Sziasztok.
Lehet butának fog hangozni a kérdés, de ahhoz hogy a Win7 szépen menjen a gépen csak memóriára van szüksége, vagy használja a videókártyát is. Csak azért kérdem mert, nem tervezek vga-t venni a gépembe. (egyenlőre elég lesz a proci, i3-2120, integrált vga teljesítménye)
najo passz 30x szedtem le es raktam fel volt amikor felig es volt amikor csak negyede volt hutosziros...ennyire szerencsetlen lennek? 😆 am az osszes ilyen bigyoja full ra pattant az alaplapba
Namost van egy keretem a terv géphez amiből tápot kell vennem meg még vakami kijönne, a keret 35 ezer, a táp egy 20as és 3 dolog között kell választanom qmi kijön 15ből. A gyári AMD procihűtő helyet egy másik, a 160 gb os sata vinyó helyet egy 1tb os sata2 vinyó, vagy egy ház különven azcasztalon lesz ház nélkül... Szerintetek?
simán csak bekapcsoltam a gépet és megnéztem biosban. sima alap gyári hűtő meg bírja hűteni.... gépház teteje felé irányítottam ahol a "szabadból" kapta a levegőt
szerintem a proci nagyon dolgozik valamiert, nezd meg az aktivitasat! nem vettel eszre lassulast?
arra figyelj, hogy a ventije a hutonek ne lefele nezzen, vagyis a VGA fele, mert ami abbol jon ho, azt fujja a venti a bordara, erdemes a haz hatulja fele forditani, hogy onnan friss levegot kapjon.
le kellene tudnia huteni....
nem szamit hogy allnak a bordak, max annyi hogy a venti azert ne kozvetlenul a VGA-rol szivja a forro levegot a bordakra..
hali
ma kicsit érdekes problémába ütköztem amikor raktam össze a gépet:
a tx-3as hűtőm egyszerűen nem tudta lehűteni a procit,68°C-nál lekapcsolt a gép. a bordák ugyan melegek voltak de messze nem annyira amennyire kéne.
raktam fel újra pasztát de akkor is ez van
a felrakásnál számít hogy a h bordák h állnak?
az integrált mindig annyit vesz el, amennyire szüksége, van és amennyire be van állítva a BIOS-ban. ha másik VGAt teszel be akkor nem fogja hasznáni az integráltat tehát nem vesz el a memóriából.
TripplaXXX2 írta:
Heló!
Nemrég vettem egy ZTE Blade telefont és szeretném navigációra is használni.Láttam a z interneten sok programot de nemtom melyiket válasszam.Ezt a kettőt néztem meg jobban: IGO AMIGO és NDRIVE az igo amigot fel is tettem de annak már régi a térképe és frissíteni nem enged.
Ti mit ajánlotok navigációra?
IGO Proimo-t szedjél le torrent oldalakon annyi van belőle mint a fene.
láttam már primot de mindeggyik windows mobile-ra volt nekem meg android van.😞
TripplaXXX2 írta:
Heló!
Nemrég vettem egy ZTE Blade telefont és szeretném navigációra is használni.Láttam a z interneten sok programot de nemtom melyiket válasszam.Ezt a kettőt néztem meg jobban: IGO AMIGO és NDRIVE az igo amigot fel is tettem de annak már régi a térképe és frissíteni nem enged.
gondolom Androidos itt egy link keresgess kedved szerint: http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=android&action=category&psys=&numperpage=20&c_id=30&top=1
igazából a Google maps-t ajánlom illetve az Aura GPS Navigation, én is ezeket használom x8-on.
Heló!
Heló!
Ti mit ajánlotok navigációra?😊
Nem tudják, hogy mostmár ki lehet-e vezetni előlapi panelre az alaplapról az USB3.0 -t?
Régen ez valamiért csak úgy ment, hogy a hátra kellett bedugni a kábelt és azt visszabűvészkedni az előlapi panelba....
a WD sokat volt ugy hogy tulmelegedett, a samsung tapintasra sem volt meleg.
viszont a WD beindult, nincs hiba, mindent megtartott, nem tudom mi baja volt. viszont ezentul a rendszer es fontos adatok a samun lesznek.
koszonom mindenkinek aki segitett!
az rengeteg amúgy samsungoknak büdös csaló a hőmérőjük csomó prohardver tesztben ilyen 20 fokot mutattak és legalább 10 fokkal több volt infrás hőmérővel. Amúgy az az 50 fok kegyetlen sok nagyon érdemes lett volna valamivel hűteni a samsungot is érdemes
a samsunggal most mukodik a rendszer, a WD ha a gephez van csatlakoztatva, a samsungrol sem indul a gep. szoval a WD a gepben van, nem indul a win.
csak ugy hogy itt van a wd mellettem az asztalon.
amugy nem lepodok meg hogy most megment.
sok volt, hogy leallt, es ujraporgott, az utobbi idoben viszont mar csak leallt, resetelni kellett a gepet. nem meglepo. HD sentinel mindvegig 100as allapotot irt, viszont engem nyugtalanitott mar a kezdetektol hogy 50 fokig is emelkedett a wd homerseklete, amig a samu 35-38 fokon ment.
Devis írta:
Jaj mar :-) minden gyartonal van jol es rosszul sikerult termekek :-) az en wd-m lasssan 3. eve megy teljesen hibatlanul :-)
az a baj hogy sok ilyen sztorit hallottam, es engem ugy altalaban elkerulnek a hibak, dehogy most ez megment ez nekem bizonyitott. amikor vettem mondtak hogy samsungot inkabb de megbiztam ebben. inkabb nem 😀
jobb hijan most en is a telomrol irok. de engem nem zavar az ilyen. mer hat ugye angol billem van...
amugy most gond nelkul telepit a samura. ugyhogy sztem a wd repul vissza a boltba es jon helyette egy samsung
probáld meg h a gépet total kikapcsolod, de legjobb az ha kihúzod a konnektorbol egy olyan jó 5 percre. mert ujrainditáskor még van benne áram. ha kihúzod a lélekfenttartó 5W-tól megfosztod :-) nekem ez már segített egy hasonló helyzetben
Lehet butának fog hangozni a kérdés, de ahhoz hogy a Win7 szépen menjen a gépen csak memóriára van szüksége, vagy használja a videókártyát is. Csak azért kérdem mert, nem tervezek vga-t venni a gépembe. (egyenlőre elég lesz a proci, i3-2120, integrált vga teljesítménye)
Tuningolni szeretnél? Akkor a hűtő
Több hely a fontosabb? akkor a vinyó
A látvány érdekel inkább? akkor a ház
Ezt mérlegeld szerintem! 😀
Namost van egy keretem a terv géphez amiből tápot kell vennem meg még vakami kijönne, a keret 35 ezer, a táp egy 20as és 3 dolog között kell választanom qmi kijön 15ből. A gyári AMD procihűtő helyet egy másik, a 160 gb os sata vinyó helyet egy 1tb os sata2 vinyó, vagy egy ház különven azcasztalon lesz ház nélkül... Szerintetek?
most szetszedem ujra hatha...
mert akkor mas baj nem nagyon lehet.
arra figyelj, hogy a ventije a hutonek ne lefele nezzen, vagyis a VGA fele, mert ami abbol jon ho, azt fujja a venti a bordara, erdemes a haz hatulja fele forditani, hogy onnan friss levegot kapjon.
nem szamit hogy allnak a bordak, max annyi hogy a venti azert ne kozvetlenul a VGA-rol szivja a forro levegot a bordakra..
ma kicsit érdekes problémába ütköztem amikor raktam össze a gépet:
a tx-3as hűtőm egyszerűen nem tudta lehűteni a procit,68°C-nál lekapcsolt a gép. a bordák ugyan melegek voltak de messze nem annyira amennyire kéne.
raktam fel újra pasztát de akkor is ez van
a felrakásnál számít hogy a h bordák h állnak?
Amúgy hűtő!
Heló!
láttam már primot de mindeggyik windows mobile-ra volt nekem meg android van.😞
Heló!
igazából a Google maps-t ajánlom illetve az Aura GPS Navigation, én is ezeket használom x8-on.
Ti mit ajánlotok navigációra?😊
Régen ez valamiért csak úgy ment, hogy a hátra kellett bedugni a kábelt és azt visszabűvészkedni az előlapi panelba....
viszont a WD beindult, nincs hiba, mindent megtartott, nem tudom mi baja volt. viszont ezentul a rendszer es fontos adatok a samun lesznek.
koszonom mindenkinek aki segitett!
csak ugy hogy itt van a wd mellettem az asztalon.
amugy nem lepodok meg hogy most megment.
sok volt, hogy leallt, es ujraporgott, az utobbi idoben viszont mar csak leallt, resetelni kellett a gepet. nem meglepo. HD sentinel mindvegig 100as allapotot irt, viszont engem nyugtalanitott mar a kezdetektol hogy 50 fokig is emelkedett a wd homerseklete, amig a samu 35-38 fokon ment.
Jaj mar :-) minden gyartonal van jol es rosszul sikerult termekek :-) az en wd-m lasssan 3. eve megy teljesen hibatlanul :-)
az a baj hogy sok ilyen sztorit hallottam, es engem ugy altalaban elkerulnek a hibak, dehogy most ez megment ez nekem bizonyitott. amikor vettem mondtak hogy samsungot inkabb de megbiztam ebben. inkabb nem 😀
[url]http://www.***/webshop/product/_samsung_500gb_f3_7200rpm_16mb_sata2_hd502hj/15583[/url]
ez a kiszemelt (ipon)
WD-t tobbet soha!
amugy most gond nelkul telepit a samura. ugyhogy sztem a wd repul vissza a boltba es jon helyette egy samsung