heló. nekem az a gondom a win7-el hogy sok játéknál (az újabbaknál is) nincsenek hangok. mármint vannak csak nem minden pl. fegyverhangok vagy háttérzajok vagy dirt 2nél nem volt kommentár hang meg van olyan játék ahol egyáltalán nincs nincs hang vagy tök halk pedig minden hangerő maxon van. a segítséget előre is kössz😀
MaliDual írta:
miért csinálja azt hogy nem kapcsol ki a monitorom?se alvó állíptba meg nem hibernálja automatikusan.akármennyire állítom😜l 1 percre hogy kapcsoljon ki a monitr de nem csinál semmit.mitől lehet?mert xp mellett van másik pertíción de az xp- müxik.talán az xp zavar be???
Ez nem gép hiba, valszeg rossz driver a monitorhoz, vagy valami hasonló!
miért csinálja azt hogy nem kapcsol ki a monitorom?se alvó állíptba meg nem hibernálja automatikusan.akármennyire állítom😜l 1 percre hogy kapcsoljon ki a monitr de nem csinál semmit.mitől lehet?mert xp mellett van másik pertíción de az xp- müxik.talán az xp zavar be???
Nekem is Win 7-em van nem rég raktam rá a gépemre. Nekem csak annyi bajom van vele hogy néha instabilabb mint az XP ....
Másrészt az jó hogy jobban kihasználja a 2 magos vagy annál többel rendelkező rendszereket és persze a DX 10.1 vagy 11 😀
jumbo írta:
Pedig simán menni kell neki.....nálam mentek igaz nekem 64 bites
Nekem is 64bites mégse megy:S nah mind1
talán telepítés előtt próbáld meg megváltoztatni a compatibilisságot.más ötletem nincs
Telepítés előtt azt hogy kell? légyszi ird le nem naon vágom még ezt a win7-et 😀
vagy indítsd rendszergazdaként, azt úgy kell hogy jobb egérrel kattintaszaz exére és a kiválasztod hogy futtatás rendszergazdaként, sok játékon ez segít
samu89 írta:
Sziasztok nekem az lenne a problémám a Win7-tel h nem rajta GTAIV,NFS Shift. rákattintok aztán nem történik semmi. Nem lehet valamit csinálni vele h elinduljanak? Megcrackeltem őket meg minden mégse mennek:S. Windows7 Ultimate van fent. Előre is köszi ha tud valaki segíteni.
Ilyet nekem is csinált még a Dírt 2 Demoval.akármit csináltam cseszett elindítani😕.A teljes verziót meg elindította.de azt is úgy hogy fél percet kellett várni mert mindent alapból maxra tett föl a gép kicsit visszavettem garót és egyből indul.
Sziasztok nekem az lenne a problémám a Win7-tel h nem rajta GTAIV,NFS Shift. rákattintok aztán nem történik semmi. Nem lehet valamit csinálni vele h elinduljanak? Megcrackeltem őket meg minden mégse mennek:S. Windows7 Ultimate van fent. Előre is köszi ha tud valaki segíteni.
Zenekhez JetAudio-player-t, tomoritett filmekhez GOM-player-t, DVD-ekhez pedig a Win7 beepitett lejatszojat ajanlom (Windows Media Center). 😉
Daemon nalam fut Win7-en, 64/32-bitesen is, ugyhogy szerintem nem a Win7-tel van a gond nalad, hanem vmi feltelepiett progival utkozhet a Daemon, mikor telepiteni probalod. 1ebkent szivesen ! 😀
Kossz a segitseget!! HAt megoldottam a dolgot, reggeben hasznaltam egy progit SRS Audio Labs es most is fellinstalatam es evvel minden OK ezt beallitotam alapertlemezet hangeszkonek es jo.
De kozben akadt meg 1 problemam😞 nem tudok installani Daemon Tools t, a win7 nek is van valmi ijesmi programja es azok zavarjak egymast mert valmi ojasmit hogy ki ken kapcsoljak valmit csak az nem tidom hol van😆.
Estelg probaljam meg mas a DTOOLS hoz hasonlo programmal???
Ohhh bakker a filmek csak nem mennek az ijen szar mozis hangzas megy de ott is csak az elso 2 to muxik,de az 5,1 hangzasu filmeknel egyaltalan nincs hang!!!! az ideg ol😢
Egy 5.1-es hangzasu DVD-filmmel probald ki esetleg eloszor...ha azzal is OK, de a zeneiddel tovabbra sem, akkor 2 hiba is lehetseges (szerintem): 1. A Win7-ben nem allitottad jol be a rendszered 5.1-re, bar ez valojabn kiove, mert azt irtad, h a teszt muxik nalad...
2. lehetoseg, h a zeneid sztereoban vannak, 2-csatornas hangformatumban vannak, ezt fejlettebb, jobb zene-lejatszo-progik kezelni tudjak, marmint, h attudjak keverni/alakitani tobbcsatornasra szoftveresen a hangot, h akar az 5.1-es hangfalszettbol is megfeleloen szoljon az eredetileg sztereo-hangfajl. Erre ajanlom, pl. az ingyenes jetAudio-t ! 😀 Jobb-klikk a talca-ikonjara es a sound / sound effects-beallitasokat keresd meg, ott kapcsolj be 3 dolgot: 1. Crossfade=ON 2. Wide=ON 3. X-Sorrund=ON
Igy, elmeletileg jo lesz, nekem muxik. En is W7-et hasznalok (64/32-bitest is) es nincsen gond a zenekkel sem az 5.1-esemen. 😉
UDV!!!😃 Most raktam fel a win 7 eloszor es van 5,1 sem es csak 2 hangfal mukodik mikor zenet hallgatok a winampnal meg mikor filmet akarok nezni akkor is. Probaltam mar sokmindent hangszoro bellitasok meg mindent es meg a hangakrtyamat is felismeri,de csak akkor mukodik a tobbi hangszoro meg a mely ha csinalom ezt a tesztet akkor megyen szepen mind de zenenel semmmiii. Segitsetek mert rohadtul idegsito!!!! KOSSZZZ!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogyha felrakom a win7-et akkor a játékoknak nem lesz nagyobb a gépigényük? Ugy mint a Vistanál! köszönöm elöre is a sok sok vállaszt!😀
Elvileg csak a ram igény változik,mint a vistánál,de ezt ne vedd készpénznek.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogyha felrakom a win7-et akkor a játékoknak nem lesz nagyobb a gépigényük? Ugy mint a Vistanál! köszönöm elöre is a sok sok vállaszt!😀
Na, ti megtaláltátok benn azt a híres XP módot? 😆 mert én nem 😆 ha tudjátok hol van vagy hogy vagy mi akkor pls írjátok le.... kíváncsi vagyok rá 😀 tudom hogy van ilyen progi amivel feltudsz teni még1 oprendszert ákármit és kis ablakba jelenik meg és feltod nagyítani meg minden de azért kiváncsi lennék rá 😆
gabi86 írta:
köszi megnézzük egy másik kérdés én is most hoztam el nem tudom pontosan mely változat az van ráírva hogy 😶86-x64
de mielőt felraknám megnéztem hogy fog e menni a gépemen a Windows 7 Upgrade Advisor progival és a videókártyámat /Sapphire Radeon HD 3650 512MB DDR2 AGP/ nem ismeri!! ja meg a ramom is csak 2gb szerintetek Attol még fel lehet rakni
köszi megnézzük egy másik kérdés én is most hoztam el nem tudom pontosan mely változat az van ráírva hogy 😶86-x64
de mielőt felraknám megnéztem hogy fog e menni a gépemen a Windows 7 Upgrade Advisor progival és a videókártyámat /Sapphire Radeon HD 3650 512MB DDR2 AGP/ nem ismeri!! ja meg a ramom is csak 2gb szerintetek Attol még fel lehet rakni
gabi86 írta:
igen ott is néztük de az MSN nincs ott megpróbáltuk újrarakni meg javítani is és azt írta hogy már telepítve van
melyik win7 et használod?na mindegy.
keresd meg a Revo Uninstaller nevezetű progival és töröld ki.lehetőleg mindenét.Majd restart.
Ezután telepítsd újra de csak a messengert.Azokat a baromságokat hagyd ki,amiket mellé szeretne rakni/e-mail...stb/
/nem lenne ártalmas megnézni hogy hova telepíti/
nekem 64-es rendszerem van és az ide települt.
[LINK]
jövőben felakarmo tenni megint a win7-t de régebben olyat csinált h vmikor nem kapcsolt be a monitor :S out of range tudjátok...minden fajan működött de ez annyira felb*szott h visszatettem xp-t és azzal szenvedek :S driver frissités akkor megvolt meg minden.Ja ha bementem ati catalystba rámentem a monitor beállitásaira és ott lehet állitani hány Hz. jelen esetben 60hz kéne 1680*1050-n mert ez az optimális a monitornak de ha jobb klikk képernyőbeállitásoknál megkeresem a frekvencia beállitást akkor ott 59Hz-t ir és nem tudtam átteni 60Hz-re és ezért vmikor nem kapcsol be a monitor...pls help
bocsi a regényért :S
Nekem olyan bajom lenne hogy felraktam a Prince of Persia T2T - t és amikor elindítom akkor azt Írja hogy "Propection system" és ujrainditja a gépet aztán amikor még egyzser rákatolaok akkor is ugyanez akárhányszor próbálomSad Szerintetek ez a Windows 7 miatt van???
Előre is kösz
na.. letoltottem a microsoft honlapjárol ojan progit h leteszteli a pc-t h alkalamas e a win7 alkalmazására (volt ijen vistára is ez a progi) má a nevére nem emlékszek .. pedig ma reggel volt ez 😃😃 no nembaj .. és a 32bit-es ver-re alkalmas lenne de nkem az nem kell mert 64bites procim van ezért akarnák egy 64bit-es win7-et 😀 ..mert az xp sehogy se használja ki.. ezért letoltottem a windows7-et. DE Gamer Edition x64 ver-t 😀 jovo héten meek is a 1GB ram-ért és tolom befele 😀
A Windows 7-tel kapcsolatban valaki tudna adni egy linket honnan lehet termékulcsot találni mert én nagyon sok helyen találtam és eggyiket sem fogadta el Op: Wimdows 7/32bit/ultimate/7600/sp2
naon beraknám ... ah nézegetem itt a PC adatlapokat.. hát ki vok akadva... mindenkinek win7 .. láttam egy pc-t 512mb rammal meg egy kaki x1650-el és win7 kiakadtam e má 😆
Szerintem is menni fog 1gigával is!😀
Nemértem Kmisi.. nekem a beta is jó volt minden RC is, és most a teljes is... a scren shot nekm is de neminden játéknál
olyan programok is jók amik még visztára nem is csak a legujaboprendszer az igényénél az XP és még az is jó...
szal nekem kompatibilis x DD NEKEM semmi bajom nincs vele..
bumblebee írta:
sziasztok 😀 nkem egy kérdésem lenne ... fel szeretném rakni a win7-et .. de bizonytalan vok .. nézétek meg a pc-m és szerintetek berakjam ?? elég gémelos tipus vok ... és attol félek h nem e fognak szagatni a játékok ... kérkel segítsetek
1 Gb ram sztem kevés lesz a win7-nek
nekem 1,4 gigát megeszik és nem fut csak pár alap progi.
pl steam, xfire, msn, skype, yahoo, google chrome, virusirtó, utorrent, daemon tools stb....szal sztem 1 kicsit lassú lenne vle a géped.
majd ha lesz több ramod akk jó lesz.
sziasztok 😀 nkem egy kérdésem lenne ... fel szeretném rakni a win7-et .. de bizonytalan vok .. nézétek meg a pc-m és szerintetek berakjam ?? elég gémelos tipus vok ... és attol félek h nem e fognak szagatni a játékok ... kérkel segítsetek
Ez nem gép hiba, valszeg rossz driver a monitorhoz, vagy valami hasonló!
Másrészt az jó hogy jobban kihasználja a 2 magos vagy annál többel rendelkező rendszereket és persze a DX 10.1 vagy 11 😀
Ezaz működik a rendszergazdaként való futtattással!!! Ezer köszi zaraki!!!
talán telepítés előtt próbáld meg megváltoztatni a compatibilisságot.más ötletem nincs
Telepítés előtt azt hogy kell? légyszi ird le nem naon vágom még ezt a win7-et 😀
vagy indítsd rendszergazdaként, azt úgy kell hogy jobb egérrel kattintaszaz exére és a kiválasztod hogy futtatás rendszergazdaként, sok játékon ez segít
Ilyet nekem is csinált még a Dírt 2 Demoval.akármit csináltam cseszett elindítani😕.A teljes verziót meg elindította.de azt is úgy hogy fél percet kellett várni mert mindent alapból maxra tett föl a gép kicsit visszavettem garót és egyből indul.
Daemon nalam fut Win7-en, 64/32-bitesen is, ugyhogy szerintem nem a Win7-tel van a gond nalad, hanem vmi feltelepiett progival utkozhet a Daemon, mikor telepiteni probalod. 1ebkent szivesen ! 😀
De kozben akadt meg 1 problemam😞 nem tudok installani Daemon Tools t, a win7 nek is van valmi ijesmi programja es azok zavarjak egymast mert valmi ojasmit hogy ki ken kapcsoljak valmit csak az nem tidom hol van😆.
Estelg probaljam meg mas a DTOOLS hoz hasonlo programmal???
Ohhh bakker a filmek csak nem mennek az ijen szar mozis hangzas megy de ott is csak az elso 2 to muxik,de az 5,1 hangzasu filmeknel egyaltalan nincs hang!!!! az ideg ol😢
2. lehetoseg, h a zeneid sztereoban vannak, 2-csatornas hangformatumban vannak, ezt fejlettebb, jobb zene-lejatszo-progik kezelni tudjak, marmint, h attudjak keverni/alakitani tobbcsatornasra szoftveresen a hangot, h akar az 5.1-es hangfalszettbol is megfeleloen szoljon az eredetileg sztereo-hangfajl. Erre ajanlom, pl. az ingyenes jetAudio-t ! 😀 Jobb-klikk a talca-ikonjara es a sound / sound effects-beallitasokat keresd meg, ott kapcsolj be 3 dolgot: 1. Crossfade=ON 2. Wide=ON 3. X-Sorrund=ON
Igy, elmeletileg jo lesz, nekem muxik. En is W7-et hasznalok (64/32-bitest is) es nincsen gond a zenekkel sem az 5.1-esemen. 😉
Hello!
Elvileg csak a ram igény változik,mint a vistánál,de ezt ne vedd készpénznek.
aha köszi de a driverét attol leszedi?
és ha nem??
megtalálod szerintem te is és felrakod manuálissan!
fel nyugodtan.
igen ott is néztük de az MSN nincs ott megpróbáltuk újrarakni meg javítani is és azt írta hogy már telepítve van
melyik win7 et használod?na mindegy.
keresd meg a Revo Uninstaller nevezetű progival és töröld ki.lehetőleg mindenét.Majd restart.
Ezután telepítsd újra de csak a messengert.Azokat a baromságokat hagyd ki,amiket mellé szeretne rakni/e-mail...stb/
/nem lenne ártalmas megnézni hogy hova telepíti/
nekem 64-es rendszerem van és az ide települt.
[LINK]
ha így sem jön össze akkor nem tudok segíteni😕
bocsi a regényért :S
azt szedtük le tegnap feltelepitette minden szarral /email meg amik benne vanak / de az MSN -nek sehol nincs exe -je se mappája !!
Windows Live alatt keresd, a Start menüben.nekem ott van
én azt olovastam hogy max az xp menne Mármint a POP
Nekem az lenne a kérdésem hogy felrakta a haverom a win 7-et de nem jön be meg el se indul az MSN valakinek ötlet ??
A 2009-es megy a win7-en.
build:14.0.8089.726
Nekem az lenne a kérdésem hogy felrakta a haverom a win 7-et de nem jön be meg el se indul az MSN valakinek ötlet ??
ajánlom a Malwarebyte's Antimalwarebyte-ot😃
Előre is kösz
Nemértem Kmisi.. nekem a beta is jó volt minden RC is, és most a teljes is... a scren shot nekm is de neminden játéknál
olyan programok is jók amik még visztára nem is csak a legujaboprendszer az igényénél az XP és még az is jó...
szal nekem kompatibilis x DD NEKEM semmi bajom nincs vele..
Csodát nem kell tőle várni, de gond nélkül működik!
1 Gb ram sztem kevés lesz a win7-nek
nekem 1,4 gigát megeszik és nem fut csak pár alap progi.
pl steam, xfire, msn, skype, yahoo, google chrome, virusirtó, utorrent, daemon tools stb....szal sztem 1 kicsit lassú lenne vle a géped.
majd ha lesz több ramod akk jó lesz.