Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
norbli01 avatar
[LINK]
Ez az anime valószínűleg nem sok újat mutat majd, de remélem elszórakoztat 😃 csak aztán ne jöjjenek sorra az ilyenek...

Ohh, az ONA-t azt tudom hogy mi, de a rövidítés jelentése mi is? 😆
0
0
0
0
xoki avatar
Original Animation Video -t jelent. Jellemzője általában hogy 10 vagy annál kevesebb rész van belőle, a másik meg ha egy mellékszálat mesél el, amit semmi más nem tartalmaz, tehát ORIGINAL animation video.
Eredetileg OAV volt: "It used to be called an OAV (so you might see that) but then was changed because OAV was being mistaken for Original Adult Video." 😃
Ja és elfelejtettem oda irni hogy: OVA az szokott lenni tv be is, az ONA az ami nem, de az általában az interneten jelenik meg. Amit meg dvd re raknak általában csak sima specialnak hivnak 😃
Bonyolult dolgok ezek 😆
0
0
0
0
soko avatar
Köszöntem a választ 😃 !
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Inkább azon belül egy altípus az
0
0
0
0
soko avatar
dispPap : Valóban van nála jobb alkotás 😃
Mellesleg elkezdtem a Isekai no Seikishi Monogatari nem tudtam hogy ova 😆 de eddig tetszik 😃 Mellesleg mi a különbség az anime és az ova közt ?
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
dispPaP: A Shigatsu szerintem egy végignézést mindenképpen megér. Természetesen nem kell nagy reményeket fűzni hozzá.
A másikkal kapcsolatban sajnos nem tudok mit mondani.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Nem nem, Ez olyan mint ha a 20%nál ért volna véget. 😃 De amúgy a sablonfantasyk között egy igen szórakoztató alkotás. De azért van amihez nem érhet fel. 😜
0
0
0
0
soko avatar
Nos végignéztem a seiken no blacksmith-t .
Vélemény szerintem nem rossz anime , alapból már kardos,harcos,mágiás dolog volt a pillérei ezért már megtetszett persze ez még nem elég , de hál'istennek a story is elég fantázia dús volt .
Jó volt a grafika,karakterek,zenék egyszóval eddig minden.
Volt pár dolog amit furcsáltam az egyik ilyen a srác szeme . Nem értettem ott miért volt "fakó" vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg de ez persze a végére kiderül.
A démonkardok tetszettek hogy így mutatták be őket "személyiséggel" kicsit a bleach-re emlékeztetett egy nagyon minimálisat . Nah de ugye amivel tisztába voltam hogy nagyon nincs befejezve az anime sajnos . Ezt úgy kell érteni hogy kb olyan mint ha az anime közepén lenne vége de ennek ellenére nekem tetszett az anime remélem egyszer lesz folytatás DE kötve hiszem hogy lesz . Ezt leszámítva -> 10/7,5.
0
0
0
0
soko avatar
dispPaP : háhá igaz 😆 😃 Akkor valóban hazudtam 😃
Kérdésedre a válaszom sajnos fogalmam sincs mert egyiket se láttam 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
soko. Hazudsz! Mivel már azzal más tevékenységeket csinálsz hogy fórumozol! Lebuktál!

Amúgy Shigatsut megéri végignézni? Nem kellett hozzá nagy ész, tudom mi a történet, tele klisékkel stb, de malon 9.0hoz közel van.

Kérdésem hasonló lenne a Cross Angevel?
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ne kérdezzetek semmit... És ebből még van több is...

0
0
0
0
soko avatar
Az a baj én csak anime-t nézek más tevékenységet nem folytatok manga..etc.
Azt sejtettem hogy a szokásos dolog lesz egy befejezetlen valami lesz arra készültem de majd meglátjuk.
0
0
0
0
xoki avatar
Ja, csak a végén van kis romance, az is a valentin nap miatt.
Valamint jó hogy irtad elfelejtettem irni a karakterekről.

Tehát ez még a véleményezéshez tartozik:
Karakterek: érdekes módon elég egyedinek tűnik mindegyik főszereplő, különösen Hotarou. Érdekes jelleme van ezzel a "beosztom az energiám" stilussal 😃 Meg igazából nagyon hasonlit is rám olyan téren hogy szarik mindenre, csak ne kelljen semmit csinálni 😃 Meg a dolgokhoz való hozzáállása már alapból poén 😃 Na szóval tényleg egy jó karakterről van szó.

ja és
"A Hyoukaval meg egy gondja van az embereknek, teljesen más mint amit elvártak volna. A Hyouka nem is az iskolai klisékre, és nem is a nyomozásra épít, és szerintem nem is akart több lenni mint egy sorozat ami elszórakoztat."
Ez pontosan igy van, igy belegondolva.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Seiken no Blacksmitht ne kezd el, el se indul de már vége a sorozatnak, viszont a mangája jóféle. Ha érdekel akkor inkább olvasd el, 40. fejezet körül járhat a mangája.

A Hyoukaval meg egy gondja van az embereknek, teljesen más mint amit elvártak volna. A Hyouka nem is az iskolai klisékre, és nem is a nyomozásra épít, és szerintem nem is akart több lenni mint egy sorozat ami elszórakoztat. (Lásd érdemi főtörténete nincs) Cserébe nem kapunk belerőltetett romantikus szálat emlékeim szerint. Lassú az egész és néha körülményes, de én 2012ben amikor futott vártam, hétről hétre. (És nálam ritka hogy egy sorozatra így viszaemlékszem, főleg mert a'szem én is 6pontot adtam neki) Mellesleg 2012 legstílusosabb karaktere nálam Hotaro.
0
0
0
0
xoki avatar
Na befejeztem a Hyouka -t.
Igazából most először van hogy alig találok szavakat, na de nézzük miért is.
Először is azért kezdtem el mert KyoAni, arra számitottam hogy lesz olyan jó mint pl a K-on! Másodszor pedig 4 részre bontanám ezt a 23 részt, mert csak igy tudom véleményezni. Mégpedig: unalmas, érdekes, OVA és befejezés levezetése részekre.

Történet lényegében nem nagyon van. Adott egy iskolai klub ahova főszereplőink járnak, első pár részben alakul meg. Oreki és Chitanda a két főszereplő. Chitanda a kiváncsi lány, és Oreki a lusta de okos fiú és jó teóriákat tud kialakitani pár információból. Tehát az anime lényegében nyomozós stilusra akar fokuszálni, ami szerintem elég bénán sikerült...vagy mondjuk inkább, hogy gyengére sikeredett. Chitanda mindig "kiváncsi szemekkel" néz Orekire és nem tud neki nemet mondani. Olyanokat kérdez például hogy: az a személy ott véres, pedig nincs is rajta semmi vágás, miért Oreki-san, kiváncsi vagyok! (a példa nincs az animében, mert túl sok spoilert takarna egy ilyen leirása)
Na és hogy miért osztottam fel 4 részre:
Unalmas: megnéztem 11 részt, majdnem halálra untam magam, droppolni akartam... De még is elkezdtem a következőt ami az OVA volt, az OVA a 11.5 rész.
OVA: Elég érdekes volt, medencénél játszódott, a teória alapja is jobb volt itt, legalábbis nem volt unalamas, nem a klubszobába dumáltak mire meglett a megoldás. Mivel ez tetszett ezért folytattam a 12. résszel ami már az "érdekes" részhez tartozik.
Érdekes: 12. résztől kb a 16-17. részig, nagyon érdekes volt, végre kaptunk egy nagyobb történetrészt nem csak egy részes feladvány teória volt.... Helyszin is változik, több klubszoba is szerepel, valamint a talány - hogy különböző klubboktól egy-egy tárgyat elloptak- érdekes.
Befejezés: Az előbb leirt érdekes rész után az utolsó pár rész ismét unalmas felé húzott de nézhető. Kicsit átmentek romanceba is, amiből semmi nem lett szóval tök fölösleges volt...
Az anime befejezettnek mondható (bár simán lehetne folytatni- nekem nem tetszik a vége)
6/10
0
0
0
0
soko avatar
seiken no blacksmith jó kis anime-nek ígérkezik 😃 !
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Ha visual novel, akkor milyen?
Semmilyen. Vagyis...még nem próbáltam egyet se. De nemhiszem, hogy bejönnének.

Melyik a kedvenc anime karakter hajszíned/hajszíneid?
1. Szürke / szőke. Szoros a verseny.😃
2. Sötétkék
3. Lila
+1 a narancssárga. Ha gépnél leszek majd linkelek képeket.
0
0
0
0
soko avatar
Ha visualnovel, akkor milyen?
Válaszom akár csak norbli-é 😃 Csak annyit javítanák rajta hogy engem nem is érdekel 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Életemben nem játszottam még igazán VN-el, leginkább azért, mert sosem találom azt, amit játszani akarok...
0
0
0
0
xoki avatar
Új attack on titan live action képek!
[LINK]

Igazából nem nagyon szoktam olvasni, ritka az olyan ami tetszik, és ha tetszik is biztos elveszi tőle valami H a kedvemet, pl nekopara. Jó ideig jó kis visual novel aztán tiszta H lett...
0
0
0
0
sudosu avatar
Favoritom nincs igazából, minden attól függ hogy az arca hogy van megrajzolva és milyen hosszú a lobonca neki.

Pár úgymond kedvenc hajszerkezet:

Mikuru Asahina (Suzumiya Haruhi no Yuuutsu)
https://cdn.myanimelist.net/images/characters/10/75526.jpg

Horo (Spice And Wolf)
https://i303.photobucket.com/albums/nn137/chicaraai/Cannon/Horo1_2_original.png

Nakahara Misaki (NHK ni Youkoso!)
[img]http://vignette4.wikia.nocookie.net/welcometothenhk/images/3/3c/230004517755.jpg/revision/latest?cb=20130414114800[/img]

Igazából bármilyen, amiben látom a potenciált. Szeretem a Fantasy, Dráma műfajokat szóval ezekből jöhet akármi. Én se olvastam túl sokat még, bár én a hosszabb műveket preferálom mindig amelybe beleölhetek akár 100 órát is, amire minden alternatív útvonalat bejárok (lásd Steins;Gate, Type/Moon és Key Studios novelek)

A G-senjou no maou viszonylag rövid volt a maga 30 órájával, amit én egy kicsit bánok is hisz egy egész jó Yakuza szerű történetet alkottak meg. Talán egy reread-et megérne.

A Dracu Riot-ot félbehagytam, unalmas volt, talán még adok egy esélyt neki.

Hoshizora no memoria: Átlagos történet, néha-néha kissé vontatott lassú az események előremenetele. De mégis szórakoztató kis regény

Nekopara: *kühüm* *kühüm*

Most nem említeném meg a populáris noveleket, amelyekből anime is készült. Sokszor jobban megéri a VN-t elolvasni belőle mint az animét megnézni, lásd Clannad, Air példának. Mindkettő összeszedetlen volt.

Nem szeretek nagyon Visual Novel-ekről írni hogy miről szólnak, mert lényegtelen dolgot vagy spoilert osztok meg.
0
0
0
0
soko avatar
Háhá végre befejeztem a Tales of the Abyss-t.
Szóvaé az anime nem rossz de az én ízlésemnek még se tetszett .
Ez szerintem leginkább a fő szereplőnk miatt van aki olyan érzelmi dolgon megy át hogy teljesen megváltozik a viselkedése ami meg is érhető de nekem nem jött át túlon túl is "nyálas" lett .
A másik hogy tudjuk hogy ő nagy erővel rendelkezik ám még se használja ki ....Hanem mondhatni gyenge maradt és e mellett merem mondani hogy az egyik mellékszereplő erősebbnek látszik vagy az is azt már nem tudom . Grafikailag nem volt rossz sőt egész jó volt a zenéket nem nagyon figyeltem és most jön a story. Nem lenne rossz de annyira kesze kusza az egész annyit variálnak húzzák a story-t hogy az valami hihetetlen . Ami érdekes volt még szerintem az az anime vége (spoiler miatt nem mondom el mi ) de konkrét választ nem ad az anime a végére neked kell eldönteni . Szóval így szerintem felesleges volt ennél is ez a +20 rész .
Mindegy lezárás kép 10/5.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Naaa, most olyat mondtam amit nem tudok betartani... befejeztem a Fate/Zero-t de ahogy látom önállóan nem igazán tudom elmondani róla a véleményem.. azért össze kaparok valamit, szóval:
A történet kifejezetten tetszett, érdekes volt az elejétől a végéig. A karakterek közti ellentétek is jók voltak, külön tetszett, hogy a legtöbbnek volt köze a másikhoz. Az érzelmi faktort nem igazán találtam meg benne... volt 1-2 rész ahol csak pislogtam, meg 1 aminél úgy gondoltam hogy ez kegyetlen, de valahogy utána rájöttem, hogy miért is nem volt megrázó... A grafika jó, a hangokat imádtam, a történetvezetés kissé kusza, legalábbis nekem a végére az lett, de minden szempontból nézzük akkor megérdemel egy 8.2/10. De úgy érzem, hogy amíg nem láttam az első művet, és az UBW-t belőle, addig nem igazán lehet pontozni... majd a végén kap egy össz-pontszámot is.
Most következik a D.Gray Man és aztán vissza ennek a folytatásához...
fir3: Ez most akkor egy kérdés akar lenni? 😆
0
0
0
0
soko avatar
Melyik a kedvenc anime karakter hajszíned/hajszíneid
Hát érdekes egy kérdés 😃 De van kedvenc hajszínem azt hittem ezzel egyedül leszek de norbli-nak is tetszik a hajszín ahogy látom .
Nah de a fehér és szürke 😃(de nekem általában mind1 a hajszín 😃 )
Most nem jut eszembe a D.gray man-en kívül olyan anime ahol fehér hajszín is volt de mind1 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát igen, ezen még én sem gondolkodtam... főleg azért mert úgy gondolom hogy a "kedvencek" listák mindig véglegesek, ami nálam eléggé nagy dilemma, mert folyamatosan változnak 😃 De azért össze hozok valamit:
"Melyik a kedvenc anime karakter hajszíned/hajszíneid?"
Igazából szinte mindegyik tetszik, 1-2 kivétellel, de a legjobbak itt vannak:
1. Fekete - minden árnyalatban, de főleg Yaya-é, ez a "csillogós" fekete számomra a legjobb, a bőrszínéről nem is beszélve 😃
https://kepfeltoltes.hu/150608/63284095_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
- Lila - nem igényel különösebb magyarázatot
https://kepfeltoltes.hu/150608/1284044352281_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
- Szőke - Már nem is tudom hogy ki ez a karakter és honnan, de igazából a szőke összes fajtáját szeretem
https://kepfeltoltes.hu/141225/Konachan.com_-_193602_sample_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
- Fehér - Allen fehér haja nem maradhat ki, számomra a tisztaság egy jelképe és persze különleges is 😃
https://kepfeltoltes.hu/150608/94def0c7a34e20_full_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
+1 Tej-szőke(? legalábbis nekem annak tűnik)
https://kepfeltoltes.hu/150608/1897717_356745491130162_1133885714_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezek a kedvenceim, a sorrend talán nem a leg megfelelőbb beállítás, de az elsőben biztos vagyok 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
xoxi: Az komoly kérdés 😆
Ezen még nem gondolkoztam el. Őszintén nem szoktam hajszín alapján ítélni, de szeretem, ha az a szín azért természetes.
De mivel egy elfogult fanatikus vagyok, ezért
#1 nálam Haku zöld sörénye
https://favim.com/orig/201103/10/Favim.com-7402.jpg
Spoiler!
Numero 2 ugyanezen a képen 😊...bár ugyanúgy tetszik, szóval inkább nem is rangsorolnám

Szerk: Ezt is Spoiler!
https://img15.deviantart.net/0c7c/i/2015/159/f/f/spirited__vice__away_by_gergely0201-d8whizc.jpghttps://img06.deviantart.net/ab0c/i/2015/156/9/9/spirited_away_by_gergely0201-d8w4j3g.jpg
...öm ja..GTA
-be
0
0
0
0
xoki avatar
Kérdés! 😃

Nem tudom jobban megfogalmazni 😃
Nálam 1. helyen holt versenybe van a:
kicsit sötétebb kék
mint pl ez, mert sok fajta kék árnyalat van
[img]http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20141009102929/kinmosa/images/6/62/Kin-iro_Mosaic_-_OP_00.57_(Aya).png[/img]
Valamint a szőke, ami lényegében citromsárga 😃
https://nipop.files.wordpress.com/2012/01/saber.jpg

2. helyen van az ilyen narancssárgás vagyis inkább barnás
PL mint Taiga
https://pre11.deviantart.net/e101/th/pre/f/2010/074/9/3/aisaka_taiga_001_by_deviant_003.jpg
vagy sötétebb verzióba pl mint Yoko
https://www.myanime.me/screenshots/267821-episode-11-screenshot-004.jpg
Ja és ide még egy példa profilképem 😃

3. hely pedig a fekete, sötét , de az túl átlagos szóval csak úgy mellékesen megemlitem azt is 😃
0
0
0
0
soko avatar
D.gray man hát igen az egy jó anime megnézném megint de valahogy még mindig emlékszek a jelenetekre vagyis egy jó párra de még egyszer megnézem az tuti 😃 !
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát, holnap akkor írok róla, hogy számomra milyen volt a Fate/Zero és azzal együtt elkezdem a 2. évadját, meg folytatom a D.Gray Man-t hogy azzal is haladjak valamennyit.
Szerintem minden rendben lesz akkor ha nincs benne vicc, mert nem nagyon állna jól neki... gyerek főszereplőkkel is megleszek... a /Kaleid már viszont teljesen más kategória... De szerintem megleszek akkor mindegyikkel 😃 De mára ennyi voltam 😀
0
0
0
0
dispPaP avatar
Poénkodás nincs benne, egyszerűen csak másra fókuszál, próbál komoly lenni, de két gyerek a főszereplő.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát.. mennyire gyerekes? Ha annyi poén van benne mint a Fairy Tail-ben akkor el se kezdem 😆 még a végén lejáratná magát előttem a sorozat... de majd megpróbálok úgy tekinteni rá mint egy másik animére vagy egy "kezdeti próbálkozásra". Egyszer már olvastam róla és ott nagyon leszólták, ezért nem kezdtem el anno, pedig érdekesnek tűnt a sima Fate/Stay Night
0
0
0
0
dispPaP avatar
Nem gagyi az FSN, csak stílusban nagyon más, és nekem jobban bejön a komolyabb stílus, FSN túl gyerekes szvsz. Mondjuk így is az utóbbi pár év legjobb rövidebb shounene csont nélkül.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát ha így állunk... és tényleg annyira gagyinak fog tűnni akkor inkább a VN-el kezdek, és ezeket meg hagyom is.. mondjuk én a kevéssel is beérem, meg azért a hősök közül is érdekel 1-2, és ha azért a történetek kapcsolódnak, olyan rossz nekem nem lehet.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Zero torony magasan a széria legjobbja, köszönhetően annak hogy seinen. És most nem viccelek, a karakterek, még a servantok is külömböző világlátást képviselnek, és ugyan az FSN sem rossz, de közelében sincs és egyik szál sem lesz a Zeronak. Ennyit számít hogy milyen felfogásban és milyen fókuszal készül az anime, ennyit számít hogy nem a látványra és a "miért"ekre mentek rá, hanem a "hogyan"ra. Pedig maga a története körüblelül ugyan az mint a többi Szent Grál háborúnak. Amúgy ennyi a titka annak hogy hogyan kell seinent csinálni és nem shounent: Időhúzást eltörölni, kliséromantika töröl, harcokat megvágni és máris marad idő jellemeket építeni, világlátásokat felhúzni, karakterek kapcsolatait építeni, illetve a még nem túl erős történetet is elmélyíteni, komolyabbá tenni.

Elmondom egy nagy fordulat volt vagy lesz az UBWben, mivel még a második évad 5. részig láttam, nem tudom hogyan oldották vagy oldják meg.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Az a baj, hogy közben nézem is 😃 ma már... 12 részt is megnéztem, ha nem többet... csak nem jutottam a végére, és véleményezni csak ritkán szoktam, mert szerintem kicsit béna vagyok benne 😃 nekem a "megnézendő" listám tart 200 körül 😆
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: ja nem hogy néznéd az animéket ha már unatkozol 😃 és véleményeznéd őket ahogy én szoktam, szóval birom bőviteni a listámat ami már igy is valami 200+ nál jár, fele azt se tudom már micsoda 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
A Fate/Stay Night Unlimited Blade Works az szerintetek milyen lett a /Zero-hoz viszonyítva? Lehet, hogy ráérek aggódni, de szeretném mindegyikben ezt a színvonalat látni 😃 kíváncsi vagyok minden egyes szereplő életére, elejétől a végéig, valahogy megint Assassin's Creed érzésem lesz tőle 😃 szerk.: és végre rájöttem szerintem, hogy mi az a a vissza számlálás a /Zero részeinek a végén :/

Hát... most ahogy elnézem, csak "kiemelkedő alkotásokat" fogok nézni 😆 A többit meg majd bevágom későbbre 😃

xoki: Erről beszéltem, hogy sokat írok, minden 2-3 komment az enyém és még mindig tudok írni O.O Ez van amikor sok az időm, unatkozok és elkezdek animét nézni 😜 😆
0
0
0
0
soko avatar
Tenma no Kuro-Usagi igen láttam én is közel se egy kiemelkedő alkotás 😃 Nézhető de ne várj tőle sok mindent időt eltölteni jó 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Igen, a képen is láttam, és kevés az ilyen szenvedős anime, személy szerint imádom az ilyeneket, főleg ha sok a tragédia, ezért is volt számomra jó anime az SNK, + a saját történetemhez is adhat 1-2 ötletet, amitől hosszabb lehet, vagy tisztább.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Madoka nem éppen egy könnyed alkotás, bizonyos tekintetben elég kegyetlen.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ne már... pedig kíváncsi voltam rá... akkor most ez is lejjebb került... helyett inkább megnézem majd a Mahou Shoujo Madoka Magica-t mert amúgy is tetszett és rájöttem, hogy az egyik animés képem onnan van, és arra is kíváncsi voltam aki a képen volt 😜
0
0
0
0
dispPaP avatar
Hát ő.... tipikusan egy átlagos klisés fantasy shounen, aminek ráadásul még befejezése sincs... és nem is valószínű hogy lesz.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Bocsi, lehet hogy baj, hogy nem vagyok képben, de ki az a "mi"? 😃 És mi a véleményed róla, szerinted nézhető? Láttam az első részt, de tovább nem igazán vitt...
0
0
0
0
dispPaP avatar
Láttam a Kuro Usagit, mi fordítottuk anno.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: 😆 nem baj, azért én is megnézem, kíváncsi vagyok rá, az elvárásaim egy ilyen animével kapcsolatban kb. a nulla mellett vannak a rövid részek miatt 😃

soko: Háát... nem mondanám hogy "messziről elkerülöm", mert anno leültem a nővéreimmel nézni a Gravitation-t.. mondjuk alig ha bírtam ki, hogy ne nézzek félre néha-néha...

Valaki látta már az Itsuka Tenma no Kuro-Usagi-t?
0
0
0
0
xoki avatar
Befejezve: Inugami-san to Nekoyama-san
Rövid 3-4 perces epizódok, Shoujo ai comedy.
Igazából az első 5 rész volt nagyon jó, aztán a többi olyan meh, azokba már szinte semmi nem történt. Az ending viszont élvezetes volt ezeknél a részeknél még pedig a feliratnak köszönthetően 😃 Lehet a fordító is azt érezte már az 5. rész után mint én 😃
7/10 a felirat miatt 😃 emigy 6/10 lenne 😃
https://www.kephost.com/images/2015/06/07/11233310_1008375715847345_335656477_o.jpghttps://www.kephost.com/images/2015/06/07/11422985_1008378509180399_2136056090_o.jpg
😃

soko: pontosan azt kerülöm én is. Szerintem úgy kellett volna kérdezned hogy "igazam van vagy nem tévedtem?" 😃
0
0
0
0
soko avatar
Ha mér így feljött az anime kategória kinek mi az a kategória amit messziről el kerül 😃 ?
Ez egy igen egyszerű és szerintem ezt meg válaszolom mindenki helyet ->Yaoi ezt szerintem mindenki elkerüli 😃 The best kérdés igazam van a válaszba vagy nincs igazam 😃 ?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció