Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
de nem érdemes venni őket mert elég hulladékok
legalábbis asrock olcsoba az nem msi-t nem tom milyen
megint csak saját tapasztalat h haldokolnak benne az alaplapi vga-k
MSI 760GM-P23 (FX)
valaki írna ehhez hasonló CPU core unlockos olcsóbb lapot!!!
Annál hova akarsz már olcsóbb lapot? 😆😂
GIGABYTE GA-Z68M-D2H 23K
mert ahogy nézem ugye a Z68as chipsettel tudnák bele i5 2500Kt rakni és azt húzni valamint az IGPt is használhatnám, 2db X16os PCIe foglalat van benne ha esetleg 2 kártyát akarnék, és 4 memó foglalat ami 32 gigáig enged bővíteni, mATXes szóval több helyem is lenne a gépházban 😃 és persze az ára az ami vonzó 😃
http://i pon.hu/webshop/product/_gigabyte_ga_z68m_d2h/182784
Szia!
Intel Desktop Board DP45SG egy ilyen alaplap.Azért ez,mert olcsón be tudnám szerezni újonnan:-)
Nem tudom hogy ez az alaplap mennyibe kerül, de én a helyesben már nem nagyon alapoznék 775ös foglalatú processzorra.
Szerintem apránként sem érné meg a gépet "újítani"
Komplett új gépet akarsz, vagy csal pár alkatrészt cserélsz benne?
Esetleg ha leírnád hogy mennyit szánsz gépre és mire akarod használni lehet tudnék neked összedobni egy konfigot.
Intel Desktop Board DP45SG egy ilyen alaplap.Azért ez,mert olcsón be tudnám szerezni újonnan:-)
Üdv mindenkinek :-)
A gépváltás egyenlőre nem jön össze....csak apránkén.
Most alaplapot szeretnék cserélni.
A kiszemelt alaplap...ddr3 memóriákat fogad csak.Az lenne a kérdésem..hogy azzal a processzorral ami a gépemben van jelenleg...üzemelni fog-e?
Mi a kinézett alaplap típusa?
A gépváltás egyenlőre nem jön össze....csak apránkén.
Most alaplapot szeretnék cserélni.
A kiszemelt alaplap...ddr3 memóriákat fogad csak.Az lenne a kérdésem..hogy azzal a processzorral ami a gépemben van jelenleg...üzemelni fog-e?
Melyik a legolcsóbb FM1 es lap?
én ezt találtam :
ASRock A75M-HVS 15 000 forint
Túl nagy a videókártya és a videókártya hűtőventilátorja, belelóg a sata bemenet főlé igy nem tudok bedugni 1-nél több winchestert.
Alaplapom: Gigabyte GA-MA78LMT-US2H
Videókártya:Sapphire Radeon HD6870 1GB 256bit DDR5
Gondoltam kicserélem az alaplapot egy Asrock 870 Extreme3 Alaplapra
hátha elérhetővé válik a többi is. Valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban?
a kérdésem:
Milyen alaplapot vegyek amibe bele tudok rakni egy nagy videókártyát pl 2gbos hd6970,6990 videókártyát annélkül hogy használhatatlanná válna a SATA bemenet ???????? AMD érdekel.
MSI 870A-G54
Sata2 hdd-t ez nem támogatja!
És akkor mi van 😂
Max Memória sebesség: 2000Mhz
Memória típus: DDR3
Max Memória: 16GB
Dual Channel: Igen
Triple Channel: -
PCI 32bit: 2db
PCI-E x1: 1db
PCI-E x16: 2db
Integrált GPU: -
Audio: 7.1 ch
IDE: -
SATA 2: -
SATA 3: 6db
eSATA: -
LAN: 1x Gb Lan
FireWire: -
USB 2.0: 12db
USB 3.0: 2db
1k egy átalakító 😆
Visszafele kompatibilis 😜
Amúgy ez egy nagyon jó alaplap 😀
Tudnál linkelni egy ilyen átalakítót???
MSI 870A-G54
Ez a 3-at is támogatja, hogy ne támogatná a 2-t? 😆 a 3-as csati visszafele kompatibilis.
És valóban jó kis lap! 😀 Nálam jól teljesít, a legújabb biosszal meglett a 4,2GHz az X6-tal, és nem is kellett olyan brutálisan magas feszültség sem.
MSI 870A-G54
MSI 870A-G54
Köszi!!!!!!
8GB 1333 MHz RAM + Sapphire HD6670 GDDR5 VGA lesz rajt!!
Emlékeztek, hogy mekkora gány lapokt csinált azelőtt az MSI?
Főleg az AMD chipsetek nagyon rosszak voltak, ma meg már fordult a kocka, ha a kliens nem kéri külön, MSI-t pakolok minden gépbe és nem is járnak vissza, hogy így meg úgy elromlott a gép.
alaplapról vélemény?
http://www.***/alaplap-c3128/gigabyte/ga-970a-ud3-p48706901/termek-leiras.html#properties
csillag helyére ***
Sziasztok! Szeretnék venni egy olyan lapot ami max 15 ezer, és bele megy egy Gtx 460 illetve egy phenom II 955. Mit javasolnátok? (Ha van ilyen, kicsit drágább lehet😀😉
itt van pár 😃
ASUS M4A77T 17K
GIGABYTE GA-MA770T-UD3 17K
MSI 790GX-G65 15K
ezekben 4 memória foglalat van, 15 alatt csak olyat kapsz amibe 2 foglalat van azzal meg nem mész sokra 😃
Az Asrock M3N78D tipusú alaplap szerintem megfelel az elvárásodnak és ez kb. 14-15 ezer.
Ezt most kinek írtad?
20 000 Ft körül kellene, de nem azon felül.
Sziasztok.
Ilyen konfighoz:
Intel Core i5-2400 3.10GHz Box
Kingston HyperX Blu DDR3 1600MHz 8GB Kit CL9 KHX1600C9D3B1K2/8GX
Seagate 500GB Barracuda 7200.12 ST500DM002
Arctic Alpine 11 Pro Rev 2 (Intel)
Chieftec A-80 CTG-500-80PB 500W Active PFC
Cooler Master Elite 430 Black RC-430-KWN1-GP
LG GH22NS70 22x DVD-RW Fekete
melyik alaplapot ajánlanátok ezek közül:
Asus P8Z68- V LX
Asrock Z68 Extreme3 Gen3
MSI Z68A G43
A Gen 3-mat csak az ivy bridge es radeon HD 7000-es összeállításba használod ki.
Es szerintem az MSI-t vegyed (az ASUS alaplapommal sok problémám volt a tesomnak 2 ev alatt megment egy ASUS)
Ilyen konfighoz:
Intel Core i5-2400 3.10GHz Box
Kingston HyperX Blu DDR3 1600MHz 8GB Kit CL9 KHX1600C9D3B1K2/8GX
Seagate 500GB Barracuda 7200.12 ST500DM002
Arctic Alpine 11 Pro Rev 2 (Intel)
Chieftec A-80 CTG-500-80PB 500W Active PFC
Cooler Master Elite 430 Black RC-430-KWN1-GP
LG GH22NS70 22x DVD-RW Fekete
melyik alaplapot ajánlanátok ezek közül:
Asus P8Z68- V LX
Asrock Z68 Extreme3 Gen3
MSI Z68A G43
Megéri azt a KB 2500 Ft-t (382.72 RON) amennyibe ezen a helyen kerül ?
[LINK]
És vajon miért sokkal drágább ugyanaz az alaplap ha nincs utána írva hogy hydra ?
Sziasztok szeretnék venni egy új gépet és most tervezgetem és szeretném meg kérdezni tőletek mit szóltok ehez a z alaplaphoz GIGABYTE GA-990FXA-UD7 ??? 😆😆😆
MSI 990FXA-GD80, 20eFt-tal olcsóbb, és kétlem, hogy annyival kevesebbet tudna, amit egy átlagfelhasználó észrevesz. 😀
Szerinted megéri az árát és meg bízható márka
A Giga? Nem. Az MSI-t meg természetesen azért ajánlottam. 😀
meg győztél és melyik boltból vegyem ahol olcsó THX 😀😃😆
Árgép... 😀
Köszönöm a segítséged valószínűleg fogok még hozzád fordulni még 😆
Sziasztok szeretnék venni egy új gépet és most tervezgetem és szeretném meg kérdezni tőletek mit szóltok ehez a z alaplaphoz GIGABYTE GA-990FXA-UD7 ??? 😆😆😆
MSI 990FXA-GD80, 20eFt-tal olcsóbb, és kétlem, hogy annyival kevesebbet tudna, amit egy átlagfelhasználó észrevesz. 😀
Árgép... 😀
nem rud mondani valaki egy olyan alaplapot hogy csak a proci valtozzon meg amd re? tudjak tenni bele x4 et
Szerintem érdemes lenne a ramot is lecserélni, ez kb +5ezer ft. Mondj egy árat, hogy összesen mennyit szánnál gépújításra és akkor könyebben tudunk segíteni.
Szerintetek jó egy ilyen alaplap FX-4100 (vagy esetleg FX-6100) mellé?
Gigabyte 970A-D3 skt940 alaplap 23900 Ft
Na valaki tudja a választ a kérdésemre? Vagy inkább vegyek mellé egy 990Fx-eset?: -/
Naaaa 😃
Gigabyte 970A-D3 skt940 alaplap 23900 Ft
Na valaki tudja a választ a kérdésemre? Vagy inkább vegyek mellé egy 990Fx-eset?: -/
Megkérdezem a mestert hogy melyik lap lenne érdemes nekem 😃!
Szinte mindegy, hogy melyiket veszed, mindkettőben a 990FX van. Én az ASUS ROG alaplapot venném, mert azzal úgy tuningolsz ahogy akarsz, az direkt arra készült 😀