Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
thug85 avatar
A te esetedben teljesen mindegy! Neked digitális jel kel, azt pedig mindkettő tudja!
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
😆oké nagyon szépen köszönöm és a tényleg teljesen utulsó kérdésem az hogy nekem melyik kell?
Ezután megszűnök
0
0
0
0
thug85 avatar
A DVI-D csak digitális jelet visz át!
A DVI-I az az analóg és a digitális jelet is.

Ne írj dupla hozzászólást, használd a szerkesztést! Köszönöm!
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
és most nézem őket és látok ilyenekt hogy sima DVI meg hogy DVI I és DVI d mi a különbség?

légyszi erre az egy kérdésre válaszolj még ha tudod😢
0
0
0
0
thug85 avatar
Még 10 méteres is van!
Az kb. 2500 forint!
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
oké bocsi csak 8 méteres kéne és azt nem nagyon találni
és kössz a választ!😀
0
0
0
0
thug85 avatar
Beírod a googleba, és megnézed!
Legyél már kissé önálló!
Egyébként kb. 1000 forint!
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
oké és ha veszek HDMI-t akkor azzal hogy kötöm össz a géppel a videókártyámban nincs HDMI
0
0
0
0
thug85 avatar
Rákötöd a TV-t a PC-re, és elindítod azzal!
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
és mi tudná kezelni?
Kössz a nagyon gyors választ!😀
0
0
0
0
thug85 avatar
Azért, mert az asztali divx-es DVD lejátszód nem kezeli a 720p-s filmeket!
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy miért van az ha a dvd lejátszómba beteszem a valamilyenfilmneve/BRRIP hd 720p-ben akkor nem játsza le.pedig AVI formátumú ja és most jut eszembe hang az megy de a kép az nem jó egy orionos kép vann kinnt és az allatt megy a hang
Válaszotokat előre is köszönöm!
ÜDV!😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Kmisi99 írta:
daemon tools megnyitja
Igen csak sajna mind az mdf-et nyissa meg.Nekem meg csak mds kell mert abban van a szerial kód a játéknak.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
TheJoker írta:
Megoldódott,a játékok nem bírták a bekapcsolt vírusirtókat 😜

Bizony, ez elfordul sajna, nem eredeti jatekok eseteben. 😀
0
0
0
0
TheJoker avatar
Megoldódott,a játékok nem bírták a bekapcsolt vírusirtókat 😜
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
TheJoker írta:
Hali!

Van egy PS/2 szabványos billentyűzetem.A probléma az,hogy egyik napról a másikra,néhány játéknál felmondták a szolgálatot bizonyos billentyűk😞 pl.:Arkham Asylum-ban az enter,vagy új Splinter Cell-ben a space-en kívül minden.Egyelőre más játékoknál nem észleltem.

...Talan tort jatekokrol van szo az esetedben es nehany virus szorakozik veled ! 😆
0
0
0
0
TheJoker avatar
Hali!

Van egy PS/2 szabványos billentyűzetem.A probléma az,hogy egyik napról a másikra,néhány játéknál felmondták a szolgálatot bizonyos billentyűk😞 pl.:Arkham Asylum-ban az enter,vagy új Splinter Cell-ben a space-en kívül minden.Egyelőre más játékoknál nem észleltem.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ez hülyeség sok minden miatt kér f1 et és sokszor valami probléma miatt nekem pl azért kérte mert az én új proci hűtőm ventije jóval lassabban forog mint a gyári hűtő így figyelmeztetett hogy túl lassú!
0
0
0
0
akos328 avatar
Nekem is volt idő mikor f1et kért, de a szervízbe azt mondták, akkor van gondja az alaplapnak, ha előtte kiad 1 "csíp" hangot
Azt mondták h azért kéri az f1et- mert az OP. rendszerem, nincs regisztrálva, vagy tört, és ezzel ismeri fel az OP-rendszer h ugyan azon a gépen van(bocs nem tudtam másképp leírni)
0
0
0
0
sisko avatar
cseszka írta:
vagy töltsd le a legujabb alcoholt,mert ha neked régebbi verzio van,és ujabbal készitették a képfilet,akkor lehet h azért nem megy.én már jártam igy,tapasztalatból irom.
ez nekem is elöfordult,csak sajna nem oldotta meg az újabb verzió sem,viszont az átnevezés igen.
0
0
0
0
cseszka avatar
vagy töltsd le a legujabb alcoholt,mert ha neked régebbi verzio van,és ujabbal készitették a képfilet,akkor lehet h azért nem megy.én már jártam igy,tapasztalatból irom.
0
0
0
0
sisko avatar
gyenesmartin írta:
Az mds fájlt mivel kell megnyitni?
Az mds -mdf-el párban - az Alkohol 120 saját képfájlkiterjesztése,próbáld azzal,vagy egyszerüen írd át a kiterjesztést Iso-vá,néha ez is segitett nekem.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Én azzal szoktam megnyitni, akkor nincs ötletem. 😳
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Azzal nemlehet.Annyit ír ki, hogy a fájl sérült amikor másnak működik.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A Daemon tools-szal.
Állítsd át minden fájltípusra!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Az mds fájlt mivel kell megnyitni?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Kmisi99 írta:
Hát ha friss volt az oprendszer jó hogy gyors nekem kb 20 másodperc alatt töltött be az xp villám gyors volt majd kiesett a szemem pedig csak egy friss oprendszer volt!

Egy friss rendszer mindig gyors 😎..a sok hülye DLL lassítja idővel, melyek uninstal után sem tűnnek el s terhelik a rendszert mivel minden bekapcsolásnál végig fut rajtuk. így ha valamit feltettél utána hiába törlöd le, ott maradnak a részei melyek fékezik a rendszert!
Már 2ik hónapja netezek az öreg géppel s a bekapcsolás max 1 másodperccel lett hoszabb, mivel tényleg csak a létfontosságú progik vannak fent 😎
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát ha friss volt az oprendszer jó hogy gyors nekem kb 20 másodperc alatt töltött be az xp villám gyors volt majd kiesett a szemem pedig csak egy friss oprendszer volt!
0
0
0
0
Feki1991 avatar
hedzsooo írta:
twoKgames írta:
köszi csak mert van olyan hogy a addig min 30 fps-el menő játék néha 20-al megy :S

XP idejen asszem 15% szabad helyre volt szukseg a normalis toredezettseg-mentesiteshez mind1ik meghajton, ill. mind1ik particion....W7-nel mar lehet, h nincsen ennyire szukseg.

Azert nem art ott sem hagyni par Gb szabad helyet, plane a rendszer-particion ( alapesetben a "C"- meghajto ), a virtualis-memorianak ! 😉

Sot, bizonyos progiknal megadhatod, h masik particiorol hasznaljon virtualismemoriat, lapozofajlokat ! 😉

Ez azert jobb, mert, ha a C-t, a rendszer-particiot hasznalja minden progi, az lassithatja a rendszert, hiszen a vinyo 1azon resze, a C-particio tulsagosan igenybe van veve azonos idoben, tobb alkalmazas, progi altal.

Én 1 évig partícióztam, utána kipróbáltam hogy nem osztom a HDD-t s rettenetesen felgyorsult a HDD!..igaz ez még régen volt (kb 4 éve) s egy 80as P-ATAs Hitachi-val, de akkor is, alig hittem a szememnek hogy "süvített".
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
thug85 írta:
hedzsooo:
Win 7 alatt is kell annyi!
Legalábbis az egészséges defragmentáláshoz nem árt!😀

Aha, en is gondoltam, azert irtam, h legyen inkabb szabad helye ! 😀
Mondjuk nekem meg mindig van boven szabad helyem a 3 Tb-omon ! 😆
0
0
0
0
thug85 avatar
hedzsooo:
Win 7 alatt is kell annyi!
Legalábbis az egészséges defragmentáláshoz nem árt!😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nekem minden fullra be van telve😆 a komplett hddmen van kb 12GB hely😆 Kelle egy új mert 1TB nem elég!
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
twoKgames írta:
köszi csak mert van olyan hogy a addig min 30 fps-el menő játék néha 20-al megy :S

XP idejen asszem 15% szabad helyre volt szukseg a normalis toredezettseg-mentesiteshez mind1ik meghajton, ill. mind1ik particion....W7-nel mar lehet, h nincsen ennyire szukseg.

Azert nem art ott sem hagyni par Gb szabad helyet, plane a rendszer-particion ( alapesetben a "C"- meghajto ), a virtualis-memorianak ! 😉

Sot, bizonyos progiknal megadhatod, h masik particiorol hasznaljon virtualismemoriat, lapozofajlokat ! 😉

Ez azert jobb, mert, ha a C-t, a rendszer-particiot hasznalja minden progi, az lassithatja a rendszert, hiszen a vinyo 1azon resze, a C-particio tulsagosan igenybe van veve azonos idoben, tobb alkalmazas, progi altal.
0
0
0
0
twoKgames avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát vagy 5gb a C meghajtón legyen szabad a többi tök mindegy!
0
0
0
0
twoKgames avatar
azt tudom de én HDD-re értettem hogy ha van a 80gb-ból 8 akkor az sokkal jobb mint ha 3-4 Gb szabad hely lenne rajta?
0
0
0
0
Szilard96 avatar
twoKgames írta:
sziasztok az a kérdésem h az normális ha csak 3-4 Gb memóriám vaN?
vagy akkor jobban mennek a játékok ah 10% van vagy ilyesmi?

A 3-4 GB ram bőven elég a mai Gamekhez...
0
0
0
0
akos328 avatar
twoKgames írta:

Nem értem a kérdést 3-4 GB RAM az nem rossz sőt jó, de második kérdést nem értem, mivana játékok 10%ával?
0
0
0
0
twoKgames avatar
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Feki1991 írta:
SkyWolf írta:
HaliKa!
Az lenne kerdesem, hogy melyik konnfig a jobb? Azaz melyiket eri meg megvenni?
1:
Core2Duo E5400 2x2.7 Ghz Ram 2 Gb(2048Mb) DDRAM2 Kinston Kit Hdd 500 GB 7200 RPM S-ATA II Mb Gigabyte P41-ES3G Vga HIS Ati Radeon HD5670 1 Gb DX 11 Dvd-Writer Lg, Sound Onb 7.1 CASE ATX 450W, S-Ata2, Usb 2.0

2:
AMD II X2 250 2x 3 Ghz Ram 2 Gb(2048Mb) DDRAM2 Kingmax Hdd 500 GB 7200 RPM S-ATA II Mb Gigabyte MA770-DS3 Vga HIS Ati Radeon HD5670 1 Gb DX 11 Dvd-Writer Lg , Sound Onb 7.1 CASE ATX 450W, S-ATA2

3:
Core2Duo E7500 2x2.93 Ghz Ram 2 Gb(2048Mb) DDRAM2 Kinston Kit Hdd 500 GB 7200 RPM S-ATA II Mb Gigabyte P41-ES3G Vga HIS Ati Radeon HD5670 1 Gb DX 11 Dvd-Writer Lg, Sound Onb 7.1 CASE ATX 450W, S-Ata2, Usb 2.0

A 2.ikat hisz ha szerencsés vagy, a procidból csinálhatsz egy 4 magos Phenom II-est!..persze ha a magok Deneb-ek, s az L3-mas Cache-t is kitudod nyitni!

TripplaXXX írta:
Igen nyolc méteres HDMI!
De a Monitorom az nem full hd-s és a tévém meg igen vagyis akkor nem lehet majd 1980X1080 hanem csak 1440X900-ra?

8Méterest nem találtam, de van 10méteres, a másik 9M

[LINK]
s van még1
[LINK]

Nem tudom miért ez a nagy ár különbség, meglehet hogy a Belkin-es, már 1.4es, nem tudom

Mivel a TV-d tudja a FullHD-t, így abszolút nem lessz gondod vele (az összekötéssel, működésbe helyezéssel), annyit még megnézhetsz hogy mennyi HDMI bemenet van a TV-n

Köszönöm szépen a választ egyébként 2hdmi hely van abból 1 foglalt az XBOX360-ra
0
0
0
0
no avatar
tothricsi95 írta:
JoshJuve írta:
az nvidia geforce 8400gs 512mb - nek mennyi lehet a pixel shader verziója?
az MW2 elfutna rajta???

Igen nekem 8400GS és MW2-zök!! 😉 És nagyon jól megy 😃
A Pixel-Shaer verziója pedig 4.0 😉

Kössz szépen!! bocs h későn szólok de nem voltam itthon!!!😆
0
0
0
0
Feki1991 avatar
SkyWolf írta:
HaliKa!
1:
Core2Duo E5400 2x2.7 Ghz Ram 2 Gb(2048Mb) DDRAM2 Kinston Kit Hdd 500 GB 7200 RPM S-ATA II Mb Gigabyte P41-ES3G Vga HIS Ati Radeon HD5670 1 Gb DX 11 Dvd-Writer Lg, Sound Onb 7.1 CASE ATX 450W, S-Ata2, Usb 2.0

2:
AMD II X2 250 2x 3 Ghz Ram 2 Gb(2048Mb) DDRAM2 Kingmax Hdd 500 GB 7200 RPM S-ATA II Mb Gigabyte MA770-DS3 Vga HIS Ati Radeon HD5670 1 Gb DX 11 Dvd-Writer Lg , Sound Onb 7.1 CASE ATX 450W, S-ATA2

3:
Core2Duo E7500 2x2.93 Ghz Ram 2 Gb(2048Mb) DDRAM2 Kinston Kit Hdd 500 GB 7200 RPM S-ATA II Mb Gigabyte P41-ES3G Vga HIS Ati Radeon HD5670 1 Gb DX 11 Dvd-Writer Lg, Sound Onb 7.1 CASE ATX 450W, S-Ata2, Usb 2.0

A 2.ikat hisz ha szerencsés vagy, a procidból csinálhatsz egy 4 magos Phenom II-est!..persze ha a magok Deneb-ek, s az L3-mas Cache-t is kitudod nyitni!

TripplaXXX írta:
Igen nyolc méteres HDMI!
De a Monitorom az nem full hd-s és a tévém meg igen vagyis akkor nem lehet majd 1980X1080 hanem csak 1440X900-ra?

8Méterest nem találtam, de van 10méteres, a másik 9M

[LINK]
s van még1
[LINK]

Nem tudom miért ez a nagy ár különbség, meglehet hogy a Belkin-es, már 1.4es, nem tudom

Mivel a TV-d tudja a FullHD-t, így abszolút nem lessz gondod vele (az összekötéssel, működésbe helyezéssel), annyit még megnézhetsz hogy mennyi HDMI bemenet van a TV-n
0
0
0
0
SkyWolf avatar
HaliKa!
1:

2:

3:
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Igen nyolc méteres HDMI!
0
0
0
0
Feki1991 avatar
TripplaXXX írta:
és nem kell valamit átállítani?
És mennyibe kerül egy 8MÉTERES?

Tudomásom szerint nem, csak a felbontást kell a TV-hez állítani, vagyis jó lenne.

8M-es HDMI?
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
és nem kell valamit átállítani?
És mennyibe kerül egy 8MÉTERES?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
TripplaXXX írta:
Oké köszönöm szépen !
Lenne még egy kérdésem :Hogy lehet összekötni a Számítógépet a TV-vel?Milyen kábel és hogyan.
Egyébként a MONITOROM:ACER 19"
és a TV-m:Lg 37LD450 -es 37"😀

HDMI, DVI, D-SUB (analóg), Scart vagy S-Video kábellel

Ezek közül a legjobb s legegyszerűbb összekötés a HDMI mivel a hangot is átviszi.

S hogy hogyan kötöd össze?..ezek a modern TV-k ugyanyúgy működnek mint a monitorok, szal csak bedugod a kábel(eke)t s már megy is.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció