Nem tudom, nekem Crysis 1 + warhed el sem indul. 2009-2014 játékoknál még nem találkoztam ezzel a problémával. 2007-eseknél igen, sőt még 2008-asnál is. Ezért inkább ezekkel nem is játszok. Sajnos már az XP-t cserélni kellet win7re, így 2009-es nél régebbi játékkal nem is játszok. Így nincs semmi macera, és minden futt ahogyan kell. 2002-es játékkal meg szerencséd volt. 😀
Gondolom kompatibilis hibák lépnek fel a 64bites Win7-el.
Sziasztok!
Az miért v,hogy egyes játékok 64 biten nem futnak vagy ha igen hibásan? Gta IV 32 biten fullon lagg nélkül ment,64 biten meg laggol még lowon is,a CODal ugyan ez a helyzet,de bezzeg a Stronghold Crusader elindul(2002-es játék) valami ötlet?😀
Előre is nagyon köszi 😀
Nálam is alaplap volt a gond,ha biosba sem enged belépni, akkor még új rendszert sem tudsz telepíteni ez a legnagyobb baj.
Perifériák kiszedését, cserélését lenne még érdemes megnézni hátha az okozza...valamelyik kábel.Szerintem alaplap lesz...
Nekem egy MSI lapom mondta föl.....American megatrends:
[url]https://www.google.hu/search?q=American+megatrends&num=100&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=kcH1U6jxHoS_ygP_joHwBg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=614[/url]
Totál nem lehetett semmit csinálni,mint a te esetedben, itt sem engedett be a biosba. Spoiler!
Még ezeket próbálnám meg: (Bios reset:
A jumpert átrakod a leírás szerint, majd pár perc múlva vissza, ahogy volt. Még egyszerűbb a gombelemet kivenni tíz percre, majd visszatenni.
Három kis tüske található, amiből kettő rövidre van zárva egy kívülről műanyag, szögletes kis valamivel, ez a jumper. Ha nem találod meg az alaplapon leírás szerint pontosan, jobb, ha az elem kivételét csinálod. Pár perc alatt mindent elfelejt a BIOS, gyakorlatilag nulláról indul majd, alapbeállításokkal. Még az időt is újra be kell állítani.Elem kiszedésnél pedig arra érdemes figyelni hogy full áramtalanítva legyen a géped.
valószínű alaplap hiba lesz! Múltkor nálam is volt egy gép ami ilyet csinált... (felpörgött leállt majd utána áramtalanítani kellett hogy újra legyen valami)
De a tápot szerintem is próbáld meg előbb cserélni.
miután leáll utána már nem is reagál de akor mikor kitakarítottam utána ak mért indult el?
saja nincs még egy tápom 😞 ezzel nem lehet valamit csinálni?
És amikor leáll akkor utána a bekapcsoló gombra reagál ismét vagy hiába nyomkodod?Mert nekem olyan is volt hogy leállt és utána már csak akkor tudtam bekapcsolni ha lekapcsoltam a tápot vagy kihúztam az egész gépet a konnektorból.De olyankor meg néha bekapcsolt magától is mihelyt visszadugtam a konnektorba. 😃
De igazából eléggé táp gyanús a dolog.Próbáld ki egy másik táppal ha lehetséges,hogy mit produkál.
fonix9901: Nekem is volt régen ilyen problémám,bekapcsoltam a gépet majd leállt 2 másodperc múlva kb. nekem egy T-elosztó miatt csinálta ezt.Próbáld meg másik hosszabbítóval vagy elosztóval. 😀
Helló először elromlót utána szedtem szét takarítottam meg majd elindítottam akor elindult majd lekapcsoltam szabály szerűen és utána produkálta ezt a ventilátor meg hol működött hol nem ezért olajoztam meg szétszedtem a tápot és alig tudtam kézzel fordítani a ventilátort ezért olajoztam meg műszer olajjal annak is a finom változatával
Összetevők:
256 MB Ati videkoari
1Ghz Intel Proci
720MB Ram
Gigabite alaplap
nem egy mai darab de muternak ez tök jó youtubra 😀
a bioszig nem jutok el felpörög majd 2 másodperc után leáll
szétszedtem teljesen csak a procit nem szedtem le meg a hűtőjét de azon felül mindent lehet ez a probléma?
köszönöm a segítséget 😀
Milyen összetevői vannak?
Biosba be tudsz lépni?
Ilyenkor bemész a biosba, és "all settings deafult" vagy valami ilyesmi, tehát minden beállítást alaphelyzetbe kell állítani.
Processzor hűtőt le kell szedni és újrapasztázni, hátha segít.
Ellenőrizd le az alkatrészek megfelelően illeszkednek,fújd meg a csatlakozókat nem-e poros.
helló van egy olyan problémám hogy anyu gépét elindítom felpörög majd leáll szétszedtem a tápot is az alaplapot is minden t kitakarítottam a ventilátorokat megolajoztam és össze raktam akkor utána elindult majd rendesen kikapcsoltam és ugyan úgy leáll beindítás után az alaplai elemet is kicseréltem nem tudom mi lehet a probléma ha valakinek volt ilyen problémája és sikerült megoldania létszíves írja már meg nekem hogy mit tegyek előre is köszönöm 😀
Hát ha már pénzt adok ki érte akkor inkább új gép.
Akkor még annyit hogy szerintetek a "Terv!!!" nevű gépet megéri összerakni?
Proci + Vidikari + Alaplap + Ram = 161.428 Ft
De természetesen a videokártyát jóval később fogom megvenni, addig is a mostanit fogom használni az új gépben.
Bronson: Hát, akkor szerintem jobb lenne egy új gépbe befektetnem.. :/ chrono: Már elég régóta. Jó pár éve Windows 7-et használok. Még a Windows 8-at is simán bírta.
Azóta is csak újraindulgat... de mitől púposodhatott fel a kondi? Meg nem értem... hajnalban ment, kiakpcsoltam, délben bekapcsolom és meghal az egész... jó igaz ilyen eset volt hogy egyik napról a másikra nem akart elindulni.. nem is egyszer.
az ilyen régebbi lapokat nem hiszem hogy sokan elvállalják manapság... olcsó pénzért tudsz venni használtan hasonló lapot, ha van pénzed új gépre akkor meg egyértelműen az a javasolt...
Segtségeteket kérném.
Ma hajnalban még müködött a gép hibátlanul. Ma dél körül bekapcsoltam és folyamatosan újraindul. A rendszer betöltésig sem jut el. Másik érdekes dolog: Windows 7 van fent a gépen de a Windows 8-as Helyreállító ablakot hozza be ezzel a hibakódokkal: 0xc000000e és 0xc000000f..... ez a két hibaüzenet összsen kétszer bukkant fel, azóta csak újraindulgat a gép. Átnéztem mindent, leelenőriztem egyesével a vinyókat, a ramot, videokártyát. Ezeknek semmi baja. Viszont az alaplapon, a ram foglalat mellett van egy púpos kondi :/ Szerintem az okozhatja ezt a probémát. Szerintetek javítható probléma? Egyáltalán megéri megjavítani vagy inkább jobban járnék egy vadonat új géppel? :/
Kérlek segítsetek. Jah és erről az alaplapról lenne szó: [LINK]
"EddyRedmanKobe"
Nézd meg minden megfelelően csatlakozik,Vga tól kezdve minden olyan hardvert ami szóba jöhet,kapcsold ki majd be a tápot ismét....No signal pl ha nincsen a gépre csatlakoztatva,alaplapi power kábel rendesen helyén van-e.
"haveromtól megvettem nála még működött a gép"
Azt a havert akitől megvetted áthívod,mivel "haver" így még szívesebben is segít majd neked.
Ki ismerhetné jobban a gépet,és annak működését,lehetséges hibáit, ha nem az előző tulaj,
aki nem más mint a "haver".
Még azt akartam megkérdezni indul-e a gép és no signal vagy be sem kapcsol?
sziasztok! a segítségeteket kérném :S egyszerűen nem tudom mi lehet a baja a gépemnek, haveromtól megvettem nála még műlödött a gép, hazahoztam bekapcsolom nem jelenik meg semmi, monitor kiírja hogy no signal, be van dugva minden, memória jó, winchester jó, se integrált videókarin, se a saját videókártyámmal nem változik a sztori, alaplap lehet a rossz?...ui. monitor is jó mert ez az új gép monitorja csak hamarabb megvettem, régi géppemmel működik profin
Már meg lett mozgatva,igazából az előlapiba van,mert ott is van oda is betettem ott tegnap csinálta,ma meg a hátsóba...na mindegy érdekes jelenség.
Csak úgy váratlanul beadja a hangot,mindenféle indok nélkül 5 mp eltelik és vége.
Alaplapomhoz van kötve egy logitech z323 hangfal és egy olyat kezdett el csinálni,pl olvasok és egyszer csak mintha szigetelő szalagot húznának gyorsan,annak van olyan nyivákoló hangja,majd 5mp-re rá abbahagyja.Ezt kb egy nap meg meri csinálni 1X lövésem sincsen mi okozhatja.
Valakinek ötlet?
SCoreblack. IGPvel sincs neki kép. Talán tényleg alaplap. 1 fullo szétszedést azért én még megpróbálnék. Rakd össze újra a gépet. Vagy egy bios resetet.
Nem volt semmi áramszünet se semmi: Csak kikapcsoltam és aztán mikor beakartam kapcsolni nem volt kép. Régi gépemnél is volt ilyen de másodszorra elindult rendesen. Már az összes barátom azt mondogatja hogy 100000000000% hogy az alaplap lett hibás :/
Nem emlékszel mi történt azelőtt, hogy nem adott képet? Vagy mikor utoljára kikapcsoltad akkor még volt kép és legközelebbi bekapcsoláskor meg már nem volt?
És ez gép valaha adott már képet? Mióta van ez meg ténylegesen? VGA nélkül próbáltad már? Pórbáld meg úgyis. Csak az IGP-re dugd rá és ne legyen benn a vga.
Háát ezek szerint oO de holnap megnézetem egy szakemberel hogy még is mi a baja de ezek szerint ennyit ér ez az alap pedig nem olvastam róla sok rosszat.. :/
Valaki segítsen! Nem indul el a gép! Amikor bekapcsolom elindulnak a ventilátorok de a monitor ledje csak narancssárgán világot és nem történik semmi se!
Szilver vagy még arra gondoltam szólnál az ismerősnek akitől vette,azért mégis csak 1 hónapos gépről van szó,és ki tudhatná ismerhetné jobban a gépet és annak alkotórészeit,hibáit,annak működését mint az előző tulajdonos.
Jól van fátylat rá.Igazad van,mert telón amiket mondott én csak azokat irtam le,szóval ő meg elég ködösen vázolta alapból nekem is a dolgot így csak találgatás lett belőle.
Hát egy próbát megér hogy elhozom tőle a VGA-at és megnézem a gépemben.Köszi,erre nem is gondoltam még.
Vagy esetleg az nem lehet hogy a hőmérő sensor romlott el a VGA-ba?Bár ezt nem hiszem mert irdatlan meleg levegő van a kártya közelében ahol a réz csövek vannak a hűtőn.
Mindenesetre elhozom tőle a napokban és megnézem az a biztos.
Igen hallottam ilyenről én is hogy alapból vírusos lenne a windows telepítője is,illetve a memóriába is elrejtőzhetnek vírusok.Futtatnunk víruskeresést csökkentet módban és dos alatt is de semmit sem talált.
"3.Azért írtam ide először mert ameddig "szenvedek" majd vele addig úgy gondoltam hogy hátha jönnek az ötletek ha mégsem sikerülne megoldanom a problémát(gondoltam ha elakadok talán telóról felnézek ide és talán valaki írt valami okosságot amire én nem gondoltam eddig.)"
"Már a biost sem lehet látni,semmi alaplap logó meg ilyesmi és nem is csippant egyet sem a gép elvileg,de még nem láttam majd ma délután nézem meg neki."
"Előbb nézd meg csak aztán írjál bármit is ide."
Ennyi erővel bármit mond neked te azt ide beírod, akár oldalakon keresztül is lehetne találgatni mi is a gond.Ezért írtam neked nincsen azzal semmi gond csupán azért írtam előbb nézd meg,mert lehetne írogatni ide bőven.
atstuff07 ő is milyen megoldásokat mond és mind felesleges.
Ezért mondtam jobb lenne megnézni,aztán kérdezni,velem nem kell foglalkozni nem kötözködni jövök fel.
"Előbb olvasd el rendesen,hogy mit írok aztán válaszolj!"
"8.Nem kötekedésnek szántam ezt a választ csak nem szeretem ha lenézően bénának,illetve tudatlannak nézik az embert.
Semmit nem gondoltam rólad, a probléma érdekelt csupán.
Én hozzá nem értő vagyok, de mint felhasználó találkozok hasonló problémákkal én is,és ennek tükrében próbálok meg segíteni.
"Szóval haverom vett egy gépet kb 1 hónapja",ebből gondoltam hogy új,de hát akkor nem.
Ha így leírtad volna nem is írogattam volna ennyi mindent.
Maga a rendszer is "lehet"(nem okvetlen) vírusos.
Azt meg tudod csinálni, hogy belerakod a te gépedbe a kártyáját és megnézed nálad is jelentkezik e a probléma.
Lehet az is tönkrement.
2.Ment neki rendesen minden még egyszer csak lekapcsolt magától és nem lehetett bekapcsolni újra,majd égett szagot érzett,ekkor szólt nekem hogy menjek nézzem meg neki.(A táp leégett,másik gép sem kapcsolt be vele,meg lett nézve,így vettünk egy másikat.
3.Azért írtam ide először mert ameddig "szenvedek" majd vele addig úgy gondoltam hogy hátha jönnek az ötletek ha mégsem sikerülne megoldanom a problémát(gondoltam ha elakadok talán telóról felnézek ide és talán valaki írt valami okosságot amire én nem gondoltam eddig.)
4.Egyértelmű,hogy nem kell bios reset egy alvó állapot miatt ennyire nem vagyok fish.A Bios resetet csak szimpla ötletként irtam ami hirtelen eszembe jutott,persze ez csak akkor következett volna be ha nem alvó állapotba van a gép,de mint irtam egyből észre vettem hogy a power led villog így tudtam hogy mi a helyzet.Minek reseteltem volna a biost ez esetben?!Jó pár éve javítok már gépeket,ezen nőttem fel,ilyen környezetben,azért buta nem vagyok.
5.Vírus kilőve,mert teljesen újra lett partícionálva és újraformázva a HDD a táp csere után.
És a saját Windows 7 Ultimate x64 -et telepítettem fel neki amit régebben én is használtam minden gond nélkül.És igen,minden drivert telepítettem...
6.Egyáltalán nem írtam hogy új a gép(ismerősétől vette,ezért takarítottam ki meg pasztáztam újra)
7.Előbb olvasd el rendesen,hogy mit írok aztán válaszolj!
8.Nem kötekedésnek szántam ezt a választ csak nem szeretem ha lenézően bénának,illetve tudatlannak nézik az embert.
"Először a táp ment el amit gyorsan pótoltunk is egy Thermaltake 530wattos-al ...pontosan nem tom milyen,de a lényeg hogy jó lett a gép.Aztán pár napja felhívott hogy rossz a gép megint,mert amikor bekapcsolja nincs kép,monitor nem kap jelet(no signal)"
Itt mi is történt pontosan,mi az hogy elment,elfüstölt,leégett?
Miből gondoljátok hogy a táp ment el?
"Már a biost sem lehet látni,semmi alaplap logó meg ilyesmi és nem is csippant egyet sem a gép elvileg,de még nem láttam majd ma délután nézem meg neki."
Előbb nézd meg csak aztán írjál bármit is ide.
"De kezdésnek bios reset lesz úgy érzem.más ötletem nincs sajna.és végig nézem a ramokat egyenként és ha azután is rossz lesz akkor passz...(ettől félek)."
Bios reset az nem igazán kéne alvó állapotba lépés miatt.
Nekem is van alvó gombom bill en és megnyomtam,azonnal lekapcsolt power be és egyből
ott volt minden.Olvastam valahol ez nem biztos jót tesz a gépnek, de aki tudja az megírhatja mert érdekel.
"A vga túl meleg hiába pasztáztam újra,85-95 fok között mozgott terhelés alatt."
Mi van ha vírus okozza?Te meg szétszedted a VGA-dat pasztázni?
".....Szóval haverom vett egy gépet kb 1 hónapja..... "
"Gyári hűtő.Mit lehetne tenni ez esetbe,illetve miért ilyen meleg ha ki van takaritva és ujra is lett pasztázva?"
egy új gépen mit kell takarítani,úgy kéne megfogalmazni vett egy új gépet amiben ez és ez nem új.
Nah szóval..megnéztem a gépet.bekapcsoltam és észrevettem hogy villog a power led 😃 benyomtam mégegyszer és a win bejelentkező képernyő fogad.Hát nem kiderült hogy alvó állapotban volt a gép.Probléma megoldva.De viszont észrevettem egy másikat sajnos.A vga túl meleg hiába pasztáztam újra,85-95 fok között mozgott terhelés alatt.Nem értem mi lehet a baj.Pontosan egy MSI R6850 1gb vga.gpu clock 775MHz,memory clock 1000MHz.A normál terhelés nélküli hőfok is magas szerintem 52fok.Gyári hűtő.Mit lehetne tenni ez esetbe,illetve miért ilyen meleg ha ki van takaritva és ujra is lett pasztázva?
Gondolom kompatibilis hibák lépnek fel a 64bites Win7-el.
Az miért v,hogy egyes játékok 64 biten nem futnak vagy ha igen hibásan? Gta IV 32 biten fullon lagg nélkül ment,64 biten meg laggol még lowon is,a CODal ugyan ez a helyzet,de bezzeg a Stronghold Crusader elindul(2002-es játék) valami ötlet?😀
Előre is nagyon köszi 😀
Perifériák kiszedését, cserélését lenne még érdemes megnézni hátha az okozza...valamelyik kábel.Szerintem alaplap lesz...
Nekem egy MSI lapom mondta föl.....American megatrends:
[url]https://www.google.hu/search?q=American+megatrends&num=100&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=kcH1U6jxHoS_ygP_joHwBg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=614[/url]
Totál nem lehetett semmit csinálni,mint a te esetedben, itt sem engedett be a biosba.
Spoiler!
A jumpert átrakod a leírás szerint, majd pár perc múlva vissza, ahogy volt. Még egyszerűbb a gombelemet kivenni tíz percre, majd visszatenni.
Három kis tüske található, amiből kettő rövidre van zárva egy kívülről műanyag, szögletes kis valamivel, ez a jumper. Ha nem találod meg az alaplapon leírás szerint pontosan, jobb, ha az elem kivételét csinálod. Pár perc alatt mindent elfelejt a BIOS, gyakorlatilag nulláról indul majd, alapbeállításokkal. Még az időt is újra be kell állítani.Elem kiszedésnél pedig arra érdemes figyelni hogy full áramtalanítva legyen a géped.
Másik a proci újrapasztázása.)
[LINK]
De a tápot szerintem is próbáld meg előbb cserélni.
saja nincs még egy tápom 😞 ezzel nem lehet valamit csinálni?
De igazából eléggé táp gyanús a dolog.Próbáld ki egy másik táppal ha lehetséges,hogy mit produkál.
Összetevők:
256 MB Ati videkoari
1Ghz Intel Proci
720MB Ram
Gigabite alaplap
nem egy mai darab de muternak ez tök jó youtubra 😀
a bioszig nem jutok el felpörög majd 2 másodperc után leáll
szétszedtem teljesen csak a procit nem szedtem le meg a hűtőjét de azon felül mindent lehet ez a probléma?
köszönöm a segítséget 😀
Hogyan történt szétszedted kitakarítani és amikor összeraktad nem működik,
vagy nem működött és ezért szedted szét?
Olajozni nem igen szokták max akkor, ha kerreg,csörög.zörög egy cseppet hátha segít,és ha nem új a venti.
[url]http://logout.hu/cikk/ventillator_felujitas/teljes.html
[/url]
Milyen összetevői vannak?
Biosba be tudsz lépni?
Ilyenkor bemész a biosba, és "all settings deafult" vagy valami ilyesmi, tehát minden beállítást alaphelyzetbe kell állítani.
Processzor hűtőt le kell szedni és újrapasztázni, hátha segít.
Ellenőrizd le az alkatrészek megfelelően illeszkednek,fújd meg a csatlakozókat nem-e poros.
Akkor még annyit hogy szerintetek a "Terv!!!" nevű gépet megéri összerakni?
Proci + Vidikari + Alaplap + Ram = 161.428 Ft
De természetesen a videokártyát jóval később fogom megvenni, addig is a mostanit fogom használni az új gépben.
chrono: Már elég régóta. Jó pár éve Windows 7-et használok. Még a Windows 8-at is simán bírta.
Azóta is csak újraindulgat... de mitől púposodhatott fel a kondi? Meg nem értem... hajnalban ment, kiakpcsoltam, délben bekapcsolom és meghal az egész... jó igaz ilyen eset volt hogy egyik napról a másikra nem akart elindulni.. nem is egyszer.
Ma hajnalban még müködött a gép hibátlanul. Ma dél körül bekapcsoltam és folyamatosan újraindul. A rendszer betöltésig sem jut el. Másik érdekes dolog: Windows 7 van fent a gépen de a Windows 8-as Helyreállító ablakot hozza be ezzel a hibakódokkal: 0xc000000e és 0xc000000f..... ez a két hibaüzenet összsen kétszer bukkant fel, azóta csak újraindulgat a gép. Átnéztem mindent, leelenőriztem egyesével a vinyókat, a ramot, videokártyát. Ezeknek semmi baja. Viszont az alaplapon, a ram foglalat mellett van egy púpos kondi :/ Szerintem az okozhatja ezt a probémát. Szerintetek javítható probléma? Egyáltalán megéri megjavítani vagy inkább jobban járnék egy vadonat új géppel? :/
Kérlek segítsetek. Jah és erről az alaplapról lenne szó: [LINK]
Nézd meg minden megfelelően csatlakozik,Vga tól kezdve minden olyan hardvert ami szóba jöhet,kapcsold ki majd be a tápot ismét....No signal pl ha nincsen a gépre csatlakoztatva,alaplapi power kábel rendesen helyén van-e.
"haveromtól megvettem nála még működött a gép"
Azt a havert akitől megvetted áthívod,mivel "haver" így még szívesebben is segít majd neked.
Ki ismerhetné jobban a gépet,és annak működését,lehetséges hibáit, ha nem az előző tulaj,
aki nem más mint a "haver".
Még azt akartam megkérdezni indul-e a gép és no signal vagy be sem kapcsol?
Csak úgy váratlanul beadja a hangot,mindenféle indok nélkül 5 mp eltelik és vége.
Valakinek ötlet?
SCoreblack. IGPvel sincs neki kép. Talán tényleg alaplap. 1 fullo szétszedést azért én még megpróbálnék. Rakd össze újra a gépet. Vagy egy bios resetet.
Hát egy próbát megér hogy elhozom tőle a VGA-at és megnézem a gépemben.Köszi,erre nem is gondoltam még.
Vagy esetleg az nem lehet hogy a hőmérő sensor romlott el a VGA-ba?Bár ezt nem hiszem mert irdatlan meleg levegő van a kártya közelében ahol a réz csövek vannak a hűtőn.
Mindenesetre elhozom tőle a napokban és megnézem az a biztos.
Igen hallottam ilyenről én is hogy alapból vírusos lenne a windows telepítője is,illetve a memóriába is elrejtőzhetnek vírusok.Futtatnunk víruskeresést csökkentet módban és dos alatt is de semmit sem talált.
"Előbb nézd meg csak aztán írjál bármit is ide."
Ennyi erővel bármit mond neked te azt ide beírod, akár oldalakon keresztül is lehetne találgatni mi is a gond.Ezért írtam neked nincsen azzal semmi gond csupán azért írtam előbb nézd meg,mert lehetne írogatni ide bőven.
atstuff07 ő is milyen megoldásokat mond és mind felesleges.
Ezért mondtam jobb lenne megnézni,aztán kérdezni,velem nem kell foglalkozni nem kötözködni jövök fel.
"Előbb olvasd el rendesen,hogy mit írok aztán válaszolj!"
"8.Nem kötekedésnek szántam ezt a választ csak nem szeretem ha lenézően bénának,illetve tudatlannak nézik az embert.
Semmit nem gondoltam rólad, a probléma érdekelt csupán.
Én hozzá nem értő vagyok, de mint felhasználó találkozok hasonló problémákkal én is,és ennek tükrében próbálok meg segíteni.
"Szóval haverom vett egy gépet kb 1 hónapja",ebből gondoltam hogy új,de hát akkor nem.
Ha így leírtad volna nem is írogattam volna ennyi mindent.
Maga a rendszer is "lehet"(nem okvetlen) vírusos.
Azt meg tudod csinálni, hogy belerakod a te gépedbe a kártyáját és megnézed nálad is jelentkezik e a probléma.
Lehet az is tönkrement.
1. A gép nem új használtan vette.
2.Ment neki rendesen minden még egyszer csak lekapcsolt magától és nem lehetett bekapcsolni újra,majd égett szagot érzett,ekkor szólt nekem hogy menjek nézzem meg neki.(A táp leégett,másik gép sem kapcsolt be vele,meg lett nézve,így vettünk egy másikat.
3.Azért írtam ide először mert ameddig "szenvedek" majd vele addig úgy gondoltam hogy hátha jönnek az ötletek ha mégsem sikerülne megoldanom a problémát(gondoltam ha elakadok talán telóról felnézek ide és talán valaki írt valami okosságot amire én nem gondoltam eddig.)
4.Egyértelmű,hogy nem kell bios reset egy alvó állapot miatt ennyire nem vagyok fish.A Bios resetet csak szimpla ötletként irtam ami hirtelen eszembe jutott,persze ez csak akkor következett volna be ha nem alvó állapotba van a gép,de mint irtam egyből észre vettem hogy a power led villog így tudtam hogy mi a helyzet.Minek reseteltem volna a biost ez esetben?!Jó pár éve javítok már gépeket,ezen nőttem fel,ilyen környezetben,azért buta nem vagyok.
5.Vírus kilőve,mert teljesen újra lett partícionálva és újraformázva a HDD a táp csere után.
És a saját Windows 7 Ultimate x64 -et telepítettem fel neki amit régebben én is használtam minden gond nélkül.És igen,minden drivert telepítettem...
6.Egyáltalán nem írtam hogy új a gép(ismerősétől vette,ezért takarítottam ki meg pasztáztam újra)
7.Előbb olvasd el rendesen,hogy mit írok aztán válaszolj!
8.Nem kötekedésnek szántam ezt a választ csak nem szeretem ha lenézően bénának,illetve tudatlannak nézik az embert.
Itt mi is történt pontosan,mi az hogy elment,elfüstölt,leégett?
Miből gondoljátok hogy a táp ment el?
Előbb nézd meg csak aztán írjál bármit is ide.
"De kezdésnek bios reset lesz úgy érzem.más ötletem nincs sajna.és végig nézem a ramokat egyenként és ha azután is rossz lesz akkor passz...(ettől félek)."
Bios reset az nem igazán kéne alvó állapotba lépés miatt.
Nekem is van alvó gombom bill en és megnyomtam,azonnal lekapcsolt power be és egyből
ott volt minden.Olvastam valahol ez nem biztos jót tesz a gépnek, de aki tudja az megírhatja mert érdekel.
"A vga túl meleg hiába pasztáztam újra,85-95 fok között mozgott terhelés alatt."
Mi van ha vírus okozza?Te meg szétszedted a VGA-dat pasztázni?
".....Szóval haverom vett egy gépet kb 1 hónapja..... "
"Gyári hűtő.Mit lehetne tenni ez esetbe,illetve miért ilyen meleg ha ki van takaritva és ujra is lett pasztázva?"
egy új gépen mit kell takarítani,úgy kéne megfogalmazni vett egy új gépet amiben ez és ez nem új.