Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Pedig 2 honapos videokártya.
Az a kérdésem lenne, hogy: Ha a gépbe veszek egy GTX 750Ti OC 2Gb-os kártyát, akkor meg fog barátkozni a procimmal? Pontosabban, lesz-e CPU limitem, vagy sem? A procit nem tudom és nem is fogom cserélni egyenlőre + annyi, hogy 4GB ram helyett vagy 8 lesz, vagy 12.
Megnéztem új kábellel, de így se jó. Úgy látszik ebből, h vehetek egy másik monitort. 😞
És ilyen amire én állítottam:
De ha az asztalt is 1920 ra állítom már akkor is out of range.
-túlmelegszik/kezd tönkremenni a VRAM a videokártyán
-a monitor kezd tönkremenni.
Az előbbi a valószínűbb.
amd-catalyst-15.7.1
Gépem adatai:
Processzor: INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
Memória: 2x4 gb DDR3 1600MHz
Videókártya: GIGABYTE GV-R687OC-1GD HD6870 1GB GDDR5 PCIE
Alaplap: GIGABYTE GA-P67A-D3-B3
Annyi lenne a kérdésem, hogy érdemes az FXAA-t és az MSAA-t együtt használni vagy csak feleslegesen terhelem a kártyámat?
Köszönöm előre is a válaszokat!
R9 270x, r9 280, r9 280x, r9 380, gtx 960, vagy r9 290?
8GB ram és I5-4460-as processzor társaságában.
utana a memoria orajelet probaltam allitani,elso huzasnal nem volt gond, masodiknal kiakadt a program kiirta hogy leallt a driver szoval visszavettem, aztan utana megint jo volt,meg huztam rajta kicsit (+600mhz) es kiakadt,kiirta hogy lealt a driver es ujraindult a gep.Most meg fekete a funmark es hwinfo gtx860 reszenel nem mutat semmit.(63Celsius volt a max ertek)
mi tortent? lehet elszalt vagy mit kezdjek vele?
segitsen valaki mert a frasz jon ram😞
Az lenne a kérdésem hogy érdemes lenne egy gt630 at overclockolni ? (tunningolni)
toxicity Szerintem simán elbírja a tápod! 😀
ha lefutott gond nélkül akkor megint húzol rajt egy kicsit és megint teszt ezt addig csinálod míg hibázni nem kezd vagy megfagyni akkor vissza teszed az előző még jól lefutott frekvenciára és utána ugyan ezt megcsinálod a rammal is. 😉