rob999 írta:
hellsztok nekem van egy
sony ericsson z520i-m
és asztszeretném kérdezni hogy erröl a telóról lelehet-e törölni valahogy azokat amiket ugy simán nem enged letörölni
szerintem nem ha sikerül is valami trükkel az akkor is garancia vesztés lenne mert hackerkedsz a telfefonodon:Ð ha simán nem engedi akkor ne próbálj trükközni
hellsztok nekem van egy
sony ericsson z520i-m
és asztszeretném kérdezni hogy erröl a telóról lelehet-e törölni valahogy azokat amiket ugy simán nem enged letörölni
Nekem a P900-ast SE-met követte A P910-es de meghalt rajta az érintő fólia és gyorsan elcseréltem egy HP iPAQ Voice Messenger-re! Hát megárte... van benne wi-fi ami a cégnél jól jön😆
Nekem Se c702 van.Mikor megvettem azt hittem jobb lesz de annyira nemjött be ez azért is lehet mert elötte K610i volt és az sokkal gyorsabb volt mint ez. Mondjuk azt tetszik benne hogy víz álló már volt hogy zuhanyozás közben telefonáltam! 😃
Régen telefon mániás voltam nagyon profi voltam a telefonokban
van
1.Sony ericcsos w300i
2.Samsung SGH-D600
3.Samsung SGH-D900
jelenleg csak 3 van meg pár rosz:Ð
már kivoltak akadva hogy fojton telefont veszek 14 éves vagyok most és régen évete vettem telefont volt hogy kaptam egy telefont és 3 hónapon belül lecseréltem
hellsztok nekem van egy
sony ericsson z520i-m
szerintem nem ha sikerül is valami trükkel az akkor is garancia vesztés lenne mert hackerkedsz a telfefonodon:Ð ha simán nem engedi akkor ne próbálj trükközni
sony ericsson z520i-m
nekem sanyi ericsson k810-em van és nagyon meg vagyok vele elégedve, pont annyit tud amire nekem szükségem van
Az kb. annyit tud mint az enyém csak neked nincs benne gps de amúgy tök felesleges.És nekem jobban tetszik kinézetre a tied! 😃
Cserélünk? 😆
csak én vok ily csóró?
Csütörtökön újítottam egy Nokia N95-öt 😆
mert elhagytam😆
5-6.ban kaptam egy Sony Ericsson D750i.
most meg Sony Ericsson W660 i -m van. 😃
van
1.Sony ericcsos w300i
2.Samsung SGH-D600
3.Samsung SGH-D900
jelenleg csak 3 van meg pár rosz:Ð
már kivoltak akadva hogy fojton telefont veszek 14 éves vagyok most és régen évete vettem telefont volt hogy kaptam egy telefont és 3 hónapon belül lecseréltem
Nokia 6300