Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egy GTX 860m -em van ami persze mobil verzio.Eloszor is lehet(megeri) ezt tuningolni vagy inkabb ne is foglalkozzak vele?
Afterburnerbe tudom allitani a frekvenciakat ,de mennyit lehet rajta huzni? mennyi az optimalis es mi az ami mar tul sok neki?
Például GT730 vagy GTX650 ?
Előre is köszönöm...
[LINK]
Én amikor elindítottam a Shadowplay-t, "kicsit" bugos lett az Afterburner memóriaérzékelése 😆
http://kepfeltoltes.hu/view/150725/2015-07-25_191728_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
R9 280 megéri, amíg kapható 😆
A jövő héten fogom letesztelni rajta az AC Unity-t és a nyár folyamán valamikor a WD-t.
Majd megírom az eredményt!😀
Geeforce 210
konfiguráció:
astrock g31m
4Gb ddr
E5400 2x 2700
gts450 512mb 128bit
Na de 270W TDP helyett csak 120W lesz. 😀
Referenciát én is kerülöm, max úgy, ha később raksz rá vízhűtést vagy valami komolyabb Arctic vga hűtést.
Lehet nem pontosan ez a megfelelő topic, de jobbat nem találok, bár azért kapcsolódik.. 😀
2 napja lett egy MSI GTX 580 Twin Frozr III videó karim...
A jelenlegi procim Intel Q9300 ( 3ghz-en futtatva) ki tudja hajtani vajon rendesen?
Előre is köszi!
(Egyébként meglepően jól teljesít a GT430-is)
Sokkal... 😆