A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MOMO avatar
TripplaXXX írta:
Szerintetek meik a leggyorsabb Windows 7?

Üdv!

Windowsnál nincs olyan h leggyorsabb vagy leglassab max ugy lehet gyorsítani hogy az aerot meg ilyesmit kikapcsolsz.
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Szerintetek meik a leggyorsabb Windows 7?
0
0
0
0
MOMO avatar
Üdv mindenkinek!

Én azt szeretném kérdezni hogy azt az eszköztárat hogy lehet elővarázsolni😀 ami úgy jelenik meg hogy az egeret kihúzzuk a kép egyik szélére aztán megjelenik egy sáv amit vistán meg xp-n úgy lehetett hogy a mappát kihúztuk a kép egyik oldalára

+

valamiért amikor csinálok egy print screent és be akor illeszteni paintba csak egy ilyen nagy feketeséget jelenít meg és nem tudom megoldani hogy letudjam menteni a képet (mármint nem a feketeséget😆😉 ha valaki tudja mi ezekre a megoldás legyen szíves megírni előre is köszönöm😀
0
0
0
0
Athesz avatar
Sziasztok! Nekem az lenne a problémám hogy felakartam rakni a Windows 7et a másik gépemre és miután a telepítés befejeződött és be kell volna jönnie annak az ablaknak h mikor így beállítom a felhasználónevet stb.. nem jött be! Ilyen fekete képernyő és semmi... Ha pedig csökkentett módba indítom akkor meg be jön az ablak de akkor meg nem engedi felrakni! Most visszaraktam erre a Vistát és ezen meg tovább ment!(Jah és 2 Win7el próbáltam!)
Vagy ha Vistáról való Win7re való frissítés van akkor azt szívesen meghallgatom! 😀
0
0
0
0
MaliDual avatar
De nemúgy. hanem most fönnvan mind2 a Win 7 a 115 ösön az Xp meg a 320 ason.úgy kéne hogy megcserélni hogy a xp legyen a 115 ösön a Win 7 meg a 320 ason
0
0
0
0
Athesz avatar
MaliDual írta:
hali
olyat hogy lehet csinálni hogy ugye van egy 115gb os sima vinyóm a win 7-el meg egy 320gb os sata 2-es Xp vel. na ez kéne megcserélni.hogy a sata 2 esen legyen a win 7 a simán meg az xp. ezt hogy lehetnee?köszi

Egyszerűen felrakod csak más partícióra! És mikor indul a gép akkor bemész a BIOSba és ott kiválasztod OP rendszert amit szeretnél futtatni!
0
0
0
0
MaliDual avatar
hali
olyat hogy lehet csinálni hogy ugye van egy 115gb os sima vinyóm a win 7-el meg egy 320gb os sata 2-es Xp vel. na ez kéne megcserélni.hogy a sata 2 esen legyen a win 7 a simán meg az xp. ezt hogy lehetnee?köszi
0
0
0
0
ReSeth avatar
ám WIN 7-et össze lehet kötni XP -vel ? LAN-on ? hogy mennyen a net?
0
0
0
0
FeRR avatar
Azjógém😃 a yugi😃
0
0
0
0
ReSeth avatar
amit most gémelek : Yugioh YUGI THE DESTINY , meg WoW TBC meg néha cod4.. és szülinapomra ugyis ujitok procit (meg alaplapot) : AMD Athlon II X2 250 Dual-Core (65W), 3000MHz, BOX, socket AM3 (Regor)
0
0
0
0
FeRR avatar
Make a better place, for u and for me...Heal the world..😆 Michael Jacksont hallgatok😆.
0
0
0
0
Athesz avatar
FeRR írta:
Elmenne, de nem ajánlatos feltenni, me elég sok játék csak sazggatva mennének a proci miatt.

FeRR-nek igaza van! Egyetértek! Én sem ajánlom!
0
0
0
0
FeRR avatar
Elmenne, de nem ajánlatos feltenni, me elég sok játék csak sazggatva mennének a proci miatt.
0
0
0
0
ReSeth avatar
HY ALL !
a mostani gépemen menne a WIN 7 ??? és a tesóm gépével össze vagyok kötve LAN-on , és csak ugy megy nekem a net ha egyforma Windowsunk van:S most XP-nk van de honap cseréli WIN 7-re ezért nekem is kéne :S
PLS HELP
0
0
0
0
laci503 avatar
az internetem elég gyorsnak mondható! vista alatt mikor ment a fel és letöltés nem volt ien bajom vele ! 😃
0
0
0
0
MOMO avatar
laci503 írta:
és akkor ezt hogyan tudnám megoldani hogy ne legyen ekkora pingem neten?? mert emiatt némék játékkal hadilábon állok :/

Hello!

Szerintem úgy talán javulna valamit hogyha játék előtt minden netes dolgot bezárnál főleg a le/fel töltést vagy ha eddig is beszoktad zárni akkor nem tom
0
0
0
0
laci503 avatar
és akkor ezt hogyan tudnám megoldani hogy ne legyen ekkora pingem neten?? mert emiatt némék játékkal hadilábon állok :/
0
0
0
0
MaliDual avatar
2 gigából 800 az sok. nekem 2 gigából 480 körül.bár azt csak alapból ha nem megy semmi alaklmazás. na azt akartam kérdezni hogy miért nem müködik az energiagazdálkodási rész.mert ha beállítom hogy 5 perc után kapcsoljon ki a monitor meg készenlátbe rakja de nem csinál semmit. mi lehet a baj?
0
0
0
0
Sikooo avatar
Nekem 2giga ramból 800megát használ a w7. most rakom majd bele a másik 2gigát, azzal már tuti minden megoldódik. dx11 miatt használom ezt az oprendszert, a kérdésekhez nem tudok hozzá szólni, majd talán kipróbálom az eszköztáras dolgot is 😃
0
0
0
0
pomrum avatar
Ferrari írta:
nekem nem lett nagyobb a pingem attól h win7-et használok.
Attol nem is szokott nagyobb lenni sem kissebb, ahoz más más ping értékeket kapj ahhoz, a windows server edition valamelyikét kéne használni. ( Mondjuk a linux servereknek még jobbak az ping értékei)
0
0
0
0
Ferrari avatar
nekem nem lett nagyobb a pingem attól h win7-et használok.
0
0
0
0
laci503 avatar
nekem lenne egy olyan bajom hogyha neten jáccok akkor sokkal nagyobb a pingem mint vistán és XP-n volt :S és lehet ezért "szaggat" a játék a neten 😞 valami megoldás vagy szokjak hozzá??
0
0
0
0
Athesz avatar
Yas777 írta:
olyan kérdéem lenne melyik w7 a jobb az ultimate vagy a home premium?

Ultimate a legjobb!
0
0
0
0
no avatar
olyan kérdéem lenne melyik w7 a jobb az ultimate vagy a home premium?
0
0
0
0
zaraki avatar
MOMO írta:
Üdv mindenkinek!

Én azt szeretném kérdezni hogy azt az eszköztárat hogy lehet elővarázsolni😀 ami úgy jelenik meg hogy az egeret kihúzzuk a kép egyik szélére aztán megjelenik egy sáv amit vistán meg xp-n úgy lehetett hogy a mappát kihúztuk a kép egyik oldalára

nekem is ez lenne a gondom, hogy nem tudok eszköztárat létrehozni az asztal tetején meg a bal oldalán, ha valaki tudja hogy kell megírhatná, ha egyáltalán lehet ilyet win 7-ben😕
0
0
0
0
MOMO avatar
Üdv mindenkinek!

0
0
0
0
philips20 avatar
mindent elmondok azzal a szóval hogy jo 😃
0
0
0
0
Athesz avatar
chilee írta:
Hali, 2GB ramom van és a legtöbb játéknál ugye az van hogy ha Vistád vagy win7ed van akkor vagy 2GB vagy több ram kell. Na és azt szeretném kérdezni hogy ha felraknám akkor ugyanúgy futna minden játék, nem lenne lassabb vagy nem lenne kevesebb az FPS?

Nekem is 2GB ramom van és Vistánál volt 123MB szabad memóriám Win7en meg van 1123MB! 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
a windows 7 átlag 512mb ramot eszik maga szóval kb 1,5 giga maradd játékra amúgy nem nagyon lesz több fps max gyorsabban betölt de ha nagyon kevés a ram akkor viszont érdemes még venni
0
0
0
0
chilee avatar
Hali, 2GB ramom van és a legtöbb játéknál ugye az van hogy ha Vistád vagy win7ed van akkor vagy 2GB vagy több ram kell. Na és azt szeretném kérdezni hogy ha felraknám akkor ugyanúgy futna minden játék, nem lenne lassabb vagy nem lenne kevesebb az FPS?
0
0
0
0
partyzan8 avatar
Nem tudjátok, hogy az élményindexbe a VGA-m ra miért csak 6,0 pontot kapok?
0
0
0
0
gibdj avatar
Üdv! Nekem olyan gondom lenne, hogy ha pl. játszok, akkor egyszercsak a játék leugrik a tálcára, vagy ha teljes képernyőn nézek egy filmet akkor pedig lerakja kis ablakba. Kb. 20 percenként csinálja. Why szerintetek?
0
0
0
0
CheatWorld avatar
Pici gondom a Windows Vista és 7-tel. Miért történik olyan, hogyha feltelepítem a gépemre, akkor sűrűn bejön a kékhalál vagy újraindul, mind kettőn? A haverom PIII 512 MB Ramon simán futott a Win7, de az enyémen hülyéskedik X-(
A Windows XP gyakrabban a fekete halál jön be ;-(, a linuxon semmi baj :).
0
0
0
0
gibdj avatar
http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/products/upgrade?os=win7

Ha pedig az ingyenes frissítésre gondolsz, akkor azt sztem csak akkor kapod, ha most veszel gépet Vista Basicet vagy külön oprendszert, akkor kapsz egy upgrade kupont. (Bár lehet hogy hülyeséget írok.)
0
0
0
0
no avatar
rolcsiX írta:
Hello! Lenne 1 olyan kérdésem h nekem eredeti vista basicem van és arról h kell frissíteni win 7re?

Nem igazán értem ezt a kérdést. Csak telepítsd rá oszt jó napot.
0
0
0
0
no avatar
Vki tud nekem segíteni hogy a COD 2 miért nem fut? tölt és leáll:S
0
0
0
0
no avatar
Hello! Lenne 1 olyan kérdésem h nekem eredeti vista basicem van és arról h kell frissíteni win 7re?
0
0
0
0
no avatar
Nagyon köszi, akkor megveszem! 😉
0
0
0
0
thug85 avatar
Szerintem menni fog. Én anyóséknak most vettem hangkártyát, mert az integrált letérdelt! Az is csak Vista kompatibilis, de simán elfogadta a Windows 7 a Vista drivert.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy új hangkártyát vennék, (USB-s,de ez most nem fontos) viszont a termék weblapján azt írják, hogy csak XP-vel és Vista-val kompatibilis. Nekem meg Win 7 van (épp ezért veszek hangkártyát, a Win 7 nem szereti ezt a fajta integráltat)
Viszont tapasztalataim szerint, ami elfut Vusta-n az Win 7-en is. Szerintetek menni fog a drivere? Előre is köszi!
fatalista
0
0
0
0
steve1212 avatar
GErYY írta:
Sziasztok!az xfire fut win7-en ugye?

Hali! jaja, teljes mértékben 😀
0
0
0
0
zola1995 avatar
A W7 es media palyeren a videókra h kell feliratot tenni?:/
0
0
0
0
asznomad avatar
Én már régen Win7 et használok 😃
nekem naon bevált
hát játékok többet esznek mint xp-n de kibiható
0
0
0
0
gara66 avatar
szokott nektek olyat h kinn van az asztalon a sok játék ikonja és egyszer csak alig van belőle, pl kinnvolt 15-nek utána meg csak 3nak. hm?
0
0
0
0
Lizard avatar
Athesz írta:
Lizard írta:
Kmisi99 írta:
Kijött már a teljes verzió??????

a különböző letöltő oldalakon megtalálható verziók véglegesnek tekinthetőek! a windows updattel pedig mindig letölthetjük az aktuális frissítéseket szal bátran fel lehet már tenni😉
úgy olvastam amúgy hogy idén már érkezik is az első service pack is hozzá!

Az jó! Az aktiválók közül melyik az ami jó és nem nyúl bele a BIOSba meg a Boot sectorba? Mert jelenleg Vistám van és bootloaderem van és nem tudtam eltávolítani...

én az 1.7 est használtam, nem volt vele semmi probléma!
0
0
0
0
Athesz avatar
Lizard írta:
Kmisi99 írta:

a különböző letöltő oldalakon megtalálható verziók véglegesnek tekinthetőek! a windows updattel pedig mindig letölthetjük az aktuális frissítéseket szal bátran fel lehet már tenni😉

Az jó! Az aktiválók közül melyik az ami jó és nem nyúl bele a BIOSba meg a Boot sectorba? Mert jelenleg Vistám van és bootloaderem van és nem tudtam eltávolítani...
0
0
0
0
Lizard avatar
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
Athesz avatar
Kmisi99 írta:

Nagyon sok verzió kijött! Én várok azért még vele!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció