Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
iowa95 avatar
kuldj linket ahol lebirom tolteni
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
iowa95 írta:
Superlompos írta:
iowa95 írta:
letöltötem és most ezt irja ki: az eljárás belépési pontja binkshouldskip@4 nem találhat a DLL-ben (binkw32.dll).

HELP HELP LÉTSZI

Próbáld meg berakni a dll fájlt a C/windows/System32-be. 😆

be raktam és ezt irja ki.. de probaltam megkeresni ezt binkshouldskip@4 de nem talaltam 😞 😞

Pedig vagy a C/Windows/System32-be vagy a játék főkönyvtárába kell bekaploni a dll fájlokat. 😆
0
0
0
0
iowa95 avatar
Superlompos írta:
iowa95 írta:
letöltötem és most ezt irja ki: az eljárás belépési pontja binkshouldskip@4 nem találhat a DLL-ben (binkw32.dll).

HELP HELP LÉTSZI

be raktam és ezt irja ki.. de probaltam megkeresni ezt binkshouldskip@4 de nem talaltam 😞 😞
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
iowa95 írta:

HELP HELP LÉTSZI

0
0
0
0
iowa95 avatar

HELP HELP LÉTSZI
0
0
0
0
Lizard avatar
iowa95 írta:
tegnap letöltötem a FEAR2 és binkw32.dll ezt irja ki.
mit kell tennem??

töltsd le a hiányzó fájlt és másold be a főkönyvtárba!
0
0
0
0
iowa95 avatar
tegnap letöltötem a FEAR2 és binkw32.dll ezt irja ki.
mit kell tennem??
0
0
0
0
ticalpzs avatar
niteforce írta:
ticalpzs:
a zold csatlakozora kell venni egy db-3-mas vagy 2 db 2-es JACK 3.5 elosztot. Erdemes jot venni, mert a rosszabbak ilyen 3-400 ft magassagaban levesznek a hangminosegbol.
A sztereo 5.1-re a xear 3D nevu programot ajanlom, ahol be tudod allitani hogy hany hangszoron es milyen hagzasba szoljon a zene, valamint EQ-t talalsz benne, es kulon tudod szabalyozni minden hangszoro hangossagat az 5.1 rendszerben.

köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
Bocs, véletlen kétszer küldtem el...
0
0
0
0
no avatar
Már mindegy, letöröltem, kicsit felidegesített... de ez van.
Megpróbálkozom egy RELOAD alapú verzióval, hogyha avval is ez lesz a gond, akkor vagy reinstall, vagy hagyom a fenébe. 😀

Amúgy, nem egy-két helyen olvastam, hogy gond volt a Gothic 4 teljes változatával, mármint a feltörttel. ŐŐ... olyasmit mondtak, hogy a DEMO nem akadt, de viszont a teljes verzió szaggatott az illetőnek...
Ez mitől lehetett? Driver hiba, vagy tényleg kuka a tört?
0
0
0
0
zsolty87 avatar
iowa95 írta:
zsolty87 írta:
Szia Milyen oprendszered van? egy picit függ attól. Keress olyan a megjelenítés menüben hogy asztal kijerjesztése. Én épp tegnap csináltam ilyet. Vga kimenetre kötöttem a monitort, grafika beállításokban beállítottam a monitor frekvenciáját, felbontását, aztán a fent elmített menüben bekapcsoltam az asztal kiterjesztése funkciót. Most egyik monitoron netezek másikon filmet nézek. Remélem tudtam segíteni. Mondjuk én laptopra tettem mégegy monitort, tehát csak egy megjelenítőt kellet beállítanom.

Windows 7 32BITet hasznalok

Akkor abban nem tudok segíteni mert eddig csak xp-n és vistán csináltam ilyen, de szerintem nem lehet sok különbség a grafika beállítások közt az oprendszerekben.
0
0
0
0
iowa95 avatar
zsolty87 írta:
Szia Milyen oprendszered van? egy picit függ attól. Keress olyan a megjelenítés menüben hogy asztal kijerjesztése. Én épp tegnap csináltam ilyet. Vga kimenetre kötöttem a monitort, grafika beállításokban beállítottam a monitor frekvenciáját, felbontását, aztán a fent elmített menüben bekapcsoltam az asztal kiterjesztése funkciót. Most egyik monitoron netezek másikon filmet nézek. Remélem tudtam segíteni. Mondjuk én laptopra tettem mégegy monitort, tehát csak egy megjelenítőt kellet beállítanom.

Windows 7 32BITet hasznalok
0
0
0
0
tichiz avatar
sziasztok!fönt van a gépemen az all cpu meter 3.4-es verziója.namost hiába állítom be h mutassa a proci nevét és az órajelét sehogysem hajlandó kiírni. régebbi verzónál sem mutatja.e3300-as procim van, lehetséges hogy nem ismerné fel?:S
köszi a segítséget😀
0
0
0
0
cey85 avatar
iowa95 írta:
Sziasztok.. lenne egy kérdésem! Hogy kell 2monitort rákapcsolni a gépre??

elvileg elég ha mind a 2-őt rádugod a vga-ára és az nVidia vezérlőpultban beállítod, hogy klón, vagy 2 megjelenítő legyen és működnie kell
0
0
0
0
zsolty87 avatar
0
0
0
0
iowa95 avatar
Sziasztok.. lenne egy kérdésem! Hogy kell 2monitort rákapcsolni a gépre??
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sajna a monitoron nincs hdmi csatlakozó, csak egy DVI - HDMI átalakítót adtak hozzá. Ez is jó lesz?
0
0
0
0
Osynho avatar
Amennyiben digitális kábellel kötöd össze, jobb lesz a képminőség.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
zsolty87 Hát DX9 fullHD, DX11FullHD között lesz differencia.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Vettem egy 21.5"-s monitort, amit még laptopra csatlakoztatva használok. Laptopon Win XP van, ami tudomásom szerint DX 9-et tud. Az lenne a kérdésem hogy ha meglesz az asztali gépem, win7 lesz rajta, akkor a monitoron változni fog-e valamit a kép minősége? Nem mondom hogy most rossz, mert így is nagyon szép, megy full hd felbontásban, de az asztali gépemben már DX 11es vidkari lesz. Illetve lesz-e látható változás amiatt hogy a monitor a jelet videókártyáról kapja, nem integrált chipről?
0
0
0
0
Minimal1993 avatar
biztos mivel mondom hogy a bios az elmeneti mert ha vissza megyek rá látom a beállitásaimat csak a windows nem úgy működik ahogy a biosba állitotam
0
0
0
0
niteforce avatar
Minimal1993 írta:
Hello.
Igazából én nem vagyok kezdő ezen a téren de nem találtam a megfelelő topicot szóval ide irok most.

Azért kérném segítségeteket mert a "BIOS"-om meg őrült.
Eddig ugye ~4.5GHz.-n futott a procim de alapból ~3.4GHz csak felhúztam, na most egyik ismerősöm tett a gépembe hűtést a videó kártyára és a procira vagy alaplapra nem tudom már pontosan, és aztán mikor elindítottam a gépet gyorsan mentem is az Everest-re és megnéztem a gép hőfokát és aztán a procit is és akkor vettem észre hogy 3400on fut a proci 4500 helyett.
Na most gyorsan bementem BIOS ba ezt vissza álltiottam 4.5re és most jön a lényeg:
SEMMIT
NEM
MENT
EL!
Bármit állitok be neki bármilyen beállitást bármit! Az ott is marad a BIOS ba de a Windows ba nem működik, szóval NEM MŰKÖDIK! A BIOS pedig úgy írja hogy ~4.5ön megy a proci miközben a windowsba igazából 3.4en.

Légyszíves valaki segítsen! :S
Köszönöm előre is.

Biztos f10-zel léptél ki? mert az ment es kilep. escape csak kilep
0
0
0
0
Minimal1993 avatar
Hello.
Igazából én nem vagyok kezdő ezen a téren de nem találtam a megfelelő topicot szóval ide irok most.

Azért kérném segítségeteket mert a "BIOS"-om meg őrült.
Eddig ugye ~4.5GHz.-n futott a procim de alapból ~3.4GHz csak felhúztam, na most egyik ismerősöm tett a gépembe hűtést a videó kártyára és a procira vagy alaplapra nem tudom már pontosan, és aztán mikor elindítottam a gépet gyorsan mentem is az Everest-re és megnéztem a gép hőfokát és aztán a procit is és akkor vettem észre hogy 3400on fut a proci 4500 helyett.
Na most gyorsan bementem BIOS ba ezt vissza álltiottam 4.5re és most jön a lényeg:
SEMMIT
NEM
MENT
EL!
Bármit állitok be neki bármilyen beállitást bármit! Az ott is marad a BIOS ba de a Windows ba nem működik, szóval NEM MŰKÖDIK! A BIOS pedig úgy írja hogy ~4.5ön megy a proci miközben a windowsba igazából 3.4en.

Légyszíves valaki segítsen! :S
Köszönöm előre is.
0
0
0
0
gacso avatar
Milyen videokártya lenne jó a gépembe? Az alaplap a PCI-Express x16-ot támogatja.
0
0
0
0
niteforce avatar
ticalpzs:
a zold csatlakozora kell venni egy db-3-mas vagy 2 db 2-es JACK 3.5 elosztot. Erdemes jot venni, mert a rosszabbak ilyen 3-400 ft magassagaban levesznek a hangminosegbol.
A sztereo 5.1-re a xear 3D nevu programot ajanlom, ahol be tudod allitani hogy hany hangszoron es milyen hagzasba szoljon a zene, valamint EQ-t talalsz benne, es kulon tudod szabalyozni minden hangszoro hangossagat az 5.1 rendszerben.
0
0
0
0
ticalpzs avatar
sziasztok!
5.1-es hangkártyám van, és az 5.1-es hangfalak mellett még van +2 hangfal, amit szeretnék bekötni. Milyen elosztót érdemes venni? Ja, és hogy tudom meg csinálni, hogy csak sztereóban szóljon, de az összes hangfal?
köszi.
0
0
0
0
niteforce avatar
Szia!
irtam egy comment-et, de frissitett, eltunt, ugyhogy:
irj nekem egy uzenetet, minden leirok neked lepesrol lepesre, ha kell fenykepezek is.
0
0
0
0
szevo avatar
De Laci jól mondja ha nem értesz hozzá akkor vidd szakértőhöz!Mert gondolom nem csak az alaplapot cseréled ki ha nem pl a procit is,nem?Akkor meg több kárt fogsz csinálni mint hasznot.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
matebabaja írta:
ccsak azt mondjátok meg hogy kell kiszedni!!!
oldallap le.Minden csatlakozót és bővítő kártyát kihúzni.Egy pár db csavart kicsavarni és már kint is van.
0
0
0
0
no avatar
ccsak azt mondjátok meg hogy kell kiszedni!!!
0
0
0
0
laci503 avatar
matebabaja írta:
bővebben elmondaná valaki?

javaslom ha alaplapot ki akarod cserélni és ennyire nem értel hozzá vidd el inkább szervizben hogy hozzáértők cseréljék ki neked a cuccokat mert ha rosszul rakod be az újat akár tönkre is mert a géped
0
0
0
0
no avatar
bővebben elmondaná valaki?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Vedd le az oldallapot és csavarozd ki. 😆
0
0
0
0
no avatar
Nekem egy Gigabyte GA-MA 770 DS3 alaplapom van.ezt szeretném kivenni( kicserélném) hogy vegyem ki?? hogy kezdjem??
0
0
0
0
no avatar
Nekem egy Gigabyte GA-MA 770 DS3 alaplapom van.ezt szeretném kivenni( kicserélném) hogy vegyem ki?? hogy kezdjem??
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
gacso: Megnézed, hogy mi az alaplapod típusa, majd beírod a google-ba a nevét és akkor a gyártó honlapján látható lesz, hogy mit támogat. Ha nagyon régi az alaplap akkor Agp-s, ha nem olyan régi akkor lehet, hogy Pci-t támogat. 😆
0
0
0
0
gacso avatar
Honnan lehet tudni hogy az alaplapunk a PCI-t vagy az AGP videokártyát támogatja?
0
0
0
0
no avatar
Hát igen, de közel van a fölső határhoz.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
ha terhelés után vannak ezek a hőfokok akkor sztem tűrhető.
0
0
0
0
no avatar
Üdv.
Laptopnál jó ha ilyen hőfokok vannak? Mer sztem kicsit sok.

http://kepfeltoltes.hu/110224/01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok. Mi a véleményetek a Turbo Boost technológiáról? Hasznos, felesleges, vagy egy hétköznapi felhasználó nem is látná hogy egyáltalán van?
0
0
0
0
Cooley avatar
laci503 írta:
na végre működik az új gépem...
lenne egy olyan problémám hogy a windows nem látja az 1 terrás HDD-t csak a rendszervinyót és az 500 gigásat...
Biosban a gép észleli hogy ott a terrás csak a Windows nem észleli...
valaki valami tipp?

Particionálás és formázás. 😉

Osynho írta:
Jaaaaaaa, igen, én az X2-re gondótam 😃 Sorry 😜

Semmi gond. 😃 Na szóval ezért mondom, hogy azt tudom, hogy az Athlon II X2 nem Deneb, de az X3/4 az. De tököm az egészbe! 😃 Sikerüljön a lehető legtöbb embernek ez a mag/cache feloldás, aztán kész. 😆
0
0
0
0
laci503 avatar
na végre működik az új gépem...
lenne egy olyan problémám hogy a windows nem látja az 1 terrás HDD-t csak a rendszervinyót és az 500 gigásat...
Biosban a gép észleli hogy ott a terrás csak a Windows nem észleli...
valaki valami tipp?
0
0
0
0
Osynho avatar
Jaaaaaaa, igen, én az X2-re gondótam 😃 Sorry 😜
0
0
0
0
Cooley avatar
Osynho írta:
Cooley: [LINK]

Ezt most minek linkelted? Ez X2. Én az X3/4-ről beszélek

Feki1991 írta:
Az X3es Athlon II-k: Rana magosok
X4esek: Propus magosok

tudomásom szerint csak az első Athlon II-k készültek Deneb maggal s azokat lehetett nyitni az "újakat" már nem

Ugyan az, csak letiltják az L3-at meg X3 esetében egy magot is, és más nevet adnak neki. Pl a Phenom II X2 is Callisto nevet kapott, de ugyan úgy Deneb magos az is. 😀
0
0
0
0
Feki1991 avatar
[quote][b]Cooley írta:[/b]
[quote][b]Osynho írta:[/b]
[b]Cooley:[/b] Csak a Deneb magosokat lehet feloldani, pontosabban, amit Denebből butítottak le. És mivel minden Phenom II abból van lebutítva, így alkalmasak is a feloldásra. Az csak techinkai kérdés, hogy a butított Deneb magot pl Callistonak hívják 😀 Athlon II-ben vannak nem Deneb magosok is.[/quote]
Én úgy tudom, hogy az össze Athlon II X3/4 Deneb magos. Na de teljesen mindegy, sikerüljön a lehető legtöbb embernek, aztán kész! 😃

Az X3es Athlon II-k: Rana magosok
X4esek: Propus magosok

tudomásom szerint csak az első Athlon II-k készültek Deneb maggal s azokat lehetett nyitni az "újakat" már nem
0
0
0
0
Cooley avatar
Osynho írta:
Cooley: Csak a Deneb magosokat lehet feloldani, pontosabban, amit Denebből butítottak le. És mivel minden Phenom II abból van lebutítva, így alkalmasak is a feloldásra. Az csak techinkai kérdés, hogy a butított Deneb magot pl Callistonak hívják 😀 Athlon II-ben vannak nem Deneb magosok is.

Én úgy tudom, hogy az össze Athlon II X3/4 Deneb magos. Na de teljesen mindegy, sikerüljön a lehető legtöbb embernek, aztán kész! 😃

hassi írta:
Flash: mindig pár megával kevesebbet ír.

De nem ám. Viszont tényleg előfordul néha, úgyhogy nem kell aggódni miatta.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció