Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
nekem 50-60 fok között ugrál a vga
0
0
0
0
thug85 avatar
Ez energiatakarékosság céljából van így! Ha nem igényli a gép akkor fölöslegesen nem pörög a kártya! Így energiát is spórol, és nem melegszik fölöslegesen!
Nekem is ilyen karim van, de nekem jobban visszaejti az órajeleket! Bár az is igaz, hogy folyamatosan ugrál, tehát nem fixen ugyan azon az alacsony órajelen megy terhelés nélküli állapotban!
0
0
0
0
Osynho avatar
Akár 25ért is van 😃
[LINK]
0
0
0
0
dave500 avatar
Épp azon gondolkodtam, most olcsóbb egy AM3-as konfigot összerakni. 30-ér már van olyan lap ami usb3, sata 6gb/s.😀
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
marko10 írta:
megin azt csinálja a gépem mint tegnap sípol a vga és csá... tegnap tökéletesen müködött mi a *** lehet? ötletek?

Attol fugg...ha allando jelleggel csinalja, akkor szerintem is rosszul kototted be es pl. nem kap eleg aramot. Viszont, ha csak idonkent, akkor meg lehet, h tulmelegszik, talan a venti nem muxik rajta, v. nem eleg jol, esetleg sok a por, nem jo a szellozes, stb. ...
0
0
0
0
laci503 avatar
HD sentinel nem ír semmi hibát csak a szokásos 92% meg 5 bad szektor-t 😃 és most nincs semmi hang 😃 és valszeg a tápbol jött 😃
0
0
0
0
DarthRoni avatar
😃 am. igen gyorsabb az i3, abban igazad van
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Ja bocs azt hittem hogy melyiket vegye 😃
Akkor i3 kicsivel de gyorsabb 😀
0
0
0
0
DarthRoni avatar
de pont ez az h a 2 magos inteleket hasonlítja össze, akkor minek beszélsz core 2 quad-ról? 😃
0
0
0
0
Szilard96 avatar
azért van külömbség a 2 között 😃
nem olyan sokkal de gyorsabb az i3
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Szilard96 írta:
nem core 2 QUAD-ot akartál írni???
Hát I3 gyorsabb

mért akart volna core 2 QUADot? az 4 magos, az i3 meg csak 2 magos-.- meg azt mindenki tudja h gyorsabb... csak azt nem hogy mennyivel
0
0
0
0
Szilard96 avatar
nem core 2 QUAD-ot akartál írni???
Hát I3 gyorsabb
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Szerintem az I3 jobb a beépített memóriavezérlőjének köszönhetően, és az 4 szálon dolgozik.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
hát ez szerintem attól függ hogy melyik core 2 duo, és melyik i3
0
0
0
0
Ducky avatar
Sziasztok! Mennyivel gyorsabb az i3 az Intel Core 2 Duo-nál?
0
0
0
0
twoKgames avatar
marko10 írta:
megin azt csinálja a gépem mint tegnap sípol a vga és csá... tegnap tökéletesen müködött mi a *** lehet? ötletek?

sztem rosszul kötötted össze
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Quadrox írta:
jój lehet hogy a vinyó csinálja de azért ***na ha azért mert "belül meglazulnak a csavarok😃"
a gépházad is csinálhatja amikor benyomod a géped egy bizonyos frekvencián REZONÁL. próbálj egy olyat hogyha megy a gép mozgasd meg egy kicsit vagy póckold fel.
Ha a gépház lenne akkor érezné amikor hozzányúlna.
0
0
0
0
Quadrox avatar
jój lehet hogy a vinyó csinálja de azért ***na ha azért mert "belül meglazulnak a csavarok😃"
a gépházad is csinálhatja amikor benyomod a géped egy bizonyos frekvencián REZONÁL. próbálj egy olyat hogyha megy a gép mozgasd meg egy kicsit vagy póckold fel.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
laci503 Ha a HDD sípol az nem jó jel mentegetni kell az adatokat! Töltsd le a Hard Disk Sentinelt az kiírja ha valami baj van vele!
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
laci503 írta:
azt mondja már meg nekem valaki mi nyiszoroghat a gépben?? kajak ütemesen nyiszorog valami a gépben... és ne ma ventillátorok 1ike az és igazábol nem hallom pontosan mi nyiszorog csak annyi hogy a gépből jön 😲
Lehet, hogy a merevlemez.Akkor csinál ilyet amikor belül meglazulnak a csavarok.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
laci503 írta:
azt mondja már meg nekem valaki mi nyiszoroghat a gépben?? kajak ütemesen nyiszorog valami a gépben... és ne ma ventillátorok 1ike az és igazábol nem hallom pontosan mi nyiszorog csak annyi hogy a gépből jön 😲

Próbáld azt hogy kiveszed a tápot és a füledhez nyomod aztán majd meg hallod. Amúgy asszem néhány tápra jellemző egy bizonyos cicergés ami nem hiba normális náluk!
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
laci503 írta:
le van véve az oldala a gépemnek 😃 és úgy hallom és ütemesen csinálja és kezd agyamra menni 😆 ha lefogom a ventillátorokat is csinálja szóval nem a ventillátorral van baj 😃 itt hallgatózok de semmi 5letem :S

Lehet, h E.T. hazajott ! 😆

Pedig nagyon eselyes, h 1 venti, talan a tapon belul, amit eppenseggel nehez lenne lefognod es raadasul aramutes-veszelyes is, ha belenyulkalnal bekapcsolva !!! 😉
0
0
0
0
twoKgames avatar
lehet h csak vmilyen tücsök szórakozik, majd megdöglik ....
0
0
0
0
laci503 avatar
le van véve az oldala a gépemnek 😃 és úgy hallom és ütemesen csinálja és kezd agyamra menni 😆 ha lefogom a ventillátorokat is csinálja szóval nem a ventillátorral van baj 😃 itt hallgatózok de semmi 5letem :S
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
laci503 írta:

Hali!
Szerintem a legegyszerűbb az, hogy leveszed az egyik oldalát a gépnek,
oldalrafekteted, elindítod és megnézed/hallgatod és akkor biztos észereveszed 😉
Am. régebben nekem is nyiszorgott 😶 És nekem a VGA hűtő bánta 😶 DE csináld meg az első módszert! 😉 Sok sikert 😀
0
0
0
0
laci503 avatar
0
0
0
0
levi27 avatar
a dirt 2-ben van a windows live game vagy mi és abban vannak achievementek de offline módban nem nyílnak fel(online nem néztem mert nem lehet). Nincs valam megoldás arra hogy működjenek? azon kívül h vegyem meg😀
0
0
0
0
DarthRoni avatar
ha monitort akarok venni, majd írok a milyen monitort vegyek fórumba, de mivel előfordul hogy nincs pénzem monitorra, így ebből kell kihozni valamit
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Blackwell írta:
Előszőris a monitorodat világosítsd fel, és ha nem műkődik, akkor a játékon belül állítsd be, hogy: Options-Video(vagy Graphics)- Brightness és ezt húzd fel.😀

nem akarok bunkónak tűnni, de az sem érdekel ha annak tartasz, de a te szótáradban mit jelent az hogy "összes lehetséges módon" ? basszus valószínű h a monitor és a játék beállításainál próbáltam már, ha már egy rohadt szoftvert keresek-.- nem vagyok ekkora noob, elnézést kérek ha megsértelek, de egy kis logikus gondolkodás olyan nehéz?

Mivel öreg ez a szar monitor, és gondolom emiatt sötét már a képe, ehhez kéne egy progi, amivel magának a monitornak a brightness-ét állíthatom.

berki_zsolt: igen, az ATI-nak jól be lehet állítani, de az Nvidiánál sajna csak az asztali fényerőt tudom beállítani 😕
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
gepiszaki írta:
Szerintetek a 10.02-s Catalystba meddig érdemes húzni egy Ati Radeon 9600-at?

Semeddig az olyan régi és gyenge kártya hogy a tuning kb semmit nem javítana a teljesítményén!
0
0
0
0
gepiszaki avatar
Szerintetek a 10.02-s Catalystba meddig érdemes húzni egy Ati Radeon 9600-at?
0
0
0
0
noPublicFG avatar
noPublicFG írta:
nem találtam megfelelő topicot, ezért ide:
Mit gondoltok egy viszonylag energiatakarékos konfigurációhoz, ami a következő, milyen tápot, avagy ház+tápot érdemes szerezni. pontos márka, típus és indok érdekel.

Alaplap: ASROCK H55M PRO
Processzor: Intel Core i3-530 2,93GHz S1156 BOX
Memória: Kingmax DDR3 2GB 1600MHz x2
Videókártya: Sapphire HD5750 1GB DDR5
merevlemez: WD 500GB Sata2 GP 32MB WD5000AADS

Köszönöm hitoshinak a segítséget, végül is magam jártam utána, köszönöm a többieknek, h. nem segítettek. 😆
0
0
0
0
no avatar
sisko írta:
JoshJuve írta:
azt hogy tudom megnézni h egy játék hány fps-el megy?
Felrakod az MSI Afterburnert vagy a FRAPS-ot,mindkettő kiirja az fps-t játék közben a monitorra.

köszz
0
0
0
0
no avatar
Atinál a Control Centerbe és ott a 3Dnél ha fenyomom a Teljesítményt minőségre akkor az javít a teljesítményen vagy erősebb lesz tőle a kártya vagy mi?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
mindkét kérdésre igen.Sőt a sys_fan-ra ventilátorokat kell rakni mást úgyse lehet.
0
0
0
0
no avatar
azt szeretném megkérdezni hogy a sys_fanba is lehet hűtőventilátort rakni? és még az hogy 12cm hűtőventilátor van 3 és 4 pinesbe is?
0
0
0
0
sisko avatar
JoshJuve írta:
Felrakod az MSI Afterburnert vagy a FRAPS-ot,mindkettő kiirja az fps-t játék közben a monitorra.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
HA Ati-d van, az Ati Catalyst-ban is lehet állítani!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Sziasztok, valaki nem tudna ajánlani egy brightness vagy contrast állító programot? világosítani szeretnék, és már az összes lehetséges módon próbáltam, de sötétek a játékok:S lécci ha tudtok ajánljatok egyet, rohadt sötét a monitorom 😢
0
0
0
0
noPublicFG avatar
marko10 írta:
https://pcworld.hu/apix/0606/x1600_hdmi.jpg meg https://prohardver.hu/dl/cnt/2008-08/34803/sapphire_hd4850_dualslot.jpg ugyan olyan csatlakozója van? az alaplapira gondolok

melyik nem indul?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
marko10 írta:
https://pcworld.hu/apix/0606/x1600_hdmi.jpg meg https://prohardver.hu/dl/cnt/2008-08/34803/sapphire_hd4850_dualslot.jpg ugyan olyan csatlakozója van? az alaplapira gondolok

https://img.tomshardware.com/us/2004/11/10/thg_graphics_card_buyers_guide/pic-agp-pcie-cards.jpg
döntsd el te magad 😉
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
no avatar
marko10 írta:
Sky94 írta:
Hát sztem vagy rossz az a videokártya, vagy rosszul teszed bele

teljesen kielégültem a válaszoddal!!😀

Örülök neki😃 De megpróbálhatod egy másik gépbe is. Hátha más a probléma
0
0
0
0
poker9876 avatar
Egy AMD X2 4200+ ha fel oc-zom 2,8 ghz-re kihajtja a hd4850 már ?
0
0
0
0
no avatar
Sky94 írta:

teljesen kielégültem a válaszoddal!!😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Az a problémám, hogy egy 5.4 megás fájlt nembír frissíteni a gép.Már kb 5-ödjére próbálkozik vele, de nemsikerül.Ígymeg minden lakapcsolásnál kell várni vagy 10-20 percet.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció