Ez energiatakarékosság céljából van így! Ha nem igényli a gép akkor fölöslegesen nem pörög a kártya! Így energiát is spórol, és nem melegszik fölöslegesen!
Nekem is ilyen karim van, de nekem jobban visszaejti az órajeleket! Bár az is igaz, hogy folyamatosan ugrál, tehát nem fixen ugyan azon az alacsony órajelen megy terhelés nélküli állapotban!
marko10 írta:
megin azt csinálja a gépem mint tegnap sípol a vga és csá... tegnap tökéletesen müködött mi a *** lehet? ötletek?
Attol fugg...ha allando jelleggel csinalja, akkor szerintem is rosszul kototted be es pl. nem kap eleg aramot. Viszont, ha csak idonkent, akkor meg lehet, h tulmelegszik, talan a venti nem muxik rajta, v. nem eleg jol, esetleg sok a por, nem jo a szellozes, stb. ...
Quadrox írta:
jój lehet hogy a vinyó csinálja de azért ***na ha azért mert "belül meglazulnak a csavarok😃"
a gépházad is csinálhatja amikor benyomod a géped egy bizonyos frekvencián REZONÁL. próbálj egy olyat hogyha megy a gép mozgasd meg egy kicsit vagy póckold fel.
Ha a gépház lenne akkor érezné amikor hozzányúlna.
jój lehet hogy a vinyó csinálja de azért ***na ha azért mert "belül meglazulnak a csavarok😃"
a gépházad is csinálhatja amikor benyomod a géped egy bizonyos frekvencián REZONÁL. próbálj egy olyat hogyha megy a gép mozgasd meg egy kicsit vagy póckold fel.
laci503 írta:
azt mondja már meg nekem valaki mi nyiszoroghat a gépben?? kajak ütemesen nyiszorog valami a gépben... és ne ma ventillátorok 1ike az és igazábol nem hallom pontosan mi nyiszorog csak annyi hogy a gépből jön 😲
Lehet, hogy a merevlemez.Akkor csinál ilyet amikor belül meglazulnak a csavarok.
laci503 írta:
azt mondja már meg nekem valaki mi nyiszoroghat a gépben?? kajak ütemesen nyiszorog valami a gépben... és ne ma ventillátorok 1ike az és igazábol nem hallom pontosan mi nyiszorog csak annyi hogy a gépből jön 😲
Próbáld azt hogy kiveszed a tápot és a füledhez nyomod aztán majd meg hallod. Amúgy asszem néhány tápra jellemző egy bizonyos cicergés ami nem hiba normális náluk!
laci503 írta:
le van véve az oldala a gépemnek 😃 és úgy hallom és ütemesen csinálja és kezd agyamra menni 😆 ha lefogom a ventillátorokat is csinálja szóval nem a ventillátorral van baj 😃 itt hallgatózok de semmi 5letem :S
Lehet, h E.T. hazajott ! 😆
Pedig nagyon eselyes, h 1 venti, talan a tapon belul, amit eppenseggel nehez lenne lefognod es raadasul aramutes-veszelyes is, ha belenyulkalnal bekapcsolva !!! 😉
le van véve az oldala a gépemnek 😃 és úgy hallom és ütemesen csinálja és kezd agyamra menni 😆 ha lefogom a ventillátorokat is csinálja szóval nem a ventillátorral van baj 😃 itt hallgatózok de semmi 5letem :S
laci503 írta:
Hali!
Szerintem a legegyszerűbb az, hogy leveszed az egyik oldalát a gépnek,
oldalrafekteted, elindítod és megnézed/hallgatod és akkor biztos észereveszed 😉
Am. régebben nekem is nyiszorgott 😶 És nekem a VGA hűtő bánta 😶 DE csináld meg az első módszert! 😉 Sok sikert 😀
a dirt 2-ben van a windows live game vagy mi és abban vannak achievementek de offline módban nem nyílnak fel(online nem néztem mert nem lehet). Nincs valam megoldás arra hogy működjenek? azon kívül h vegyem meg😀
Blackwell írta:
Előszőris a monitorodat világosítsd fel, és ha nem műkődik, akkor a játékon belül állítsd be, hogy: Options-Video(vagy Graphics)- Brightness és ezt húzd fel.😀
nem akarok bunkónak tűnni, de az sem érdekel ha annak tartasz, de a te szótáradban mit jelent az hogy "összes lehetséges módon" ? basszus valószínű h a monitor és a játék beállításainál próbáltam már, ha már egy rohadt szoftvert keresek-.- nem vagyok ekkora noob, elnézést kérek ha megsértelek, de egy kis logikus gondolkodás olyan nehéz?
Mivel öreg ez a szar monitor, és gondolom emiatt sötét már a képe, ehhez kéne egy progi, amivel magának a monitornak a brightness-ét állíthatom.
berki_zsolt: igen, az ATI-nak jól be lehet állítani, de az Nvidiánál sajna csak az asztali fényerőt tudom beállítani 😕
noPublicFG írta:
nem találtam megfelelő topicot, ezért ide:
Mit gondoltok egy viszonylag energiatakarékos konfigurációhoz, ami a következő, milyen tápot, avagy ház+tápot érdemes szerezni. pontos márka, típus és indok érdekel.
Atinál a Control Centerbe és ott a 3Dnél ha fenyomom a Teljesítményt minőségre akkor az javít a teljesítményen vagy erősebb lesz tőle a kártya vagy mi?
Sziasztok, valaki nem tudna ajánlani egy brightness vagy contrast állító programot? világosítani szeretnék, és már az összes lehetséges módon próbáltam, de sötétek a játékok:S lécci ha tudtok ajánljatok egyet, rohadt sötét a monitorom 😢
Az a problémám, hogy egy 5.4 megás fájlt nembír frissíteni a gép.Már kb 5-ödjére próbálkozik vele, de nemsikerül.Ígymeg minden lakapcsolásnál kell várni vagy 10-20 percet.
Nekem is ilyen karim van, de nekem jobban visszaejti az órajeleket! Bár az is igaz, hogy folyamatosan ugrál, tehát nem fixen ugyan azon az alacsony órajelen megy terhelés nélküli állapotban!
[LINK]
megin azt csinálja a gépem mint tegnap sípol a vga és csá... tegnap tökéletesen müködött mi a *** lehet? ötletek?
Attol fugg...ha allando jelleggel csinalja, akkor szerintem is rosszul kototted be es pl. nem kap eleg aramot. Viszont, ha csak idonkent, akkor meg lehet, h tulmelegszik, talan a venti nem muxik rajta, v. nem eleg jol, esetleg sok a por, nem jo a szellozes, stb. ...
Akkor i3 kicsivel de gyorsabb 😀
nem olyan sokkal de gyorsabb az i3
nem core 2 QUAD-ot akartál írni???
Hát I3 gyorsabb
mért akart volna core 2 QUADot? az 4 magos, az i3 meg csak 2 magos-.- meg azt mindenki tudja h gyorsabb... csak azt nem hogy mennyivel
Hát I3 gyorsabb
sztem rosszul kötötted össze
Próbáld azt hogy kiveszed a tápot és a füledhez nyomod aztán majd meg hallod. Amúgy asszem néhány tápra jellemző egy bizonyos cicergés ami nem hiba normális náluk!
Lehet, h E.T. hazajott ! 😆
Pedig nagyon eselyes, h 1 venti, talan a tapon belul, amit eppenseggel nehez lenne lefognod es raadasul aramutes-veszelyes is, ha belenyulkalnal bekapcsolva !!! 😉
Hali!
Szerintem a legegyszerűbb az, hogy leveszed az egyik oldalát a gépnek,
oldalrafekteted, elindítod és megnézed/hallgatod és akkor biztos észereveszed 😉
Am. régebben nekem is nyiszorgott 😶 És nekem a VGA hűtő bánta 😶 DE csináld meg az első módszert! 😉 Sok sikert 😀
Előszőris a monitorodat világosítsd fel, és ha nem műkődik, akkor a játékon belül állítsd be, hogy: Options-Video(vagy Graphics)- Brightness és ezt húzd fel.😀
nem akarok bunkónak tűnni, de az sem érdekel ha annak tartasz, de a te szótáradban mit jelent az hogy "összes lehetséges módon" ? basszus valószínű h a monitor és a játék beállításainál próbáltam már, ha már egy rohadt szoftvert keresek-.- nem vagyok ekkora noob, elnézést kérek ha megsértelek, de egy kis logikus gondolkodás olyan nehéz?
Mivel öreg ez a szar monitor, és gondolom emiatt sötét már a képe, ehhez kéne egy progi, amivel magának a monitornak a brightness-ét állíthatom.
berki_zsolt: igen, az ATI-nak jól be lehet állítani, de az Nvidiánál sajna csak az asztali fényerőt tudom beállítani 😕
Szerintetek a 10.02-s Catalystba meddig érdemes húzni egy Ati Radeon 9600-at?
Semeddig az olyan régi és gyenge kártya hogy a tuning kb semmit nem javítana a teljesítményén!
nem találtam megfelelő topicot, ezért ide:
Mit gondoltok egy viszonylag energiatakarékos konfigurációhoz, ami a következő, milyen tápot, avagy ház+tápot érdemes szerezni. pontos márka, típus és indok érdekel.
Alaplap: ASROCK H55M PRO
Processzor: Intel Core i3-530 2,93GHz S1156 BOX
Memória: Kingmax DDR3 2GB 1600MHz x2
Videókártya: Sapphire HD5750 1GB DDR5
merevlemez: WD 500GB Sata2 GP 32MB WD5000AADS
Köszönöm hitoshinak a segítséget, végül is magam jártam utána, köszönöm a többieknek, h. nem segítettek. 😆
azt hogy tudom megnézni h egy játék hány fps-el megy?
köszz
azt hogy tudom megnézni h egy játék hány fps-el megy?
melyik nem indul?
döntsd el te magad 😉
Hát sztem vagy rossz az a videokártya, vagy rosszul teszed bele
teljesen kielégültem a válaszoddal!!😀
Örülök neki😃 De megpróbálhatod egy másik gépbe is. Hátha más a probléma
Hát sztem vagy rossz az a videokártya, vagy rosszul teszed bele
teljesen kielégültem a válaszoddal!!😀