Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Újrapasztáztuk az egész gépet!
Lenne 1 problémám.
A gépem adatai:
Processzor: INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
Memória: 2x4 gb DDR3 1600MHz
Videókártya: GIGABYTE GV-R687OC-1GD HD6870 1GB GDDR5 PCIE
Alaplap: GIGABYTE GA-P67A-D3-B3
Az egyik napról a másikra játszottam az Euro Truck SImulator 2-vel. Egyszer csak a kép összesett. Középen egy fekete csík és arrébb ment az egész kép. Mikor jatszottam a Watch Dogs-al vagy a Crysis 3-mal ( ezeket régen kijátszottam) valameddig jó volt aztán elromlott. Játék közben 70 fokos a GPU! De mikor a South Parkal játszottam vagy pedig a Spilnter Cell Black List-el akkor pedig jóvolt. VOlt hogy a South Parknál is előfordult egy 10 másodpercre aztán jóvolt. Nem értem igazából mikor filmet néztem sose volt ilyen problémám.
A Tápegségem CHIEFTEC CTG-500-80P szóval nem valami kókány. Eddig sose volt ilyen problémám a kamionos játéknál volt csak. Már újraraktuk 3-szor a gépet. Most vettem uj 1 TB-os Whincestert is. A ventillátorok pörögnek rendesen van is sok a gépben. Van megfigyelő programom is. Kipróbáltuk más kábellel más monitoron ott is előjött a hiba!
cpu: amd FX-4130 3.80Ghz
ram: 8gb
alaplap: ASRock 960GM-GS3 FX
Ilyen videó kártyám van. Nem melegedik most lett minden kitakarítva és le pasztázva. MIkor játszok mondjuk a GTA-val (MTA) vagy Splinter Cell Black List (ultra grafika) vagy South Park ( az új) semmi baja netezek vagy filmet nézek stb nincs gond stabil minden. De mondjuk felraktam a Watch Dogs-ot és legelőször játszottam vele sokáig. Majd másnap megint és összeesik a kép a középen egy vastag fekete csik van aztán néha összevissza megy. Aztán Crysis 3 pedig megint csak ugyan ez de volt hogy avval is játszottam sokáig reggel.! (Kb 1 éve ezeket a játékokat ezen a gépen kijátszottam). Mi lehet a probléma??
Mikor bekapcoslom a gépet se a BIOS-nál se sehol nem rossz. Nem melegedik a gép sem.
Processzor: INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
Memória: 2x4 gb DDR3 1600MHz
Videókártya: GIGABYTE GV-R687OC-1GD HD6870 1GB GDDR5 PCIE
Alaplap: GIGABYTE GA-P67A-D3-B3
Memóriát cserélem már másikra.
Igazából most vettem nem olyan rég kb pár napja egy Whincestert arra raktam fel a windows 8.1-et 😀
Az a Arctic Accelero S1 rev. 2 egy ezer éves hűtő, nem jó az újabb VGA-kra
Ezen gondolkodom:Arctic Accelero S1 rev. 2
Ha nem akk frissíts 0.8.5-re
Csak a 0.8.5-ös GPU-Z jelzi a win 10-et a többi még nem.
Mikor már a 10 van fent
Attol nem lehet ez a melegedés hogy aki oszerakta a gépet az úgy rakta a proceszor hűtőt hogy nem oldalra tette a ventillátort ugy értem hogy hátulra a szellőzőhoz hanem rá a videokártya irányába.Igy a meleg levego a videokártyára megy.
Ettől lehet?
De most levettem az oldalát is így megint 3-4 fokkal jobb.
Mondjuk most a nagy meleg gondolom azért is melegszik ennyire.