Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
DarthRoni írta:
maxon van, ennyire noob azért nem vok, egyszerűen k.rva sötét ez a szar monitor, mégegyszer: az Nvidia vezérlőpultban nem lehet a játékok világosságát állítani? mert pl. a prototype játszhatatlan éjszaka, ja és abban is maxon van a brightness.

Próbáltál esetleg a házban besötétíteni?😆 Mert nekem se sok látszik ha nagy fény van bent. Ja meg a kontraszton is vegyél fel az is segít!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
maxon van, ennyire noob azért nem vok, egyszerűen k.rva sötét ez a szar monitor, mégegyszer: az Nvidia vezérlőpultban nem lehet a játékok világosságát állítani? mert pl. a prototype játszhatatlan éjszaka, ja és abban is maxon van a brightness.
0
0
0
0
Szilard96 avatar
A monitorodon próbáld a világosságot növelni!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
az Nvidia vezérlőpultban nem lehet valahogy a játék világosságát állítani? mert olyan sötét egy két játék hogy szörnyű :S valahogy nem lehet?
0
0
0
0
Szilvexter avatar
gyenesmartin írta:
madchief írta:
CPU-Z vagy googleba kikeresed
Pontosabban GPU-Z.

kösz
0
0
0
0
poker9876 avatar
Remek ! 😃 És úgy kb a 4850 kihajtja ?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
poker9876 írta:
Egy AMD Athlon 64 x2 4200+ nem füstölne le egy AMD Athlon 64 x2 6000+-os hűtővel ha 2,8 ghz-ra fel OC-zom ?
Vagy a hűtő nem is paszolna ?

Rápasszol a hűtő!..s nem füstölne el! 😉
0
0
0
0
poker9876 avatar
Egy AMD Athlon 64 x2 4200+ nem füstölne le egy AMD Athlon 64 x2 6000+-os hűtővel ha 2,8 ghz-ra fel OC-zom ?
Vagy a hűtő nem is paszolna ?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
madchief írta:
Pontosabban GPU-Z.
0
0
0
0
Szykla avatar
Szykla írta:
Tudnátok nekem egy olyan programot mondani/ajánlani amivel videókat tudok más formátumba át konvertálni?
Mert van egy progim amivel videókat szedek le a netről a neve RealPlayer SP de sajnos MPEG-4 formátumba menti le és azt nem minden plajer játssza le és nem minden hova lehet feltölteni és át akarom konvertálni MP3 vagy AVI formátumba.

Köszi szépen.
0
0
0
0
madchief avatar
0
0
0
0
Szilvexter avatar
azt szeretném kérdezni, hogy mivel lehet megnézni a videókarid memóriájának az órajelét, am ATI Radeon HD 4350-m van
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szykla írta:
Tudnátok nekem egy olyan programot mondani/ajánlani amivel videókat tudok más formátumba át konvertálni?
Mert van egy progim amivel videókat szedek le a netről a neve RealPlayer SP de sajnos MPEG-4 formátumba menti le és azt nem minden plajer játssza le és nem minden hova lehet feltölteni és át akarom konvertálni MP3 vagy AVI formátumba.

Total video converter
0
0
0
0
Szykla avatar
0
0
0
0
DarthRoni avatar
valaki tudna esetleg patchet a prototype-hoz, egyszerűen nem találok :S
0
0
0
0
Feki1991 avatar
gyenesmartin írta:
Feki1991 írta:
berki_zsolt írta:
Az mit csinál? NEkem szerintem fent van... 😜

Az a WAT (Windows Activation Technologies)..sztem ezzel elmondtam mindent! 😎
Nekemis fent van, de én megcsinálltám.

De egyszerűbb ha nem teszed fel nem? 😎..elszokás olvasni az update leírását! 😎
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Feki1991 írta:
berki_zsolt írta:

Nekemis fent van, de én megcsinálltám.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
hedzsooo írta:
DarthRoni írta:
Sziasztok, lehet hogy kicsit off, de nem tudom ezt hova írjam, a Prototype gépigényéhez írtam, de oda nem sokan járnak😀
azt szeretném kérdezni, hogy nálatok volt olyan ebben a játékban, hogy amikor mentetek, és gondolom azért mert tölti be kövi "városrészt", de nekem olyankor lemegy az fps-em akár 5 alá is, és szörnyen beszaggat, mág legkissebb grafon is ugyanezt csinálja, am. meg 60-70 fps-em van játék közben, de van hogy 100 is :S mi lehet a baj? nagyon idegesítő percenként belaggolni:S ismerősömnek még gyengébb a gépe, és nála sem csinál ilyet, és nekem sincs ilyen bajom a többi játékban, lécci ha valaki tud segítsen 😀

Akkor szokott ilyen elofordulni leginkabb, ha keves a fizikai-memoria, a RAM, szvsz.
Persze, az is elofordul gyakran, h csak a jatek nincsen jol kiegyensulyozva, nem hasznalja jol a memoriat, stb., szal PATCH KELL neki ! 😉

köszi ez jó tippnek tűnik, de egy fránya patchet se találok, az 1.01-eshez alíg van letöltés, de amik vannak azok is 1-2 kb/s-el szednek :S nagyon el akarják bújtatni előlem 😆
0
0
0
0
Feki1991 avatar
berki_zsolt írta:
Feki1991 írta:
berki_zsolt írta:

Szerintem nekem az is fent van. 😜

Egézségedre! 😂
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Feki1991 írta:
berki_zsolt írta:

Szerintem nekem az is fent van. 😜
0
0
0
0
Hitoshi avatar
noPublicFG írta:
Hitoshi írta:
hát tápoknál nem nagyon van olyan, hogy energia takarékos, hanem ott a hatásfok játszik közre, minél nagyobb ez a szám, annál jobb, és ha így szeretnénk úgy mond energia takarékos tápot, akkor legalább egy 80+ minősítésűt kell szerezni, ez az indok része.de pontos típust csak akkor lehet mondani, hogy ha tudod mennyit szeretnél rá költeni

Az ár a fent leírt konfiguráció körül körvonalazodjon.
mj.: nem a táp energiatakarékos, hanem a konfig 😆
ahoz keresnék mefelelő tápot, 10-14 arany a maximum ami a tápra fordítandó.
szerk.: bár ötlet jöhet dögivel

és alsó-tápos elhelyezésű házat akarsz, vagy jó a régi módi ? 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
berki_zsolt írta:

0
0
0
0
berki_zsolt avatar
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Ha jót akartok akkor a KB 971033-ast sose tegyétek fel! 😉
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Még jó, hogy megtudtam csinállni amikor csak fekete háttér volt és azt írta ki, hogy hamis ez a példány.Ha nemlenne egy hekker ismerősöm akkor még most is úgylenne.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Igen, egyre több hibás frissítés jön ki, vigyázni kell most már.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Na végre.Megcsináltam.Nemszabad frissítenem a windows updateval.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
VAlamelyik frissítés nem nyert hangszórót, állítsd vissza az utolsó frissítés előtti helyreállító pontra a rendszert. Én is sokáig küzdöttem ilyen problémával, míg rájöttem, hogy a Microsoft Silverlight frissítést nem szabad telepítenem, mert attól behülyül a gépem.😜
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Az miért van, hogyha frissíti magát a gép akkor lefagy?Meg kb 30 perc kell mire lekapcsol.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
DarthRoni írta:
Sziasztok, lehet hogy kicsit off, de nem tudom ezt hova írjam, a Prototype gépigényéhez írtam, de oda nem sokan járnak😀
azt szeretném kérdezni, hogy nálatok volt olyan ebben a játékban, hogy amikor mentetek, és gondolom azért mert tölti be kövi "városrészt", de nekem olyankor lemegy az fps-em akár 5 alá is, és szörnyen beszaggat, mág legkissebb grafon is ugyanezt csinálja, am. meg 60-70 fps-em van játék közben, de van hogy 100 is :S mi lehet a baj? nagyon idegesítő percenként belaggolni:S ismerősömnek még gyengébb a gépe, és nála sem csinál ilyet, és nekem sincs ilyen bajom a többi játékban, lécci ha valaki tud segítsen 😀

Akkor szokott ilyen elofordulni leginkabb, ha keves a fizikai-memoria, a RAM, szvsz.
Persze, az is elofordul gyakran, h csak a jatek nincsen jol kiegyensulyozva, nem hasznalja jol a memoriat, stb., szal PATCH KELL neki ! 😉
0
0
0
0
no avatar
12cmes hűtőventilátor van 3 és 4 pinesbe is vagy mind a kettőbe?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
0
0
0
0
noPublicFG avatar
Hitoshi írta:
hát tápoknál nem nagyon van olyan, hogy energia takarékos, hanem ott a hatásfok játszik közre, minél nagyobb ez a szám, annál jobb, és ha így szeretnénk úgy mond energia takarékos tápot, akkor legalább egy 80+ minősítésűt kell szerezni, ez az indok része.de pontos típust csak akkor lehet mondani, hogy ha tudod mennyit szeretnél rá költeni

Az ár a fent leírt konfiguráció körül körvonalazodjon.
mj.: nem a táp energiatakarékos, hanem a konfig 😆
ahoz keresnék mefelelő tápot, 10-14 arany a maximum ami a tápra fordítandó.
szerk.: bár ötlet jöhet dögivel
0
0
0
0
Hitoshi avatar
programmal sose szabad fogyasztást nézni, külső hardveres mérést csinál, valami amper mérővel, és ha érted a fizikát (😆😉 akkor ki tudod számolni mennyit fogyaszt
0
0
0
0
DarthRoni avatar
SZiasztok, van olyan program, amivel meg tudom nézni, hány Wattot fogyaszt a gépem?
0
0
0
0
Hitoshi avatar
0
0
0
0
noPublicFG avatar
nem találtam megfelelő topicot, ezért ide:
Mit gondoltok egy viszonylag energiatakarékos konfigurációhoz, ami a következő, milyen tápot, avagy ház+tápot érdemes szerezni. pontos márka, típus és indok érdekel.

Alaplap: ASROCK H55M PRO
Processzor: Intel Core i3-530 2,93GHz S1156 BOX
Memória: Kingmax DDR3 2GB 1600MHz x2
Videókártya: Sapphire HD5750 1GB DDR5
merevlemez: WD 500GB Sata2 GP 32MB WD5000AADS
0
0
0
0
Osynho avatar
Ezért kell tuningolni...
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Osynho írta:
laci503 írta:
de benne volt a procinak a típusa és az AM3 mas 😀

Működik benne az AM3-as proci

SkyWolf: ennyire fontos, h mi van ráírva a dobozra?

Nem nagyon, de az orajelaz nekem szamit 😜
0
0
0
0
laci503 avatar
köszi a segítséget 😃😀
0
0
0
0
Osynho avatar
laci503 írta:

Működik benne az AM3-as proci

SkyWolf: ennyire fontos, h mi van ráírva a dobozra?
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Ertem, akkor az e7500 lessz, mert az Core 2 Duo es nem Intel dual core 😃
0
0
0
0
laci503 avatar
0
0
0
0
Osynho avatar
Nem írta milyen gépe volt, azt kérdezte, hogy melyik a legolcsóbb core unlock-os alaplap. Az am2+-os lapok pedig olcsóbbak, mint az am3-asok. Én erre válaszoltam 😀

E5400: 13,5x200mhz, 2mb cache
E7500: 11x266mhz, 3mb cachce
Nem ér meg sokkal több pénzt az utóbbi.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Osynho írta:
AM3-ast is támogat, csak ddr2 rammal.
ezzel csak egybaj van.Ha annak am3-as lapja volt aminek ddr3-as a memóriafoglalata akkor még ramot is kell vennie nemcsak lapot.

SkyWolf írta:
HeLLo!
Core 2 Duo e5400 2,7 Ghz
es a
Core 2 Duo e7500 2,93 Ghz

Mi a kulombseg a ket prociba az orajelen kivul?
Az 5400-as nem core 2 duo, hanem pentium dual core.És az a külömbség köztük, hogy a 7500-asnak több cacheja van.
0
0
0
0
SkyWolf avatar
HeLLo!
Core 2 Duo e5400 2,7 Ghz
es a
Core 2 Duo e7500 2,93 Ghz

Mi a kulombseg a ket prociba az orajelen kivul?
0
0
0
0
Osynho avatar
AM3-ast is támogat, csak ddr2 rammal.
0
0
0
0
laci503 avatar
köszi a segítséget és ezekkel a lapokkal nem lesz lassúb a proci? mert jól látom AM2+ ig támogat csak procit
0
0
0
0
Osynho avatar
Biztos, hogy lehet benne. Persze, csak akkor, ha a proci is olyan...
Van olcsóbban is ilyesmi lap:
[url]http://www.argep.hu/product_981021.html
[/url]
[LINK]
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció