Nekem meg pont fordítva van! Sokszor vagyok úgy itt, hogy nem vagyok bejelentkezve, csak nézelődök az oldalon! Ha látom, hogy valami esemény van akkor belépek, és reagálok!
Rengeteget vagyok bejelentkezve, de sokszor csak rápillantok az oldalra, és dolgozom tovább. Így hiába tűnik úgy néha hogy egész nap itt lógok, van hogy nincs meg az egy óra sem. De van amikor ráérek, és tényleg órákat vagyok az oldalon.
Hát attól függ...amikor pl nyáron regeltem akkor szó szerint egész nap itt voltam ,de van amikor meg csak pár percre nézek fel...egyetértek a többiekkel hogy társaságtól függ😀
egésznapomat itt töltöm. persze csak ha itthon vok meg a suliban infóra van és eléri azt a sebességet a gép h eggyátalán egy éven belül megnyitja a mozillát 😆
meg még kb egy órát ha szoktam ma már gémelni és ennyi többit itt az oldalon töltöm mert KIRÁLY AZ OLDAL 😃
Eddig nem nagyon nézegetem az oldalt, de most láttam hogy eléggé jó így már itt vagyok kb. 2 órája de, nincs jobb dolgom és nem is unom akkor meg mért ne?😜
en minden nap amikor megy a gepem benn vagyok, s kozbe nezem a tobbi oldalt, s atnezek ide hogy valami jo vane, ugyhogy lehet azt is mondani hogy egesz nap ben vagyok(legalabbis amikor megy a gepem😜)
csak igy tovább.....
tegnap pl 9től 11ig meg 13től éjfélig ovltam fent😀
meg még kb egy órát ha szoktam ma már gémelni és ennyi többit itt az oldalon töltöm mert KIRÁLY AZ OLDAL 😃