar
Szilard96 írta:
twoKgames írta:
BIOSban mi értelme van állítgatni a videókari memóriáját 8-ról 256 mb-ra ?
és mi az az AGP és PCI és annak mi értelme van? 😆
köszi a válaszokat 😀

Az az értelme hogy akkor nem 8 MB-t használ hanwm 256-ot
AGP:A régebbi alaplapokon van agp szlott videókártyának: 4X, 6X, 8X ezek a fajtái asszem!
Az AGP-sek lassabbak mint a PCI-e sek
PCI-e:Az új videókártya típusok...
Gyorsabbak mint az AGP

akkor hogy állítsam be 256 mbra vagy 8 ra vagy 64 re...???
am kösz
0
0
0
0
noPublicFG avatar
azbizony írta:
Helló!!
Azt szeretném kérdezni hogy amit a fraps al vagy gamecammal felveszek videót milyen progival lehet a méretét lecsökkenteni?? az xp-n volt a movie marker ( valahogy így kell írni 😆😉 azt könnyű volt kezelni, valami hasonló progit tudtok mondani ami letömöríti a videót könnyű kezelni és lehetőleg magyar??

Sztem ez szoftveres kérdés... nem ide tartozik...
0
0
0
0
apetit1989 avatar
2x, 4x, 8x egészen pontosan.
AGP: advanced graphics port. legtöbbször barna színű, bár láttam már pirosat meg narancssárgát is.
PCI: peripheral component interconnect asszem. ezek meg fehérek. Ez nem csak a grafikus kártyát tudja meghajtani, azonkívül még egy csomó mindent. hálókártya, tévékártya, wifi meg minden. pci grafikus kártyák gyakorlatilag 10 éve kihaltak a piacról mert marhamód lassú az adatátvitele. Lassan az ISA sorsára fog jutni, a közeljövőben már nem is lesznek az alaplapokon pci slotok. Már ma is sok raid meg hangkártya más csatlakozást használ pl PCIexpressz.
Nagyjából ennyi 😀
0
0
0
0
Szilard96 avatar
twoKgames írta:
köszi a válaszokat 😀

Az az értelme hogy akkor nem 8 MB-t használ hanwm 256-ot
AGP:A régebbi alaplapokon van agp szlott videókártyának: 4X, 6X, 8X ezek a fajtái asszem!
Az AGP-sek lassabbak mint a PCI-e sek
PCI-e:Az új videókártya típusok...
Gyorsabbak mint az AGP
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Patrik91 írta:
2 választás van
-Disabled
Csak azért kérdezem mert a gép egy r*hadt hangot nem ad ki hiába tettem fel hozzá drivert
Valakinek van ötlete?

A disabled a letiltás! Hát ha nem jó akkor valószínűleg win visaval el nem jó a hangkari
0
0
0
0
twoKgames avatar
köszi a válaszokat 😀
0
0
0
0
Szilard96 avatar
nem a biosban van a hiba Autora tedd disabled az azt jelenti hogy kikapcsolva... az eszközkezelőbe nézz utána vagy rakd fel a driverét!
0
0
0
0
Patrik91 avatar
2 választás van
-Disabled
Valakinek van ötlete?
0
0
0
0
no avatar
Nincs mit én onnan tom h azt xp-re nm is engedi feltenni!
0
0
0
0
azbizony avatar
óó köszi szépen 😃
0
0
0
0
no avatar
Más op.-re is van a Movie Maker! nm csak xp-re! szal sztem maradj annál!
0
0
0
0
azbizony avatar
Helló!!
Azt szeretném kérdezni hogy amit a fraps al vagy gamecammal felveszek videót milyen progival lehet a méretét lecsökkenteni?? az xp-n volt a movie marker ( valahogy így kell írni 😆😉 azt könnyű volt kezelni, valami hasonló progit tudtok mondani ami letömöríti a videót könnyű kezelni és lehetőleg magyar??
0
0
0
0
no avatar
Kmisi99 írta:
psychosocial írta:
csá all! a bátyám gta IV zik és nemlehet elmenteni a játékot mert bejön egy windows live os baromság h regizzen stb... pls help! MACZI: van külömbség😃 a core 2 duo sokkal fejlettebb és jobb

Elindítod a gtat megnyomod a főmenüben a HOME gombot aztán bejön ilyen baromság aztán csináld meg ezt
[movie=youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ulVRWweWbp0&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ulVRWweWbp0&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/movie]

Aztán majd tudsz menteni😉

És ez szted a Battlefield 2140-nél is jó lenne?
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Ahhoz hogy a hangkártya tökéletesen működjön elég egy drivert telepíteni vagy kell hozzá más is?És valaki tudja honnan tudok ehhez a hangkártyához drivert letölteni?(Realtek ALC850 SLI CK8-04)A realtek.com-on már néztem!
0
0
0
0
Szilvexter avatar
Lenne egy problémám, mégpedig az hogy az új gépemet szeretném bootolni, meg is kezdi de amikor újrakapcsol a gép, a bal alsó sarokban az jelenik meg hogy "Veryfing DMI pool data........" s tovább nem megy, mit tudnék csinálni? A választ előre is kösz.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
psychosocial írta:
csá all! a bátyám gta IV zik és nemlehet elmenteni a játékot mert bejön egy windows live os baromság h regizzen stb... pls help! MACZI: van külömbség😃 a core 2 duo sokkal fejlettebb és jobb

Elindítod a gtat megnyomod a főmenüben a HOME gombot aztán bejön ilyen baromság aztán csináld meg ezt
[movie=youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ulVRWweWbp0&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ulVRWweWbp0&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/movie]

Aztán majd tudsz menteni😉
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Normális dvd rom- ba is berakhatod!!!
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Mindegy köszi a választ
0
0
0
0
no avatar
Nem tom esetleg lehet keresgélni vmi programot vagy iesmit de tudtommal ienkor már semmit nm lehet tenni!
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Hát az baj, csak a képek maradtak meg... de látszik a dvd-n hogy nem ráírt a filmekre hanem utána, így sem lehet előszedni???
0
0
0
0
no avatar
Igen iankor minden adat ami volt a CD-n eltűnik így már én is jártam akárhogy teszed rá elfog tőnni az az adat! 😕
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Valaki tudna ebben az ügyben segiteni???
Van egy újraírhatós dvd lemez azon volt egy pár film és én még rámásoltam egy másik cdről pár képet és a a dvdről a filmek eltűntek... 😞 valahogy viszalehetne szerezni a filmeket???
A képeket nem ráírta hanem mellé és mégsem látja a sajátgép...
Program ilyen létezik ami elő tudja szedni???
DVD-RW lemez
0
0
0
0
noPublicFG avatar
psychosocial írta:

Játszon a bátyád offline módban.
0
0
0
0
noPublicFG avatar
maczi írta:
Hy!
Bocs,nem vagyok otthon a processzorokban!Azt szeretném kérdezni hogy teljesítményben van különbség egy "Dual Core" és egy "Core 2 Duo" proci között ha a paraméterei ugyanazok?

A technológiában keresendő a különbség. A dual core korábbi, a core 2 duo későbbi (időben fiatalabb, modernebb) konstrukció. A felépítésben kell keresni a főbb különbségeket, ill. az általuk kezelt fsb mértéke más. A dual core 800, a c2d 1066 Mhz-es fsb vel rendelkezik. ...asszem 😀
Értelem szerint a core 2 duo a gyorsabb, erősebb, drágább.

(valoszinüleg pontatlanok az adataim, estére utána nézek mindennek)
0
0
0
0
psychosocial avatar
0
0
0
0
maczi avatar
Hy!
Bocs,nem vagyok otthon a processzorokban!Azt szeretném kérdezni hogy teljesítményben van különbség egy "Dual Core" és egy "Core 2 Duo" proci között ha a paraméterei ugyanazok?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A-a, egy simára csak 4.5 Gb-ot írjál.
A DualLayer-esre írhatsz többet 😉
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció