Hát...Assassin's Creed, Worms,Wolfenstein 3D(bár ez telón elég nehéz😕),biliárd,darts, bowling...meg még van a gépen csak a kábel nem nagyon akar működni
David the killer: A #14-es hozzászólásomban leírtam, hogyan kell videót berakni! Nincs itt annyi hsz, hogy elkerülje a figyelmedet! Járj nyitott szemmel!
Nekem ami tetszett nagyon az a XIII 2 kipörgettem teljesen megvettem benne minden cuccom + összes arany mind1ik pályán meg még a rollercoasterek tetszettek de ez a Resco bubbles nagyon zsír majd letöltöm
Kmisi: "Az oldallal kapcsolatos kérdések"
Ebben a topikban az utolsó oldalon leírtam, hogy lehet videót beilleszteni! Olvasd el, mert már ide lusta vagyok beírni!😀
és milyen oldalt javasoltok ahonnan játékokat lehet tölteni persze ingyenesen én ajánlom a mobile9.com-ot én mindig onnan szedem a telefonomra a cuccokat
én játszottam resident evil-lel, rally játékkal, devil may cry-al, guitar of hero-val, cod-dal, lost-al meg ilyesmikkel, de már nem játszom telón csak ritkán 😃
én próbáltam már telefonon a quake 3 mat nekem nem tetszik😆 resident evil 4 az jó
És egész nyáron hihetetlenül sokat toltam a worms 2007 et egyszerűen nem tudom megunni napi legalább 20 percet tolom!
Minden HD?😃
Ja 😀 5-8 megák S60v3FP2 240x320
Próba cseresznye 😃
én azokkal játszom
Ebben a topikban az utolsó oldalon leírtam, hogy lehet videót beilleszteni! Olvasd el, mert már ide lusta vagyok beírni!😀
A legjobb játék amivel a telefonomon játszottam az a One!
telefonon a Gravity Defied a legjobb, van belőle vagy 500 fajta ha nem több 😆
Jah az is jó. Nekem is volt vagy 20db a régi telómon😆
És egész nyáron hihetetlenül sokat toltam a worms 2007 et egyszerűen nem tudom megunni napi legalább 20 percet tolom!