Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
van még egy s462-es is, azt RAM és HDD nélkül nem tudtam tesztelni,de minden bizonnyal műxik, pedig használt és elég régi.
az kurva jó lap soha rosszabbat
Ha haverom elmegy érte akkor azt veszem! 😃
Már csak egy proci hűtő kell rá... 😃
Asszem a problémám ezennel megoldódott ASUS powaaaa továbbra is 😃
Hmm most nézem van 32 ezresért M5A99X Evo is... 😃
Legyetek szívesek segítsetek...
Volna 33 ezresem egy alaplapra. A proci már megvan egy AMD Phenom II x6 1090T képében. Nagyon rágódom, hogy milyen deszkát vegyek... Eddig ASUS-os voltam de csak az M5A97 Pro-ra lenne lé de az olyan vérszegénynek tűnik! Másik amin gondolkoztam az az Asrock 990FX Extrem 3, ami megfogott benne az a fekete nyák és az a sok venti csati...
Szerintetek mit vegyek?! (ha esetleg 4 házhűtő ventit illetve plussz egy ventit szeretnék rakni a proci hűtőre)
A segítséget előre is köszönöm!
1155-ben az Asus/Gigabyte tarol. De az MSI is tör felfelé. Pl a Socket 2011-ben az MSI elég jónak ígérkezik. De itt is az Asus/Gigabyte nagysága tör előre. asRock meg próbál feljebb ugrani (ami eddig úgy néz ki, hogy sikerül is)
1155-ben a gigabyte egy kula... szar bios, hibás lapk stb...
Ez megéri az árát?Kb 100Eu tudnám beszerezni vadi ujann 2 év garival.ASRock 990FX EXTREME3
ASrock lapom még nem volt,és nemtom mennyire nyom minöségi árut.?
Inkább kerüld,de pár sec és jönnek a Fanok 😊 😂
Gigabyte GA-990XA-UD3///31k
MSI 970A-G45///32k
Asus M5A99X EVO///36k
Huhh.Akk innen meik lenne a jobb.A legdrágábbakat ne nézzük.
[url]http://winwin.rs/mb-amd.65.html?categoryId=12&brandId=&productTitle=&price=&cipset=&slotsocket=6727[/url]
ASrock lapom még nem volt,és nemtom mennyire nyom minöségi árut.?
Hát ja.Feltettem,de látszik a pénztelenség,mindenki alkudik,meg cserélné másikra meg fejös kecskét adna érte...akk inkább kináljon egy tehenet,annak Quad csöcse van.
Azért nem adom fel.F a kitartás.
Türelem, pénzt teremt. Pénz meg új alaplapot teremt.
kis idő, és jön egy jó ajánlat 😀
Azért nem adom fel.F a kitartás.
Nem birja.3,9Ghz felett kékhalál,még ha feszt emelek akk is.Meg be se bootol.😕
értem. Hát akkor jó lesz a csere, mert abba ax X6-ban dúl a Ghz 😃
Hát igen.3,2ghz alap tc 3,6.viszont olvastam forumokonn h volt aki kihuzta belöle léghütéssel a 4.5Ghz-t.Annyi elég lenne,meg amit néztem lapot támogatja a crossfiret is.Egy darabig eléglenne.
4,3-4,5 Ghz bőven megfelelő lenne. Hát egy jó ideig bőven elég lesz az X6, főleg ha 4Ghz fölött lesz.
valaki/valakik tudna/tudnátok ajánlani tuning lapokat amelyben jól lehet hzuzni a procit meg ramot meg stb....
attól függ milyen procira gondolsz.
Intel:
Socket 775 : Gigabyte GA-EP41-UD3L
Socket 1155: Asus P8Z68-V LX ; Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 ; stb..
Socket 1156: MSI H55M-ED55 ; Asus P7P55D ; Asus P7P55D-E ; Asus Maximus III Formula ; stb...
Socket 1366: Gigabyte G1 Sniper ; Gigabyte G1 Assassin ; Gigabyte GA-X58A-OC ; Gigabyte GA-EX58-Extreme ; Asus Sabertooth X58
Socket 2011: Asus P9X79 ; Asus P9X79 Deluxe ; Gigabyte G1 Assassin 2 ; MSI X79A-GD65
AMD:
Socket AM3: Gigabyte GA-880GA-UD3H ; MSI 990FXA-GD65 ; Asus M4A87TD EVO ; Asus Crosshair IV Formula ; Asus M4A88T-I Deluxe ; stb...
ja igen az lemaradt lg1155-s foglalatu..am köszi akor azt az asust megsasolom
Intel Core 2 Duo E7400 ilyen van most
Intel Core 2 Quad Q6600-as kellene.
Ja és DDR3-as RAM-mal?😊
Hát igen.3,2ghz alap tc 3,6.viszont olvastam forumokonn h volt aki kihuzta belöle léghütéssel a 4.5Ghz-t.Annyi elég lenne,meg amit néztem lapot támogatja a crossfiret is.Egy darabig eléglenne.
valaki/valakik tudna/tudnátok ajánlani tuning lapokat amelyben jól lehet hzuzni a procit meg ramot meg stb....
attól függ milyen procira gondolsz.
Intel:
Socket 775 : Gigabyte GA-EP41-UD3L
Socket 1155: Asus P8Z68-V LX ; Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 ; stb..
Socket 1156: MSI H55M-ED55 ; Asus P7P55D ; Asus P7P55D-E ; Asus Maximus III Formula ; stb...
Socket 1366: Gigabyte G1 Sniper ; Gigabyte G1 Assassin ; Gigabyte GA-X58A-OC ; Gigabyte GA-EX58-Extreme ; Asus Sabertooth X58
Socket 2011: Asus P9X79 ; Asus P9X79 Deluxe ; Gigabyte G1 Assassin 2 ; MSI X79A-GD65
AMD:
Socket AM3: Gigabyte GA-880GA-UD3H ; MSI 990FXA-GD65 ; Asus M4A87TD EVO ; Asus Crosshair IV Formula ; Asus M4A88T-I Deluxe ; stb...
árfolyamot néztem, de úgy nagyjából vágom a dinárt mert unokatesóm Szerbiában lakik.
Rakd fel valamelyik nagyobb árusító/eladó oldalra. És szerintem (biztos) hogy lesznek rá vevők. De annyit mondok, bármennyit is ajánlanak érte, 15K alá ne menj.
Magyar viszonylatban 16-18k között.
Kül a jelenlegit ha eltudnám adni akk mindjárt meg is venném.
Ez van most:
[LINK]
két és fél év gar van rajta,mennyiért adhatom szerinted?
Meiket vegyem?1090T-hez kellene,ezzekkel lehetne oc-ni a procit?
[url]http://winwin.rs/mb-amd-mb-am3-870-msi-870a-g54-(fx).66.html?productId=36528[/url]
Vagy ez
[LINK]
az utobbira gondolok,de véleményt kérek,ezek mennyire jó lapok?
Én a 970-est venném,újabb és később fejlesztheted tovább Bulldozerre.
[url]http://winwin.rs/mb-amd-mb-am3-870-msi-870a-g54-(fx).66.html?productId=36528[/url]
Vagy ez
[LINK]
az utobbira gondolok,de véleményt kérek,ezek mennyire jó lapok?
Hali ! Tanácsot szeretnék kérni alaplap vásárlási ügyben. A mostani MSI P965 Neo F V2-es lapom nem jó (valszeg kondi hiba :S), és alaplapcserét javasoltak. Milyen lapot érdemes vennem, ha nem számít a tunning, csak legyen egy stabil lapom, jó áron. Ja és nem nagyon szeretnék másik alkatrészeket (pl ramot) venni. Üdv, nagymisike12
A kondi filléres dolog, ha van ismerősöd, aki ügyesen forraszt, simán ki lehet cserélgetni a kérdéses darabokat. 😀
Érdemes megpróbálni, ha amúgy is kuka a lap, nem vesztesz semmit.
Hát nem nagyon simán... rohadt nehéz felolvasztani az ónt az alaplapokon.