Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GA-870A-USB3L rev. 3.1
ezekhez?
Processzor: AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3
Memória: A-DATA 8192MB XPG Gaming DDR3 1600MHz CL9 KIT
Videókártya: Sapphire HD5830 1GB Xtreme
Ott a gépajánló ott jó gépek vannak összerakva jó áron 😃 .
nem a legjobb ár érték arányúak azok.
nincs értelme abba procit venni már, meg úgy semmit sem.
Alaplap: Gigabyte GA-78LMT-S2P 15000Ft
Processzor: AMD Phenom II x4 955 Black Edition 26000Ft
Akkor végülis ezekkel működni fog a gép?
És nem várok tőle csodát, de pl a FIFA12 azért minimumon elmenne?
Köszi!
Üdv, Speedy
Ez a kettő együtt menne,de kell hozzá memória a DDr3-ból és egy PCI-e videókártya. Ezek nélkül az egész csere fölösleges,mert nem megy a gép.
Akkor végülis ezekkel működni fog a gép?
És nem várok tőle csodát, de pl a FIFA12 azért minimumon elmenne?
Köszi!
Üdv, Speedy
Sima DDR
ha azt nem akarod lecserélni,akkor max core2 vagy dual core intel jöhet szóba,vagy ilyesmi AMD de olyan lappal,amit DDR memót kezel. viszont ezek is kifutó procik. A phenom II-höz már ddr3 memo kell,de van olyan deszka ami kezeli a DDR2-t
Ennél olcsóbb nincs véletlenül? 😀 Mert ez így nekem drága lenne
ja és milyen memória van a mostaniban?
DDR vagy DDR2?
szia.
attól függ milyen gépet akarsz összerakni a mostani helyett
Ennél olcsóbb nem igazán van, de ez így nagyon jó ár-érték arányú. Ennél gyengébbet már nem szabad venni.
Sziasztok!
Van egy ilyen alaplapom: http://www.erecycleronline.com/computer-parts/msi-ms-6533e-socket-478-pentium-4-matx-motherboard-ag.html . Szeretném lecserélni és szeretnék venni hozzá egy processzort. Tudnátok nekem tanácsot adni hogy milyet alaplapot és processzort vegyek? Szeretném viszonylag olcsón megvenni ezeket a cuccokat.
Köszi!
Üdv, Speedy
Alaplap: Gigabyte GA-78LMT-S2P 15000Ft
Van egy ilyen alaplapom: http://www.erecycleronline.com/computer-parts/msi-ms-6533e-socket-478-pentium-4-matx-motherboard-ag.html . Szeretném lecserélni és szeretnék venni hozzá egy processzort. Tudnátok nekem tanácsot adni hogy milyet alaplapot és processzort vegyek? Szeretném viszonylag olcsón megvenni ezeket a cuccokat.
Köszi!
Üdv, Speedy
AMD proci legyen benne.
Ha nem Gaboo-t akarod lehagyni a 3DMark eredményeddel, akkor egy AMD konfig is tökéletes 😀 ha nem akarsz várni akkor egy 6 magos AMD.
De a helyedben hallgatnék niteforce kollégára és megvárnám a bulldozert 😃
ATI-t 😃 nekem ők a nyerők 😀, lésőbb szeretnék majd bele Crossfire- ös megoldást is ha lesz pénzem még egy vga- ra. amúgy igen, a pénz is lényeges... 😃 nem vagyok túlságosan eleresztve...
jó de milyen kategóriában gondolkodsz? mondj 1 kártyát amilyet szeretnél venni és bele is fér a keretbe 😀 mert ha nem egy 6990-et akarsz, akkor nem kell mindenáron Intel-t : ))
Írd le milyet szeretnél, mert lehet hogy akkor procival meg alaplappal sokkal olcsóbban kijössz 😀
Sziasztok! Szeretném segítségeteket kérni. Új asztali gépet szeretnék, és nemtudom eldönteni milyen konfig legyen. AMD avagy Intel legyen a lelke? főként játékra kéne, mert netezni filmezni jobbszeretek az ágyból a notin 😜 Abban Intel dolgozik egyértelműen, de asztaliban mostmár nem igazán vagyok biztos hogy melyik legyen. Köszönöm a segítséget 😀
hááát milyen VGA-t szeretnél bele?
Sziasztok, ezzel az alaplappal szerintetek ki lehet nyitni a Phenom II x2 550-esem letiltott magjait?
[url]http://lingvin.hu/index.php?termekdesc_id=13312&back=ALAPLAP[/url]
igen
[url]http://lingvin.hu/index.php?termekdesc_id=13312&back=ALAPLAP[/url]
Most nem azért hogy fényezzem az Asrockot de manapság nagyon is jó lapokat csinálnak náluk. Egyik ismerősöm számtech boltban dolgozik és Ő mondta nekem hogy az asrockra 3 év gari van(a gyártótól). 10 ből 1 et vittek vissza azzal a gonddal hogy nem működik és a GYÁRTÓ kicserélte egy vadi újra 😃 Úgyhogy szerintem egész korrekt az asrock manapság. De ez az ismerősöm véleménye/tapasztalata engem ne szapuljatok miatta légy szíves!
Ez mind szép és jó. De melyik gyártó nem cseréli le garancián belül a rossz lapot egy jóra? Nem mellesleg, minden valamire való gyártó 3 év garanciát ad már manapság mindenre. Az MSI néhány felső kategóriás deszkára 4 évet is ad.
sehol nem olvastam olyat hogy szar, meg tönkremegy, meg túlfeszeli a procit, semmit. sata meg usb 3 vezérlőkkel egyes chipeknél gondok vannak, de nem vészesek ezek sem.
De mind1. Arra vagyok kiváncsi,hogy a 890GX Pro3 milyen.
Lehet hülye kérdés de mi az a core unlock ?
Mag feloldás.
Mint pl az én procim esetében:
AMD Phenom II x2 555---> X4 B55.
Nekem is lenne kérdésem.
Az Asrock 890 GX Pro3-ról mi a véleményetek?
Azért kérdezem,mert AM3+-os és biztos,hogy bele fog menni a Bulldozer.😜
amúgy azt szeretném kérdezni, hogy ez a lap tud core unlockolni?
[url]http://www.***/webshop/product/_asus_m4a78lt_m/161385[/url]
i pon
lap: ASUS M4A78LT-M
Amúgy a második
GIGABYTE GA-P41T-USB3L vagy
GIGABYTE GA-P43T-ES3G ?
Nem akarok procit cserélni mert tökéletesen megfelel a Core 2 Duo E8400 ! Ezért nézek 775ÖST !!
öö köszi megnéztem. De mekkora hülye vagyok nem mentem fel asus. comra 😆 Nekem is eszembe juthatott volna 😆 Azért köszi 😃
nincs mit. több szem többet lát.