Automatikusan csökkentett módban indul a gépem valamiért ezelött piszkosul be volt lassulva kb 2 órája ujrainditottam és átállt csökkentettre....ezért semmivel sem tudok játszani.DX errort kapok mindenhol.Rendszervisszaállitást próbáltam de nem jött össze
Az lenne a problémám, hogy a játékok folyamatosan laggolnak és a gépem pedig belassul. A gépem:
CPU: Pentium (R) Dual-Core E5700 3. 00 GHZ
Alaplap: Gigabyte G31M-ES2L
Vidi kártya: Nvidia Geforce GTX 650 1 GB
2 GB rakom van
Valami ötlet?
Sziasztok!Egy olyan problémám lenne hogy 64 bites oprendszerrel folyamatosan újra indul a gép.Valakinek lenne valami tippje hogy mi lehet a gond?Én a processzorra gondolok,de nem vagyok biztos benne.
Annyit tudok tenni, hogy elviszem egy szervizbe a közelbe (nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak) aztán ha kipróbálja másik táppal és megy, akkor veszek egy tápot, ha mást is rám akar sózni, akkor kuka az egész. Köszi, srácok!
Én pont így voltam tavaly a régi gépemmel. Elsőkörben én is gyanakodtam mindenre, de kipróbáltuk egy másik PC-ben és nem a táp volt, hanem az alaplapon ment szét valami. Mindennel kompatibilis csere motherboard persze 50 km-es körzetben sem volt...
Tényleg ajánlott akkor már az új gép, a régi alkatrészeit meg újrahasznosítani/eladni, stb.
ha van rá módod próbáld ki egy másik táppal. ha meg szervízbe akarod vinni, akkor valami megbízhatóba, mert ha látják hogy nem vágod, lehet csak a táp ment el és vetetnek veled egy komplett gépet... de ez csak tipp, lehet akármi ennyiből...
Sziasztok! Úgy tűnik, tönkrement a gépem, meg tudnátok mondani esetleg, hogy megér-e egy misét a szervíz vagy inkább vegyek újat (tervben volt eddig is, de csak szeptembertől)?
A gép már több, mint 5 éves, egy fél éve elkezdett nagyon hanbgosan zúgni, mikor bekapcsoltam, utána néha csendesebb lett, de mindig hangosabban működött, mint előtte. 1 hónapja pedig nagyon halkra váltott, alig lehetett hallani, még az eredeti hangjánál is halkabb lett. Érezhető volt, hogy nem működik normálisan. Ma pedig egyszer csak kikapcsolt magától egy film közben, és már nem lehet bekapcsolni, mert nem reagál se a power gombra, se a resetre.
Meghalt volna a proci?
Köszi szépen, ha válaszoltok.
Az a baj hogy miután bedobja a csíkokat és ujra inditom utána ha olyan játékkal játszok vagy csak netezek, akkor semmi gondja nincs 1-2 játéknál csinálja csak ezeket. Ha akarok akkor 2 napon át kikapcsolás nélkül használhatom, de ha pl a leirt játékok közül valamelyikkel játszok akkor egy órán belül behal.
Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne hogy játék közben elmegy a kép pár mp-re majd vissza jön és ha tovább játszom akkor egy idő után az egész képernyő becsíkosodik, van hogy kék van h zöld csíkok, először videókártyára gondoltam, aztán egyszer azt tapasztaltam hogy a monitor eléggé sercegős hangokat ad ki.. Ja és ezt nem minden játéknál csinálja csak 1-2nél Pl: Fifa 14 , AC3 FarCry3 .. Vajon mi lehet a gond? A válaszokat előre is köszönöm 😀
nekem is volt hasonló de Win 7 alatt, nekem húzva van a proci és a videókártya! de amint visszább vettem belőle és újra pasztáztam mindent azóta nem csinál ilyeneket 😀
Ha be sem tudod kapcsolni a gépet, az táp lesz, esetleg alaplap.
Próbáld ki a gépet egy másik táppal, meg ellenőzizheted, hogy tényleg a tápod halt-e meg, vagy nem, így:
[LINK]
A zöldet összeérinted a mellette lévő feketével, ha így elindul a táp, akkor lehet, hogy nem az a hiba.
Sziasztok! tudom van pár része a gépemnek ami nem mai és ezzel volt ma a gond, Shadow Warriorozgatás közbe egyszer hallottam egy pukkanó hangot, durranás félét...mintha valami elrobbant volna a gépben, utána éreztem a füst szagot, először a monitort gyanítottam, de annak semmi baja nem volt, a kis ledje sárgán világított mint mindig amikor kivan kapcsolva a gép, szét szedtem a házat és benéztem, semmi meglepőt nem találtam, minden ugyan úgy ott volt a helyén 3 dolgot gyanítok ami elszállhatott, a 4 éve nyüstölt HDD vagy az ugyan annyi ideje használt 450-es chieftek táp.....még talán a proci lehet de abban nem vagyok biztos....bekapcsolni nem tudom a gépet, kérlek segítsetek, hogy mi szállhatott el, a segítséget köszönöm(ha ez számít valamit rég volt takarítva és ma bf3 közben sokszor újraindult magától)!
Sziasztok!
Volna 1 kis gondom van ketto 1 TB hardom az egyiken windows van masikon pedig 1 par cucc,azt veszem eszre hogy amikor nem hasznalom a windows nelkuli hardom akkor kikapcsol amikor pedig rakattintok akkor vissza beindul.Nem-e lehet valamit csinalni vele hogy egyfolytaba mennye es ne kapcsolgasson ki be?
Sziasztok!
Már beírtam a videokártyákról mindent fórumtémához is.
A videokártyám igencsak furcsa dolgot kezdett csinálni. tv frissítési Hz-e 60-ra van beállítva. amint 60 FPS fölé kerül egy játék, a kép elkezd csíkosodni. Nem a videokártyahibára utaló színes csíkok, hanem mintha kicsit fodrozódni akarna a kép. Viszont, amikor 120 vagy afölötti FPS-el megy egy játék a fodrozódás abbamarad. 80-90-környékén sem nagyon észrevehető, leginkább csak a homályos vagy sötétszürkés képeken csinálja. de 60-70 FPS között élvezhetetlen.
Driverhiba kizárt, 2012-03-as driverig visszanéztem, csatlakozóhiba megint csak kizárt. Bátyámnak az R9-290esével is kipróbáltuk, hátha alaplap a rossz, de nem csinálta.
A kártya : MSI Radeon R9-270 2G
Ha tudnátok rá megoldást, kérlek segítsetek! Köszönöm előre is!
A gép oldalát vettem le hogy megy e minden venti meg led nem a tápét! Nem mert nincs cser vgam de szerintem beadom szervízbe az egész gépet jobb ötletem nincs!
Sziasztok az a problémám ,hogy mikor bekapcsolom a gépet az elindul felpörög minden venti de a monitorra nem ad képet. Kipróbàltam több monitoron és kábellel de semmi azt irja a monitor nincs jel! Mikor áttettem a tévére hogs azonis megnézzem , levvettem az oldalát a gépnek hogy bele tudjak nézni azt vettem észre, mintha ingadozna az áram a gépben ! Meg az is feltünt ,hogy mikor áram alá helyezema tápot de még nem kapcsolom be a gépet elkezd zúgni. Ez normális nek tünt fel eddig hogy zúg? Amúgy a tápom egy CHIEFTEC CTG-500-80P
Nos, először is ez nem egy szimulátor hanem egy kormány.
Próbáld meg neten megkeresni a driverét, gyártó hivatalos honlapján stb. .
Bár ennél a kormánynál elég sok gond szokott lenni.
sziasztok eddig tökéletesen ment a szimulátorom a szimulátor: compressor supreme hy822 de ahogy gépet vátottam egy újra itt nem ismeri fel és a cd ami van hozzá az sajnos sérült mit tudok tenni hogy ismét mennyen a szimulátorom? 😀
Igen nekem is ezt csinálja,de nem minden játéknál.Ameiknél elöfordul ott se mindig,van h nyugodtan tudok gamelni 2 órát is 2-3 napon át,semmi,majd egyszer elöjön...
Olyan gondom lenne, hogy játék közben a gép a következő hibákat produkálja:
1. Beakad a hang és a kép egy pillanatra majd újra is indul a gép
2. Csak simán újraindul
3. Összeomlik a program (eddig nem tulajdonítottam neki jelentősséget azt hittem win 8.1 kompatibilitási hiba de kezdem azt hinni, hogy nem).
Változó az előfordulás ideje.
Minden alap órajelen van!
Amiket ideáig néztem/próbáltam:
Memtest lement hiba nélkül.
Hőfokok rendben vannak.
BIOS és minden más driver is a legfrissebb.
SSD frimware frissítve
Nem tudok rájönni mi lehet a gond, így minden ötletet meghallgatok.
oddworld30: ha a táp csinájja akkor szedd szét és nézd meg hogy a táp venti nem e ér hozzá valami kábelhez vagy pedig maga a tápnak a ventijének a kábelához!!
Sziasztok van egy kis gond géppel 2 napja, bekapcsolásnál hirtelen hangos zugás fogad, reszélés, de miután kibe nyomom már halk a gép, táp gubanc lehet??? Fsp hexa 500 w amugy.. gondolom ennél nem kell fosni ha az, hogy, ha tán behal a táp magával rántja többi cuccot...
Próbálj egy bios resetet, ha utána is marad a hiba, próbáld kitisztítani a slotot, ha az sem segít, próbálj ki másik ramokat. ha az sem, akkor meghibásodott a lap...
CPU: Pentium (R) Dual-Core E5700 3. 00 GHZ
Alaplap: Gigabyte G31M-ES2L
Vidi kártya: Nvidia Geforce GTX 650 1 GB
2 GB rakom van
Valami ötlet?
Tényleg ajánlott akkor már az új gép, a régi alkatrészeit meg újrahasznosítani/eladni, stb.
A gép már több, mint 5 éves, egy fél éve elkezdett nagyon hanbgosan zúgni, mikor bekapcsoltam, utána néha csendesebb lett, de mindig hangosabban működött, mint előtte. 1 hónapja pedig nagyon halkra váltott, alig lehetett hallani, még az eredeti hangjánál is halkabb lett. Érezhető volt, hogy nem működik normálisan. Ma pedig egyszer csak kikapcsolt magától egy film közben, és már nem lehet bekapcsolni, mert nem reagál se a power gombra, se a resetre.
Meghalt volna a proci?
Köszi szépen, ha válaszoltok.
Esetleg még egy kölcsön VGA is jól jönne neked.
nekem is volt hasonló de Win 7 alatt, nekem húzva van a proci és a videókártya! de amint visszább vettem belőle és újra pasztáztam mindent azóta nem csinál ilyeneket 😀
Próbáld ki a gépet egy másik táppal, meg ellenőzizheted, hogy tényleg a tápod halt-e meg, vagy nem, így:
[LINK]
A zöldet összeérinted a mellette lévő feketével, ha így elindul a táp, akkor lehet, hogy nem az a hiba.
Volna 1 kis gondom van ketto 1 TB hardom az egyiken windows van masikon pedig 1 par cucc,azt veszem eszre hogy amikor nem hasznalom a windows nelkuli hardom akkor kikapcsol amikor pedig rakattintok akkor vissza beindul.Nem-e lehet valamit csinalni vele hogy egyfolytaba mennye es ne kapcsolgasson ki be?
Vertikális szinkront neki! 😀
Már beírtam a videokártyákról mindent fórumtémához is.
A videokártyám igencsak furcsa dolgot kezdett csinálni. tv frissítési Hz-e 60-ra van beállítva. amint 60 FPS fölé kerül egy játék, a kép elkezd csíkosodni. Nem a videokártyahibára utaló színes csíkok, hanem mintha kicsit fodrozódni akarna a kép. Viszont, amikor 120 vagy afölötti FPS-el megy egy játék a fodrozódás abbamarad. 80-90-környékén sem nagyon észrevehető, leginkább csak a homályos vagy sötétszürkés képeken csinálja. de 60-70 FPS között élvezhetetlen.
Driverhiba kizárt, 2012-03-as driverig visszanéztem, csatlakozóhiba megint csak kizárt. Bátyámnak az R9-290esével is kipróbáltuk, hátha alaplap a rossz, de nem csinálta.
A kártya : MSI Radeon R9-270 2G
Ha tudnátok rá megoldást, kérlek segítsetek! Köszönöm előre is!
ezt nem nagyon értem hogy lehet vizuálisan megállapítani... vga hiba is lehet azt próbáltad cserélni?
Próbáld meg neten megkeresni a driverét, gyártó hivatalos honlapján stb. .
Bár ennél a kormánynál elég sok gond szokott lenni.
Lehet tényleg 8.1 driver kompatibilitás lehet. Kipróbálom majd sima 8-al.
BIOS nekem is a legfrissebb, az volt az első amit megpróbáltam.
Olyan gondom lenne, hogy játék közben a gép a következő hibákat produkálja:
1. Beakad a hang és a kép egy pillanatra majd újra is indul a gép
2. Csak simán újraindul
3. Összeomlik a program (eddig nem tulajdonítottam neki jelentősséget azt hittem win 8.1 kompatibilitási hiba de kezdem azt hinni, hogy nem).
Változó az előfordulás ideje.
Minden alap órajelen van!
Amiket ideáig néztem/próbáltam:
Memtest lement hiba nélkül.
Hőfokok rendben vannak.
BIOS és minden más driver is a legfrissebb.
SSD frimware frissítve
Nem tudok rájönni mi lehet a gond, így minden ötletet meghallgatok.