Rock/Metal
Ha szeretetitek a Rockot/Metált akkor itt a helyetek! ;)
Linkelhettek be videókat kedvenc zenéitekről, bandáitoktól!
Meg lehet beszélni kinek-mi a kedvenc albuma egy adott bandától stb.!
Yugiohyugiohzebuyugioh nyitja meg az első videójával a topikot!
Yugi a szinpád a tied! xD
Linkelhettek be videókat kedvenc zenéitekről, bandáitoktól!
Meg lehet beszélni kinek-mi a kedvenc albuma egy adott bandától stb.!
Yugiohyugiohzebuyugioh nyitja meg az első videójával a topikot!
Yugi a szinpád a tied! xD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[LINK]
Én minden albumot ugyanúgy kezelek, mivel imádom a munkásságukat már a kezdetektől. 😃
De akkor is ez az örök kedvenc. 😃
azért ezzel vitába szállnék... volt egy Load/ReLoad, St. Anger, Lulu csomag, ami nem igazán nyerte el a rajongók egyöntetű tetszését... 😃 az említett albumokról (a Lulu kivételével, mert az borzalmas, bár kicsit nagyzok, mert az nem is Metallica néven jött ki) természetesen van jópár szám ami bejött, de albumként egyik sem lett egy telitalálat mint a többi anyag... ez az új szám egész korrekt, csak már megint a végtelenségig húzzák néha...
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de erről a számról mióta kijött nem tudok leszokni. 😃 A MetallicA sosem adott ki rosszat a kezei közül, és ez most sem akar változni. 😃
Ha kérdeznék tőlem, hogy van-e olyan death metal banda, aminek az összes lemeze jó, és a lemezeken a számok le is tesznek valamit az asztalra, akkor azt mondanám: Persze, Death. 😃
Amugy jó ez a power, hallottam róla, de még nem hallgattam bele... totálisan érződik Chuck stílusa a zenében.
Kis matek metál
Még a lightosabb Road zenekarnál koncerten is olyan hülye vagyok hogy úgy rázom a fejem mintha death metált játszanának 😆
Nah, de erre táncoljatok 😃DDD
Nekem a Metallica-tól talán a One és a Nothing Else Matters a kedvencem de nagyon nehéz dönteni mert sok kedvencem van tőlük.
Nem tudom mi a véleményetek a Rock And Roll-ról, nekem a Rolling Stones is bejön 😀.
Gyerekkoromba még ezt a Solo-t el tudtam játszani 😃
Volt is egy Akusztikus Suzuki gitárom,csak meg kellet válnom tőle 😞
Nekem ez a favoritom,igaz semmi köze nincs amiről beszélgettek,de a személyes kedvencem 😀
Blotted Science : instrumentális all star technikás death banda, nagyon jól tolják!
Casketgarden : egy nagyon jó magyar banda a 'magyar At the gates' 😀
Obscura : rohadt jó német banda, nem kevés Death hatással
tégy egy próbát... remélem azért bejön majd valamelyik 😃
Tudtok még hasonló zenekarokat javasolni 😀?