Ebben a topikban írtam neki, mert én jelenleg itt vagyok,nem értem miért baj ha megkérdezem?
Amúgy ide írta be a gondját,nem a másik topikba,melyik topik az?
Had olvassak bele,nem tudok róla semmit hogy segítsek?
"Neked nem kell tudni én csak írtam, hogy már számtalanszor leírta."
Már bocs hogy megkérdeztem,nem akartalak megbántani én kérek elnézést.
oddworld30-al próbálok beszélni, nem tudom miért te válaszolsz.
Nem tudom már hol írta. Biztos írta itt is meg más topicban is. Neked nem kell tudni én csak írtam, hogy már számtalanszor leírta. Szóval hexa 500 van neki.
oddworld30-nak hexa 500 tápja van. Már számtalanszor leírta. Na ezt a vram problémát jó lett volna egy másik gépben is megnézni. De hát erre nem került sor. Remélem tanulsz a hibádból oddworld30 és elfelejted a Prolong Kft-t ezek után.
Szerintem vírusod van.
Rendszer telepítésnél mindig megnézem, esetleg PrtScr elmented.
Alapon mi mennyi akár a programokat és a teljesítményt.
Van egy minialkalmazás ami a rendszer alatt futó progikat kirakja, mi mennyit eszik.
Itt van:
A feladatok számát állítsd be hogy mutassa.
[LINK]
Ezt csak a megnézésre használd és még indítsd el a feladat kezelőt és van fent egy fül és azon csökkenő sorrendbe, ott is látni fogod mi az ami megy nagyon.
Vírusirtó programot ajánlok figyelmedbe és rendszer indítási előtti bootolásos víruskeresést.
"oddworld30 2014. 07. 25. 14:08:57 #
Ezek köcsgök nem adták még mindig vissza lovét, felsem küldték pedig hétfő ota ott dekkol a kib vidi karim
Akartál venni egy karit még múltkor 23-án,nem látom át a történetedet mi is történt.
Visszafele kompatibilis én így tudom, de írták egy fórumban hogy mennie kell vele csak 2.0 szintjén.
Gyári adataid:
Bővítőhelyek:
1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16)
2 x PCI Express x1 slots
(All PCI Express slots conform to PCI Express 2.0 Standard.)
3 x PCI slots
FONTOS DOLOG az új karid típusát írd már meg,ha más csatlakozókról van szó.
"oddworld30 2014. 07. 25. 15:40:58 #
game közben fekete képernyö" not imput" mintha lekapcsolt volna a kari..., változó idöközönként.. totál fagyi power gombbal tudtam csak ujra inditani a gépet, közben hang beragadás volt..."
A tünetek video memory probléma,ilyet szokott nekem is csinálni.
Nem minden játéknál,de nem tartom természetes dolognak,a képernyő beállítást vedd alacsonyabbra és a hűtést meg tekerd fel nézd meg úgyis.
Ugyan ez van nálam is.
Valahol írták visszakérték a pénzüket.
Még a venti is okozhat ilyen jelenséget, ha több van rákötve, nálam volt ilyen.
Amúgy mondtam neked korábban vedd le a ház oldallapját kikapcsolt állapotba és nézz bele milyen tápod van.Ennek alapján tud bárki csak segíteni neked.
Ugyanis a tápod nagyban meghatározza azt, hogy mi az amit rá lehet kötni.
Teljesítmény adat,milyen kábele van neki.
"niteforce 2014. 07. 25. 14:31:14 #
Én ezt értem, de eddig minden gépemnél úgy volt, ennél is, hogy hőfoktól függ, mennyire pörög."
Én értem mit szeretnél, rendszertelenül felpörög,csakis kizárólag szabályzó oldja meg,
ami lehet:szoftveres vagy hardveres.
Az okát nem értem magának az összevissza pörgésnek.
kobortomi97
Nekem az előző gépnél a chieftec csinált ilyet, de ott pirosan izzó bekapcsolója volt neki.
Amúgy érdekes jelenség.
Lehet bóvlikat árulnak a boltok???
Egy üzletvezetőt idézzek "LUTRIT" vagy jó vagy nem.
Gáz de ez megy.
Vki tud nekem segíteni abba,h miért eszik meg a gépem(bf4 multi alatt)7gb ramot(win 8 enterprise)és ha kilépek a játékból akkor a window feladatkezelő 4gb ramot ír...nem értem mi lehet...pár napja kezdte el csinálni....előre is köszi😀
game közben fekete képernyö" not imput" mintha lekapcsolt volna a kari..., változó idöközönként.. totál fagyi power gombbal tudtam csak ujra inditani a gépet, közben hang beragadás volt...
hd7770 van bent ujra ami 2 éves semmi gáz, akkor nem lehet sérült a lap és a pcie csat nem?? olyat kell rendelnem amit rálehet kötni a tápra mint ezt.... és akkor remélhetöleg nem lesz gáz😀?
Ezek köcsgök nem adták még mindig vissza lovét, felsem küldték pedig hétfő ota ott dekkol a kib vidi karim a boltban,( és hetén mondták hogy visszaküldték) itt barcson... még mindig magukét hajtogatják hogy pcie2-es alaplappa ( Gigabyte: GA-P61-USB3-B3) nem jo pcie 3-as kari, há mondom magamban qva nyátokat..., kib hd7770 is jo bele, erre azt nyögik hogy az a tápra van kötve azért jó, mos ezek ennyire hülyének néznek és huzzák a kib időt???
birnia kéne lapomnak az olyan karikat is amiket nem lehet a tápra kötni?????
Na az a nagy helyzet srácok hogy nem csak a videók nem akadoznak mostmár de valahogy a játékok is sokkal jobban mennek minimum 20 + FPS-t kaptam... Sőt... a Watch dogs Bandicam közben fixen tud tartani 30 FPS-t.. nagyon kemény vírus lehetett... köszönöm még egyszer a segítséget SCoreblack
beállítom netezéshez a fordulatot,leveszem szépen,defaulton nekem is ugrál mint az állat, majd ha ritkán játszok akkor 40-50%-os értékre állítom itt egyenletesen adja a fuvallatot, hogy az agyamat ne sértse a hangja, nem szeretem a búgását én sem.
Olyan ez mintha a cpu több feszültséget venne fel.
Dolgozik a cpu,easy tune-t tudom ajánlani mint cpu hűtő szabályzót hátha fut rajta neked is.
Programfuttatásnál meg egy kis kakaót adsz neki,több levegőt.
Pwm-es 4 tűs ventik szabályozásához jó.
Amúgy intelem volt előtte, itt nem volt gondom vele.
"Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a gépemben a processzor ventilátor nem a hőfok, hanem a kihasználtság alapján változtatja a fordulatszámát?
Észrevettem, hogy minél nagyobb a kihasználtság, annál gyorsabban forog."
Mindenkinél így van,ha több programot használsz belassulhat,ill vannak olyan programok csak 1 pl:Ha megnyitod az egész szinte kifagy.Programfüggők a gépek,alkalmazásfüggők.
Szabályzó progi megoldja.
Ott írtad meg a választ minél nagyobb,ezért.
Ott a pont.
Erre mondaná a volt tanárom: tudsz te ha akarsz.
Leegyszerűsítve ha a házban megy a tv, a rádió,a lámpa,stb....pc-gamerpc,akkor a fogyasztás is egyenes arányosságban nő.Mivel több vagy olyan programot használsz ami leterheli a gépet,így nagyobb hűtésre van szüksége,én szabályzóval kontrollálom,
netezésnél letekerem nincsen fogyasztás kihasználtság,játéknál viszont adok neki mivel nő a hőmérséklet.De ez igaz a processzor sebességére is.Ott is lehet állítani felhasználó függő.
Nálam Ati Catalystben.2000MHZ a legkisebb-el,játéknál meg amennyi az adott igénye.
Itt is a fogyasztás van jelen,többet fogyaszt jobban kell hűteni.
Szoftveres,hardveres szabályzót szerezz be. Spoiler!
Amúgy vannak tök jó cpu és ház szabályzók csak sokba kerülnek.
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a gépemben a processzor ventilátor nem a hőfok, hanem a kihasználtság alapján változtatja a fordulatszámát?
Észrevettem, hogy minél nagyobb a kihasználtság, annál gyorsabban forog. Ahogy abbahagyom azt a dolgot ami hajtja, azonnal visszaáll halkra. Tehát folyamatosan változik, percenként kb 100 szor változik meg a fordulatszám. Nem nagy hiba, csak kicsit zavaró hallgatni ahogy összevissza jár a ventilátor.
Na a lényeg sikerült megoldani,a jövőben vigyázz mit telepítesz rá, mert a gépeddel fizetsz érte.
Nézem a grafikont egész jó 😉
(Én még egy avastot lefuttatnék ami bootolásnál indul.)
TaylorXIII
Szerintem nem annyira ért hozzá és azért írta oda mik a tapasztalatok a bolttal kapcsolatban.
Tudom a boltot ajánlani már rendeltem onnét.Táp benne van a gépedben egy kis doboz szerű
motyó rajta van mekkora a teljesítménye,a cpu és a vga teljes fogyasztását kell nézni amikor veszel alkatrészt .
max. 225 W 2 további hattűs PCIe tápcsatlakozó szükséges
Kinyitod a gépedet kikapcsolt állapotba és ott van a VGA-n egy olyan kábel megnézed mennyi
mennyi tű megy bele,ill mennyi ugyan olyan kábeled van a tápnak.Esetleg a bolttól is bátran érdeklődj ahol veszed.
Na! érdekes... Az egész gépen végig nyomattam egy NOD 32-őt... 15 fertőzés volt... És jó lett... semmi akadás.. sőt még mintha üresben kevesebbet is használna a gép...
Jó az a 660 és nincs olyan 660 aminek ne kéne tápcsati. Mivel neked csak NV jó így mindegy AMDből mi van. PC X-nél meg olvasd el a GYIK és Szállítás menüpontokban leírtakat és szerintem minden kérdésedre választ kapsz.
Hallod aludjál rá egyet, olvasgass teszteket : [LINK]
google-ban,nézz videókat youtube-on más fórumokban vga-val foglalkozó topikokban ill itt,látom nagyon be vagy sózva" a szar nem rohan el"
Kijelöl,jobb egér másolás topikba,jobb egér beilleszt ennyi.
Majd várjad mit írnak oda,az ír oda akinek ilyen van ill.akinek volt,meg aki ért hozzá valamilyen szinten,beírod az összeget, a típust, esetleg van-e olyan aki jobbat tud ajánlani megkérdezed?
Nem értem miért nem vagy körültekintőbb.
Ki kell választani milyen módon küldjék,utánvét meg ki tudja mi van még ennyi,email-t kapsz róla a rendelésről.2-3 nap és ott landol nálad.
Rá lehet kötni,6 pines csatija van, viszont azért miből tart ott is megkérdezni valakitől,aki szakértő a témában?
Én azt mondom jó kártya,lent linkeltem be hol érdemes megkérdezni:
ill mit érdemes megnézi:
"Memória sávszélesség 192 bit,én olyat néznék aminek több,pl: ha van egy köd effekt akkor folyamatos nem laggos a megjelenítése.Minél nagyobb, annál jobb ez is lényegében,
memória sávszélesség-192 bit én erre hívnám fel a figyelmedet én ezt fogom nézni ha lecserélem."
Nekem most 256 van sajnos nem értettem hozzá amikor vettem, 384 helyett amire cseréltem mert erősebbnek gondoltam.(órajel miatt+memory)
Pl:köd,füst jobban átadja a hatását ami magasabb,kinek mi a jó.
Okés esetleg avast bootolás-t is megpróbálhatsz,én még a routerre is gondoltam....
"Robin😆 2014. 07. 23. 15:22:39 #
▼
A net sebességgel nincsen gond.De nekem amúgy is wifin jön a net..."
Az a baj wifim(eszközöm) soha az életbe nem volt.Lehet ez is akár....ami okozza magát az interneten való videó lejátszásának lassulását,vagyis mégsem mert másik gépeddel ment tökéletesen.
Gondolom játékot nem telepítettél vagy valamit 3 napja,mert ha igen azzal is lehet gond.
Memória sávszélesség 192 bit,én olyat néznék aminek több,pl: ha van egy köd effekt akkor folyamatos nem laggos a megjelenítése.Minél nagyobb, annál jobb ez is lényegében.
Van itt VGA topik :
oda is írd meg,hátha tud benne valaki segíteni ill milyet ajánlanak neked ezen árban,memória sávszélesség 192 bit én erre hívnám fel a figyelmedet én ezt fogom nézni ha lecserélem.
Ezen szerintetek van tápcsatlakozó?? 44580 ft, nem is gáz... (***)"
Rá lehet kötni.6 pines.
Szia 6Pin-es van rajta,ha ez az :
,régieken nincsen.
Kéne valami ismerős aki megmondja a tutit, melyiket érdemes futtatni,de bootnál igen hatékony az avast.
Nekem nincsen fent mert olyan programot használok ami nem free,így a benne lévő fájlokat vírusnak látja....ésszel a letöltéssel, mi az amit letöltesz.
Én pl nagyon érdekel van e valami más telepített nem tudok róla program,vírusirtók kategória
letölt,erre tessék vírus van benne,nem is akármilyen újra kellett telepítenem a rendszerem.
A net sebességgel nincsen gond 😃 De nekem amúgy is wifin jön a net... Mivle messze van tőlem a router.. de amúgy meg 10mb/s sebességű (T-home) Én is csak arra tudok gondolni hogy vírus van... most futtatom a NOD 32 meglássuk mi lesz
Vírusra gondolok,ha nem akkor esetleg böngészőt lecserélném újabbra vagy korábbira,
telepített programod ugye nincsen 3 napja tettél fel?
Akkor a játékok sem mennének jól így igaz,akkor csak a hálókártyát nézném még meg hogy illeszkedik-e megfelelően.
Volt olyanom is víruskereső alkalmazás feltelepített egy általam tovább klikklet telepítés során programot és nem értettem miért fagy,úgy vagyok vele jól van- jól van menjél már, klikk klikk és átfutom a lényeget....más alkalmazásokat amiket elrejtenek a telepítőkben.Attól függetlenül lehet más program is.
[LINK]
Töredezett kábel is okozhatja,nem tudom van e másik géped azon megnézni magát a netet,ha ezek kilőve akkor vírus vagy másik program,esetleg böngésző csere.Most nézem van másik géped indítsd el hogy a kábel töredezettség hibát kizárhasd és akkor nem is kell speed test...
Még egy megjegyzés: attól hogy vezeték nélküli még okozhat lassulást az egér,pródáld ki másik egérrel is,nekem az egeremtől fagyott a böngészőm.
Na megnéztem és a filmek nem akadoznak.. vagyis ha lejátszótóból indítok valamit az nem... csak a böngészősök.. Persze mindjárt mindent megigazítok de ha valami nem illeszkedne jól akkor a játékok se mennének jól nem? Azok meg tökéletesen futnak.. Minden driver a legfrissebb és flash player is az...
Esetleg még amire gondoltam driver frissítés,ill meg lehetne nézni csak youtube videónál vagy más mondjuk filmnél is?
Lehet hálókártya probléma is,kapcsold le a gépet és igazítsd meg,nekem is volt hogy becsavartam a és a foglalatból kiemelkedett azt néztem miért fagy,kicsavartam hajlítottam egy kis ívet a felfogóba,nem a kártyába a felfogóba és most tökéletesen illeszkedik.
Ez is okozott nálam fagyást,de bármely csatlakoztatott hardver,elmozdult esetleg,nem megfelelően illeszkedik.
"És ez kb 3 napja kezdődött előtte ilyen gond nem volt....'"
Még arra gondoltam, valami új programot telepítettél és az okozhatja.
Számítógép- program módosítása vagy eltávolítása.
Az egerem vezeték nélküli 😃D De mint mondtam az akadást úgy kell érteni hogy belassul az egész és ha megmozgatom az egeret (mintha frissíteném a képernyőt) Más böngészővel is ugyan ez a helyzet.... a youtube is akadozik meg az RTL most is 😆
Konkrétan az egérre gondoltam, mert nálam egyik egerem fagyott,ez okozta.....
nézd végig a programokat mi az ami megy....esetleg tudnék mondani egy másik böngészőt azzal lenne érdemes megpróbálnod.
Hardverrel tuti semmi gond nincs... a gépem 1 hónapja van meg és a gépházon kívül zsír új minden... És ez kb 3 napja kezdődött előtte ilyen gond nem volt.... Akkor most mi lenne a legokosabb csinálni?
Szia ha nem vírus vagy egyéb program, akkor hardveres gondra tippelnék,fontos dolog nekem eltört a maurus gx gaming szövet kábeles egerem zsinórja 2 év után, szétcsavaroztam kivágtam ollóval a megtört részt, majd összekötöttem és remekül működik.
Írd be pl a balon lent windows ikon oda keresőbe írd be msconfig,szolgáltatások,automatikus indítás-nál nézd meg mik mennek,ctrl- alt- del feladatkezelő vagy ctrl- shift- esc és előjön a feladat kezelő és itt a futó folyamatokat nézd meg akár a többi menüt hátha olyan program megy aminek nem kéne.
Múltkor letöltöttem egy kémprogramokat keresőt,azt hiszem ez volt: SpyBot
többet be sem kapcsoltam a gépem olyan vírus volt benne.
Én programra gondolok az okozhatja vagy hardverre.
oddworld30 a 650 ti Boost jobb mint a 750 ti de egyik se veri a 660-at
Szeretnék segítséget kérni... az miért van hogy bármilyen videót nézek a gépen 1-2 perc után a videók folyamatosan akadoznak mindaddig amíg az egeret meg nem mozgatom... pl: megy a videó 3 perce akadás nélkül aztán a kép akadozni kezd a hang az normális és ezt órákig is csinálná de ha megmozgatom az egeret egyből jó lesz a dolog.. tipp?
de az 650 ti boost 2gb. Az tényleg veri a 750 ti-t egy kicsivel. De azért közel vannak egymáshoz. Kapni nem nagyon lehet szal akkor már legyen GTX 660. Te sima 650 tiről kérdeztél és nem boostról😀 [LINK]
▼
"Nem tudom már hol írta. "
Miért nem tudod ha állítod?
"Biztos írta itt is meg más topicban is. "
Ebben a topikban írtam neki, mert én jelenleg itt vagyok,nem értem miért baj ha megkérdezem?
Amúgy ide írta be a gondját,nem a másik topikba,melyik topik az?
Had olvassak bele,nem tudok róla semmit hogy segítsek?
"Neked nem kell tudni én csak írtam, hogy már számtalanszor leírta."
Már bocs hogy megkérdeztem,nem akartalak megbántani én kérek elnézést.
oddworld30-al próbálok beszélni, nem tudom miért te válaszolsz.
"Szóval hexa 500 van neki."
Jó tudni...még az adatlapjában sincsen beírva.
hol van leírva,jobb oldalt visszanézném az időlécen/sávon?
Szerintem vírusod van.
Rendszer telepítésnél mindig megnézem, esetleg PrtScr elmented.
Alapon mi mennyi akár a programokat és a teljesítményt.
Van egy minialkalmazás ami a rendszer alatt futó progikat kirakja, mi mennyit eszik.
Itt van:
A feladatok számát állítsd be hogy mutassa.
[LINK]
Ezt csak a megnézésre használd és még indítsd el a feladat kezelőt és van fent egy fül és azon csökkenő sorrendbe, ott is látni fogod mi az ami megy nagyon.
Vírusirtó programot ajánlok figyelmedbe és rendszer indítási előtti bootolásos víruskeresést.
"oddworld30 2014. 07. 25. 14:08:57 #
Ezek köcsgök nem adták még mindig vissza lovét, felsem küldték pedig hétfő ota ott dekkol a kib vidi karim
Akartál venni egy karit még múltkor 23-án,nem látom át a történetedet mi is történt.
Visszafele kompatibilis én így tudom, de írták egy fórumban hogy mennie kell vele csak 2.0 szintjén.
Gyári adataid:
Bővítőhelyek:
1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16)
2 x PCI Express x1 slots
(All PCI Express slots conform to PCI Express 2.0 Standard.)
3 x PCI slots
FONTOS DOLOG az új karid típusát írd már meg,ha más csatlakozókról van szó.
"oddworld30 2014. 07. 25. 15:40:58 #
game közben fekete képernyö" not imput" mintha lekapcsolt volna a kari..., változó idöközönként.. totál fagyi power gombbal tudtam csak ujra inditani a gépet, közben hang beragadás volt..."
A tünetek video memory probléma,ilyet szokott nekem is csinálni.
Nem minden játéknál,de nem tartom természetes dolognak,a képernyő beállítást vedd alacsonyabbra és a hűtést meg tekerd fel nézd meg úgyis.
Ugyan ez van nálam is.
Valahol írták visszakérték a pénzüket.
Még a venti is okozhat ilyen jelenséget, ha több van rákötve, nálam volt ilyen.
Amúgy mondtam neked korábban vedd le a ház oldallapját kikapcsolt állapotba és nézz bele milyen tápod van.Ennek alapján tud bárki csak segíteni neked.
Ugyanis a tápod nagyban meghatározza azt, hogy mi az amit rá lehet kötni.
Teljesítmény adat,milyen kábele van neki.
"niteforce 2014. 07. 25. 14:31:14 #
Én ezt értem, de eddig minden gépemnél úgy volt, ennél is, hogy hőfoktól függ, mennyire pörög."
Én értem mit szeretnél, rendszertelenül felpörög,csakis kizárólag szabályzó oldja meg,
ami lehet:szoftveres vagy hardveres.
Az okát nem értem magának az összevissza pörgésnek.
kobortomi97
Nekem az előző gépnél a chieftec csinált ilyet, de ott pirosan izzó bekapcsolója volt neki.
Amúgy érdekes jelenség.
Lehet bóvlikat árulnak a boltok???
Egy üzletvezetőt idézzek "LUTRIT" vagy jó vagy nem.
Gáz de ez megy.
birnia kéne lapomnak az olyan karikat is amiket nem lehet a tápra kötni?????
Nincs mit,majd ha valakinek hasonló gondja és lesz van kedved, akkor majd te is tudsz segíteni.
"niteforce"
Az Amd cpu-m jut eszembe,van ilyen gond, azt csinálom az easy tune-ba:
[url]https://www.google.hu/search?sourceid=chrome-psyapi2&rlz=1C1GIWA_enHU595HU595&ion=1&espv=&ie=UTF-8&q=easy%20tune%206[/url]
beállítom netezéshez a fordulatot,leveszem szépen,defaulton nekem is ugrál mint az állat, majd ha ritkán játszok akkor 40-50%-os értékre állítom itt egyenletesen adja a fuvallatot, hogy az agyamat ne sértse a hangja, nem szeretem a búgását én sem.
Olyan ez mintha a cpu több feszültséget venne fel.
Dolgozik a cpu,easy tune-t tudom ajánlani mint cpu hűtő szabályzót hátha fut rajta neked is.
Programfuttatásnál meg egy kis kakaót adsz neki,több levegőt.
Pwm-es 4 tűs ventik szabályozásához jó.
Amúgy intelem volt előtte, itt nem volt gondom vele.
"Sziasztok!
Észrevettem, hogy minél nagyobb a kihasználtság, annál gyorsabban forog."
Mindenkinél így van,ha több programot használsz belassulhat,ill vannak olyan programok csak 1 pl:Ha megnyitod az egész szinte kifagy.Programfüggők a gépek,alkalmazásfüggők.
Szabályzó progi megoldja.
Ott írtad meg a választ minél nagyobb,ezért.
Ott a pont.
Erre mondaná a volt tanárom: tudsz te ha akarsz.
Leegyszerűsítve ha a házban megy a tv, a rádió,a lámpa,stb....pc-gamerpc,akkor a fogyasztás is egyenes arányosságban nő.Mivel több vagy olyan programot használsz ami leterheli a gépet,így nagyobb hűtésre van szüksége,én szabályzóval kontrollálom,
netezésnél letekerem nincsen fogyasztás kihasználtság,játéknál viszont adok neki mivel nő a hőmérséklet.De ez igaz a processzor sebességére is.Ott is lehet állítani felhasználó függő.
Nálam Ati Catalystben.2000MHZ a legkisebb-el,játéknál meg amennyi az adott igénye.
Itt is a fogyasztás van jelen,többet fogyaszt jobban kell hűteni.
Szoftveres,hardveres szabályzót szerezz be.
Spoiler!
Észrevettem, hogy minél nagyobb a kihasználtság, annál gyorsabban forog. Ahogy abbahagyom azt a dolgot ami hajtja, azonnal visszaáll halkra. Tehát folyamatosan változik, percenként kb 100 szor változik meg a fordulatszám. Nem nagy hiba, csak kicsit zavaró hallgatni ahogy összevissza jár a ventilátor.
Nézem a grafikont egész jó 😉
(Én még egy avastot lefuttatnék ami bootolásnál indul.)
TaylorXIII
Szerintem nem annyira ért hozzá és azért írta oda mik a tapasztalatok a bolttal kapcsolatban.
Tudom a boltot ajánlani már rendeltem onnét.Táp benne van a gépedben egy kis doboz szerű
motyó rajta van mekkora a teljesítménye,a cpu és a vga teljes fogyasztását kell nézni amikor veszel alkatrészt .
max. 225 W 2 további hattűs PCIe tápcsatlakozó szükséges
Kinyitod a gépedet kikapcsolt állapotba és ott van a VGA-n egy olyan kábel megnézed mennyi
mennyi tű megy bele,ill mennyi ugyan olyan kábeled van a tápnak.Esetleg a bolttól is bátran érdeklődj ahol veszed.
google-ban,nézz videókat youtube-on más fórumokban vga-val foglalkozó topikokban ill itt,látom nagyon be vagy sózva" a szar nem rohan el"
Kijelöl,jobb egér másolás topikba,jobb egér beilleszt ennyi.
Majd várjad mit írnak oda,az ír oda akinek ilyen van ill.akinek volt,meg aki ért hozzá valamilyen szinten,beírod az összeget, a típust, esetleg van-e olyan aki jobbat tud ajánlani megkérdezed?
Nem értem miért nem vagy körültekintőbb.
Ki kell választani milyen módon küldjék,utánvét meg ki tudja mi van még ennyi,email-t kapsz róla a rendelésről.2-3 nap és ott landol nálad.
Én azt mondom jó kártya,lent linkeltem be hol érdemes megkérdezni:
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…read_id=32
ill mit érdemes megnézi:
"Memória sávszélesség 192 bit,én olyat néznék aminek több,pl: ha van egy köd effekt akkor folyamatos nem laggos a megjelenítése.Minél nagyobb, annál jobb ez is lényegében,
memória sávszélesség-192 bit én erre hívnám fel a figyelmedet én ezt fogom nézni ha lecserélem."
Nekem most 256 van sajnos nem értettem hozzá amikor vettem, 384 helyett amire cseréltem mert erősebbnek gondoltam.(órajel miatt+memory)
Pl:köd,füst jobban átadja a hatását ami magasabb,kinek mi a jó.
Grafikus processzor: nVidia GeForce GTX 660
Memória: 2GB DDR5
Memória sávszélesség: 192 bites
GPU órajel: 1020 MHz
Memória órajel: 6008 MHz
CUDA magok száma: 960
Maximális felbontás: 2560x1600
Interfész: PCI Express 2.0
Hűtés: DirectCU II
Csatlakozók: HDMI, DVI-I, DVI-D, Display Port
Támogatot szabványok: DirectX 11
Méret: 215,9 x 121,9 x38,1 mm
ez nem jo vagy mi?? tápra rá lehet kötni vagy sem???
"Robin😆 2014. 07. 23. 15:22:39 #
▼
A net sebességgel nincsen gond.De nekem amúgy is wifin jön a net..."
Az a baj wifim(eszközöm) soha az életbe nem volt.Lehet ez is akár....ami okozza magát az interneten való videó lejátszásának lassulását,vagyis mégsem mert másik gépeddel ment tökéletesen.
Gondolom játékot nem telepítettél vagy valamit 3 napja,mert ha igen azzal is lehet gond.
Memória sávszélesség 192 bit,én olyat néznék aminek több,pl: ha van egy köd effekt akkor folyamatos nem laggos a megjelenítése.Minél nagyobb, annál jobb ez is lényegében.
Van itt VGA topik :
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…read_id=32
oda is írd meg,hátha tud benne valaki segíteni ill milyet ajánlanak neked ezen árban,memória sávszélesség 192 bit én erre hívnám fel a figyelmedet én ezt fogom nézni ha lecserélem.
▼
Asus GTX 660 2GB DDR5 GTX660-DC2OCPH-2GD5
Ezen szerintetek van tápcsatlakozó?? 44580 ft, nem is gáz... (***)"
Rá lehet kötni.6 pines.
Szia 6Pin-es van rajta,ha ez az :
,régieken nincsen.
Kéne valami ismerős aki megmondja a tutit, melyiket érdemes futtatni,de bootnál igen hatékony az avast.
Nekem nincsen fent mert olyan programot használok ami nem free,így a benne lévő fájlokat vírusnak látja....ésszel a letöltéssel, mi az amit letöltesz.
Én pl nagyon érdekel van e valami más telepített nem tudok róla program,vírusirtók kategória
letölt,erre tessék vírus van benne,nem is akármilyen újra kellett telepítenem a rendszerem.
Ezen szerintetek van tápcsatlakozó?? 44580 ft, nem is gáz... (***)
csináltam egy képet bezártam minden alkalmazást, íme egy kép:
telepített programod ugye nincsen 3 napja tettél fel?
Akkor a játékok sem mennének jól így igaz,akkor csak a hálókártyát nézném még meg hogy illeszkedik-e megfelelően.
Volt olyanom is víruskereső alkalmazás feltelepített egy általam tovább klikklet telepítés során programot és nem értettem miért fagy,úgy vagyok vele jól van- jól van menjél már, klikk klikk és átfutom a lényeget....más alkalmazásokat amiket elrejtenek a telepítőkben.Attól függetlenül lehet más program is.
[LINK]
Töredezett kábel is okozhatja,nem tudom van e másik géped azon megnézni magát a netet,ha ezek kilőve akkor vírus vagy másik program,esetleg böngésző csere.Most nézem van másik géped indítsd el hogy a kábel töredezettség hibát kizárhasd és akkor nem is kell speed test...
Még egy megjegyzés: attól hogy vezeték nélküli még okozhat lassulást az egér,pródáld ki másik egérrel is,nekem az egeremtől fagyott a böngészőm.
Lehet hálókártya probléma is,kapcsold le a gépet és igazítsd meg,nekem is volt hogy becsavartam a és a foglalatból kiemelkedett azt néztem miért fagy,kicsavartam hajlítottam egy kis ívet a felfogóba,nem a kártyába a felfogóba és most tökéletesen illeszkedik.
Ez is okozott nálam fagyást,de bármely csatlakoztatott hardver,elmozdult esetleg,nem megfelelően illeszkedik.
"És ez kb 3 napja kezdődött előtte ilyen gond nem volt....'"
Még arra gondoltam, valami új programot telepítettél és az okozhatja.
Számítógép- program módosítása vagy eltávolítása.
nézd végig a programokat mi az ami megy....esetleg tudnék mondani egy másik böngészőt azzal lenne érdemes megpróbálnod.
Írd be pl a balon lent windows ikon oda keresőbe írd be msconfig,szolgáltatások,automatikus indítás-nál nézd meg mik mennek,ctrl- alt- del feladatkezelő vagy ctrl- shift- esc és előjön a feladat kezelő és itt a futó folyamatokat nézd meg akár a többi menüt hátha olyan program megy aminek nem kéne.
Múltkor letöltöttem egy kémprogramokat keresőt,azt hiszem ez volt: SpyBot
többet be sem kapcsoltam a gépem olyan vírus volt benne.
Én programra gondolok az okozhatja vagy hardverre.
Szeretnék segítséget kérni... az miért van hogy bármilyen videót nézek a gépen 1-2 perc után a videók folyamatosan akadoznak mindaddig amíg az egeret meg nem mozgatom... pl: megy a videó 3 perce akadás nélkül aztán a kép akadozni kezd a hang az normális és ezt órákig is csinálná de ha megmozgatom az egeret egyből jó lesz a dolog.. tipp?
sima 660 is veri amúgy a 750ti-t jobban mint a 650bosst???