Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
norbli01 egy 18 év alatti személy hivja fel a figyelmet arra, hogy a videóba 18+ tartalom van 😆 Viccet félretéve: láttam már, nem olyan rég tele volt vele az internet (vagyis a facebook 😃 )

Egyébként a tartaros arc elég jó, mondhatni több újdonság/egyediség fog benne történni, mint ami eddig megszokottá vált a fairy tailel kapcsolatban. Valamint sok fontos új információt tudat majd. Elég elnyújtott lett, az az egy gondom vele... Animébe meg gondolom szétcenzúrázzák majd ezt is.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Rámentem a linkre, de a play gomb megnyomása után hagytam az egészet. Nem értek én ó egyiptomiul 😊

Hétvégén kicsit filmeztem pár hónap után. Aztán utána rászánt a sors egy kis firkálásra
Spoiler!
(Nem az ichlet hanem a depresszió...talán én nem tudom pontosan mi. Hiányérzet, hiszti vagy ez így mind egybe)

https://pre14.deviantart.net/f5e7/th/pre/f/2015/146/2/c/quiet_dragon_by_gergely0201-d8uuobn.jpg
0
0
0
0
norbli01 avatar
Szerintem ezért is jó, hogy nem ismerjük az egész világot, hogy van mit "felfedezni", de értem miről beszélsz és ha nem tetszene más miatt ennyire a sorozat, akkor nekem is nagy baj lenne, de így nem nagyon zavar, az ismeretlen karakterek.. meg hát ja... doranbalt meg a másik csávó akit... már nem tudom hogy is hívtak azért őket régebbről is ismertük... úgy ahogy....

Egy "animés" zenés videó: (+18 semmi olyan nagyon durva de eléggé gore és intim dolgok is vannak azért) [LINK]

Maga a klipp nem teljesen tetszik(max talán a kék hajú csaj meg 1-2 jelenet), de a zene jó szerintem 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Mágia tanácsos dolgot sem éreztem jobbnak, csak most dragonball vagy droanbalt vagy ki szemszögéből volt, olyan karikat dobtak akikről asse tudtuk hogy kik. Világból alapvető érdekességek hiányoznak az a gond.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Nekem nem kell nagy változás, a sárkányos részek elején nekem pl. nagyon elment a kedvem a sorozattól mert akkor nagyon nem tetszett, persze utána hozta azt amit eddig elvártam tőle, és kíváncsian várom, hogy ez az arc milyen lesz majd még meglátjuk...

Flare szálához meg annyit, hogy... ja, kicsit kevés volt, de ami ez után jött/jön az szerintem kárpótol érte 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Hades guildje is úgy volt beállítva mintha akkor ász lett volna, azt istenölők meg lost magic használók is elég szerények voltak. Főleg a zseléshajú gyerek, aki gondolatokkal irányított dolgokat, kissé epic képesség lenne, erre.... egy Elfman veri rongyá. Bitch please.

Mondjuk ahogy hallottam más lesz egy kicsit ez az arc, ami ráférne a Fairy Tailre.

Amúgy nem tudom lehet már csak simán immunis vagyok a drámai részekre de néha (pl itt a vörös csajnál.. aki Kinpacuzott a Magic Games alatt) inkább lesz komikos hogy mennyire erőlködnek azzal hogy bevonják a nézőt. Néma csendel is jobban működött volna, azt elhiszem hogy iulyen szempontból a manga messze jobb. Néha a kevesebb több.
0
0
0
0
norbli01 avatar
dispPaP: Talán azért olyan frissítő mert ahhoz képest hogy ez is egy legyőzhetetlen ellenség azért itt látszik hogy azért van esélyük 😃
0
0
0
0
soko avatar
Rendesen féltem hogy le spoilerezitek 😆

És sikerült végig néznem a persona 4 the animation .
Egy pár szó róla .
Ahogy elkezdtem már érdekesnek tituláltam az anime-t hisz valóban egy érdekes story-ja van amit az anime szépen lassan épít fel. Nos az anime-ről nagyon sok pozitívumot tudok mondani szóval el is kezdem. Meg tetszett a story mint ahogy írtam,később a karakterek is egész jók nem mellesleg a grafika is szép . Az plusz pont volt hogy az anime 26 részes és pont ennyi elég is az anime-nek hogy az ember ne unjon rá . De ami érdekes én még így is egy átlagos anime-nek tudnám be,de mégis volt valami ami magával ragadott és nézette magát velem . Ez talán annak köszönhető hogy egész változatos ,fordulatos . Ahogy épül fel a story a végére úgy jönnek a drámák nem egy erő teljes drámák vannak benne hanem ami már majd hogy nem kell egy ilyen anime-be . A másik hogy volt egy jó pár rész mikor elmosolyodtam mert olyan poénok voltak 😃
. A harcok az anime-ben nagyon jók voltak viszonylag látványos .
Akkor pár negatívum hisz az is van : Az érdekesség az hogy a fő szereplőnek rengeteg persona-ja lesz és ezt nem magyarázza meg az anime . Ami engem egy kicsit zavart.
És így ennyi 😃 10/7
0
0
0
0
dispPaP avatar
Max az volt meglepő hogy eddig kb senki sem patkolt meg az FTben, most egyszerre 112en...

Amúgy röhögöm, van dragon meg god slayer, most jönnek demon slayerek is... végül is az előző kettő is csak két mondatban volt kifejtve....

Az új arc, látatlanba... furcsának tűnik, mintha kicsit stílust akarna váltani a Fairy Tail, annyi szerencséje van hogy a Dark Guildeket szerettem a szériában. Bár ez a "na megint egy legyőzhetetlennek tűnő ellenség" dolog atom klisés, csak most bele van keverve ugye hogy van köze Zerefhez. Ennek ellenére frissítő, de nem várok sokat az arctól, hátha nem csalódok...

Amúgy Xoki, annál amit a végén műveltek nem volt nehéz jobbat csinálni.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Akkora cenzúrát világ életedben nem láttál 😆 még nem is fürdeni mentek szóval kicsit gagyi ha nem láttam volna mangában akkor nem tudom miből maradok ki 😆 😃 de ja, jól gondolod, az az arc van most 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Tán a tartaros arc kezdődött most a fairy tail animében? 😃
A natsu-erza fanservice ki van e cenzúrázva? Ami a 356. fejezetbe van, az egy epic rész 😃

Egyébként komolyan mondom ez az új Naruto manga jobb eddig mint az előző 😃 Visszahozta a shippuuden előtti feelinget...
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hmm.. hát a mangában lesokkolt, ez csak felpörgetett 😃 sajna ez van ha előre tudod mi történik 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Most nézem mingyárt az utóbbi pár Fairy Tail részt.

[LINK]
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Hát ez az új Fairy Tail rész..😲 mondhatni teljesen lesokkolt 😲 alig várom a kövit 😃 ti hogy vagytok vele? 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Mondjatok már valami értelmes rövidebb ovát(Kölönállót) vagy mozifilmet.
0
0
0
0
soko avatar
Igen én mindig úgy nézem hogy megvárom még minimum 3 rész kijön .
Alig várom már hogy megnézhessem de jelenleg még van egy anime amit nézek az kb 2 nap és befejezem 😃 Akkor jön a Fairy Tail 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Épp nézem az új Fairy Tail részt amikor már most nem tetszik valami: a zene. Az új zenék is jók, de mivel nem azt szoktam meg a régieket inkább hallgatnám és értem hogy az egész anime megújult, de szerintem ezt nem igazán kellett volna megváltoztatni, vagy legalábbis az alap háttér zenéket mint pl. a Fairy Tail OST-jét (itt most a céhre gondolok) vagy a Mágia Tanács-ét.
Ezen kívül még mindig rohadt jó, és még az Ending is tetszik végre 😃

Már csak azért is írom le mert látom most egy kicsit meg halt a fórum 😆
0
0
0
0
soko avatar
a Dynasty már annyira nekem nem tetszett .
0
0
0
0
xoki avatar
Van PC re a dynasty warriors, ehhez tartozik az is hát én nem tudom mi értelme, pedig szeretem a kaszabolós harcrendszert, de amennyi ellenség van benne... hát nevetséges 😃
0
0
0
0
soko avatar
Már csak a coop miatt is jó lesz remélem 😃 !
0
0
0
0
norbli01 avatar
Áhh, köszi, habár a bugot és a guild-et még ismertem 😃 Na de legalább ezzel is többet tudtam meg 😃

Ha már nyugatra érkező játékok: A SAMURAI WARRIORS 4 - II is jön PC-re
0
0
0
0
dispPaP avatar
Melyik animés játékot látnád szívesen és/vagy melyikből lenne jó egy játék PC re?

Amúgy norbli szakszavak: Spoiler!
Raid - Több partys nagy dungeon ahol általában pár igen durva boss van.
Grind(elés) - Amikor megállás nélkül csak farmolni kell a játékban h elérj valamit.
Bugg - Hiba (legtöbbször játékot akardályozó hiba)
P1-P2: A WSben az Architec Library vagy hogy hivták a Raidet két partból állt.
Guild - Céh (Klán)

DOT HACK SZÉRIA PC REMAKE!!!! Nextgen élménnyel baszatós lenne.
0
0
0
0
soko avatar
Melyik animés játékot látnád szívesen és/vagy melyikből lenne jó egy játék PC re?

Szinte nálam is alap egy Bleach game pc-re jó grafikával . (mellesleg van emulátoros de azt hadjuk)
A másik D.Gray-man hasonló stílusba mint a DMC 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Mondjuk az is igaz 😃

dispPaP: Háát... nagyon még nem voltam benne egy MMO-ban sem, szóval ezeknek a szak szavaknak nagyon nem ismerem a jelentését igazából 😆 nem igazán volt hogy elértem a max szintet egy MMORPG-ben 😜

A Naruto-nak volt egy játéka ami kb. nyílt világú volt és PS3 exklúzív, na azt látnám PC-n,
+ egy Fairy Tail verekedős játékot kb. olyat mint a Naruto ninja storm játékok, egy sword art online RPG vagy MMORPG szinte mind1, éés asszem ennyi is... Bleach-ből még szívesen látnék valami akció-RPG szerűt, Psycho-Pass-ból egy nyomozós játékot, és persze a Shingeki no Kyojin-ről 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Hát mondhatni anime style grafikájú mmok ezek szóval, még témánál vagyunk, még ha csak egy nagyon kicsit is 😃
És akkor egy kérdés:

Melyik animés játékot látnál szívesen és/vagy melyikből lenne jó egy játék PC re?

Nos mivel nem tudom hogy melyikből van és melyikből nincs, vagy hogy mennyi játék van az animékből ezért először is általánosságban irom a válaszomat hogy milyen animéből látnák szívesen PC re játékot. Tehát: Death note nyomozós játék; összes kedvenc harcolós animéből egy jó fighting game; valamint az összes kedvenc zenés animéből egy rhythm game.
Most pedig azok amelyek már biztos léteznek de nincsenek PC re: az összes Bleach játék, most egyik cime se ugrik be szóval ennyi 😃 Majd bővítem a listát mások példáiból 😃
0
0
0
0
soko avatar
Legalább itt van mindig miről beszélni 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Tera azért bukott el mert fizetős volt, annak ellenére hogy nagyon kevés igazi tartalom volt benne. A Wildstar nagyon jó game volt, de túl hardcore lett, szó szerint idegeíttővé vált már az 5 fős dungeon is, ráadásul ugyan kikellett vinni az összes 5főset a RAIDhez. Ahhoz a Raidhez ami meg mocsok buggos volt... Egyébként 2hónapba telt mire egy guild eljutott hogy üsse a raidet, ami nevetségesen sok idő. És úgy hallottam a Full P1-P2-t máig nem ütötte ki egy guild se csak az Ázsiai Realmokon. A Wildstarba pedig volt potenciál, a Terában nem sok, lévén a Terába grindelni kellett, mivel nem volt normális tartalom.
0
0
0
0
norbli01 avatar
A Wildstar nem értem miért bukott el, pedig egyébként elég jó kis MMO. A Tera-t kicsit sajnálom mert volt benne potenciál, de még nekem is el kell ismernem hogy unalmas, hiszen 4x kellet neki állnom hogy újra és újra elkezdjek játszani vele 😆
Egyszerre tetszik is, hogy nem minden faj lehet minden class tulajdonosa meg nem is... kicsit sajnálom hogy nem lehet pl. egy assasin Lyn-em de valahogy reálisnak is tűnik 😃

Na de még a végén átmegyünk itt MMO fórumba 😆
0
0
0
0
xoki avatar
Wildstar elég nagy bukás lett, szóval most kapjuk ezt, lehet másképp még most se jelenne meg 😃
Szóval inkább örüljünk, mert elég ritka euba az ilyen game 😃

Ja és igen a tera ritka unalmas egy mmo, pedig nem lenne rossz egyébként...
0
0
0
0
soko avatar
Hát igen így sok reményt fűzök a játékhoz 😃 Kíváncsi leszek bár mocsok húzás volt hogy ha jól tudom egy 2012-es játékról beszélünk és most jön az EU-ba . ..
0
0
0
0
dispPaP avatar
Azért másabb lesz, itt akrobatikus skillek vannak illetve kombók, meg vannak Raidek ami meg a TERAban egy volt az is iszonyat gagyi.

Nem mellesleg a játéktér 90% járhatő repülhető, karaktereddel tudsz siklani a levegőben stb. Nem mellesleg igen furcsa de változatos kasztok vannak. Assassin Powaaa.
0
0
0
0
soko avatar
Azt tudom hogy bugos meg szarakodni kell vele hogy angol legyen .
Amúgy ha hasonló lesz mint a tera (de remélem nem olyan unalmas) vagy mint a neverwinter az nem lenne rossz .
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát ha még jobb mint a Tera akkor nekem is tetszeni fog 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Orosz szeró most is van, ki lehet próbálni amúgy. Csak retek buggos.
0
0
0
0
soko avatar
Ha tetszeni fog a game , akkor benne leszek 😃 !
0
0
0
0
dispPaP avatar
Ha kijött megszervezek egy két hetes szabadságot papa!
0
0
0
0
norbli01 avatar
Akkor majd megszervezünk egy animés-gépigényes csapatot ha kijött? 😃 😆
0
0
0
0
soko avatar
dispPap : Ebbe reménykedek én is 😃 !
0
0
0
0
dispPaP avatar
Persze hogy érdekelSpoiler!
valakit biztos. 😃
0
0
0
0
soko avatar
Bocsánat az offért de azért rákérdezek :
Spoiler!
Eladóvá vált egy genius speed wheel 5 kormány,érdekel-e valakit ?
Ha igen akkor jöhet egy privát üzenet ! 😃 !
0
0
0
0
dispPaP avatar
Elkezdtem a Gash Bell-t egész jóféle, kicsit olyan Uekis hangulata van, Ueki nélkül. Lehet este mellé elkezdem a Witch Hunter Robin-t, látta valaki?
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Jónak tűnik.😃 Lehet, hogy én is tolni fogom. Az animét régen elkezdtem de nem jutottam benne sokáig.

0
0
0
0
xoki avatar
NA ez egy jó hir! Bár jó későn adják nem mondom.....de legalább kiadják euba is.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Óó hát én ezt ismerem 😃 ha majd kijön és van kedve valakinek, szívesen játszok vele 😃 már ha free 😃 a tera-t is szeretem szóval adok neki 1-2 esélyt 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Egy Koreai MMORPG. (Készült belőle anime is) AA-ra írtam róla hírt, remélem hamal ledarálja a lektorné! Tessék egy videó:

A játék amúgy kombókon alapul, nem játszottam vele csak pár órát, de simán jobb mint a TERA volt legjobb pillanataiban is.
0
0
0
0
soko avatar
Számomra is kicsit túl ecchi kategóriába került de valahogy még is végig néztem mert egy beteg anime 😃

dispPap : Elég régóta várom már azt a mocsok játékot 😃

Mellesleg elkezdem nézni a Persona 4: The Animation 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Csak nekem nem szokott random frissíteni a gépigény? 😆 Frissítsétek mielőtt írjátok a kommentet 😃
flyaway látom kipihented magad vagy pont az ellenkezője mert ezeken jókat nevettem 😆

Szóval amit nem értek: a Highschool D😆 tényleg ilyen jó? O.o sokszor hallottam sok jót róla de nekem egyszerűen... túl ecchi 😜 valahogy sosem vettem rá magam hogy bele nézzek, láttam asszem 1 jelenetet kb. 30 képet meg tudom hogy nagyjából miről szól de ez a démonok vs angyalok nekem mást jelent... lehet túl komoly vagyok 😜

dispPaP: Felvilágosítanál kérlek? O.o Az micsoda? 😜
0
0
0
0
dispPaP avatar
JÖN AZ EUBA A BLADE AND SOUL BEJELENTETTÉK TÉLEN ÉRKEZIK!!!!!!!!44444
0
0
0
0
soko avatar
A vámpírok menők ez tetszett flyaway 😃 😆
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Mely műfajt kerülöd és miért valamint főként melyiket nézed jelenleg és miért?
Az ecchieket kerülöm. Meg az ecchievel együtt a haremeket is. Nincs történetük, ha van is egy minimális, ugyanazt a történetet már láttam más ecchieben. A karakterek olyan segghülyék mint én egy durvább buli vége felé a teleportálás előtt. HA van is egy jó karakter azt megunom mert a karakterek jelleme nem halad semerre, de ha mégis akkor meg rossz irányba(ha meg nem unom meg az azért van, mert nincs időm megunni 12 rész alatt). DE HANGSÚLYOZOM kivételek vannak. Pl.:
Freezing, aminek még azt mondom eléggé érdekes története van és a megvalósítás is jó, mindenkinek ajánlom.
Sekirei, aminek szintén jó a története, de eléggé túlzásba estek a ruhaszakadós jelenetekkel, sőt nem is kell leszakadnia, a csaj alapból nem vesz fel ruhát mert minek azt...
Highschool D😆, ez ugye az örök kedvenc, itt is sok a pucér jelenet de ebben az animében valamiért nem zavaró, lehet, hogy azért mert mindig elviccelik és nem csak úgy "ott van egy csöcs, jééé nézd még 1 csöcs...". Meg úgy megvan benne minden ami nekem tetszik, poénok, összetartás, démonok vs angyalok, mágikus erő, nagyonaprócska szerelmi szál (plátói szerelem😃😉, na szóval minden.
Date a Live amit még tudok említeni, bár rég néztem de emlékszem, hogy tetszett.

Még az olyan shouneneket is utálom, ahol harc közben csak össze-vissza kalimpálnak a karddal és akkora területeket hagynak védetlenül magukon az emberkék egy ÉLETHALÁLHARC alatt, hogy egy parkolónyi kamion megfordulna rajtuk...egyszerre. Meg a történetüknél egy krumpli is bonyolultabb. X megölte Y valakijét/egész családját ezért Y bosszút áll...Vagy nincs is történet és inkább a harcokra összpontosítanak.

Amiket én nézek, azok általában a jobb shounenek, drama, fantasy, romance animék. Meg néha comedy, és nagyonritkán seinen. Meg olyanok amik vámpírosak. A vámpírok menők.

És igen dispPaP ugyan ezen logika alapján gondolkoztam, és ugyan így gondolom az ízléssel kapcsolatos dolgot.😃

U KNOW THAT FEEL amikor már majdnem leírtad a mondandódat ami egy kisregény, és az utolsó mondat felénél befrissít a gépigény.... felbecsülhetetlen.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció