Bármien nyomtatoval lehet,csak a papirt a egésszen a bal szélére tedd a papirt,valamint mikor megnyitod a nero cover deignert akkor kibirod választani h front,rear,cd...valamint legördülö ablaknál vannak beállitott értékek,de te is tudsz csinálni.Fájl,papir készlet,nembiztos h igyirja,ott készlet hozzáadása,ha ez megvan,akkor arra jobb klikk,és elem hozzáadása.Itt kiválasztod h kereket v mit akarsz,majd ha ez is megvann,arra katt és bebirod állitani X,Y poziciot,méreteket,...Meg h teljes nyomtatás,nemaradjon szegélj,tulfojás mérték 2mm,azt tedd 0-ra.
azt hogy tudhatom meg hogy az én nyomtatóm is képes valamit áragasztani?És az miért van hogy tegnap nyomtattam egy dvdtok borítót és nem lett egészen pontos egy kicsit kisebb volt mintr a tok
am Nero DESIGNER-t használok
TripplaXXX2 írta:
heló!
azt szeretném kérdezni hogy ugye a cd-re ids lehet nyomtatni borítót na és azt hogy a fenébe leher ráragasztani a cd-re?😊😶
Vannak irok mejjek ttudnak valamit rágravirozni a lemezre (Write scribl),természetesenn a lemeznek is ojannak kell lennie.
Továbbá vannak kerek nyomtató papirok,egy téglalap formánn 2 kör találhato,Nero coverdesigner-el lehet rá nyomtatni,csak bekell álligatni a paramétereket,h kerekre nyomja,valamint h a körök hol hejezkednek el,külsö kör átmérö,belsö kör átmérö...
hali!
Legyetek szívesek, a profilomhoz válaszoljatok most! 😜
Az lenne a kérdésem, hogy nemrég ige-igen kedvező áron vásároltam 4 gb. RAm kitet. Keveset használt, 9 ezret adtam érte, új ára a boltokban 24-25 ezer körül mozog. 😲😲
Hiába megbízok az üzlettársamban, lehet, hogy valami mégis gyanús nekem. Túl nagy az árrés. 😀
Milyen progival tudom letesztelni, hogy tényleg jók-e a ramok?
Mit tegyek akkor ha akormanyom ha egyenesbe van teve akkor is is huz balra,es balra nagyon jol kanyarodik jobbra meg alig bir.....a jatek beallitasainal is ugy mutatja hogy mintha balra lenne tekerve.....mit tegyek?
Hát nemtom. Nálam a szépen menés pl az én gépemnél van, de még így is kompromisszumokat kell kötnöm itt-ott, 1680-on. :S Az, hogy elindul 800x600, low grafon a cod4, még nem jelenti, h gémer a noti. 😃
Hát igen de az ilyen sokásos integrált gagyi vgaktól nagyságrendekkel jobb. Bár ahogy nézelődtem a komolyabb játékok már tényleg eléggé szarul mennek de még azért pár éves játékokat meg a jobban optimalizáltakat viszi
minden ami csak létezik az meg más kérdés hogy milyen grafikán. itt egy teszt róla
[LINK]
Ja nem pont olyan kevesebb ram és gyengébb vga van benne de nézz tesztet valahol
az ATi Mobil RadeOn HD5470 ról hogy hogy mennek vele a játékok
Amúgy meg mind1 hol veszed meg a Toshiba laptop a mindenhol ugyan olyan.Annyi a különbség hogy a garanciális feltételek más.
A HP,MSI,Sony,Toshiba,Packard Bell laptopk a jók.
A többinnél az a gond hogy a hibákra könnyen rámondják hogy az a tehibád mert ettél a gép felett és morzsás meg stb.
Intel atom prociaval készült laptopot ne vegyél,mert eléggé gyenge olyan
1,6Ghz-körüli az órajel.
Heló!
A nővérem most szeretne laptopőot venni.100000ft-ot szánna rá max 110et.Ti milyet ajánlotok?Tudtuk adni linkeket ?
Auvhanba meg Tescoba meg ilyen helyeken érdemes venni?
Osynho írta:
Mert jobb benne a vga, és mert 4 magos. 😀 Bár még várom a PH tesztjét. 😀
Esetleg lehet már tudni a pontos nevét ennek a processzornak? Hány GHz-s?Mekkora TDP? Hány megás cache? Milyen alaplap kellene majd hozzá?
Nekem is ajánlották ezt a procit, de én még semmi hasznos infót nem találtam róla. Google-ban sem😞
Osynho írta:
2D-ben persze, a HD videókat meg majd a cpu dolgozza fel. A játékokat el kell felejteni.
Egyébként jobban járnál egy AMD LIano APU-val, ha nem akarsz külön vga-t venni.
Cooley írta:Hát csak annyit mondanék róla, hogy 1024x768-as felbontás felett tökéletesen alkalmatlan játékra, de még ilyen alacsony felbontáson se sok mai játék fut el rajta minimumon, legalább 25 átlag fps-sel.
ez egyértelmű szó sem volt játékról az ilyen integrált gpu-kat nem is ezért rakják bele, hanem pont azoknak akik nem akarnak játszani és ezért nem kell plusz kártyát venni
2D-ben persze, a HD videókat meg majd a cpu dolgozza fel. A játékokat el kell felejteni.
Petkooo írta:
egy IntelŸ HD Graphics 2000-et tartalmaz és ahogy olvasgatom gond nélkül lehet vele HD filmeket nézeni
És az Intel HD graphics 2000 videóchip milyen vga-nak felel meg?
Hát csak annyit mondanék róla, hogy 1024x768-as felbontás felett tökéletesen alkalmatlan játékra, de még ilyen alacsony felbontáson se sok mai játék fut el rajta minimumon, legalább 25 átlag fps-sel.
Mondjuk nem is a grafikai teljesítménye miatt döntök emellett a proci mellett. A monitorom az full HD ledes, azt a felbontást azért birni fogja?
Petkooo írta:
egy IntelŸ HD Graphics 2000-et tartalmaz és ahogy olvasgatom gond nélkül lehet vele HD filmeket nézeni
Hát csak annyit mondanék róla, hogy 1024x768-as felbontás felett tökéletesen alkalmatlan játékra, de még ilyen alacsony felbontáson se sok mai játék fut el rajta minimumon, legalább 25 átlag fps-sel.
Petkooo írta:
az a config bőven jó az általad említett dolgokra, sőt ha mellécsapnál egy videókártyát még játékra is tökéletes lenne
Nekem erre azt mondták hogy az intel integrált gpu-ja a full hd-s filmeket nem tudja lejátszani (akad, meg kihagy részeket). Most akkor ebből mi igaz?
Lesz vga, de csak akkor ha kijön a Diablo III.
esetleg [LINK] olvasd el ezt az iPON-os cikket, árakról még nemhiszem hogy túl sok infó lenne
Köszi a linket. Elolvastam. Szerinted egy filmnézős, netezős, letöltögetős (tehát elsősorban nem játékra kellene a gép) gépként melyik felelne meg jobban?
Ez:
Asrock Z68 Pro3
Intel Core i3-2120 3.3GHz Box
Kingston 4GB DDR3 1600MHz (KHX1600C9AD3B1K2/4G)
2 x Western Digital Caviar Blue 3.5" HDD, 500GB, SATA III, 7200RPM, 600Mb/s, 16MB
Chieftec 500W CTG 50080PB Aktív PFC 12cm OEM tápegység
Cooler Master RC-430-KWN1-GP Elite 430 Black ház
LG GH22NS50 DVD-RW
Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit HUN OEM operációs rendszer
Vagy egy új amd-s alapra összerakott konfiguráció?
Sajnos ebből még nincs tervem.
Sziasztok.
Tudna nekem valaki bővebb felvilágosítást adni az új amd processzorok és ezt fogadó alaplapokról? Nézegettem már a Google-t de nem találok a kérdéseimre megfelelő választ.
Processzor sebesség, lesz-e benne integrált gpu, úgy mint a sandy prociknál, áraik.
Superlompos írta:
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan program, ami mutatja játékközben a CPU hőmérsékletét, és azt hogy mennyire van kihasználva? 😜
Ha nyitva hagyod a feladatkezelőt a játék alatt a teljesítmény fülön,akkor a kilépés után láthatod a cpu kihasználtságát visszamenőleg.
KÖSSSZ😀😃
am Nero DESIGNER-t használok
heló!
azt szeretném kérdezni hogy ugye a cd-re ids lehet nyomtatni borítót na és azt hogy a fenébe leher ráragasztani a cd-re?😊😶
Vannak irok mejjek ttudnak valamit rágravirozni a lemezre (Write scribl),természetesenn a lemeznek is ojannak kell lennie.
Továbbá vannak kerek nyomtató papirok,egy téglalap formánn 2 kör találhato,Nero coverdesigner-el lehet rá nyomtatni,csak bekell álligatni a paramétereket,h kerekre nyomja,valamint h a körök hol hejezkednek el,külsö kör átmérö,belsö kör átmérö...
Legyetek szívesek, a profilomhoz válaszoljatok most! 😜
Az lenne a kérdésem, hogy nemrég ige-igen kedvező áron vásároltam 4 gb. RAm kitet. Keveset használt, 9 ezret adtam érte, új ára a boltokban 24-25 ezer körül mozog. 😲😲
Hiába megbízok az üzlettársamban, lehet, hogy valami mégis gyanús nekem. Túl nagy az árrés. 😀
Milyen progival tudom letesztelni, hogy tényleg jók-e a ramok?
mi véleményetek erről a fülesről,
Razer Carcharias?Megéri az árát?
Vezérlőpult Játékvezérlők. Tulajdonságok Kalibrálás. Itt végigcsinálod a beállításokat. Mire végzel, rendesen fog müködni a kormány.
es az win 7en hogy v an?
AMD A8-3850-nél sokat ront ha a ram nem 1866Mhz-es, hanem 1333 vagy 1600?
[url=http://www.gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=277&pid=240761#post_240761]Tudom, hogy nem szép dolog, de sietek: LINK[/url]
az [LINK] és [LINK] szinte megegyeznek és mind2 nagyon gyenge játékra szal csak esetleg minimumon kicsi felbontáson döcögnének el a játékok
és tud valaki egy jó dvd tok szerkesztőt?😜
lene egy kérdésem😆
valaki tud ajánlani egy jó dvd tok szerkesztőt?😂😜😎
[LINK]
Ja nem pont olyan kevesebb ram és gyengébb vga van benne de nézz tesztet valahol
az ATi Mobil RadeOn HD5470 ról hogy hogy mennek vele a játékok
[LINK]
A HP,MSI,Sony,Toshiba,Packard Bell laptopk a jók.
A többinnél az a gond hogy a hibákra könnyen rámondják hogy az a tehibád mert ettél a gép felett és morzsás meg stb.
Intel atom prociaval készült laptopot ne vegyél,mert eléggé gyenge olyan
1,6Ghz-körüli az órajel.
A nővérem most szeretne laptopőot venni.100000ft-ot szánna rá max 110et.Ti milyet ajánlotok?Tudtuk adni linkeket ?
Auvhanba meg Tescoba meg ilyen helyeken érdemes venni?
Több modell is van: [LINK]
Alaplapot 16ezertől kapni hozzájuk.
Mert jobb benne a vga, és mert 4 magos. 😀 Bár még várom a PH tesztjét. 😀
Esetleg lehet már tudni a pontos nevét ennek a processzornak? Hány GHz-s?Mekkora TDP? Hány megás cache? Milyen alaplap kellene majd hozzá?
Nekem is ajánlották ezt a procit, de én még semmi hasznos infót nem találtam róla. Google-ban sem😞
Miért járnék jobban egy AMD Llano-val?
ez egyértelmű szó sem volt játékról az ilyen integrált gpu-kat nem is ezért rakják bele, hanem pont azoknak akik nem akarnak játszani és ezért nem kell plusz kártyát venni
éppen ezért filmnézésre netezésre stb stb elég
Mondjuk nem is a grafikai teljesítménye miatt döntök emellett a proci mellett. A monitorom az full HD ledes, azt a felbontást azért birni fogja?
az a config bőven jó az általad említett dolgokra, sőt ha mellécsapnál egy videókártyát még játékra is tökéletes lenne
Nekem erre azt mondták hogy az intel integrált gpu-ja a full hd-s filmeket nem tudja lejátszani (akad, meg kihagy részeket). Most akkor ebből mi igaz?
Lesz vga, de csak akkor ha kijön a Diablo III.
@Krinya15
GPU-Z erre a legjobb [LINK] letöltheted
@zsolty87
esetleg [LINK] olvasd el ezt az iPON-os cikket, árakról még nemhiszem hogy túl sok infó lenne
Köszi a linket. Elolvastam. Szerinted egy filmnézős, netezős, letöltögetős (tehát elsősorban nem játékra kellene a gép) gépként melyik felelne meg jobban?
Ez:
Asrock Z68 Pro3
Intel Core i3-2120 3.3GHz Box
Kingston 4GB DDR3 1600MHz (KHX1600C9AD3B1K2/4G)
2 x Western Digital Caviar Blue 3.5" HDD, 500GB, SATA III, 7200RPM, 600Mb/s, 16MB
Chieftec 500W CTG 50080PB Aktív PFC 12cm OEM tápegység
Cooler Master RC-430-KWN1-GP Elite 430 Black ház
LG GH22NS50 DVD-RW
Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit HUN OEM operációs rendszer
Vagy egy új amd-s alapra összerakott konfiguráció?
Sajnos ebből még nincs tervem.
GPU-Z erre a legjobb [LINK] letöltheted
@zsolty87
Tudna nekem valaki bővebb felvilágosítást adni az új amd processzorok és ezt fogadó alaplapokról? Nézegettem már a Google-t de nem találok a kérdéseimre megfelelő választ.
Processzor sebesség, lesz-e benne integrált gpu, úgy mint a sandy prociknál, áraik.
Everest, vagy GPU-Z nevű programokkal.
Igen, ilyesmire gondoltam! 😜
Köszi! 😆
ilyesmire gondoltál?
mert ennek az a neve hogy Rivatuner
testre szabhatod hogy mit mutasson cpu gpu hdd kihasználtság és hőmérsékletek
Mert ezeket ismerem, de ez nem olyan, mint a VGA-nál. 😜
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan program, ami mutatja játékközben a CPU hőmérsékletét, és azt hogy mennyire van kihasználva? 😜
Ha nyitva hagyod a feladatkezelőt a játék alatt a teljesítmény fülön,akkor a kilépés után láthatod a cpu kihasználtságát visszamenőleg.