Quadrox írta:
jój lehet hogy a vinyó csinálja de azért ***na ha azért mert "belül meglazulnak a csavarok😃"
a gépházad is csinálhatja amikor benyomod a géped egy bizonyos frekvencián REZONÁL. próbálj egy olyat hogyha megy a gép mozgasd meg egy kicsit vagy póckold fel.
Ha a gépház lenne akkor érezné amikor hozzányúlna.
jój lehet hogy a vinyó csinálja de azért ***na ha azért mert "belül meglazulnak a csavarok😃"
a gépházad is csinálhatja amikor benyomod a géped egy bizonyos frekvencián REZONÁL. próbálj egy olyat hogyha megy a gép mozgasd meg egy kicsit vagy póckold fel.
laci503 írta:
azt mondja már meg nekem valaki mi nyiszoroghat a gépben?? kajak ütemesen nyiszorog valami a gépben... és ne ma ventillátorok 1ike az és igazábol nem hallom pontosan mi nyiszorog csak annyi hogy a gépből jön 😲
Lehet, hogy a merevlemez.Akkor csinál ilyet amikor belül meglazulnak a csavarok.
laci503 írta:
azt mondja már meg nekem valaki mi nyiszoroghat a gépben?? kajak ütemesen nyiszorog valami a gépben... és ne ma ventillátorok 1ike az és igazábol nem hallom pontosan mi nyiszorog csak annyi hogy a gépből jön 😲
Próbáld azt hogy kiveszed a tápot és a füledhez nyomod aztán majd meg hallod. Amúgy asszem néhány tápra jellemző egy bizonyos cicergés ami nem hiba normális náluk!
laci503 írta:
le van véve az oldala a gépemnek 😃 és úgy hallom és ütemesen csinálja és kezd agyamra menni 😆 ha lefogom a ventillátorokat is csinálja szóval nem a ventillátorral van baj 😃 itt hallgatózok de semmi 5letem :S
Lehet, h E.T. hazajott ! 😆
Pedig nagyon eselyes, h 1 venti, talan a tapon belul, amit eppenseggel nehez lenne lefognod es raadasul aramutes-veszelyes is, ha belenyulkalnal bekapcsolva !!! 😉
le van véve az oldala a gépemnek 😃 és úgy hallom és ütemesen csinálja és kezd agyamra menni 😆 ha lefogom a ventillátorokat is csinálja szóval nem a ventillátorral van baj 😃 itt hallgatózok de semmi 5letem :S
laci503 írta:
Hali!
Szerintem a legegyszerűbb az, hogy leveszed az egyik oldalát a gépnek,
oldalrafekteted, elindítod és megnézed/hallgatod és akkor biztos észereveszed 😉
Am. régebben nekem is nyiszorgott 😶 És nekem a VGA hűtő bánta 😶 DE csináld meg az első módszert! 😉 Sok sikert 😀
a dirt 2-ben van a windows live game vagy mi és abban vannak achievementek de offline módban nem nyílnak fel(online nem néztem mert nem lehet). Nincs valam megoldás arra hogy működjenek? azon kívül h vegyem meg😀
Blackwell írta:
Előszőris a monitorodat világosítsd fel, és ha nem műkődik, akkor a játékon belül állítsd be, hogy: Options-Video(vagy Graphics)- Brightness és ezt húzd fel.😀
nem akarok bunkónak tűnni, de az sem érdekel ha annak tartasz, de a te szótáradban mit jelent az hogy "összes lehetséges módon" ? basszus valószínű h a monitor és a játék beállításainál próbáltam már, ha már egy rohadt szoftvert keresek-.- nem vagyok ekkora noob, elnézést kérek ha megsértelek, de egy kis logikus gondolkodás olyan nehéz?
Mivel öreg ez a szar monitor, és gondolom emiatt sötét már a képe, ehhez kéne egy progi, amivel magának a monitornak a brightness-ét állíthatom.
berki_zsolt: igen, az ATI-nak jól be lehet állítani, de az Nvidiánál sajna csak az asztali fényerőt tudom beállítani 😕
noPublicFG írta:
nem találtam megfelelő topicot, ezért ide:
Mit gondoltok egy viszonylag energiatakarékos konfigurációhoz, ami a következő, milyen tápot, avagy ház+tápot érdemes szerezni. pontos márka, típus és indok érdekel.
Atinál a Control Centerbe és ott a 3Dnél ha fenyomom a Teljesítményt minőségre akkor az javít a teljesítményen vagy erősebb lesz tőle a kártya vagy mi?
Sziasztok, valaki nem tudna ajánlani egy brightness vagy contrast állító programot? világosítani szeretnék, és már az összes lehetséges módon próbáltam, de sötétek a játékok:S lécci ha tudtok ajánljatok egyet, rohadt sötét a monitorom 😢
Az a problémám, hogy egy 5.4 megás fájlt nembír frissíteni a gép.Már kb 5-ödjére próbálkozik vele, de nemsikerül.Ígymeg minden lakapcsolásnál kell várni vagy 10-20 percet.
Segítség kellene abban, hogy tegnap össze raktam a gépemet, minden elindul rajta ventik, de amikor bekapcsolom sipol egyet és nem add képet a monitor minden fut tovább, és azt irja a monitor, h no video input, másik vieokarival meg megy😞
Hitoshi írta:
hát tápoknál nem nagyon van olyan, hogy energia takarékos, hanem ott a hatásfok játszik közre, minél nagyobb ez a szám, annál jobb, és ha így szeretnénk úgy mond energia takarékos tápot, akkor legalább egy 80+ minősítésűt kell szerezni, ez az indok része.de pontos típust csak akkor lehet mondani, hogy ha tudod mennyit szeretnél rá költeni
Az ár a fent leírt konfiguráció körül körvonalazodjon.
mj.: nem a táp energiatakarékos, hanem a konfig 😆
ahoz keresnék mefelelő tápot, 10-14 arany a maximum ami a tápra fordítandó.
szerk.: bár ötlet jöhet dögivel
és alsó-tápos elhelyezésű házat akarsz, vagy jó a régi módi ? 😃
DarthRoni írta:
maxon van, ennyire noob azért nem vok, egyszerűen k.rva sötét ez a szar monitor, mégegyszer: az Nvidia vezérlőpultban nem lehet a játékok világosságát állítani? mert pl. a prototype játszhatatlan éjszaka, ja és abban is maxon van a brightness.
Próbáltál esetleg a házban besötétíteni?😆 Mert nekem se sok látszik ha nagy fény van bent. Ja meg a kontraszton is vegyél fel az is segít!
maxon van, ennyire noob azért nem vok, egyszerűen k.rva sötét ez a szar monitor, mégegyszer: az Nvidia vezérlőpultban nem lehet a játékok világosságát állítani? mert pl. a prototype játszhatatlan éjszaka, ja és abban is maxon van a brightness.
poker9876 írta:
Egy AMD Athlon 64 x2 4200+ nem füstölne le egy AMD Athlon 64 x2 6000+-os hűtővel ha 2,8 ghz-ra fel OC-zom ?
Vagy a hűtő nem is paszolna ?
nem core 2 QUAD-ot akartál írni???
Hát I3 gyorsabb
mért akart volna core 2 QUADot? az 4 magos, az i3 meg csak 2 magos-.- meg azt mindenki tudja h gyorsabb... csak azt nem hogy mennyivel
Hát I3 gyorsabb
megin azt csinálja a gépem mint tegnap sípol a vga és csá... tegnap tökéletesen müködött mi a *** lehet? ötletek?
sztem rosszul kötötted össze
Próbáld azt hogy kiveszed a tápot és a füledhez nyomod aztán majd meg hallod. Amúgy asszem néhány tápra jellemző egy bizonyos cicergés ami nem hiba normális náluk!
Lehet, h E.T. hazajott ! 😆
Pedig nagyon eselyes, h 1 venti, talan a tapon belul, amit eppenseggel nehez lenne lefognod es raadasul aramutes-veszelyes is, ha belenyulkalnal bekapcsolva !!! 😉
Hali!
Szerintem a legegyszerűbb az, hogy leveszed az egyik oldalát a gépnek,
oldalrafekteted, elindítod és megnézed/hallgatod és akkor biztos észereveszed 😉
Am. régebben nekem is nyiszorgott 😶 És nekem a VGA hűtő bánta 😶 DE csináld meg az első módszert! 😉 Sok sikert 😀
Előszőris a monitorodat világosítsd fel, és ha nem műkődik, akkor a játékon belül állítsd be, hogy: Options-Video(vagy Graphics)- Brightness és ezt húzd fel.😀
nem akarok bunkónak tűnni, de az sem érdekel ha annak tartasz, de a te szótáradban mit jelent az hogy "összes lehetséges módon" ? basszus valószínű h a monitor és a játék beállításainál próbáltam már, ha már egy rohadt szoftvert keresek-.- nem vagyok ekkora noob, elnézést kérek ha megsértelek, de egy kis logikus gondolkodás olyan nehéz?
Mivel öreg ez a szar monitor, és gondolom emiatt sötét már a képe, ehhez kéne egy progi, amivel magának a monitornak a brightness-ét állíthatom.
berki_zsolt: igen, az ATI-nak jól be lehet állítani, de az Nvidiánál sajna csak az asztali fényerőt tudom beállítani 😕
Szerintetek a 10.02-s Catalystba meddig érdemes húzni egy Ati Radeon 9600-at?
Semeddig az olyan régi és gyenge kártya hogy a tuning kb semmit nem javítana a teljesítményén!
nem találtam megfelelő topicot, ezért ide:
Mit gondoltok egy viszonylag energiatakarékos konfigurációhoz, ami a következő, milyen tápot, avagy ház+tápot érdemes szerezni. pontos márka, típus és indok érdekel.
Alaplap: ASROCK H55M PRO
Processzor: Intel Core i3-530 2,93GHz S1156 BOX
Memória: Kingmax DDR3 2GB 1600MHz x2
Videókártya: Sapphire HD5750 1GB DDR5
merevlemez: WD 500GB Sata2 GP 32MB WD5000AADS
Köszönöm hitoshinak a segítséget, végül is magam jártam utána, köszönöm a többieknek, h. nem segítettek. 😆
azt hogy tudom megnézni h egy játék hány fps-el megy?
köszz
azt hogy tudom megnézni h egy játék hány fps-el megy?
meg ugyan olyan csatlakozója van? az alaplapira gondolok
melyik nem indul?
meg ugyan olyan csatlakozója van? az alaplapira gondolok
döntsd el te magad 😉
Hát sztem vagy rossz az a videokártya, vagy rosszul teszed bele
teljesen kielégültem a válaszoddal!!😀
Örülök neki😃 De megpróbálhatod egy másik gépbe is. Hátha más a probléma
Hát sztem vagy rossz az a videokártya, vagy rosszul teszed bele
teljesen kielégültem a válaszoddal!!😀
hát tápoknál nem nagyon van olyan, hogy energia takarékos, hanem ott a hatásfok játszik közre, minél nagyobb ez a szám, annál jobb, és ha így szeretnénk úgy mond energia takarékos tápot, akkor legalább egy 80+ minősítésűt kell szerezni, ez az indok része.de pontos típust csak akkor lehet mondani, hogy ha tudod mennyit szeretnél rá költeni
Az ár a fent leírt konfiguráció körül körvonalazodjon.
mj.: nem a táp energiatakarékos, hanem a konfig 😆
ahoz keresnék mefelelő tápot, 10-14 arany a maximum ami a tápra fordítandó.
szerk.: bár ötlet jöhet dögivel
és alsó-tápos elhelyezésű házat akarsz, vagy jó a régi módi ? 😃
100%osan teljesen mindegy 😃
Próbáltál esetleg a házban besötétíteni?😆 Mert nekem se sok látszik ha nagy fény van bent. Ja meg a kontraszton is vegyél fel az is segít!
CPU-Z vagy googleba kikeresed
kösz
Egy AMD Athlon 64 x2 4200+ nem füstölne le egy AMD Athlon 64 x2 6000+-os hűtővel ha 2,8 ghz-ra fel OC-zom ?
Vagy a hűtő nem is paszolna ?
Rápasszol a hűtő!..s nem füstölne el! 😉