Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
norbli01 avatar
Te jó ég, komolyan mondom, ettől megijedtem...
0
0
0
0
xoki avatar
Shingeki no kyojin live action trailer:
0
0
0
0
soko avatar
Érdekes módon ma ittam azaz tegnap 😃 mert ilyen időtájt már ma van 😆 nah de mind1 is .
Átgondoltam egy kicsit jobban az animek-et és ebből pl a tokyo ghoul volt az ami belegondolva nem is volt nagy szám 😃 Nah de ami ehhez fűződik véleményem már mint hozzád dispPap hogy némi igazad mondasz az által hogy "komplexek" mert ennyi karakternél meg érteném ha kitérnének arra a párra hogy bemutatják a múltjukat . (pl : annó bleach 😃 ! ) De még így is azt mondom tetszett igaz kicsit lassan haladt a történet és nem sok harc volt benne de én látok fantáziát 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
soko jó sok alkohol kellhetett ahhoz. 😆

meg bocs de "mindegyik stílusból kapunk egy karaktert" - Ne lécci ne, annyira komplexek voltak körülbelül mint egy faág. 😆 Az az anime a létező kábé összes shounen klisét sikeresen eldurrogtatja 12 részben. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Golden time
Na már régen kötött le egy romance anime (vagyis régen találtam rá egy jóra).
Történetünk Tada Banri -ról szól. Ballagása után egy lány válaszára várt akinek szerelmet vallott, viszont mielőtt a lány odaért volna a megbeszélt helyre Banri balesetet szenvedett. Minden emlékét elvesztette. Az "új Banri" új életet akar kezdeni mivel senkire nem emlékszik, ezért elköltözik és egyetemre kezd járni. Találkozik egy lánnyal akit én csak Spoiler!
idegesitő ri**ncnak
hivok 😃 Na már most ezzel a lánnyal összejönnek. Valamint szerez új barátokat is. Köztük azt a lányt is megismeri akinek szerelmet vallott amikor még nem volt amnéziás. Mikor erről tudomást szerez indul be egy kicsit a történet. Most egy nagyot ugrok mert a többiről nehéz spoiler mentesen irni. Kapcsolatuk egyre bonyolultabb lesz, valamint kialakul a barátai között is több minden...Egy klubba is belép Banri és barátnője Kouko. Ezzel a klubbal lesz néhány érdekes dolog, vagyis kicsit történet összekapcsoló. A vége elég jó lett. Akarok második évadot DE már tökéletesen befejezettnek mondható. Az nem tetszett hogy az emlékei egy másik Banri, szellem Banriként megjelenik, és a végén dumál is a két banri. Ez elejében jó volt, vége felé már nem tetszett a megoldás, ahogy a történetet vezették...
8/10
0
0
0
0
soko avatar
Majd még beérem ez most így még másodlagos 😃 Mert már meglepetést nem okoz de még így is élvezhető 😃 !

Befejeztem a
Owari no Seraph -t ! 😃
Vélemény : Annak ellenére hogy milyen sok embernek nem tetszett de ezzel együtt sok embernek igen is tetszett hát én az utóbbi csapathoz tartozok .

Alapjáratba véve nekem a story tetszett a karakterek is jók voltak mindegyik stílusból kapunk egy karaktert . A grafika szintén jó volt illetve a zene se volt vész bár így az utóbbit annyira nem is figyeltem . Nem úgy ültem le hogy ez egy best anime lesz de nem is csalódtam . Viszont persze negatívumot is tudok mondani az anime-ben .
Az első hogy miként is meg hogy lett a vírus ? Illetve mi az hogy csak 13 év alattiak élik túl ? A másik ami még mindig ehhez fűződik az az hogy mégis volt "pár" olyan ember ki 13 év felett volt és élt . Ami még negatívum volt az nekem az anime vége ..Az valami elég gyorsan össze csapot.
De ezek ellenére nekem tetszett és még plusz-ba tudom azt tenni hogy adott egy pár kérdést amivel várni fogja az ember a második évadot ami lesz is .
Sokak-nak pont a karakterek nem tetszettek szerintem nem volt velük semmi gond ,mindegy igazából nem vitázni akarok mindenkinek más a stílusa .
Az én értékelésem szerint 10/7 ! 😀 !
0
0
0
0
norbli01 avatar
soko: ohh, akkor még 8x ennyi és be érsz 😆

flyaway2: Nekem is kicsit azok voltak, csak nagyjából emlékeztem rá, meg arra hogy jó volt, de most még 10x jobbnak tűnik mint anno 😃
0
0
0
0
soko avatar
norbli : Nem hiszem kb a 10 résznél vagyok 😃 !
0
0
0
0
dispPaP avatar
[LINK]

És ennek második évadot adnak. 😆

Kicsit sokat kérnet el azért a fordításért, még akkor is ha 2miliárd karakter.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Ez a D Gray-Man ennyire jó anime? Régen néztem belőle pár részt Animaxon de már homályosak az emlékeim.:d
0
0
0
0
norbli01 avatar
soko: És a D.Gray-Man-ben hol tartasz? 😃 lehet már le is hagytál 😆
0
0
0
0
soko avatar
Ezt az ecchi témát már egyszer átrágtuk 😃
Mondjuk véleményem szerint nem jó végig egy adott anime kategóriát nézni 😃
A sok kiégető ecchi/harem kombó után már rájöttem persze voltak jók de most a fightolos animek-re kaptam rá 😃
Most két anime-t nézzek egyszerre az egyik ami dispPap-nak 1-2 pont volt a másik a D.gray-man 😃 (az utóbbit imádom 😃 )
0
0
0
0
SuperPuma avatar
sudosu: Ez még csak scriptelve volt, ahogy dispPap is írja. A technológia (mint ahogy lejjebb írva vagyon) a következő évadtól lesz elérhető 😊
0
0
0
0
sudosu avatar
dispPaP:
Spoiler!
Welcome to the gay bar! 😃

Mondjátok csak, hol van az a ugráló csecs technológia? Legalább valami VN? 😃

Hogy én is mondjak már valamit hogy valamit nézek: Ma elkezdtem a Kanon-t nézni. Hát most annyit mondok róla, hogy tipikus Key Studios alkotás. De hát a megemlített mű helyezte le az alappilléreit a később jövő Animéknek és noveleknek. 😜

BTW: Akit érdekel esetleg a Clannad van egy kickstarter project ahol az LTD-t 50 + 10 (Shipping) dollárért meglehet kapni a dobozos változatot (majd ha kész lesz)
[LINK]

Aki meg Osu!-ban CTB-zik az dobjon már nekem egy felhasználónevet és tessék aktívan játszani! 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
A 4. évadban már benne lesz a szükséges "utasításkészlet" az ugráló csöcs architektúrához...szóval már nem kell scriptelt csöcsöket bámulni 😊
Next season is support the new "Bouncin' Boobs Technology"
0
0
0
0
xoki avatar
Na két anime is véget ért amit elkezdtem az előző szezonból, szóval véleményezés következik:
Mivel mindkettő folytatás ezért nem részletezem nagyon.

Először is a High school d x d born
OPPAI! 😃
Amilyen nehézkesen és rossznak indult annyira jó lett. Valamint az utolsó két résznél látszik egy kis romlás, főleg grafban és animációban. Történet elég jó eltalált itt is. Karakterek megtartották jellemzőjüket, ráadásul Koneko-chwan még kawaiibb lett 😃 Issei erősebb lett sokkal, Rias buchou OPPAI chikara. Na szóval minden maradt az első két évadban megszokottnál nagyjából...
Még mindig azt mondom hogy a kedvenc ecchi animém, történetileg még mindig megállja a helyét. Várom a 4. évadot! 😃
7/10

Hello!! kiniro mosaic
Angliai szőke lányok japánban! Moe level is too damn high! (sry magyarul nem tudom ezt kifejezni 😃 ) Még mindig Aya a legjobb, mert szereti Youkot (jóvan nem csak azért 😃 )

Szóval igen, jó volt, azoknak ajánlott akik szeretik a moet 😃
8/10
0
0
0
0
dispPaP avatar
Hagyjad már, külön script van írva ugráló csöcsre. 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
És van benne ugráló csöcs architektúra?
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát, nekem mind a kettő fent van listán, de szokás szerint sosem haladok semerre 😆 :$
0
0
0
0
dispPaP avatar
Színvonal? Milyen színvonal? 😆
0
0
0
0
flyaway2 avatar
soko youtube-9n fent van angol felirattal. Belenéztem most egy kicsit. Az első rész még jónak tűnt, arra adnék egy 6-6,5 pontot, a második részen már látszik, hogy zuhan a szinvonal.
0
0
0
0
soko avatar
Alapművek ? 😃 Nem mindenkinek ugyan az az alapmű . Spec én még hallani se hallottam róla 😃
A másik tegnap akartam elkezdeni az Owari no-t de az inda nem nagyon indult el .
0
0
0
0
dispPaP avatar
Én este fejezem be az Owari no Seraphot, nem is tudom egy vagy két pont legyen? Válasszatok. 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Én most az Ergo Proxyt nézem, erről is csak jót hallottam eddig, gondoltam ez is alpapműféleség. És eddig egész jó.😃
Ja meg múlthéten a D a vámpírvadászt néztem. Attól többet vártam el mert sokan mondták eddig, hogy a legjobb vámpíros anime.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Rohadjak meg nem értelek hogy ilyen alapműveket kihagytok, de a sablon szar ecchiket orrba szájba nézitek. A Steins;Gate anime nagyjából arról szól hogy van egy őrült tudós, Okabe "Okarin" Rintaro, aki mondjuk úgy megváltoztatja a világot.
0
0
0
0
soko avatar
dispPap az konkrétan az az anime miről szól ?
0
0
0
0
dispPaP avatar
A Steins;Gate-s kurvanagy. 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ez rohadt jó 😆 De a Fairy TAil-eset nem nagyon vágom, mondjatok már példát 😃
0
0
0
0
soko avatar
Mellesleg megnéztem a ixion saga dt-t .
Szóval itt nem lesz hosszú semmilyen téren a mondanivalóm,úgy kezdtem el az anime-t hogy félre kattintottam a listámon 😆 . De nem is ez a lényeg hanem az ahogy elkezdtem az anime-t rögtön a dafuq és a wtf fogalma volt a fejembe és aztán jöttek a poénok amiken röhögtem 😃
Sajnos nem lehet úgy beszélni róla mert akkor spoiler veszély lenne ,de engem személy szerint itt a story nem is érdekelt annyira elég sablonos szerintem . Inkább a poénok ez úgy kellett már egy ilyen mert mostanság sok volt számomra a komoly anime .
Szóval egyszerűen egy poénnal teli anime volt 25 részen át amit én sokalltam de mindegy is .
Az értékelésem általában részletesebb megfigyelések alapján teszem de ennél az anime-nel így a 10/5 és azaz 5 a poénok 😀
0
0
0
0
soko avatar
Azta k*rva 😃 ez epic egy kép 😃 😃
0
0
0
0
soko avatar
Értem zsír 😃 annó tetszett amikor a csávónak kinyílik egy kapu és arany kardok jönnek elő nah az badasssss 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
soko: Megéri 😃 a Zero eddig a legjobb szerintem 😃 szóval cserélheted a sorrendet, először a stay night és utána az 😃
xoki: wow köszi az AMV-t! 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Rákaptam most az amv kre 😃

😃
0
0
0
0
soko avatar
Az korrekt köszi szépen 😃
Lehet ha végeztem a jelenlegi anime-el elkezdem 😃 !
0
0
0
0
norbli01 avatar
soko: Ha a Kaleideket bele számoljuk összesen 9. Név szerint:
1. Fate/Zero
2. Fate/Zero 2nd
3. Fate/stay night
4. Fate/stay night: UNLIMITED BLADE WORKS - Prologue
5. Fate/stay night: UNLIMITED BLADE WORKS
6. Fate/stay night: UNLIMITED BLADE WORKS 2
7. Fate/Kaleid Liner Prisma Illya
8. Fate/Kaleid Liner Prisma Illya 2wei!
9. Fate/Kaleid Liner Prisma Illya 2wei Herz!

Vagyis elméletben 9, de csak mert a Zero-t és a UBW-t 2 részre osztották, tehát ha rá keresel, nem muszáj oda írni a 2-őt. (A Prologue-t nem kell külön évadnak venni, elvégre 1 részről van szó, de valahogy ez így össze jött a listámban 😆😉
0
0
0
0
soko avatar
Ezzen a fate anime-nek hány évadja van azt hiszem én csak egyet láttam 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Úgy tudom három ilyen csata van 24 részben... amiért szenvedni kell rendesen. Amúgy nem valami látványos, a most is futó FSNUBWTV összecsomagolja grafikailag is.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Wow, hát ebben sem fogok most már csalódni azt hiszem 😃 Minnél hamarabb túl kell lennem a /stay night-on éés a többin 😃 na most meg hoztad hozzá a kedvem 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Hmm azt hiszem ideje lesz most már megnézni 😃
Epic fight is epic
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Köszönöm mindkettőtöknek.
0
0
0
0
dispPaP avatar
13 nap múlva kezdődik az első két nyári anime (most nem vettem figyelembe a rövid részeseket)

Először a Gangsta, majd a Chaos Dragon lesz soron.

Aztán Logos, ... nem sorolom nézd meg: https://www.livechart.me/summer-2015/tv
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
A nyári felhozatal kb. mikor kezdődik?
0
0
0
0
dispPaP avatar
Hát alapjában úgy ültem neki hogy vártam mint a messiást... aztán jött valami ami nem egészen olyan mint amnit vártam, meg főhősunk már ott mocsok idegesíttő volt a tökéletességével. Aztán nagyjából az a "epikus" fordulat környékén temettem a sorozatot, végig néztem mert mindenki nyála folyt hogy húúú de *** jó.... azt a leg alapabb klisét építette a második fele is.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Deee, akkor abban egyet értesz, hogy az első évad első fele jó volt? 😃 vagy legalábbis "nézhető"?
0
0
0
0
dispPaP avatar
Asszem taglaltam eleget, nem kell utálni, alapjában nevetséges szar. De persze azért utálom is.... Bár hogy mondjam, az első évad felére a főhős miatt utáltam meg a szériát, és onnantól csak szánalmasabb lett az egész. Nem véltelenül linkeltem előző posztba azt a vidit. 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
dispPaP: Ennyire utálod? 😆 nincs más ami kevésbé tetszik, mi? 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció