Saját Videóid Publikálása
Ezt a Témát azért nyitottam ,hogy itt megoszthassuk egymással a saját kézzel készített videoinkat és kommentelhesük azokat ... :D Szóval bátran lehet a saját készített videodat linkelni :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
EZ ELMEBETEG 😃
Egy kis harc 😀
ha tetszenek a videóim,amik általában jó lassúk 😆 akkor iratkozatok fel, köszi 😀[LINK]
Az egész magyar BF3 közösség nevében szólok most hozzátok illetve kérek tőletek egy nagyon fontos dolgot, szeretném ha hozzájárulnátok ezzel a közösségünk sikeréhez!
Az alábbi videót egy nagyon kedves játékos társam állította össze a magyar bf3 játékosok közreműködésével. Arra kérünk titeket, hogy nézzétek meg, osszátok meg ahol csak tudjátok, hiszen ezt a videót egy NEMZETKÖZI VERSENYRE is beneveztük aminek a neve Only in Battlefield 3 és szeretnénk, ha díjnyertes alkotás lenne. A fődíj egy 10.000$ értékű számítógép.
Szóval nagy szükségünk lenne a segítségétekre amit előre is köszönünk! Ne felejtsétek el Facebook-on megosztani! 😉
Remélem ez nem problémás, ez is csak a szokásos twixtoros lassítosdi raktam már ki többet is 😃
World of Tanks-ban teszteltük az új fizikát 😀 A videó végét is megéri megnézni 😃
HELP!
Az én hangomat sajnos megint nem sikerült felvennie, pedig bejelöltem a fraps-nél hogy vegye fel... pontosabban felveszi, de nem igazán hallani... valami segítség??
emeld utólag a hang decibeljét pl sony vegas-al vagy más videószerkesztővel...
HELP!
Az én hangomat sajnos megint nem sikerült felvennie, pedig bejelöltem a fraps-nél hogy vegye fel... pontosabban felveszi, de nem igazán hallani... valami segítség??
Kipróbáltuk az új Team Fortress 2-es co-op módot.
Ha lenne kedvetek csatlakozni hozzánk, nyugodtan írjatok rám, akkor is ha már kisebb csapatban vagytok! 😀
Feltételek:
-eredeti legyen a játék
-legalább 15 éves kor
Fear 2 végigjátszás, folytatás hamarosan!😀
Elkészítettem az 1. hosszabb gameplay-emat a Battlefield 3 nevű játékról a klánommal
Köszi,hogy elolvastátok és megnéztétek a videómat!
További jó szórakozást!
Ha tetszik a videó iratkozzatok fel😀
Aki tehet íratkozzon fel😀
[LINK]
flyaway2: A videót nem a profizmusért csináltuk, hanem hogy szórakoztassuk az embereket!😆 Egyébként a videót én vettem fel, szóval a játék az én szemszögemből van.