Saját Videóid Publikálása

Szerző: peter555, 2010. November 05., téma
Fórum » Film, sorozat
Ezt a Témát azért nyitottam ,hogy itt megoszthassuk egymással a saját kézzel készített videoinkat és kommentelhesük azokat ... :D Szóval bátran lehet a saját készített videodat linkelni :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
19ati93 avatar
Eddigi szerintem legjobb 😃
0
0
0
0
Nyle avatar
Új Sleeping Dogs videóm!!!
Egy kis harc 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar

ha tetszenek a videóim,amik általában jó lassúk 😆 akkor iratkozatok fel, köszi 😀[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Kedves olvasók, kedves fórumozók!

Az egész magyar BF3 közösség nevében szólok most hozzátok illetve kérek tőletek egy nagyon fontos dolgot, szeretném ha hozzájárulnátok ezzel a közösségünk sikeréhez!

Az alábbi videót egy nagyon kedves játékos társam állította össze a magyar bf3 játékosok közreműködésével. Arra kérünk titeket, hogy nézzétek meg, osszátok meg ahol csak tudjátok, hiszen ezt a videót egy NEMZETKÖZI VERSENYRE is beneveztük aminek a neve Only in Battlefield 3 és szeretnénk, ha díjnyertes alkotás lenne. A fődíj egy 10.000$ értékű számítógép.

Szóval nagy szükségünk lenne a segítségétekre amit előre is köszönünk! Ne felejtsétek el Facebook-on megosztani! 😉

0
0
0
0
no avatar
http://youtu.be/qVqLutWt9i4
0
0
0
0
19ati93 avatar
bármit kitehetsz ami saját gyártmány, teljesen mindegy mi az 😉

Remélem ez nem problémás, ez is csak a szokásos twixtoros lassítosdi raktam már ki többet is 😃
0
0
0
0
hassi avatar
Nem láttam megkötve, hogy gameplaynek kell lennie, szóval most ezt rakom ki, de ott a többi van az is :D

0
0
0
0
no avatar
üdv. mindenkinek ezzel a csatornával jöttem: http://www.youtube.com/user/MinecraftGvc?feature=mhee
0
0
0
0
19ati93 avatar
Gerdzso írta:
World of Tanks-ban teszteltük az új fizikát 😀 A videó végét is megéri megnézni 😃

HELP!
Az én hangomat sajnos megint nem sikerült felvennie, pedig bejelöltem a fraps-nél hogy vegye fel... pontosabban felveszi, de nem igazán hallani... valami segítség??

emeld utólag a hang decibeljét pl sony vegas-al vagy más videószerkesztővel...
0
0
0
0
Gerdzso avatar
World of Tanks-ban teszteltük az új fizikát 😀 A videó végét is megéri megnézni 😃

HELP!
Az én hangomat sajnos megint nem sikerült felvennie, pedig bejelöltem a fraps-nél hogy vegye fel... pontosabban felveszi, de nem igazán hallani... valami segítség??
0
0
0
0
gigazte avatar

Kipróbáltuk az új Team Fortress 2-es co-op módot.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Sajnos az én hangomat nem vette fel... elfelejtettem benyomni 😃

Ha lenne kedvetek csatlakozni hozzánk, nyugodtan írjatok rám, akkor is ha már kisebb csapatban vagytok! 😀

Feltételek:

-eredeti legyen a játék
-legalább 15 éves kor
0
0
0
0
gigazte avatar

Fear 2 végigjátszás, folytatás hamarosan!😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Elkészítettem az 1. hosszabb gameplay-emat a Battlefield 3 nevű játékról a klánommal

Köszi,hogy elolvastátok és megnéztétek a videómat!

További jó szórakozást!
0
0
0
0
kalaoi avatar

Ha tetszik a videó iratkozzatok fel😀
0
0
0
0
Sonymeans avatar

Aki tehet íratkozzon fel😀
0
0
0
0
Lord107 avatar
Hosszú lenne a videóimat belinkelni, ezért itt a csatornám:

[LINK]
0
0
0
0
Vic04HUN avatar
Elkezdtem egy Mass Effect végigjátszást😀
0
0
0
0
gigazte avatar

flyaway2: A videót nem a profizmusért csináltuk, hanem hogy szórakoztassuk az embereket!😆 Egyébként a videót én vettem fel, szóval a játék az én szemszögemből van.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
AnonimMC. Tanulj meg glitchelni..😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció