Gép hiba?

Szerző: suvi, 2009. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nem tudom már kinek higgyek már, haver szerint a gtx650ti bosst 2 gb ddr5 simán veri a gtx750ti-t 2 gbddr5, vagy nagyon közelében van...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Neki csak NV jó mert AMD-n a The Amazing Spider-Man nem megy olyan jól. HD 7000 szérián meg gondolom r szérián is. Am meg 44k a boltban az a kari ami máshol 38k kb szóval ott a 7850 is biztos drágább. Megvan biztos 50k.
0
0
0
0
cseszka avatar
Van HD 7850 2Gb 43-44K környékénn,az se rossz kis kari.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Azt gondoltam fiatalabb vagy így az írásod alapján. Egyébként igen válassz mást! Gyakorlatilag nem derült ki, hogy a kártya volt-e hibás vagy csak a te alaplapod nem bírta, mivel másik gépben nem lett kipróbálva. Még a GPU órajel csökkentés sem lett kipróbálva mint írtad.
0
0
0
0
no avatar
30, abbol a lovébol ami visszajön válasszák mást? aminek van kábelcsatlakozoja😀? ha van olyan....
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Értem. Te egyébként hány éves vagy?
0
0
0
0
no avatar
csak azt mondták hogy visszefizetetettik a cuccot velük, amit már elküldtek, azt adják a lovét,, nem szervizbe küldték, hanem a nagykerbe.. elvileg héten már visszkapom a 44500 remélhetőüleg...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem tudom. Ha a bolt hajlandó egy másik 750 ti-t adni és azt is vállalja, hogy azt is visszaveszi ha az sem jó akkor ja megpróbálhatnál egy másikat.
0
0
0
0
no avatar
akkor maradni kéner szerinted ezen az úton??😀 750ti....😀 660 meg már erős lenne, bár több vidi van fent youtbon cpummal, mint a 750-el/Ti-vel...
drágább inkább ugy mondom...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Még jó, hogy gyengébb. Még GTX 750 is erősebb nála. [LINK] Kb 10%-kal erősebb a GTX 750 mint a 650 Ti. [LINK]
0
0
0
0
no avatar
Nem mondtk semmit, visszavetetik a karit megsem nézték más gépben.., na de a gtx650ti gyengébb lenne mint a gtx750ti😀? nem hinném.. 1 forma erős köbö....
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Mert annak nem kell mert kemény 60 wattot fogyaszt kb. De a GTX 650 ti az 110 wattot fogyaszt ezért annak már kell. na és mi volt oddworld30? Mi a probléma végülis? A lap nem jó akarihoz vagy akari nem volt jó másik gépben sem? Valamit írjál!😀

szerk: Ez most milyen GTX 650? Egyszerább ha a típust másolod ki és nem a specifikációt. Mivel a típus az mondhatni egyedi. De specifikáció az nem igazán. Vagy ha az is akkor órajelből elég nehéz rákeresni miről van szó... Am igen GTX 650hez is kell bár van olyan modell aminek nem kell tápcsati. De ekkorát ne lépj vissza szerintem teljesítményben. GTX 750tiből egyik sem jó a lapodban vagy mi történt? A GTX 650 fele olyan erős mint a 750 ti. Tényleg ne lépj vissza ekkorát.
0
0
0
0
no avatar
750ti-n hogy hogy nem volt?? Msi-n...

Grafikus processzor: NVIDIA GeForce GTX 650
Memória: 2GB DDR5
Memória sávszélesség: 128 bites
Memória órajel: 1071 MHz
CUDA magok száma: 384
Memória órajel: 5000 MHz (910 MHz DDR3)
HDCP támogatás: Van
Interfész: PCI Express 3.0
Hűtés: DirectCU
Maximális felbontás: 2560x1600 (DVI)
Csatlakozók: 1 db D-Sub, 2 db DVI (DVI-D), 1 db HDMI
Támogatot szabványok: DirectX 11.1
Fogyasztás: 75W
Méret: 198 x 115,3 x 39, mm

ezen is van? ez olcsóbb...
0
0
0
0
no avatar
"Gyártó: Asus
Busz: PCI-Ex16
Chipset gyártó: nVidia
DirectX: 11.1
D-Sub: Igen
Dual VGA: Igen
DVI: Igen
Kiszerelés: Dobozos
Hűtés típusa: Aktív
Mag órajel: 980 MHz
Mem. Bus: 128 bit
Mem. órajel: 5400 MHz
Sebesség: DDR5
Memória: 2048 MB
OpenGL: 4.2
SLI/CrossFire támogatás: Igen
VGA Chipset: GTX 650 Ti
TV-out: HDMI"

ezen van tápkapcsi??
ugy néz ki visszajön a lové a másikból...
0
0
0
0
cseszka avatar
Attol h merül az elem,v már lemerült,bekell még kapcsolnia a gépnek.Max bekell menned a biosba h te állitsd be a boot ezközt.Ha az elem nem müködik,akkor az óra meg a dátum minden bekapcsolásnál ujra indul a legelsö dátumtol pl 2003.01.01 00:00 órátol.Viszont igen,a tuningot,söt minden beállitást ilyenkor beállit alapra,gyári beállitásra,mert kivetted az elemet,igy elfelejti amit te beálligattál,igy áll vissza gyárira.Elem cserét megpróbálhatod,nem nagy összeg,de nemhinném h az a baj,egy elem akár 10évig is birja.Bios frissitést próbáld ki hátha segit,ha nincs is ujabb a fentlévönél,ami fent van azt telepitsd ujra,hátha megoldja a gondod.
Esetleg próbáld meg kivenni a memokat ha több mint 1 modul van benne és ugy eggyessével kipróbálni öket.Minden memot minden slotban,vga kártyát megozgatni,kiveszed,hejére teszed,kábeleket szintugy,táp kábelt is....
0
0
0
0
Demmer avatar
Üdv.Nagyon szépen kérem aki tud segítsen nagyon fontos lenne.
Van egy 3éves alaplapom gigabyte p67-ds3-b3 nevű.
Mostanság sokszor bekapcsolásnál nem akar semmit csinálni csak pörögnek a ventik vga stb képet nem ad a monitorom stb.4-5 reset útán a gép hirtelen leáll és bese kapcsol semmi nem világít a gépen se egerek semmi mintha áramszünet lenne.Ilyenkor alaplapi elemet kiszedem várok 1percet vissza rakom és minden megszünt jó minden.Jah és még sokszor biosban azt írja vissza rakott mindent alapra proci tuningot stb.
Ara gondoltam alaplapi elem merül le lehetséges?
Aki tud segítsen.
Köszönöm előre is
0
0
0
0
atemi105 avatar
Sziasztok
nekem xp-m van és ha ki akarom kapcsolni akkor nem kapcsol ki, hanem újraindul.
Valakinek ötlet, hogy miért?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
árral képről? Az ASUS GTX750TI-2GD5 és az ASUS GTX750TI-OC-2GD5 elvileg tápcsatis. A gigabyteból meg a black tápcsatis. A másik kettő elvileg nem az bár ez nem biztos. Ellentmondásos infókat találok. De ezzel még árérnél szerintem. Előbb másik gépben kell kipróbálni a kártyát. Sztem ez az első teendő.
0
0
0
0
Falusi420 avatar
Sziasztok!
Nemrég a gépem játék közben kikapcsolt és amikor bekapcsoltam mindenhol felkiáltójelek voltak és a "Windows Betöltése" szöveg után kiékhalált kapott aminek ez a vége: "dumping physical memory to disk" .
Azóta a gépem el se indítja a windows-t.
Ram-okat és kábeleket megnéztem, de nem az volt a baja, újratelepítés se segített rajta.
Valami ötlet, hogy mi a baja? Esetleg valami cserére szorul?
0
0
0
0
no avatar
azt kihagytuk, nem probáltuk, havernek mondtam hogy probálja ki otthon gépébe, de messze lakik, nem akarta szét szedni a gépét...
táp csatlakozos linked van másik gtx750ti-röl?? árral képről?? mert én nem találtam.. lehet hogy tápos cuccnál nem lenne ilyen nagyobb esély rá....hf7770 is olyan és semmi baj, pedig nem 3-4 napos, hanem 2 éves...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
A túlzott melegedés annak számít szerintem. GPU órajelet próbáltad már lejjebb venni?
0
0
0
0
no avatar
De akkor kéne kiprobálniuk hogy ha én is ott vagyok, bámit mondhatnak ezek után ***ul nem bizok bennük, olyan nincs hogy lap nem támogatná, hisz láttuk, haver is mondta, rendszergaza informatikus létére... ennyit roluk, csk azt tudják átkurni aki nem ért hozzá...
na de tényleg melegedés gyári hibának számit?? ha gyorsan?? vagy ez a hibsjelenség amit leirtam?? " fagyás na...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Gyári hibával vissza kéne tudnod passzolni. De az lenne a jó ha rendes lenne a bolt és már cserélte volna neked vagy legalább cserélni fogja. De biztos cserélné ha felmerült a gigabyte 750 ti. De eddig még ki sem volt próbálva másik gépben. Azt azért mindenképp kéne...
0
0
0
0
no avatar
Gyári hibával simán visszalehet passzolni és kicseréln melegedés ürüggyeli? ha a másik cucc is lehal, nálam van a hiba tuti....
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Sok minden lehet szóval ez is lehetséges.

seco66: Próbáld ki egy jobb táppal.
0
0
0
0
no avatar
lehet hogy a gpu nem birja 70 fokot a gyári orajeével vagy mi??
nincs léggkondi mele van, és tartoban van a ház shol épp hogy elfér, de szervizben simán szabadon volt és ott is lehalt...
0
0
0
0
seco66 avatar
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Olyan próblémám van hogy a gépem gondol egyet és újraidúl magától!
Már lefuttatam minden tesztet ram,viedókártya ,proci stb és minden jó!
A gép adataim:Alaplap - ASUS M5A78L-Mle
Proci - AMD FX6300 Black Edition 3,5 Ghz (4,1 Ghz Turbo, 14MB Cache)
Táp - Hipro 630w
Hűtő - THERMALTAKE Water 3.0 Performer CL-W0222
Ram - Team Group 2 x 4GB 1866 Mhz DDR3
VGA - ASUS GTX 570 DCu2 OC 1280MB 320BIT GDDR5
Vinyó - WD 1TB 64MB+WD 320gb

Köszönöm előre is mindenkinek!!!!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Azért nem mind1 mikor 40 fok. Kánikulában vagy hidegben. Vagy légkondícionált a helyiség ahol a gép van? Egyébként szerintem a 70 fok nem kevés az igaz de problémát nem okozhat ez még. Esetleg a gpu órajelet vegyétek lejjebb kicsivel. Lehet, hogy a gpu nem bírja. De az isl ehet, hogy a 70 fok sok bár annak azért még nem kéne.
0
0
0
0
no avatar
egyik haver eljött szerinte túl melegszik a vga kari, 70 fok fölé is felment stb... az miatt is lehet kiszedtük a géppböl forró volt nagyon... holott neten is olvastam ennél karinál 40 fok volt a max game közben... sztem hőfok miatt van ez, vagy valami érintkezési dolog...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ha nem poros akkor nem kontakt hiba. na de most már a boltban intézz valamit mert ez így gondolom nem jó neked. Vagy adják vissza a pénzed vagy cseréljék ki egy olyanra amivel jól megy vagy legalább próbálják ki egy másik gépben is vagy akár kettőben is vagy próbálják ki a giga gtx 750 ti-t vagy az asus 750 ti az megy-e benne-e rendesen. Én már nem tudok mit írni. Most már valamerre el kéne indulni.
0
0
0
0
no avatar
leszdték gépház oldalát, de nem volt poros de ugy még sose volt szétszedve proci levéve meg többi alkatrész kifujva.. akkor lehet??? kiszedve nem volt semmi a gépböl szétkapva.. tisztitószerrel na.. 3 éves cucc...
ha kontakt lenne hd7770-nél is kéne???ami most benne van...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem tudom. De kontak hibára miért gyanakszol? Még nem takarítottad ki a gépet?
0
0
0
0
no avatar
mi lehet hogy a lapom döglödik, azt nem birja árammal elátni a tápkapcsis nélküli 750ti-t??😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát kontakt hiba nem lehet mert azóta már kitakarítottad a gépet, nem? Tápcsatis gigabyteot akkor ki kéne próbálni, hogy megy-e benne.
0
0
0
0
no avatar
Tápcsatlakozás nélkül is kéne mennie nem? birnia kéne alaplapnak, ott a listán amit betoltam...
hd7770-en annyit tok van olyan csatlakozó, ezen nincs...
Mondták az ajánlatot hogy tápkapcsis gigabyte, de már abban sem voltak biztosak hogy azzal is müködne.. kéész...
ezek után vidikari hiábra tipplesz legjobban?? Másik amire tippelek kontakt hiba..
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Igen kéne neki mennie. Boltban miért nem hajlandóak más gépben kipróbálni a kártyát? Szerintem mindenképp ki kéne... Ha nem akarják akkor meg kérd vissza a pénzed és rendelj egy webshopból egy GTX 660-at mert az elvileg megy vele.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Jó hát ha ez van akkor most mit teszel? Veszel 660-at? Gondolom engednék, hogy cseréld és ráfizetéssel vegyél 660-at. Elvégre honnan kéne kiszopnod, hogy a te alaplapod azt a kártyát nem szereti? És ha szerintük alap nem tud elég áramot adni akkor miért nem ajánalank egy olyan 750 Ti-t amin van tápcsati? pl ezen van [LINK]

szerk: Az az oldal nem tudom mennyire hiteles. Kétlem, hogy van olyan oldal ahol tényleg letesztelték az összes kártyát az alaplapban. Ez max olyan szintű kompatibilitási lista, hogy PCI-E csatisak a karik amik fel vannak sorolva. De a lista akkor sem teljes. Elvégre hol vannak a kártyák? 2006-tól 2008-ig kb? Sok kártya nincs benne. Pedig egy 8600 GTnek is mennie kell a lapodban. Szóval ennek ne higgyél olyan szinten, hogy ha ott van akkor támogatnia kéne.
0
0
0
0
no avatar
https://pcpartpicker.com/parts/video-card/?compatible_with=gigabyte-motherboard-gap61usb3b3

Ez azt jelenti emberek hogy nem az alaplap miatt van??😀
legkönyebb volt ara fogniuk.....
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
És ez a baja szerintük, hogy az alaplaptól nem kap eleget? Kipróbálták másik gépben?
0
0
0
0
no avatar
az már megtörtént be lett vive, csütörtökön nyomatták gameket, semmi gond nem volt, tegnap elött meg ott is elöjött a promléma...
ott mondták hogy alaplapom nem szereti a kártyát, persze hd7770 is pcei3-as, de annál van valami kábel ami rávan kötve tápra, azt onnan kapja az áramot, ennél meg nincs, alaplaprol kapja elvileg az energiát...
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Esetleg vidd be az egész gépet összerakva, hogy nézzék meg mi nem klappol benne.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ahogy nézem nincs weboldala. Szóval akkor mind1. Am a Prolongról nekem tök más jutott eszembe😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ki kéne próbálni egy másik gépben is mindenképp. Egyébként reméltem, hogy konkrét boltot írsz. Mert gondoltam megnézem neten ha van weboldala meg netán egy árlistája.
0
0
0
0
no avatar
itt Barcson számtek bolt, ott textelték tegnap elött, amikor végig jo volt több orán át, de tegnap meg már ott is előjött a hiba, csak az a fura hogy game közben ott is, de elötte nyúzták vga textelő progival 70 fokra felment, van ilyen gépnyuzo progi stb..... de érted windowson belül nem áll le film közben sem, akkor lappal nem lehet nagyon gázban a kártya... még ha tök uj 5 honapos stb...
0
0
0
0
no avatar
ez volt 44500, de lehet hogy azért mert nem netröl rendeltem...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Olyan szempontból lehet baj ha újabb, hogy ha tényleg az alaplappal van a bibi akkor nem tudom mit lehetne tenni. Vidi kari hiba akkor zárható ki szerintem ha egy másik gépben jól működik. Azt kéne még kipróbálni. Egyébként úgy gondoltam a 660-at, hogy ezt visszavinnéd és ráfizetnél kb 5 ezret mert ahogy nézem amit vettél olyan 39 ezer lehetett és 44kért már van asus 660 meg giga 660.
0
0
0
0
no avatar
az baj ha ujabb?😀 nem probáltam, ez hardwer dolog lehet, most hd7770 van bent semmi baj vele, ha windows szarkodna akkor ennél is fagyi lenne... de érted ez a gtx750ti sokkal kevesebbet fogyaszt mint a hd7770, épp azért is fura hogy nem birná a lap...
vegyek?? és miböl??😀 nem vagyok én milliomos max kicserélnék ha ez beszarna (3 év gar), ha a kari lefagyás, power után normális képet ad akkor vidikari hiba kizárva amugy??
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció