Hátsz lehet azért volt abba téve akkoriban. Jelenleg 1 file, max 1 GB ha van (Windows Whistler telepítő, Java IDE telepítő) a többi az csak pár MB, vagy pár KB osak, HTML vagy progrmozási cuccok.
Azért mert NTFS-t nem nagyon tudják kezelni a számítógépeken kívül más eszközök.Bár a legújabb technológiák már azt hiszem képesek rá. Másrészt 4 GB-os pendrivot érdemes FAT formátumba használni. A felett már érdemesebb NFTS mert akkor egy darabban nem csak max 4 BG-os fájlt lehet rá tolni hanem akármekkorát. (Persze csak annyit amennyi tárhellyel rendelkezik az adott pendrive.)
Igen, ami nem működik pendrive, az NTFS filerendszert használ, a 2Gb os pedig sima FAT ot ír. Nemtudom amugy miért NTFS el van formázva, FAT lenne az ideális. :/
Tripusa: Maxell 4GB os pendrive.
Az a pendrive véletlen nem NFTS formátumra van formázva? Ha igen és nem FAT vagy FAT32-ben van akkor az lehet a hiba. Mekkora tárhelyű pendrivról van amúgy szó?
Monitor USB HUB Problémám:
Azóta működik, viszont amivel próbáltam pendrive azt sosem akarja beolvasni, minden más eszközt, 500éves 2GB os pen-t is beolvassa, telefont is, kontrollert is felismeri, de azt az 1 pent, azt nemakarja, pedig most pont az az elsődleges adathordozom 😃 viszont ha gépre dugom ott felismeri egyből, nemértem 😆
Ha valakinek hasonló problémája van, mint amivel én írtam, azaz kikapcsol a gép játék közben 10-15 perc után, próbálja meg mindenképpen másik táppal. Nekem bevált, csak elfelejtettem leírni.
Hátsz fogalmam sincs, nemhiszem hogy program kellene hozzá hiszen USB HUB aminek PnP nek kellene lennie, elméletben legalábbis.
Hátsz nemtudom, rádugtam mind a 4 portra a pen-t de felsem villan a pendrive LED je, pedig áram van benne, másik eszközön a LED világított.
Aztán hogy ez működik e, nemtudom. Viszont a megjelenitő része tökéletesen üzemel, @75Hz en, mind a két forrást használva, azzal nincs baj.
Miért nem működik a monitoromba az USB HUB? :/
Találtam itthon nyomtatóhoz kábelt, és láttam ilyen végű megy monitorba is, mondom rádugom h legyen HUB om, de nem akar működni valamiért, pendrivet is dugtam minden portjára de semmi. A Kábel kulsore nem szakadt/sérült.
Na igen. Már más kérdés merült fel bennem.Találtam olyat hogy 4-ből 8-ast csinál.Na már én ebben nem bízok.Olyat nem lehet kapni ami 4+4-et visz át 8-ba? Csak olyan van, ami 4-ből 8-ba alakít?
reszler112233: Én is amondó vagyok, hogy hosszabbító kéne. Az egy jó táp, felesleges kicserélni.
Plusz saját tapasztalat: fél-moduláris tápom van, amit 2014-ben vettem, de már fogalmam sincs, hogy hol lehetnek a kábelei, szóval gondban lennék, ha szükség lenne rájuk. A "normál" tápnál legalább tudja az ember, hogy hol van a madzag: bent a gépben, gyors-kötözővel összefogva.
Azért is kérdeztem mert nem tudok dönteni.Viszont Mivel csak 4 sata csatlakozóm van ami ráadást közel is vannak egymáshoz így a felső meghajtókat és az alatta közvetlenül felcsavarozott 2,5-ös HDD-hez már Molex kábelből kell most átalakítanom a csatlakozót.Ez még több kábelt jelent.Bár az én szíven is a hosszabbító felé húz.
Én véleményem szerint fölösleges kiköltekezned egy moduláris tápra (ami drágább is mint egy sima) ha a mostani tökéletesen működik. Ha zavar a lógó kábelek akkor azt gyorskötözövel lehet orvosolni, illetve a feszülő kábelhez meg egy hosszabítót vásárolni és kész is. 😀
Kijöttél egy ezresből. 😀
Én is táppal kapcsolatban érdeklődnék.A jelenlegi tápm, ami az adatlapomon is ki van írva FSP Hexa 500W tökéletesen működik, de legondolkodtam hogy le kéne váltani egy moduláris tápra, mert van olyan kábel most is ami csak a levegőben lóg(Például VGA 6+2 csatlakozója.).Na meg a 4+4 CPU kábel picit feszülve ér fel.Tudna nekem valaki segíteni mi lenne jobb döntés. Új táp vagy csak egy CPU hosszabbító és maradjon minden ahogy van?
Sziasztok! Egykis segítséget szeretnék kérni. Úgy nézki, alkatrészenként, de sikerül majd megvennem a félkonfigom (i3-6100 + ASUS B150M-A + Kingston HyperX Savage HX424C12SB2/8 8GB, DDR4 , 2400MHz, CL12) és ebből a CPU-t illetve az MB-t szeretném megvenni, egybe, RAM ot pedig majd később.
Ezt követően majd egyszer ha újra lesz pénz már csak a RAM kell és mehet is a dolog.
Viszont tápegységeim közül, nemtudom melik vinné el? (mert azt majd később szeretnék venni, lehet év végén csak) és addig melik PS-el, működtessem?
Én arra gondoltam hogy a jelenlegi HP dc7800 gépemből kimenteném a tápot, ami 365W os, és tökéletesen üzemel, csak nemtudom hogy vinné e a jövöbeli konfigot?
(i3-6100 + ASUS B150M-A + 8GB DDR4 + GT-430 + WD Blue 500GB HDD + WD 80GB HDD + ODD) ?
Vagy tegyem bele a kínai M-Tech et ami 400W de nah, csak teszkós, amaz meg csak HP márkás táp, és a súlya sem 500Gramm hanem üti az 1kilót bőven.
Sziasztok. Egy Lenovo y50-70 laptop videókártyáját szeretném kicsit húzni (gtx 860m). MSI Afterburnert használok és a memory clock-ot tudom húzni (látszik hogy változik az értéke az overlay-en), de mikor a core clockot húzom nem változik az érték ingame bármit is csinálok vele. Most nem tudom ha valami baj van a szenzorral vagy tényleg nem változik. Egyes helyeken olvastam az nvidia driver nem engedélyez overclockot de nem szeretnék szinte 2 éves drivert feltenni csak ezért. Ha van valakinek valamilyen tapasztalata vagy ötlete kérem segítsen.
P.S. a hőmérsékletek elég jók, max 70C a proci és a videókártya is (miután a memory clockot húztam), mert nem rég volt kitisztítva.
zsolt566: Alaplapra költenék egy kicsit komolyabbat. egy 970-es chipset nem ártana az fx-8300-hoz, bár ez sem használhatatlan, csak akkor már érdemes olyat venni alá, ami tényleg ki is tudja majd használni rendesen.
Hello.Érdekelne hogy így milyen lenne a gépem.70 ezer a keret így ha ennyiből jobb megoldást tudtok a felujítására természetesen érdekel. Alaplap Gigabyte 78LMT-S2P Processzor AMD FX 8300 Ram: Corsair 2x4GB DDR3 1333MHz. A videókártyám az maradna. (Asus HD 7790 1gb DDR5) Táp is maradna Winchester sem kell a tárhelyem bőven elég nekem.Főleg játékokra gondolok pl BF4 GTA V.Felbontás 1366x768
Unfortunately, an error has occurred while processing your request. Please try again later. If the problem persists, please notify us at webmaster@drweb.com. In the message, specify the exact error time and steps to reproduce it.
Szili:
1. Felteszed az avast vírusirtót.
2. Elindítod a gépet csökkentett módban
3. Visszaállítod az alapértelmezett keresőt és a kezdőoldalt a böngészőkben, leszeded a programok közül, ami gyanús, ha van ilyen.
4. Beállítod az avastban az indítás előtti vizsgálatot, ami újraindítást kér. okézd le.
Az esetek jelentős részében ez meg szokta oldani az ilyen gondokat.
Na igen, azok a kedvenceim. Nézd meg, hogy melyik oldalt állítja be, aztán keress rá. Szinte 100%, hogy megtalálod mi az. Ha más nem a registryből kitörlöd a bejegyzéseit, a böngészőt meg újratelepíted.
Halihó 😀
valaki tud valami jó programot ami leszedi az olyan vírusokat ami megváltoztatja az alpértelmezeett nyitó oldalt böngészőben, programokat telepít stb ?
Malwarebytes Anit-Malware Home van fent de az nem oldotta meg teljesen a problémát.
Mindegy, most így beolvassa a monitor is 😃
Elvileg haverom vesz majd nekem pendriveot, 16GB osat, azt mivel toljam majd le? NTFS?
Köszönöm szépen az ötletet!
Tripusa: Maxell 4GB os pendrive.
Az miért hiba amúgy?
Köszi a tippet! 😀
Azóta működik, viszont amivel próbáltam pendrive azt sosem akarja beolvasni, minden más eszközt, 500éves 2GB os pen-t is beolvassa, telefont is, kontrollert is felismeri, de azt az 1 pent, azt nemakarja, pedig most pont az az elsődleges adathordozom 😃 viszont ha gépre dugom ott felismeri egyből, nemértem 😆
Hátsz nemtudom, rádugtam mind a 4 portra a pen-t de felsem villan a pendrive LED je, pedig áram van benne, másik eszközön a LED világított.
Aztán hogy ez működik e, nemtudom. Viszont a megjelenitő része tökéletesen üzemel, @75Hz en, mind a két forrást használva, azzal nincs baj.
Lehet behalt... A cégnél a Dell monitorokon is van, de azok is csak közbe közbe látja már csak.
Találtam itthon nyomtatóhoz kábelt, és láttam ilyen végű megy monitorba is, mondom rádugom h legyen HUB om, de nem akar működni valamiért, pendrivet is dugtam minden portjára de semmi. A Kábel kulsore nem szakadt/sérült.
Plusz saját tapasztalat: fél-moduláris tápom van, amit 2014-ben vettem, de már fogalmam sincs, hogy hol lehetnek a kábelei, szóval gondban lennék, ha szükség lenne rájuk. A "normál" tápnál legalább tudja az ember, hogy hol van a madzag: bent a gépben, gyors-kötözővel összefogva.
Kijöttél egy ezresből. 😀
Én is táppal kapcsolatban érdeklődnék.A jelenlegi tápm, ami az adatlapomon is ki van írva FSP Hexa 500W tökéletesen működik, de legondolkodtam hogy le kéne váltani egy moduláris tápra, mert van olyan kábel most is ami csak a levegőben lóg(Például VGA 6+2 csatlakozója.).Na meg a 4+4 CPU kábel picit feszülve ér fel.Tudna nekem valaki segíteni mi lenne jobb döntés. Új táp vagy csak egy CPU hosszabbító és maradjon minden ahogy van?
Köszönöm a gyors válaszokat! 😀
Az a baj hogy még ahhoz is könnyű (450-500g ha van) 😆 ellökné az ajtó egy nagyobb huzatnál 😆
Ezt követően majd egyszer ha újra lesz pénz már csak a RAM kell és mehet is a dolog.
Viszont tápegységeim közül, nemtudom melik vinné el? (mert azt majd később szeretnék venni, lehet év végén csak) és addig melik PS-el, működtessem?
Én arra gondoltam hogy a jelenlegi HP dc7800 gépemből kimenteném a tápot, ami 365W os, és tökéletesen üzemel, csak nemtudom hogy vinné e a jövöbeli konfigot?
(i3-6100 + ASUS B150M-A + 8GB DDR4 + GT-430 + WD Blue 500GB HDD + WD 80GB HDD + ODD) ?
Vagy tegyem bele a kínai M-Tech et ami 400W de nah, csak teszkós, amaz meg csak HP márkás táp, és a súlya sem 500Gramm hanem üti az 1kilót bőven.
Szerintetek, elbírná?
Köszönöm a választ!
P.S. a hőmérsékletek elég jók, max 70C a proci és a videókártya is (miután a memory clockot húztam), mert nem rég volt kitisztítva.
"Error occured
Unfortunately, an error has occurred while processing your request. Please try again later. If the problem persists, please notify us at webmaster@drweb.com. In the message, specify the exact error time and steps to reproduce it.
We are very sorry for your inconvenience."
meglesz 😃
5. leszeded az avast-ot... 😀
de ha nem tudok mit kezdeni vele akkor az lesz.
adwscanner 1 et
spyhunter 109 et
ha ezek után se lesz jó akkor megpróbálom a többit is 😃
aktív víruskeresőt nem akarok, mert így is lassú a gép 😂
am az ilyen vírusokat érdemes sima fájlokba kerestetni ? mert a keresési időre rányom v másfél órát 😃
Próbáld meg ezt:[LINK]
Amúgy van olyan hogy kezdőlap védelem és akkor elkerülheted az ilyesmit.
1. Felteszed az avast vírusirtót.
2. Elindítod a gépet csökkentett módban
3. Visszaállítod az alapértelmezett keresőt és a kezdőoldalt a böngészőkben, leszeded a programok közül, ami gyanús, ha van ilyen.
4. Beállítod az avastban az indítás előtti vizsgálatot, ami újraindítást kér. okézd le.
Az esetek jelentős részében ez meg szokta oldani az ilyen gondokat.
ujraindította ma gépet, mostmár a start meg se nyíilik meg az Edge se működik....
hát most NEUSEARCH van de sok mindent nem találtam róla 😃
valaki tud valami jó programot ami leszedi az olyan vírusokat ami megváltoztatja az alpértelmezeett nyitó oldalt böngészőben, programokat telepít stb ?
Malwarebytes Anit-Malware Home van fent de az nem oldotta meg teljesen a problémát.