hector maio írta:
Muszáj ráköltenem 6-7ezret a 115fokos proci nem a legjobb bár a 115fokba szerepet játszik hogy nincs rendesen rögzítve a hűtőborda Arctic Freezer Xtreme Rev 2 ezzel a hűtővel tuning nélkül tudom tartani 60fokot terhelés alatt szerintetek?😃
Micsodaaa? 😲 😲
115fok? nekem 72foknál lekapcsolt anno a X2 5600+.. nemtudom neked hogy bírja de ha sokat járatod tuti kifüstöl előbb-utóbb...
Muszáj ráköltenem 6-7ezret a 115fokos proci nem a legjobb bár a 115fokba szerepet játszik hogy nincs rendesen rögzítve a hűtőborda Arctic Freezer Xtreme Rev 2 ezzel a hűtővel tuning nélkül tudom tartani 60fokot terhelés alatt szerintetek?😃
de a képen látszik hogy milyen órajeleken megy.
Én is beírtam hogy 1GHz/4800 MHz, általában úgy is használom, de most visszavettem alapra mert meleg volt nagyon a lakásban, nem változtatom meg minden ilyen alkalmával .
Enyémen nincs tuning de tudom miért melegszik a proci amibe bele kell tenni a hűtőbordát ott a proci keret vagy micsoda eltört és nincs normálisan oda szorítva a bora lehet ez miatt meleg a proci? és ha igen akkor egy olyan keret mennyibe kerül? és i p o n . h u-ról linkelnétek egy proci hűtőt meg egy ilyen keret mennyibe kerül? meg nehéz szerezni?
niteforce írta:
Nekem régen a HD5670-em 65-67 fok fölé nem ment, de még ez is jó hőmérséklet.
De ezen tuning is van, tegyük hozzá.
775/1000 az alap órajele. Nekem volt tuning is, 900 MHz-n ment a GPU.
Viszont a procinak a 115 fok az durva, főleg hogy még csak játékkal terhelted.
Kéne azzal csinálni valamit.
Hali az normális hogy a procim 95fok 1 óra Dirt után? hogy lehetne lejjebb vinni? újrapasztázás, portalanítás, gép oldalának levétele segítene? És a videókártyának a 77fok sok? itt a kép egy óra dirt után
Én most kinyitottam a maradék két magot is a Phenom II x2 550-emben.
Thermaltake contact 29 hűtővel x4 B50-ként prime 95-el terhelve 51 fokos, a szobában közel 30 fok van.
Ez elfogadható érték? vagy megpróbáljam újrapasztázni a cpu hűtőt?
ogre077 írta:
Help.Az normális hogy most a procim 51 fokos,és nincs terhelve?
nem.
terheld meg mondjuk 15 perc prime 95-el, ha attól több mint 60-65 akkor portalaníts, pasztázd újra a procit, ha ezután sem jó, vegyél másik coolert.
Öhm ja hát lehet h elég sokat kenceficéztem rá de most már jobb azért 😀 MSI Afterburnerrel már próbáltam de alapból nem engedi utána kipipáltam az unlock voltage control-t de nem történt semmi :/
Szerk.: Ja és az az érdekes hogy az MW2 alatt 98-99%-os terhelésen megy a VGA o.O Meg szinte mindennél lehet h azért melegszik ennyire?
Kezdhetitek 😃 Megcsináltam így és máris csak 85 fokig ment föl a 92 helyett de ink. csak 83-84 volt 😃 Így már tűrhető de azért egy ventit még mindenképpen rakok oda 😃 Ja és az alulfeszelést elmondaná vki h hogy kell 😀
Na szóval roberto888 utasítása alapján leszedtem a pasztát rányomtam 1 picit a közepére és ráraktam a bordát h kenje el most megnézzük mennyire lesz jó 😀
GRIFF2 írta:
Aham persze jobban nem is tudnám de most ideraktam mellé a szobaventit benyomtam 3-asra és még így is alig akart 75 fok alá menni bár 80-ig is elég kényesen vitte le magát 😞 Kezd olyan érzésem lenni h hibás a VGA 😞
Szerk.: Levi a ventit beállítottam h állandóan 80% pörögjön sztem annyi elég :/
100%-on se jobb? Am nekem is hasonló a hűtés rajta (talán még kissebb is) és furmark alatt se meg 76fok fölé (venti ~60% mert automata)
Aham persze jobban nem is tudnám de most ideraktam mellé a szobaventit benyomtam 3-asra és még így is alig akart 75 fok alá menni bár 80-ig is elég kényesen vitte le magát 😞 Kezd olyan érzésem lenni h hibás a VGA 😞
GRIFF2 írta:
Hát leszedtem a pasztát a bordáról a magon ott hagytam majd visszaraktam a hűtőt és az eredmény ugyanaz 92 fok 😞
Nem akarok hülyeséget mondani, de a venti mennyin pörög rajta? Mert lehet valami hiba folytán nem szabályozza a venti fordulatát a kártya vagy csak szimplán hibás a venti profil. (ha hülyeség szóljatok 😃 )
GRIFF2 írta:
Hát jó lenyugszom 😃 Paszta: Arctic MX-4. Bár tegnap kentem rá voltak részek ahol nem volt teljesen lefedve és oda kentem még egy picit persze meg máshova is Azt mondjátok h töröljem le és kevesebbet rakjak rá?? 😕
Keveset kell rárakni, annyit, hogy amikor rárakod a hűtőt, akkor ne menjen ki alóla a paszta.
Amúgy a hűtőt jól raktad vissza?
csavarokat rendesen meghúztad?
Hát jó lenyugszom 😃 Paszta: Arctic MX-4. Bár tegnap kentem rá voltak részek ahol nem volt teljesen lefedve és oda kentem még egy picit persze meg máshova is Azt mondjátok h töröljem le és kevesebbet rakjak rá?? 😕
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ De mi ez???!?!!!!!!!!??!?! tökéletesen elkentem rajta a pasztát erre ugyanannyi maradt a hőfok MW2 és 92 fok Hát lol b+ OMG WTF ROFL LMAO LOL 😆 WTF LMAO ROFL Ilyen nincs kajak egy olyan ember vagyok amin még ami 100% h kéne az sem segít TROLOLOLOLOLOLOOLOOOLLOOLOLOLOLOLOLOLOLLOLLOLOLOLLOLOOLLOLOLOLOLOLOOLLOOLOLLOOL nem nem nem de IGEN!!!!!!!!! :@ :@ :@ :@ 😞😞😞😞
Szerk.: Mingyár' ***om az egészet a kukába esküszöm :@
Micsodaaa? 😲 😲
115fok? nekem 72foknál lekapcsolt anno a X2 5600+.. nemtudom neked hogy bírja de ha sokat járatod tuti kifüstöl előbb-utóbb...
6-7-ért csak azért h a hőfokot leredukálja az ember, azért a tx3 abszolút jó
6-7ezerért milyen proci hűtőt ajánlotok ami rá megy az én procimra?
Xigmatek Gaia
Devis, Master Killer: köszi akkor az lesz, itt gépigényen ennyi, remélem július elejéig nem változik az ára fölfele 😃
11 ezer forintot megér?
Ahogy nézem ennyiért nagyon jó
2 venti, 4 heatpipe... 😀
Én is beírtam hogy 1GHz/4800 MHz, általában úgy is használom, de most visszavettem alapra mert meleg volt nagyon a lakásban, nem változtatom meg minden ilyen alkalmával .
Nekem régen a HD5670-em 65-67 fok fölé nem ment, de még ez is jó hőmérséklet.
De ezen tuning is van, tegyük hozzá.
775/1000 az alap órajele. Nekem volt tuning is, 900 MHz-n ment a GPU.
Viszont a procinak a 115 fok az durva, főleg hogy még csak játékkal terhelted.
Kéne azzal csinálni valamit.
Csoda hogy nem éget ki a proci😃
Thermaltake contact 29 hűtővel x4 B50-ként prime 95-el terhelve 51 fokos, a szobában közel 30 fok van.
Ez elfogadható érték? vagy megpróbáljam újrapasztázni a cpu hűtőt?
Help.Az normális hogy most a procim 51 fokos,és nincs terhelve?
nem.
terheld meg mondjuk 15 perc prime 95-el, ha attól több mint 60-65 akkor portalaníts, pasztázd újra a procit, ha ezután sem jó, vegyél másik coolert.
[LINK]
Értem hát köszönöm szépen a gyakorlatilag 2 oldalnyi segítséget 😀 Még egyszer kösz mindenkinek 😃
Alulfeszelést megcsináltad?😃
Szerk.: Ja és az az érdekes hogy az MW2 alatt 98-99%-os terhelésen megy a VGA o.O Meg szinte mindennél lehet h azért melegszik ennyire?
100%-on se jobb? Am nekem is hasonló a hűtés rajta (talán még kissebb is) és furmark alatt se meg 76fok fölé (venti ~60% mert automata)
Hát leszedtem a pasztát a bordáról a magon ott hagytam majd visszaraktam a hűtőt és az eredmény ugyanaz 92 fok 😞
Nem akarok hülyeséget mondani, de a venti mennyin pörög rajta? Mert lehet valami hiba folytán nem szabályozza a venti fordulatát a kártya vagy csak szimplán hibás a venti profil. (ha hülyeség szóljatok 😃 )
Keveset kell rárakni, annyit, hogy amikor rárakod a hűtőt, akkor ne menjen ki alóla a paszta.
Amúgy a hűtőt jól raktad vissza?
csavarokat rendesen meghúztad?
De mi ez? Tökéletesen elkentem rajta a pasztát, erre ugyanannyi maradt a hőfok. MW2 alatt 92°C.
Mennyi pasztát tettél rá?
ugye nem 20cm vastagon kented rá a pasztát? meg nem szar minőségűt?
Szerk.: Mingyár' ***om az egészet a kukába esküszöm :@
Cooler Master Hyper TX3 EVO LGA1366 LGA775 AM3 FM1
Alkalmas processzorokhoz:
Socket LGA 1366, LGA 1156, LGA 1155, LGA 775
Socket FM1, AM3, AM3+, AM2
Szerintem igen mert attól függetlenül hogy nem tud egy kis friss levegőt beszívni az ott benti levegőt még kavarhatja és akkor már hűti 😀
Ugye nem a legolcsóbb Spire pasztát vetted rá?
Nem, nem Arctic MX-4 került rá 😀
Akkor jó.😃
Szerintem igen mert attól függetlenül hogy nem tud egy kis friss levegőt beszívni az ott benti levegőt még kavarhatja és akkor már hűti 😀
Ugye nem a legolcsóbb Spire pasztát vetted rá?
Nem, nem Arctic MX-4 került rá 😀
500 forinttal drágább az MX3. Megéri?
Szerintem inkább menj biztosra, az tuti hogy kiváló minőségű😎
jó akkor azt veszem, köszi szépen 😀
500 forinttal drágább az MX3. Megéri?
Szerintem inkább menj biztosra, az tuti hogy kiváló minőségű😎