TripplaXXX2 írta:
heló!
az lenne a gondom hogy szerkeztettem filmet amit a movie makerrel szerkesztettem.NAGYON JÓ LETT!
Utána ugye amikor a movie makerrel lehet irni akkor a windows lemzkészitővel irná ki zt a filmet amit szerkeztettem.Kiirtam de nem lett jó mert wmv formátumba volt megirja és azt nem játszotta le a dvd lejátszó.
Én dvd formátumba szeretném hogy minden lejátszó vigy.Na akkor ajánlotta superlompos a vsoconcvertxto dvd-t és azzal átkonvertáltam és azt próbáltam windows lemezkészitő vel irni.(Azért akarom windows lemezkészitővel irni mert ott lehet rá tenni menüt.)Utána amikor a vso átkonvertálta akkor ki is irtam dvd formátumaba jó is lett lejátszotta de akkor meg szaggatot a film meg a hang is és nem is olyan menüt akartam rá tenni.Én a windows lemezkészítővel szeretném jól megirni dvd formátumba de nem engedi a dvd formátumot mert nem ismeri fel.
Légyszives valaki mondjon már nekem valamit hogy mit csináljak mert már elrontottam vele 2 dvd-t és 1 cd-t.
Bocsi a hosszú hsz-ért csak igy tudtam elmondani mindent elejétől a végéig.
HELP😠
A lehet leglassabb sebességgel írd ki ha lehet 4x-en vagy lassabban. vagy probáld aviba konvertálni ha divix-es a DVD-lejátszód.
heló!
az lenne a gondom hogy szerkeztettem filmet amit a movie makerrel szerkesztettem.NAGYON JÓ LETT!
Utána ugye amikor a movie makerrel lehet irni akkor a windows lemzkészitővel irná ki zt a filmet amit szerkeztettem.Kiirtam de nem lett jó mert wmv formátumba volt megirja és azt nem játszotta le a dvd lejátszó.
Én dvd formátumba szeretném hogy minden lejátszó vigy.Na akkor ajánlotta superlompos a vsoconcvertxto dvd-t és azzal átkonvertáltam és azt próbáltam windows lemezkészitő vel irni.(Azért akarom windows lemezkészitővel irni mert ott lehet rá tenni menüt.)Utána amikor a vso átkonvertálta akkor ki is irtam dvd formátumaba jó is lett lejátszotta de akkor meg szaggatot a film meg a hang is és nem is olyan menüt akartam rá tenni.Én a windows lemezkészítővel szeretném jól megirni dvd formátumba de nem engedi a dvd formátumot mert nem ismeri fel.
Légyszives valaki mondjon már nekem valamit hogy mit csináljak mert már elrontottam vele 2 dvd-t és 1 cd-t.
HELP😠
Kmisi99 írta:
A szünetmentes táp áramszünet esetén tudja működtetni a gépet. Fogalmam sincs mekkora kell és hogy meddig bírná de tuti rohadt hamar lemerül ha játszanál. Általában arra elég a szünetmentes hogy pl befejezz egy munkát elmentsd a dolgaidat satöbbi
A szünetmentes táp áramszünet esetén tudja működtetni a gépet. Fogalmam sincs mekkora kell és hogy meddig bírná de tuti rohadt hamar lemerül ha játszanál. Általában arra elég a szünetmentes hogy pl befejezz egy munkát elmentsd a dolgaidat satöbbi
Sziasztok.
Pontosan mire való egy szünetmentes tápegység?
Érdemes ilyet venni egy asztali gép mellé?
Honnan lehet tudni hogy mekkora kell a géphez?
Ehhez a konfigurációhoz ti milyet vennétek:
Asrock Z68 Pro3
Intel Core i3-2120 3.3GHz Box
Sapphire HD5830 1GB GDDR5 Xtreme 11169-08-20G
Kingston 4 x 2 GB DDR3 1600MHz
2 x Western Digital Caviar Blue 3.5" HDD, 500GB, SATA III, 7200RPM, 600Mb/s, 16MB
Chieftec 500W CTG 50080PB Aktív PFC 12cm OEM
Cooler Master RC-430-KWN1-GP Elite 430 Black
LG GH22NS50 DVD-RW SATA
Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit HUN
ea-st-ar írta:
Hát, úgy van ez, hogyha a frekvenciát növeled (nagyon), akkor a feszültséget is növelni kell pár tizeddel(0.1V-0.2V). Többel nem szabad (igazságszerint a processzor egyáltalán nem szereti, ha növelik a feszültségét) mert akkor nagyon felmelegszik. Persze ha van megfelelő hűtés, akkor már jobban lesz.
Ennek ellenére nem ajánlom, hogy a feszültségét változtasd, hacsak nincs rövidtávú (1-1,5 év) terveid között új proci vétele (még akkor is, ha megfelelően hűtve van). Bár ha vízhűtést teszel mellé, akkor kétségkívül tovább is bírhatja.
Hát, úgy van ez, hogyha a frekvenciát növeled (nagyon), akkor a feszültséget is növelni kell pár tizeddel(0.1V-0.2V). Többel nem szabad (igazságszerint a processzor egyáltalán nem szereti, ha növelik a feszültségét) mert akkor nagyon felmelegszik. Persze ha van megfelelő hűtés, akkor már jobban lesz.
Ennek ellenére nem ajánlom, hogy a feszültségét változtasd, hacsak nincs rövidtávú (1-1,5 év) terveid között új proci vétele (még akkor is, ha megfelelően hűtve van). Bár ha vízhűtést teszel mellé, akkor kétségkívül tovább is bírhatja.
nem, miután belépek windowsba, eddig még soha nem fagyott le vagy ilyesmi.
Most nem is az lenne a kérdésem, hogy miért fagy le, hanem az, hogy hogyan tudnám mondjuk 3,4 Ghz-re felhúzni fagyás nélkül.
Gondolom itt már a feszeket is kell állítani stb.
csak én nemnagyon értek hozzá
magyarlovag01 írta:
Üdv!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy a procimat (Core 2 Duo E5400 2,7Ghz 800Mhz FSB)
mennyire lehetne felhúzni. Sokan mondják, hogy 3,4 Ghz-en is simán elfut, nekem viszont néha fagy a Windows.
Ram: 2GB KINGMAX 800Mhz
Alaplap: Asrock G41C-VS
Üdv!
mennyire lehetne felhúzni. Sokan mondják, hogy 3,4 Ghz-en is simán elfut, nekem viszont néha fagy a Windows.
Kmisi99 írta:
Lehet hogy szolgáltató? Vagy pedig vírus
4 megás netem van és az avast azt írja hogy biztonságos a gépem
Az Avastnak nem szabad hinni az a vírusok jó bartja én 5 évig használtam avast-ot után letröltem és kaspersky-t Internet security-t felraktam és 1 óra alatt talált az avast üres mappájában 2 tórjai falót 8 féreg vírust a windows mappában és 1 ha😆oor vírust a windows systeam 32 mappában.A kaspersky Internet security felrakása leött az avsat semmi virust nem jelzett.
Kmisi99 írta:
Az Avastnak nem szabad hinni az a vírusok jó bartja én 5 évig használtam avast-ot után letröltem és kaspersky-t Internet security-t felraktam és 1 óra alatt talált az avast üres mappájában 2 tórjai falót 8 féreg vírust a windows mappában és 1 ha😆oor vírust a windows systeam 32 mappában.A kaspersky Internet security felrakása leött az avsat semmi virust nem jelzett.
Csoki, mi lehet a gond a CoD WAW-al? (Tört, Reloaded) Leszedtem a patcheket 1.7-ig, raktam rá cracket, és a pb hacket is. Mikor belépek a videó után kidob hibaüzenettel: "Unhandled exception caught." Mi a baja?=(
AM3+ a bulldozerekhez jo, FM1 pedig a Llano-khoz. amugy az FM1 es foglalattal szerelt lapok kepesek kihasznalni a prociban rejtozo VGA-t, olyan mint az intelnek a H61/H67.
Hello!
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehetne húzni a GPU-t illetve a VRAM-ot. Az alaplapomhoz volt egy EasyTune6 nevü progi de amikor menteni akarom a változtatást, lefagy és kilép (kb csak annyira jó hogy megnézzem milyen meleg a gép). Szóval milyen programot, vagy módszert ajánlotok a húzáshoz?
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Nézegettem ezeket a Llano procikat (AMD A8 X4 3850 Box), és úgy tudom hogy ezekben már van egy belépő szintű videókártya.
Tehető bele az integráltnál erősebb, mondjuk egy 5830 as kártya. Ilyenkor mi történik az integráltal? Kikapcsol vagy letilt automatikusan, vagy nekem kell ezeket végrehajtanom?
Lekapcsol, illetve le tudod tiltani. Egyébként tudsz hybrid crossfire-t csinálni vele bizonyos vga-k használatával.
Sziasztok.
Nézegettem ezeket a Llano procikat (AMD A8 X4 3850 Box), és úgy tudom hogy ezekben már van egy belépő szintű videókártya.
Tehető bele az integráltnál erősebb, mondjuk egy 5830 as kártya. Ilyenkor mi történik az integráltal? Kikapcsol vagy letilt automatikusan, vagy nekem kell ezeket végrehajtanom?
Na ma az lenne a problémám, h nem működik a mikrofonos fülesem!😕
Először még a biosban be sem volt állítva, h a front panel működjön!
Most beállítottam, és amikor a Hd Audi managerben megszólaltatom az 1-ik hangszórót, akk szól rendesen a füles, de minden másban nem szól!😕
Pl winampban sem!
És rendszerhangok sincsenek!
Ha vki tudna segíteni az nagyon jó lenne, mert nem tudok rájönni, h mi lehet a baja!
Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
Szerk: Közben már megoldottam, mindent átállítgattam, a végén már azt sem tudtam, h mi volt a baja😆
Hali, mi lehet a gond? Crysis 2 magyarítása uygebár kijött de csak 1.9-es patchre jó.. 1.8, és 1.9et kéne feltennem, de amikor elindítom az 1.8-as patch telepítését hosszú idő után kiírja hogy tegyem újra a crysis 2-t mert hogy nincs fent a gépen. Újra is tettem már párszor de nem javul semmit sem. Mi a baja?
Szerintem tedd újra megint a géped, más lemezről.. Van egy olyan érzésem hogy nem origi win7-et tettél fel! 😃 Tölts le másikat, vagy kérj a haverodtól. És lemezről telepíts drivereket, vagy a gyártó oldaláról.
heló!
HELP😠
A lehet leglassabb sebességgel írd ki ha lehet 4x-en vagy lassabban. vagy probáld aviba konvertálni ha divix-es a DVD-lejátszód.
HELP😠
senkisem tud segíteni?
Köszi a választ.
Pontosan mire való egy szünetmentes tápegység?
Érdemes ilyet venni egy asztali gép mellé?
Honnan lehet tudni hogy mekkora kell a géphez?
Ehhez a konfigurációhoz ti milyet vennétek:
Asrock Z68 Pro3
Intel Core i3-2120 3.3GHz Box
Sapphire HD5830 1GB GDDR5 Xtreme 11169-08-20G
Kingston 4 x 2 GB DDR3 1600MHz
2 x Western Digital Caviar Blue 3.5" HDD, 500GB, SATA III, 7200RPM, 600Mb/s, 16MB
Chieftec 500W CTG 50080PB Aktív PFC 12cm OEM
Cooler Master RC-430-KWN1-GP Elite 430 Black
LG GH22NS50 DVD-RW SATA
Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit HUN
500 MHz- emelsz akkor még nem kell volt emelés.
Most nem is az lenne a kérdésem, hogy miért fagy le, hanem az, hogy hogyan tudnám mondjuk 3,4 Ghz-re felhúzni fagyás nélkül.
Gondolom itt már a feszeket is kell állítani stb.
csak én nemnagyon értek hozzá
Amikor tölti be a windowst, néha lefagy, ami azt jelenti h nembírja.
Most 3,2 Ghz-re van húzva.
Üdv!
Köszönöm a segítségeteket 😃
Vagyis ha a procit húzod akkor fagy le?
Köszönöm a segítségeteket 😃
A 3,5-3,6Ghz-nél felmegy kb 1.2xxV-ra. Ha nagyon jó a hűtés 4Ghz-nél 1,3-4V jön ki.
Intel® Pentium® Processor E6600 2M Cache, 3.06 GHz
ezt a procit gyári hűtővel
és jobb hűtővel kb meddig lehet húzni ?
gyárival: 3.2ghz
pl egy tx3-al: 3.6-3.7ghz (alapfeszen)
csak 200mhz et lehet húzni gyárival ? mert alapból 3ghz
szerintem egy 500Mhz-t is tudsz rajta húzni volt emelés nélkül és akkor nem is lesz olyan meleg.
csak 200mhz et lehet húzni gyárival ? mert alapból 3ghz
és ez javítana a teljesítményen is??
[LINK]
Nagyon szépen köszönöm!
bevált😃😀
istenkirálycsászárvagy😆
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehetne húzni a GPU-t illetve a VRAM-ot. Az alaplapomhoz volt egy EasyTune6 nevü progi de amikor menteni akarom a változtatást, lefagy és kilép (kb csak annyira jó hogy megnézzem milyen meleg a gép). Szóval milyen programot, vagy módszert ajánlotok a húzáshoz?
Sziasztok.
Lekapcsol, illetve le tudod tiltani. Egyébként tudsz hybrid crossfire-t csinálni vele bizonyos vga-k használatával.
Szerintetek melyik a legjobb ingyenes antivírus program ?
Én ezt használom majd 4 hónapja: AVG Anti-Virus Free Edition 2011. nekem ingyenes és egyes alkalmazásaik még frissíthetők is ingyenesen.
Tudna valaki olyan programot mondani amivel wmv-ből dvd-be lehet konvertálni?
Köszönöm szépen!
Heló!
Tudna valaki olyan programot mondani amivel wmv-ből dvd-be lehet konvertálni?
Köszönöm szépen!
töltsd ki a géped adatait és majd utána elmondjuk a véleményünket.
hát igen ilyenkor kb ez a legbiztosabb 😀
Eredeti MSDN -es verziót szedtem le
És minden drivert cd ről telepítettem.
ok akkor gtx 460+FSP Hexa 500W 40k 😆 (És végre rendelni fogok a gépigenyröl 😆😉
Ez igy már jobban hangzik.😉És utánna huzhatod iss majd a procit ha még lehet.
Na ma az lenne a problémám, h nem működik a mikrofonos fülesem!😕
Először még a biosban be sem volt állítva, h a front panel működjön!
Most beállítottam, és amikor a Hd Audi managerben megszólaltatom az 1-ik hangszórót, akk szól rendesen a füles, de minden másban nem szól!😕
Pl winampban sem!
És rendszerhangok sincsenek!
Ha vki tudna segíteni az nagyon jó lenne, mert nem tudok rájönni, h mi lehet a baja!
Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
Szerk: Közben már megoldottam, mindent átállítgattam, a végén már azt sem tudtam, h mi volt a baja😆
Szerintem tedd újra megint a géped, más lemezről.. Van egy olyan érzésem hogy nem origi win7-et tettél fel! 😃 Tölts le másikat, vagy kérj a haverodtól. És lemezről telepíts drivereket, vagy a gyártó oldaláról.
de azért az én lassuságomról is beszéljünk már...😆
SENKISE TUDJA A VÁLASZT???😠
Miylen rossz driverre gondolsz?
Tettem fel videokártya drivert a legújabbat.
Nem tettél fel esetleg valami rossz drivert?
Vírusos talán a géped?
Volt már ilyen korábban is?
Igen volt már ilyen lassulás korábban most ellenőriztem le avast 6-tal a gépet de nem talált virust
Mi leheta bajd?
Volt már ilyen korábban is?