aha értem de lenne kis teljesítmény növekedés nem?😃 ja meg mág valami 😃 ha X16osba beteszem a HD580et mindjuk és mellé mondjuik egy 8800GTS-t physxnek akkor maradna a x16 ban a HD5850 nem?
x8 x8 ban mennének és kb olyan erősek lennének mint egy 5770 crossfire mert hiába erősebb az 5850 nem az 5770 nem tudna lépést tartani és az x8 se a leg gyorsabb!
én afelöl szeretnék érdeklődni hogy mi van akkor ha egy HD5850 mellé beteszünk egy HD5770et?? mennyi gyorsulást hozna kb.??
X16 ban menne a HD5850 X8 ba a HD5770 es ??? ne nézzetek hülyének csak kérdem emrt már láttam olya h HD5870 meg HD 5850 ment 1más mellett 😃
Csá!Az lenne a kérdésem hogy ha veszek 2Gb ddr2-es apacer 800Mhz-s Ram mellé 1 2048 MB DDR2 800MHz Kingmax Ram-ot akkor rendesen működne vagy húznák egymást?
Hát ha azt írod hogy hogy kell házilag részecske gyorsítót csinálni akkor valószínű nem tudjuk a választ ugyan ez érvényes a "psxre ccd img és sub filéket h kell kiírni?"
Mert én pl azt se tudom hogy mi az a psx a ccd tudtommal egy érzékelő típus az img egy kép kiterjesztés a sub pedig asszem felirat! Szóval én hiába látom hogy írtad nem tudok segíteni!
Az lenne a kérdésem hogy nézek egy videót és néha a kép tele van kis kis fehér pötyökkel csomó kis apró pötty de csak 1 helyen vagy ha nincs egy helyen akkor egymástól kicsi távolabb PLS:egy abalaknál, fekete foltnál ez mitöl lehet vga tönkre fog menni?????????,
Csak videóknál van ilyen játéknál képeknél nincs.
Miért is? Amúgy ha a pólusokat felcseréled vagy rossz ágra kötöd akkor a neon valószínűleg kisül a táp meg valószínűleg lecsapja magát de nem lesz baja!
Az lenne a kérdésem hogy nézek egy videót és néha a kép tele van kis kis fehér pötyökkel csomó kis apró pötty de csak 1 helyen vagy ha nincs egy helyen akkor egymástól kicsi távolabb PLS:egy abalaknál, fekete foltnál ez mitöl lehet vga tönkre fog menni?????????, PLS SEGITSETEK
Előre is köszönöm válaszotokat
Peterboy90 írta:
chipsetet....Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family ....amúgy feki a te procid tudja a 4magot aktiválni ugye ha megfelelo az alaplap
Hmm, meglehet hogy rossz OP rendszerre húztad le, s azért nem tudtad feltelepíteni!
TripplaXXX írta:
Heló!
Ma behozattam a Digitális adást ami havonta 1650Ft-ba kerül és az a gondom hogy AZ RTL KLUBB meg még egy csomó csatorna akadozik.
Ez miért van.
Meglehet valahogy javíttatni a pr-el vagy akárkivel?
Heló!
Ma behozattam a Digitális adást ami havonta 1650Ft-ba kerül és az a gondom hogy AZ RTL KLUBB meg még egy csomó csatorna akadozik.
Ez miért van.
Heló!
Ez miért van.
Kmisi99 írta:
Hát nem nagy ördögőség kifúrni az előlapot nem tudom abban mit lehet elrontani. Nekem folyékony ragasztóval van amit ha el is rontasz könnyű kiszedni!
Most mondták a boltban, hogy ingyen vannak ezek.Akkor inkább nem kockáztatok.
Kmisi99 írta:
Hát nem nagy ördögőség kifúrni az előlapot nem tudom abban mit lehet elrontani. Nekem folyékony ragasztóval van amit ha el is rontasz könnyű kiszedni!
Most mondták a boltban, hogy ingyen vannak ezek.Akkor inkább nem kockáztatok.
Kyp írta:
Üdv. Régebbi játékoknál csak 4:3-as képarány van. Hogy lehet megoldani fullhd-s képernyőnél, hogy ne legyen lapított a kép? Laptopnál be tudtam állítani, hogy pl. az underground2-nél is tett a kép bal és jobb oldalára egy fekete csíkot és így nem lett lapított. De asztali gépnél nem tudom beállítani, mert teljesen más az ATI Catalyst.
Wide monitorolon (szinte minegyiken) állitani lehet a képarányt 4:3ra, ami annyit tesz hogy a jelenlegi 16:9es vagy 16:10es képedet összehúzza (jobb és bal oldalt) 4:3ra ha 4:3as felbontást használsz (800x600, 1024x768, 1280x1024, stb). 😆 Szal keresgélj "Aspect Control" (vagy hasonló, enyémen igy hivják) opciót a monitorod menüjében. 😀
Igen. Vagy olyat hogy Aspect Ratio. A tvmen ez van írva a távirányítóra.😆😆
Kyp írta:
Üdv. Régebbi játékoknál csak 4:3-as képarány van. Hogy lehet megoldani fullhd-s képernyőnél, hogy ne legyen lapított a kép? Laptopnál be tudtam állítani, hogy pl. az underground2-nél is tett a kép bal és jobb oldalára egy fekete csíkot és így nem lett lapított. De asztali gépnél nem tudom beállítani, mert teljesen más az ATI Catalyst.
Wide monitorolon (szinte minegyiken) állitani lehet a képarányt 4:3ra, ami annyit tesz hogy a jelenlegi 16:9es vagy 16:10es képedet összehúzza (jobb és bal oldalt) 4:3ra ha 4:3as felbontást használsz (800x600, 1024x768, 1280x1024, stb). 😆 Szal keresgélj "Aspect Control" (vagy hasonló, enyémen igy hivják) opciót a monitorod menüjében. 😀
Kyp írta:
Ha a regebbi jatekban nincsen lehetoseg a video-beallitasoknal a keparany valtoztatasara, akkor bizony a CCCenteren keresztul kell raeroltetned a megfelelo keparanyt, szvsz. Ugy kell beallitani, h a desktop-beallitasok legyenek az allandoak, jatekok alatt is. Az is lehet, h eleg 1ebkent csak Windows-on belul kell beallitanod a monitorodhoz megfelo keparanyt. XP-en asszem szuksegem volt ra anno nekem, asszem. Persze, lehet h nem ez a megoldas, oszinten szolva, csak tippek vtak, remelem majd akkor vki kijavit, ha nem jol irtam volna! 😀
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
1.:Most analóg adásom van és azért fizetek 4000 Ft körül és most láttam hogy a digitális adás az csak 1650 amin 40 adás van és amin meg 52 az meg csak nyolcszáz.
EZT NEM ÉRTEM.Megmagyarázná nekem valaki?
A HT-t illetően nem ennyire egyszerű a helyzet, ugyanis nem mindegyik i szériás proci támogatja, de nem biztos hogy az az erősebb amelyik támogatja.
A négymagos procik közül az i7-9x0 és i7-8x0 képes rá, az i5-7x0 már nem.
A kétmagos procik közül mindegyik támogatja(i3-5x0, i5-6x0 és i5-6x1).
Viszont az i5-7x0 (4 mag, HT nélkül) erősebb mint az i5-6xx(2 mag, HT-vel).
Tulajdonképp a P4-esekkel kezdődött de a Dualcore és a Core2duo-s procikból kimaradt ez a technológia(ennyivel egészíteném ki hedzsooo hozzászólását),azaz ezek a procik nem támogatják a HT-t,és ez a szomorú.Az újabbak-azaz i3,i5,i7-már mind támogatja a HT-t
nyaloka írta:
intel,mire szolgál egyébként a HT és a biosban hol lehet bekapcsolni? ha bekapcsolom nem lesz baja a gépnek?
Naszóval. A HT lényege, hogy magonként 2 szálat fog használni a proci, tehát 2 magos proci 4 szálon fog dolgozni. Persze ez a +2 szál nem ér fel valódi maggal, de azért növelheti a gép teljesítményét. Az én gépemnél a CPU Configuration menüben lehet bekapcsolni (Intel HT Technology). Nem lesz semmi baja a gépednek. Viszont nem minden procinál lehet bekapcsolni a HT-t.
Ja, asszem mar nekem is leesett igy, h mi is ez a HT: Hyper-Threading Technology akar lenni, igaz ? Nos, ez csak Inteles prociknal van, asszem a P4-eseknel volt eloszor ez a technologia hasznalva. Nem minden mai Inteles procinal tamogatott ez a technologia, bar asszem, h a legujabbak ( i3-i5-i7) ismet tamogatjak mind ezt a technologiat. 😀
Heló!
Most mentem fel a pr telecom oldalára és láttam hogy már sugározzák a digitális adást és most fontolgatom hogy átváltok mert most rohadtul mákos a kép.
Az lenne a kérdésem hogyha átváltok digitálisra akkor már tiszta lesz a kép?
Kössz!😀
X16 ban menne a HD5850 X8 ba a HD5770 es ??? ne nézzetek hülyének csak kérdem emrt már láttam olya h HD5870 meg HD 5850 ment 1más mellett 😃
Ha a márkán kívül az összes adatuk megegyezik, akkor menni fog dualban. Nekem is megy dualban egy A-Data, meg egy Kingston.
Szóval mind2 DDR2-es és 800Mhz-n futnak.akkor tudnak menni dualba?
vagy inkább vegyek még 1 Apacert és akkor úgy jobb lesz?
Mert én pl azt se tudom hogy mi az a psx a ccd tudtommal egy érzékelő típus az img egy kép kiterjesztés a sub pedig asszem felirat! Szóval én hiába látom hogy írtad nem tudok segíteni!
Itt egy tesztelő progi
[LINK]
Ja és akkor is észrevette volna valaki ha nem írod le újra!
Csak videóknál van ilyen játéknál képeknél nincs.
PLS SEGITSETEK
neonok zárlatot okozhatnak?
Miért is? Amúgy ha a pólusokat felcseréled vagy rossz ágra kötöd akkor a neon valószínűleg kisül a táp meg valószínűleg lecsapja magát de nem lesz baja!
valaki mondhatna nekem egy jó mp3 vágó programot 😃
Nero wave editor😜
chipsetet....Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family ....amúgy feki a te procid tudja a 4magot aktiválni ugye ha megfelelo az alaplap
Hmm, meglehet hogy rossz OP rendszerre húztad le, s azért nem tudtad feltelepíteni!
Nem, (valóban) hibás a procim, sajnos 😕
Sziasztok vettem egy hete egy laptopot ami van adatlapomon linkel..és amikor felszeretném rakni a vga drivert ezt irja ki folyton
[LINK]
mitől lehet? pls segítsetek
Milyen drivert akartál feltenni? 😃..Beépített VGA-khoz nincs Driver!..vagyis van, de az egész Chipset driverja 😉
[LINK]
mitől lehet? pls segítsetek
Heló!
Ez miért van.
Ez miért van.
psxre nem tom kiírni a wild9et pbp fomátumú de a deamon se komálja
PLS HELP!!
GAINWARD HD4850 512MB gyengébb a sapphireos rokonánál?😀
Ez miért van.
Mondtam 😎
Honnan lehet szerezni ilyen fekete 5.25-ös előlapot a géphez?
Egy PC üzeltben tuti televannak az ilyen dolgokkal, s szerintem ingyen oda is adják vagy egy kis szimbolikus összeg fejében. 😎
Honnan lehet szerezni ilyen fekete 5.25-ös előlapot a géphez?
Egy PC üzeltben tuti televannak az ilyen dolgokkal, s szerintem ingyen oda is adják vagy egy kis szimbolikus összeg fejében. 😎
Igen. Vagy olyat hogy Aspect Ratio. A tvmen ez van írva a távirányítóra.😆😆
Ha a regebbi jatekban nincsen lehetoseg a video-beallitasoknal a keparany valtoztatasara, akkor bizony a CCCenteren keresztul kell raeroltetned a megfelelo keparanyt, szvsz. Ugy kell beallitani, h a desktop-beallitasok legyenek az allandoak, jatekok alatt is. Az is lehet, h eleg 1ebkent csak Windows-on belul kell beallitanod a monitorodhoz megfelo keparanyt. XP-en asszem szuksegem volt ra anno nekem, asszem. Persze, lehet h nem ez a megoldas, oszinten szolva, csak tippek vtak, remelem majd akkor vki kijavit, ha nem jol irtam volna! 😀
Lenne egy kérdésem.
1.:Most analóg adásom van és azért fizetek 4000 Ft körül és most láttam hogy a digitális adás az csak 1650 amin 40 adás van és amin meg 52 az meg csak nyolcszáz.
EZT NEM ÉRTEM.Megmagyarázná nekem valaki?
A négymagos procik közül az i7-9x0 és i7-8x0 képes rá, az i5-7x0 már nem.
A kétmagos procik közül mindegyik támogatja(i3-5x0, i5-6x0 és i5-6x1).
Viszont az i5-7x0 (4 mag, HT nélkül) erősebb mint az i5-6xx(2 mag, HT-vel).
intel,mire szolgál egyébként a HT és a biosban hol lehet bekapcsolni? ha bekapcsolom nem lesz baja a gépnek?
Naszóval. A HT lényege, hogy magonként 2 szálat fog használni a proci, tehát 2 magos proci 4 szálon fog dolgozni. Persze ez a +2 szál nem ér fel valódi maggal, de azért növelheti a gép teljesítményét. Az én gépemnél a CPU Configuration menüben lehet bekapcsolni (Intel HT Technology). Nem lesz semmi baja a gépednek. Viszont nem minden procinál lehet bekapcsolni a HT-t.
Ja, asszem mar nekem is leesett igy, h mi is ez a HT: Hyper-Threading Technology akar lenni, igaz ? Nos, ez csak Inteles prociknal van, asszem a P4-eseknel volt eloszor ez a technologia hasznalva. Nem minden mai Inteles procinal tamogatott ez a technologia, bar asszem, h a legujabbak ( i3-i5-i7) ismet tamogatjak mind ezt a technologiat. 😀
oké az nagyon jó lenne mert most nagyon rossz.
Köszi a nagyon sok jó és gyors választ
KIRÁLY VAGY😀
Nincs mit bár a tv szolgáltatódnál azért érdeklődd meg hogy náluk tényleg jó e a digitális adás!
Köszi a nagyon sok jó és gyors választ
KIRÁLY VAGY😀
Most mentem fel a pr telecom oldalára és láttam hogy már sugározzák a digitális adást és most fontolgatom hogy átváltok mert most rohadtul mákos a kép.
Az lenne a kérdésem hogyha átváltok digitálisra akkor már tiszta lesz a kép?
Kössz!😀