Tuning kocsik, és alapkocsik.
A lényeg, hogy rakjatok be jó képeket. Akár leírhatjátok a teljesítményt, kedvenc kocsitokat. Az teljesen mind1, hogy alapkocsit, vagy tuningkocsit raktok be.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A gepárd!😆
Nem túl szép, és lomha is, de az enyém, és nagyon szeretem!
Már 250 ezer kilométer van benne, és abból 65 ezret én raktam bele! A szívemhez nőtt, de nemsokára lecserélem egy nagyobbra, újabbra, és erősebbre!
Faxa kis családi autó! 😀..milyen autót veszel?..gondolom nem egy Daihatsu-t (méretek)! 😆
A gepárd!😆
Már 250 ezer kilométer van benne, és abból 65 ezret én raktam bele! A szívemhez nőtt, de nemsokára lecserélem egy nagyobbra, újabbra, és erősebbre!
És mire gondoltál miet veszel?
Másik nagy kedvenc egy 1968-as Dodge Charger R/T
Ez rohadt erő kocsi naon szeressem! 😉
Másik nagy kedvenc egy 1968-as Dodge Charger R/T
Minden idők legnagyobb verdája! (az Én szememben!)..mit nem adnék egy ilyen verdáért!
vagy ez a maybach Exelero:
A BMW-d megvan még?
A fogasztás és a biztosítás végett átadtam nagybátyámnak, szal megvan de nincs Nálam!
Ja! Ok. Amúgy azt hallottam hogy az új 3 mas D BMW nek a fogyasztása ha normálisan használod ilyen 5 liter
A BMW-d megvan még?
A fogasztás és a biztosítás végett átadtam nagybátyámnak, szal megvan de nincs Nálam!
Jah tom h itt divatt szidni a Franciákat de nekem nm tetszenek azok az autók még a Clio az ami tetszik! Meg 1 pár Francia autók sztem a szép autók a japán kocsik meg a német meg néhány amerikai!
Angol autók is jók de azoknak meg szar a hűtőjük!
És hamar mehónak😆
Főleg a V6-os egy kis tuningal😆
Angol autók is jók de azoknak meg szar a hűtőjük!
És hamar mehónak😆
főleg a hangja, mint egy medve 😆
Nekem is a 206 a kedvenc Francia autóm sztem a franciáktól ez az egyetlen normális autó! jó azért van még de nekem ez a favoritom! 😜
Van azért nekik is sok normális, csak magyarországon divat szidni a franciákat 😆, ez előtt Renault-om volt (19), szerettem azt is nagyon, hibátlan vas volt. Nem szabad elhanyagolni, meg bóvli, olcsó cuccokat venni bele és akkor hálás jószág 😀 Legközelebb viszont valami nagyobb kaliberben gondolkozok.. tetszenek az új Octavia-k 😲
most egy ilyennel szemezgetek 😆:
Crossfire helyett most 2 féktárcsát+betéteteket kell vennem 😃, mindjárt viszem a szervízbe, vagy 30k-t legombolnak rólam simán 😃
Audi R8 GT3(Szerintem hasonlít a f1-es Safety Car-ra)
Sztem ez szebb! Ez naon szép autó! 😆
Szerintem is!
Audi R8 GT3(Szerintem hasonlít a f1-es Safety Car-ra)
Sztem ez szebb! Ez naon szép autó! 😆
De ezt azért már csak ismerik! 😆
Én az AE86-ról csak azélrt tettem ki képet mert nm biztos h így mindenki ismeri!!
A Skyline-ról meg csak ugy! 😆
Am nincs ien forumtéma szvsz!
Nekem a kedvenc drift kocsim a Nissan Silvia S15
Itt egy kép, aki véletlen nem ismerné: