Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
poker9876 avatar
Egy AMD Athlon 64 x2 4200+ nem füstölne le egy AMD Athlon 64 x2 6000+-os hűtővel ha 2,8 ghz-ra fel OC-zom ?
Vagy a hűtő nem is paszolna ?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
madchief írta:
CPU-Z vagy googleba kikeresed
Pontosabban GPU-Z.
0
0
0
0
Szykla avatar
Szykla írta:
Tudnátok nekem egy olyan programot mondani/ajánlani amivel videókat tudok más formátumba át konvertálni?
Mert van egy progim amivel videókat szedek le a netről a neve RealPlayer SP de sajnos MPEG-4 formátumba menti le és azt nem minden plajer játssza le és nem minden hova lehet feltölteni és át akarom konvertálni MP3 vagy AVI formátumba.

Köszi szépen.
0
0
0
0
madchief avatar
CPU-Z vagy googleba kikeresed
0
0
0
0
Szilvexter avatar
azt szeretném kérdezni, hogy mivel lehet megnézni a videókarid memóriájának az órajelét, am ATI Radeon HD 4350-m van
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szykla írta:
Tudnátok nekem egy olyan programot mondani/ajánlani amivel videókat tudok más formátumba át konvertálni?
Mert van egy progim amivel videókat szedek le a netről a neve RealPlayer SP de sajnos MPEG-4 formátumba menti le és azt nem minden plajer játssza le és nem minden hova lehet feltölteni és át akarom konvertálni MP3 vagy AVI formátumba.

Total video converter
0
0
0
0
Szykla avatar
0
0
0
0
DarthRoni avatar
valaki tudna esetleg patchet a prototype-hoz, egyszerűen nem találok :S
0
0
0
0
Feki1991 avatar
gyenesmartin írta:
Feki1991 írta:
berki_zsolt írta:
Az mit csinál? NEkem szerintem fent van... 😜

Az a WAT (Windows Activation Technologies)..sztem ezzel elmondtam mindent! 😎
Nekemis fent van, de én megcsinálltám.

De egyszerűbb ha nem teszed fel nem? 😎..elszokás olvasni az update leírását! 😎
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Feki1991 írta:
berki_zsolt írta:

Nekemis fent van, de én megcsinálltám.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
hedzsooo írta:
DarthRoni írta:
Sziasztok, lehet hogy kicsit off, de nem tudom ezt hova írjam, a Prototype gépigényéhez írtam, de oda nem sokan járnak😀
azt szeretném kérdezni, hogy nálatok volt olyan ebben a játékban, hogy amikor mentetek, és gondolom azért mert tölti be kövi "városrészt", de nekem olyankor lemegy az fps-em akár 5 alá is, és szörnyen beszaggat, mág legkissebb grafon is ugyanezt csinálja, am. meg 60-70 fps-em van játék közben, de van hogy 100 is :S mi lehet a baj? nagyon idegesítő percenként belaggolni:S ismerősömnek még gyengébb a gépe, és nála sem csinál ilyet, és nekem sincs ilyen bajom a többi játékban, lécci ha valaki tud segítsen 😀

Akkor szokott ilyen elofordulni leginkabb, ha keves a fizikai-memoria, a RAM, szvsz.
Persze, az is elofordul gyakran, h csak a jatek nincsen jol kiegyensulyozva, nem hasznalja jol a memoriat, stb., szal PATCH KELL neki ! 😉

köszi ez jó tippnek tűnik, de egy fránya patchet se találok, az 1.01-eshez alíg van letöltés, de amik vannak azok is 1-2 kb/s-el szednek :S nagyon el akarják bújtatni előlem 😆
0
0
0
0
Feki1991 avatar
berki_zsolt írta:
Feki1991 írta:
berki_zsolt írta:

Szerintem nekem az is fent van. 😜

Egézségedre! 😂
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Feki1991 írta:
berki_zsolt írta:

Szerintem nekem az is fent van. 😜
0
0
0
0
Hitoshi avatar
noPublicFG írta:
Hitoshi írta:
hát tápoknál nem nagyon van olyan, hogy energia takarékos, hanem ott a hatásfok játszik közre, minél nagyobb ez a szám, annál jobb, és ha így szeretnénk úgy mond energia takarékos tápot, akkor legalább egy 80+ minősítésűt kell szerezni, ez az indok része.de pontos típust csak akkor lehet mondani, hogy ha tudod mennyit szeretnél rá költeni

Az ár a fent leírt konfiguráció körül körvonalazodjon.
mj.: nem a táp energiatakarékos, hanem a konfig 😆
ahoz keresnék mefelelő tápot, 10-14 arany a maximum ami a tápra fordítandó.
szerk.: bár ötlet jöhet dögivel

és alsó-tápos elhelyezésű házat akarsz, vagy jó a régi módi ? 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
berki_zsolt írta:

0
0
0
0
berki_zsolt avatar
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Ha jót akartok akkor a KB 971033-ast sose tegyétek fel! 😉
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Még jó, hogy megtudtam csinállni amikor csak fekete háttér volt és azt írta ki, hogy hamis ez a példány.Ha nemlenne egy hekker ismerősöm akkor még most is úgylenne.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Igen, egyre több hibás frissítés jön ki, vigyázni kell most már.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Na végre.Megcsináltam.Nemszabad frissítenem a windows updateval.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
VAlamelyik frissítés nem nyert hangszórót, állítsd vissza az utolsó frissítés előtti helyreállító pontra a rendszert. Én is sokáig küzdöttem ilyen problémával, míg rájöttem, hogy a Microsoft Silverlight frissítést nem szabad telepítenem, mert attól behülyül a gépem.😜
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Az miért van, hogyha frissíti magát a gép akkor lefagy?Meg kb 30 perc kell mire lekapcsol.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
DarthRoni írta:
Sziasztok, lehet hogy kicsit off, de nem tudom ezt hova írjam, a Prototype gépigényéhez írtam, de oda nem sokan járnak😀
azt szeretném kérdezni, hogy nálatok volt olyan ebben a játékban, hogy amikor mentetek, és gondolom azért mert tölti be kövi "városrészt", de nekem olyankor lemegy az fps-em akár 5 alá is, és szörnyen beszaggat, mág legkissebb grafon is ugyanezt csinálja, am. meg 60-70 fps-em van játék közben, de van hogy 100 is :S mi lehet a baj? nagyon idegesítő percenként belaggolni:S ismerősömnek még gyengébb a gépe, és nála sem csinál ilyet, és nekem sincs ilyen bajom a többi játékban, lécci ha valaki tud segítsen 😀

Akkor szokott ilyen elofordulni leginkabb, ha keves a fizikai-memoria, a RAM, szvsz.
Persze, az is elofordul gyakran, h csak a jatek nincsen jol kiegyensulyozva, nem hasznalja jol a memoriat, stb., szal PATCH KELL neki ! 😉
0
0
0
0
no avatar
12cmes hűtőventilátor van 3 és 4 pinesbe is vagy mind a kettőbe?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
0
0
0
0
noPublicFG avatar
Hitoshi írta:
hát tápoknál nem nagyon van olyan, hogy energia takarékos, hanem ott a hatásfok játszik közre, minél nagyobb ez a szám, annál jobb, és ha így szeretnénk úgy mond energia takarékos tápot, akkor legalább egy 80+ minősítésűt kell szerezni, ez az indok része.de pontos típust csak akkor lehet mondani, hogy ha tudod mennyit szeretnél rá költeni

Az ár a fent leírt konfiguráció körül körvonalazodjon.
mj.: nem a táp energiatakarékos, hanem a konfig 😆
ahoz keresnék mefelelő tápot, 10-14 arany a maximum ami a tápra fordítandó.
szerk.: bár ötlet jöhet dögivel
0
0
0
0
Hitoshi avatar
programmal sose szabad fogyasztást nézni, külső hardveres mérést csinál, valami amper mérővel, és ha érted a fizikát (😆😉 akkor ki tudod számolni mennyit fogyaszt
0
0
0
0
DarthRoni avatar
SZiasztok, van olyan program, amivel meg tudom nézni, hány Wattot fogyaszt a gépem?
0
0
0
0
Hitoshi avatar
0
0
0
0
noPublicFG avatar
nem találtam megfelelő topicot, ezért ide:
Mit gondoltok egy viszonylag energiatakarékos konfigurációhoz, ami a következő, milyen tápot, avagy ház+tápot érdemes szerezni. pontos márka, típus és indok érdekel.

Alaplap: ASROCK H55M PRO
Processzor: Intel Core i3-530 2,93GHz S1156 BOX
Memória: Kingmax DDR3 2GB 1600MHz x2
Videókártya: Sapphire HD5750 1GB DDR5
merevlemez: WD 500GB Sata2 GP 32MB WD5000AADS
0
0
0
0
Osynho avatar
Ezért kell tuningolni...
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Osynho írta:
laci503 írta:
de benne volt a procinak a típusa és az AM3 mas 😀

Működik benne az AM3-as proci

SkyWolf: ennyire fontos, h mi van ráírva a dobozra?

Nem nagyon, de az orajelaz nekem szamit 😜
0
0
0
0
laci503 avatar
köszi a segítséget 😃😀
0
0
0
0
Osynho avatar
laci503 írta:

Működik benne az AM3-as proci

SkyWolf: ennyire fontos, h mi van ráírva a dobozra?
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Ertem, akkor az e7500 lessz, mert az Core 2 Duo es nem Intel dual core 😃
0
0
0
0
laci503 avatar
0
0
0
0
Osynho avatar
Nem írta milyen gépe volt, azt kérdezte, hogy melyik a legolcsóbb core unlock-os alaplap. Az am2+-os lapok pedig olcsóbbak, mint az am3-asok. Én erre válaszoltam 😀

E5400: 13,5x200mhz, 2mb cache
E7500: 11x266mhz, 3mb cachce
Nem ér meg sokkal több pénzt az utóbbi.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Osynho írta:
AM3-ast is támogat, csak ddr2 rammal.
ezzel csak egybaj van.Ha annak am3-as lapja volt aminek ddr3-as a memóriafoglalata akkor még ramot is kell vennie nemcsak lapot.

SkyWolf írta:
HeLLo!
Core 2 Duo e5400 2,7 Ghz
es a
Core 2 Duo e7500 2,93 Ghz

Mi a kulombseg a ket prociba az orajelen kivul?
Az 5400-as nem core 2 duo, hanem pentium dual core.És az a külömbség köztük, hogy a 7500-asnak több cacheja van.
0
0
0
0
SkyWolf avatar
HeLLo!
Core 2 Duo e5400 2,7 Ghz
es a
Core 2 Duo e7500 2,93 Ghz

Mi a kulombseg a ket prociba az orajelen kivul?
0
0
0
0
Osynho avatar
AM3-ast is támogat, csak ddr2 rammal.
0
0
0
0
laci503 avatar
köszi a segítséget és ezekkel a lapokkal nem lesz lassúb a proci? mert jól látom AM2+ ig támogat csak procit
0
0
0
0
Osynho avatar
Biztos, hogy lehet benne. Persze, csak akkor, ha a proci is olyan...
Van olcsóbban is ilyesmi lap:
[url]http://www.argep.hu/product_981021.html
[/url]
[LINK]
0
0
0
0
laci503 avatar
és ebben biztos fel lehet oldani a 4 magot? vagy legalábbis biztos lehet benne feloldani?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
laci503 írta:
lenen egy fontos kérdésem! kellene nekem egy olyan alaplap amiben lehet feloldani magokat AMD Phenom II X2 550 ben! legolcsóbb amiben biztosan lehet mék az? nagyon fontos lenne még ma a válasz haveromnak kéne mert holnapra esedékes egy ien bisztosítós dolog mert a gépébe csapott a villám. szal lényeg hogy legolcsóbb alaplap kéne amiben fel lehet oldani a magokat! előre is köszi a választ!
Szerintem az msi 770-g45.Ez 18 000ft-ba kerül.
0
0
0
0
laci503 avatar
lenen egy fontos kérdésem! kellene nekem egy olyan alaplap amiben lehet feloldani magokat AMD Phenom II X2 550 ben! legolcsóbb amiben biztosan lehet mék az? nagyon fontos lenne még ma a válasz haveromnak kéne mert holnapra esedékes egy ien bisztosítós dolog mert a gépébe csapott a villám. szal lényeg hogy legolcsóbb alaplap kéne amiben fel lehet oldani a magokat! előre is köszi a választ!
0
0
0
0
Osynho avatar
nyaloka írta:
a SYS_Fanba is lehet hütőt rakni vagy csak a PWR_Fanba??

Lehet.
0
0
0
0
poker9876 avatar
Na a hang-al megcsináltam mindent ! Kicsit a mélynyomó **arakodik de már jó 😀
0
0
0
0
no avatar
a SYS_Fanba is lehet hütőt rakni vagy csak a PWR_Fanba??
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Cs,hogy kell egy új helyi hálózatot létrehozni?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció