Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Lehet butának fog hangozni a kérdés, de ahhoz hogy a Win7 szépen menjen a gépen csak memóriára van szüksége, vagy használja a videókártyát is. Csak azért kérdem mert, nem tervezek vga-t venni a gépembe. (egyenlőre elég lesz a proci, i3-2120, integrált vga teljesítménye)
0
0
0
0
Devis avatar
wááá végre jó 😆 kösz mindenkinek a tippeket 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Remélem úgy csináltad, hogy kint volt az alaplap a házból. Különben nem láthatod, hogy jól ül e.
0
0
0
0
Devis avatar
najo passz 30x szedtem le es raktam fel volt amikor felig es volt amikor csak negyede volt hutosziros...ennyire szerencsetlen lennek? 😆 am az osszes ilyen bigyoja full ra pattant az alaplapba
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Ő akkor a vinyó, meg a cpu hűtő között kell választanom 😞 Ajj ez a frány pénzz...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
3 dologtól függ

Tuningolni szeretnél? Akkor a hűtő

Több hely a fontosabb? akkor a vinyó

A látvány érdekel inkább? akkor a ház

Ezt mérlegeld szerintem! 😀
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Pls help...

Namost van egy keretem a terv géphez amiből tápot kell vennem meg még vakami kijönne, a keret 35 ezer, a táp egy 20as és 3 dolog között kell választanom qmi kijön 15ből. A gyári AMD procihűtő helyet egy másik, a 160 gb os sata vinyó helyet egy 1tb os sata2 vinyó, vagy egy ház különven azcasztalon lesz ház nélkül... Szerintetek?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem akkor volt ilyen, mikor nem raktam fel rendesen a hűtőt! 😜
0
0
0
0
Devis avatar
hat tudom most sztem jo lesz... megint ujrapasztaztam hatha...
0
0
0
0
apetit1989 avatar
rendesen ül a procin? Nem szabad hézagnak lennie.
0
0
0
0
Devis avatar
aha hofokkal aranyosan gyorsul
most szetszedem ujra hatha...
0
0
0
0
niteforce avatar
venti forog rendesen?
mert akkor mas baj nem nagyon lehet.
0
0
0
0
Devis avatar
simán csak bekapcsoltam a gépet és megnéztem biosban. sima alap gyári hűtő meg bírja hűteni.... gépház teteje felé irányítottam ahol a "szabadból" kapta a levegőt
0
0
0
0
niteforce avatar
szerintem a proci nagyon dolgozik valamiert, nezd meg az aktivitasat! nem vettel eszre lassulast?
arra figyelj, hogy a ventije a hutonek ne lefele nezzen, vagyis a VGA fele, mert ami abbol jon ho, azt fujja a venti a bordara, erdemes a haz hatulja fele forditani, hogy onnan friss levegot kapjon.
0
0
0
0
Devis avatar
na akkro most mivan? 😆 mert egy machanikus cuccnak nem nagyon van olyan rész ami tönkre mehetne
0
0
0
0
niteforce avatar
le kellene tudnia huteni....
nem szamit hogy allnak a bordak, max annyi hogy a venti azert ne kozvetlenul a VGA-rol szivja a forro levegot a bordakra..
0
0
0
0
Devis avatar
hali
ma kicsit érdekes problémába ütköztem amikor raktam össze a gépet:
a tx-3as hűtőm egyszerűen nem tudta lehűteni a procit,68°C-nál lekapcsolt a gép. a bordák ugyan melegek voltak de messze nem annyira amennyire kéne.
raktam fel újra pasztát de akkor is ez van
a felrakásnál számít hogy a h bordák h állnak?
0
0
0
0
no avatar
Szerintem olyan nincs hogy csak az egyik mag megy tönkre akkor már inkább az egész proci megy tönkre 😀
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Lehetséges h a proci 1ik magja tönkremegy de attól még 1 maggal tökéletesem üzemel?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Persze, hogy csak dísz! 😆

Amúgy hűtő!
0
0
0
0
gytomi avatar
A Kingston HyperX-en van ez a kék micsoda... az csak dísz? 😃
0
0
0
0
GTRAKY avatar
PONT AHOGY AKOS328 MONDTA
0
0
0
0
akos328 avatar
az integrált mindig annyit vesz el, amennyire szüksége, van és amennyire be van állítva a BIOS-ban. ha másik VGAt teszel be akkor nem fogja hasznáni az integráltat tehát nem vesz el a memóriából.
0
0
0
0
gytomi avatar
Ha egy integrált vga a rendszermemóriábol veszi el a ramot, és ha másik vga-t használok akkor a ram visszaáll arra a mennyisgre amennyit elvett?
0
0
0
0
akos328 avatar
adtam 1 linket meg 2 ötletet androidra. letöltöd, rányomod a telóra aztán telepíted az .apk fájlt.
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
foxbet írta:
TripplaXXX2 írta:
Heló!
Nemrég vettem egy ZTE Blade telefont és szeretném navigációra is használni.Láttam a z interneten sok programot de nemtom melyiket válasszam.Ezt a kettőt néztem meg jobban: IGO AMIGO és NDRIVE az igo amigot fel is tettem de annak már régi a térképe és frissíteni nem enged.
Ti mit ajánlotok navigációra?

IGO Proimo-t szedjél le torrent oldalakon annyi van belőle mint a fene.

láttam már primot de mindeggyik windows mobile-ra volt nekem meg android van.😞
0
0
0
0
foxbet avatar
TripplaXXX2 írta:
Heló!
Nemrég vettem egy ZTE Blade telefont és szeretném navigációra is használni.Láttam a z interneten sok programot de nemtom melyiket válasszam.Ezt a kettőt néztem meg jobban: IGO AMIGO és NDRIVE az igo amigot fel is tettem de annak már régi a térképe és frissíteni nem enged.

IGO Proimo-t szedjél le torrent oldalakon annyi van belőle mint a fene.
0
0
0
0
akos328 avatar
gondolom Androidos itt egy link keresgess kedved szerint: http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=android&action=category&psys=&numperpage=20&c_id=30&top=1

igazából a Google maps-t ajánlom illetve az Aura GPS Navigation, én is ezeket használom x8-on.
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
Heló!
0
0
0
0
akos328 avatar
Igen, az egyik meghatározó komponens. Ha nincs meg a követelmény el sem indul, vagy nagyon szaggatva.
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
Heló!
Ti mit ajánlotok navigációra?😊
0
0
0
0
Petkooo avatar
hát persze ez teljesen alaplap függő, hogy van-e rajta olyan csatlakozó a hátsó külsőkön kívül
0
0
0
0
niteforce avatar
mar vannak olyan alaplapok, amivel lehet
0
0
0
0
JackFeryll avatar
Nem tudják, hogy mostmár ki lehet-e vezetni előlapi panelre az alaplapról az USB3.0 -t?
Régen ez valamiért csak úgy ment, hogy a hátra kellett bedugni a kábelt és azt visszabűvészkedni az előlapi panelba....
0
0
0
0
Devis avatar
szivesen bar sokat nem segitettem
0
0
0
0
niteforce avatar
a WD sokat volt ugy hogy tulmelegedett, a samsung tapintasra sem volt meleg.
viszont a WD beindult, nincs hiba, mindent megtartott, nem tudom mi baja volt. viszont ezentul a rendszer es fontos adatok a samun lesznek.
koszonom mindenkinek aki segitett!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
az rengeteg amúgy samsungoknak büdös csaló a hőmérőjük csomó prohardver tesztben ilyen 20 fokot mutattak és legalább 10 fokkal több volt infrás hőmérővel. Amúgy az az 50 fok kegyetlen sok nagyon érdemes lett volna valamivel hűteni a samsungot is érdemes
0
0
0
0
niteforce avatar
a samsunggal most mukodik a rendszer, a WD ha a gephez van csatlakoztatva, a samsungrol sem indul a gep. szoval a WD a gepben van, nem indul a win.
csak ugy hogy itt van a wd mellettem az asztalon.
amugy nem lepodok meg hogy most megment.
sok volt, hogy leallt, es ujraporgott, az utobbi idoben viszont mar csak leallt, resetelni kellett a gepet. nem meglepo. HD sentinel mindvegig 100as allapotot irt, viszont engem nyugtalanitott mar a kezdetektol hogy 50 fokig is emelkedett a wd homerseklete, amig a samu 35-38 fokon ment.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ha samsungot működésbe tudod hozni a hard disk sentinel nevű progival lesd meg hogy mit ír a WD ra
0
0
0
0
Devis avatar
Johat azert a samsung se egy ratyi marka. Szal ott is vannak jo gyors hdd-k 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Devis írta:
Jaj mar :-) minden gyartonal van jol es rosszul sikerult termekek :-) az en wd-m lasssan 3. eve megy teljesen hibatlanul :-)

az a baj hogy sok ilyen sztorit hallottam, es engem ugy altalaban elkerulnek a hibak, dehogy most ez megment ez nekem bizonyitott. amikor vettem mondtak hogy samsungot inkabb de megbiztam ebben. inkabb nem 😀

[url]http://www.***/webshop/product/_samsung_500gb_f3_7200rpm_16mb_sata2_hd502hj/15583[/url]

ez a kiszemelt (ipon)
0
0
0
0
Devis avatar
Jaj mar :-) minden gyartonal van jol es rosszul sikerult termekek :-) az en wd-m lasssan 3. eve megy teljesen hibatlanul :-)
0
0
0
0
niteforce avatar
na fel telepitettem, kesz, a wd volt a bunos. es meg szep hogy egy f3-mat veszek! 😀
WD-t tobbet soha!
0
0
0
0
niteforce avatar
jobb hijan most en is a telomrol irok. de engem nem zavar az ilyen. mer hat ugye angol billem van...
amugy most gond nelkul telepit a samura. ugyhogy sztem a wd repul vissza a boltba es jon helyette egy samsung
0
0
0
0
Devis avatar
sry ha szarul fogalmazok vagy vmi csak teloról írok :-)
0
0
0
0
niteforce avatar
varjal a samura elkezdte telepiteni . ha nem megy akkor az lesz amit mondasz
0
0
0
0
Devis avatar
probáld meg h a gépet total kikapcsolod, de legjobb az ha kihúzod a konnektorbol egy olyan jó 5 percre. mert ujrainditáskor még van benne áram. ha kihúzod a lélekfenttartó 5W-tól megfosztod :-) nekem ez már segített egy hasonló helyzetben
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció