Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
persze hogy azt mondanák vegyél ujjat..az neki is csak jobb
gondoltam :S, azért még érdeklődök erre-arra (ha van itt vki, aki kecskeméti, és elvállalná, az szóljon)
Hali ! Tanácsot szeretnék kérni alaplap vásárlási ügyben. A mostani MSI P965 Neo F V2-es lapom nem jó (valszeg kondi hiba :S), és alaplapcserét javasoltak. Milyen lapot érdemes vennem, ha nem számít a tunning, csak legyen egy stabil lapom, jó áron. Ja és nem nagyon szeretnék másik alkatrészeket (pl ramot) venni. Üdv, nagymisike12
A kondi filléres dolog, ha van ismerősöd, aki ügyesen forraszt, simán ki lehet cserélgetni a kérdéses darabokat. 😀
Érdemes megpróbálni, ha amúgy is kuka a lap, nem vesztesz semmit.
Sziasztok! Tudnátok segiteni melyik alaplap jobb ? AMD PHENOM II X4 970T Processzor menne bele. Köszi
ASUS M5A97
ASUS M4A77TD PRO
X4 970T-nek semmi értelme,drága.😜
AMD Phenom II X4 960T BOX Black Edition///33k ezt 6 magosíthatod.
Felső lap jóval jobb. 😀 (ASUS M5A97)
Köszi Synda😉
ASUS M5A97
ASUS M4A77TD PRO
Sziasztok!
Segítségre szorulnék! Szeretném felújítani a gépemet mert valami megadta magát és állandóan 100%-on van a CPU-m.
Most egy Gigabyte alaplapon van egy Intel P 2x 3,4 es proci ami valószínűleg megadta magát!
Ha már újítok akkor szeretnék 4 magos procit és ahhoz alaplapot
Kérdésem : Intel vagy AMD procit vegyek max i5-ösre gondoltam árban, az AMD-hez nem értek (nem mintha a többit nagyon vágnám)
és milyen alaplapot vegyek hozzá???
Amire használom : Torrent megy egész nap / Call of Duty (menne ha bírná az újakat a mostani) LAN Multi / internet és ház felhasználás.
Köszi előre is a segítségeteket !!
Hát ha i5 áráig gondolkozol, akkor ajánlom figyelmedbe az Intel Core i5 2500K-t. Mondjuk most kicsit felugrott az ára, de ezt a procit csak 1x kell megvenni. Utána egy jó ideig procihoz nem kell nyúlnod.
AMD-ben most a legjobb vétel az a Buldózer lenne. Mint pl: AMD FX-4100 (3.6Ghz; 4Mb cache)
20.000Ft-al olcsóbb az AMD, viszont tartásilag sokkal jobb az Intel. Úgy hogy én részemről az intelt ajánlom.
Az i5 2500-hoz a Asus P8Z68-V LX alaplapot ajánlom.
Segítségre szorulnék! Szeretném felújítani a gépemet mert valami megadta magát és állandóan 100%-on van a CPU-m.
Most egy Gigabyte alaplapon van egy Intel P 2x 3,4 es proci ami valószínűleg megadta magát!
Ha már újítok akkor szeretnék 4 magos procit és ahhoz alaplapot
Kérdésem : Intel vagy AMD procit vegyek max i5-ösre gondoltam árban, az AMD-hez nem értek (nem mintha a többit nagyon vágnám)
és milyen alaplapot vegyek hozzá???
Amire használom : Torrent megy egész nap / Call of Duty (menne ha bírná az újakat a mostani) LAN Multi / internet és ház felhasználás.
Köszi előre is a segítségeteket !!
AMD Athlon 64 x2 3800+ proci
2*2GB DDR2 800MHz Kingmax RAM
GeForce 9500GT VGA
Ezt az alaplapot megéri megvenni?
ASRock N68C-S UCC
Elsődleges szempont az volt, hogy ne kelljen benne semmit se cserélni és a jövőben valamilyen szinten fejlesztehető legyen.
Ha lehet, privátban válaszoljatok 😀
Tiszteletem! Jelengleg olyan alaplapom van amibe drr2-es memória rakható és 2x1gb van benne. Ha lecserélném egy olyan alaplapra amibe ddr3-as megy akkor sokkal javulna a teljesítménye a gépnek(valószínűleg 4gb-t vennék bele)?
Mivel 2 magos a procid... kb semmit nem javulna...
4magossal már DDR3 om észrevehető lenne...
és mivel 1066Mhz sed van.. kb 1333Mhz es alig jobb... egy 1600Mhz es persze jó lenne... de ahoz egy jó proci is kell !
Az én alaplapomat kb mennyiért lehetne eladni? (MSI 790FX-GD70)
[LINK]
Semmi baja, minden tartozék megvan, doboza+kábelek, CF hidat is adok, pár hónapos 😀
Szerintem kerek 30ezret megér, de lehet hogy tévedek 😀
Szerintem nyugodtan 35-öt is elkérhetsz érte.
Garancia nincs!
Az én alaplapomat kb mennyiért lehetne eladni? (MSI 790FX-GD70)
[LINK]
Semmi baja, minden tartozék megvan, doboza+kábelek, CF hidat is adok, pár hónapos 😀
Szerintem nyugodtan 35-öt is elkérhetsz érte.
http://www.computerek.hu/images2/asus_m2n.jpg
Ilyen asus m2n alaplapom van, és van ugye rajta az a két fekete hely, az nemi kérdés,hogy DDR 2-es ramnak való, viszont van mellette az a két sárga, na az mire való? Csakmert nem lehet belerakni a DDR2-es ramot! Am bocs, hogy ide írok, de id napjában sokan írnak!
http://www.computerek.hu/images2/asus_m2n.jpg itt megtaláljátok a specifikációt!
Azokba is ugyan olyan DDR2-es ramok mennek mint az általad megjelölt fekete foglalatba.
Ilyen asus m2n alaplapom van, és van ugye rajta az a két fekete hely, az nemi kérdés,hogy DDR 2-es ramnak való, viszont van mellette az a két sárga, na az mire való? Csakmert nem lehet belerakni a DDR2-es ramot! Am bocs, hogy ide írok, de id napjában sokan írnak!
http://www.computerek.hu/images2/asus_m2n.jpg itt megtaláljátok a specifikációt!
[LINK]
Mi a különbség az Intel s1155 és s1156 alaplapok között? Melyikre érdemesebb építeni?
Az 1155-ös foglalat fejlettebb, újabb, erősebb, jobb... Logikusan így az 1155-re építs 😀
Üdv!
Szerintetek milyen alaplapot vegyek egy
*Core i5 2500k-hoz és egy
*ATI Radeon 6850 1G-hoz?
Max 30-40 et akarok rá költeni...
ASUS P8P67 Pro 24.000Ft
vagy
Asus P8H67 25.000Ft
...
Köszi!Esetleg letudnád írni hogy miért ezt ajánlod?(Bocsi alaplaphoz tényleg semmit nem értek, azt se hogy mit kell nézni stb)
niteforce már válaszolt.
Sziasztok ezek közül melyiket ajánljátok:
AsRock 880GMH/U3S3
Asus M5A78L-M LX PLUS
Gigabyte GA-970A-UD3
Vagy milyet ajánlanátok ilyen árkategóriába?
Gigabyte GA-970A-UD3
AsRock 880GMH/U3S3
Asus M5A78L-M LX PLUS
Gigabyte GA-970A-UD3
Vagy milyet ajánlanátok ilyen árkategóriába?
Sokkal jobb, mert a processzorban lévő integrált VGA-t is ki tudod használni, és a processzort is könnyebben tudod tuningolni.
Míg a H67-nél csak az integrált VGA-t tudod elérni.
Én ezt ajánlom:
MSI Z68A-G43 (G3)
32 ezer forint
Üdv!
*ATI Radeon 6850 1G-hoz?
ASUS P8P67 Pro 24.000Ft
vagy
Asus P8H67 25.000Ft
...
Köszi!Esetleg letudnád írni hogy miért ezt ajánlod?(Bocsi alaplaphoz tényleg semmit nem értek, azt se hogy mit kell nézni stb)
Szerintem a legolcsóbban (ami még jól fejleszthető és friss) egy AM3-mas alaplap+proci párossal jársz.
Amúgy annak a gépnek elég egy 400 wattos táp is, de a későbbi fejlesztések miatt érdemes 500 wattosat venni, de 550 wattos nem kell.
hali Alaplap: Gigabyte P41T-USB3L s775 Készleten
Processzor: Intel Dual Core E6700 3.2Ghz box Készleten
Memória: 8GB DDR3 1333Mhz Kingmax KIT Készleten
Winchester: 500GB Maxell 2,5" USB külső Készleten
Ház: HKC 7062 4+2 430W kék Készleten
VGA: Ati Radeon HD 6770 1GB Sapphire DP Készleten
DVD meghajtó: Samsung 22x S222 fekete SATA Készleten
szerintetek össze lehet rakni megy rajta a cod 4,7,8
Menni menne rajta, csak egy másik procit nézzél.
És egy tipp. Ne a Házban lévő tápot használd, mert akkor 1 percig nem fogod használni a gépet. Ajánlom: Chieftec 450-500W.
Processzor: Intel Dual Core E6700 3.2Ghz box Készleten
Memória: 8GB DDR3 1333Mhz Kingmax KIT Készleten
Winchester: 500GB Maxell 2,5" USB külső Készleten
Ház: HKC 7062 4+2 430W kék Készleten
VGA: Ati Radeon HD 6770 1GB Sapphire DP Készleten
DVD meghajtó: Samsung 22x S222 fekete SATA Készleten
szerintetek össze lehet rakni megy rajta a cod 4,7,8
Üdv!
*ATI Radeon 6850 1G-hoz?
ASUS P8P67 Pro 24.000Ft
vagy
Asus P8H67 25.000Ft
Nem kell 30-40-et költened lapra, ezek a lapok minőségiek és tökéletesek. SLI/Crossfire rendszerhez is.
zsiro írta:
Szerintetek melyik lapot vegyem meg?
Gigabyte GA-870a USB3
MSI 870 G54
/955 procim van/
válaszokat előre is köszönöm!!!
Gigabyte GA-870a. De egy olcsóbbal is simán ellennél, PL: Gigabyte GA-MA770T-UD3 18.000Ft.
*ATI Radeon 6850 1G-hoz?
Gigabyte GA-870a USB3
MSI 870 G54
/955 procim van/
válaszokat előre is köszönöm!!!
Akkor 23k forintért nem éri meg?
hát szerintem jobban megéri amit linkeltem
nem is akármilyet:
[url]http://***/webshop/product/sapphire_52038_00_40r_pure_platinum_z68/185273[/url]
*** helyére i pon
van benne beépített bluetooth, alaplapon van bekapcsoló és reset gomb, 3 way CF / SLI támogatás. nagyon megéri
Játékban GTA4-en kívül mindenhol verte pedig.
mert az kihasználja a 4 magot...
6-8 magot is 😃 mert mincs megírva mennyi magot egyen max 😀
Játékban GTA4-en kívül mindenhol verte pedig.
mert az kihasználja a 4 magot...
3 fps miatt meg fog venni egy vacak deszkát.
Pl a Asrock Z68-EXTREME3. Nincs tapasztalatom velük, köszönöm.
http://www66.zippyshare.com/v/48760595/file.html
😃
ez hogy kapcsolódik ide? 😃