Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Utána gondolkodtam csak 😃
Azenenazjo: mind a két monitorod rá van dugva a gépre? Mert a géped adatainál 2 van megadva.
65K-ért nem rossz a Ref. hűtős R9 290, de idővel rakj rá valami komolyabb léghűtést vagy vízhűtést.
Én az Nv kártyákat nem félteném a dx12-töl!Alfa tesztre ne agyatok!
[LINK]
Mondjuk ezek csak előzetes alfa tesztek. Mint mondom majd kiderül. Nem vagyok egyik oldal pártján sem de azért gyanús hogy az Nvidia Maxwell kártyái ilyen keveset fogyasztanak.
Legközelebb majd Akkor cserélek kártyát ha kijönnek a Pascal és az Arctic Islands szériák. Kíváncsi leszek ott hogy alakulnak majd a dolgok.
Azért erre kíváncsi leszek, ha megjönnek a DX12-es játékok. Tényleg azért fogyasztanak ilyen keveset a kártyák mert lespórolták a dolgokat ami kell a DX12-höz.
A 380 már a Tonga GPU-s 285-ön alapszik.
könyörgöm ne írj már semmmit légyszíves, ha már kommentelsz valamit legalább az egészet olvasnád el, nem értem minek írsz bármihez is az oldalon
A vadonat új VGA szerintem is tönkrement, miközben a másik gépembe működik, úgy van ahogy mondod Spoiler!
Amúgy R7 250 = HD 7750, mert az AIDA azt írja ki? Máshol meg R7 200 széria.
odáig viszont eljutottam, hogy integrált videókártyával telepítettem a windows-t miközben bent volt a vga és az nvidia drivert is engedte telepíteni, mielőtt le okéztam volna az újraindítást, megnéztem eszközkezelőt és ott írta a GTX 960at, restart után pedig ugyanaz mint eddig, fekete kép semmi boot, ha átdugtam a monitort az alaplapira akkor pedig elkezdett villogni a kép mindenféle színnel illetve kékhalál, szóval szerintem 100%, hogy nem kompatibilis (DE NEM ÉRTEM, HOGY LEHET ILYEN) win7el megpróbálom még, ha nem akkor veszek egy B85ös gigabyte alaplapot, jobb nem kell, ezt se használtam ki igazán.
pedig még meleg is(nem nagyon)oks kipróbálom.
esetleg próbáld meg egy másik gépben ha ott sem akkor biztos kifújt...
sajnos a második vga kártyám nem ad képet teljesen mindegy melyik slotban van
sem eszközkezelő,sem gpu-z,sem hw monitor nem látja.
Led nem jelzi hogy hiba lenne,csatlakozók jók.
Mit lehet tenni?
[LINK]