Rock/Metal

Szerző: tothricsi95, 2010. June 27., téma
Fórum » Zene
Ha szeretetitek a Rockot/Metált akkor itt a helyetek! ;)
Linkelhettek be videókat kedvenc zenéitekről, bandáitoktól!
Meg lehet beszélni kinek-mi a kedvenc albuma egy adott bandától stb.!
Yugiohyugiohzebuyugioh nyitja meg az első videójával a topikot!
Yugi a szinpád a tied! xD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ferrari avatar
Rossz hír a rock zene kedvelőinek:
[LINK]
0
0
0
0
ulver01 avatar
Metallica a Black albumig volt Metallica. Onnantol menedzselt az egész. Értem ezt az 1990-es évekig. Szóval már a black album is. Egyébként szerintem a körai albumaik a legjobbak. Valami videó klippben láttam ezt...
0
0
0
0
Zelko315 avatar
Bronson: A Lulu az nekem sem tetszik egyáltalán, de azt tényleg semmibe veszem, a Load, ReLoad albumról meg annyit, hogy rengeteg jó szám van rajtuk is, vegyük példának okáért The Outlaw Torn, Fuel, The Memory Remains, Mama Said. St. Angeren meg szintén vannak jó számok, pl ott van a Dirty Window, Some Kind of Monster, The Unnamed Feeling meg még sorolhatnám. 😃
Én minden albumot ugyanúgy kezelek, mivel imádom a munkásságukat már a kezdetektől. 😃

De akkor is ez az örök kedvenc. 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
A MetallicA sosem adott ki rosszat a kezei közül, és ez most sem akar változni.

azért ezzel vitába szállnék... volt egy Load/ReLoad, St. Anger, Lulu csomag, ami nem igazán nyerte el a rajongók egyöntetű tetszését... 😃 az említett albumokról (a Lulu kivételével, mert az borzalmas, bár kicsit nagyzok, mert az nem is Metallica néven jött ki) természetesen van jópár szám ami bejött, de albumként egyik sem lett egy telitalálat mint a többi anyag... ez az új szám egész korrekt, csak már megint a végtelenségig húzzák néha...
0
0
0
0
Zelko315 avatar

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de erről a számról mióta kijött nem tudok leszokni. 😃 A MetallicA sosem adott ki rosszat a kezei közül, és ez most sem akar változni. 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
turkish : mivel vetted fel a dobjaidnak a hangját? nem látom hogy be lenne mikrofonozva...
0
0
0
0
Bronson avatar
Igazából már a múlt ködébe veszett hogy ki kezdte el, de mindenképp 2 zenekarra vezethetőek vissza a death metal gyökerei : az egyik ugye a Death a másik pedig a Possessed. sokan vitatkoztak róla sokféleképpen de szerintem felesleges, az életmű önmagért beszél...
0
0
0
0
ulver01 avatar
Hát jah, meg nem most volt 99 se 😃 Death metal atyja ugye? 😃 Most így elgondolkozva, nem lehet, hogy a banda után lett a Death metal műfajt? Elég híres, és jó volt ahoz, hogy elkezdjék az emberek Death mint banda metáljának nevezni. Vagy pl, Sickhole is lehetett volna, és akkor mindenki sickhole metálnak nevezné 😃DDDD
0
0
0
0
Bronson avatar
Ezzel azt hiszem én is így vagyok! 😃 Igazából úgy volt hogy ő fogja felénekelni az egész albumot, de ugye a zenekarban mind ex vagy akkori Death tagok voltak így hogy elkerüljék a félreértést bevett egy rendes énekest... már a Sound of Perseverance albumon érződtek a heavy-power hatások de itt végképp! állítólag lesz 2. is (sajnos Chuck nem tudta már befejezni az albumot a betegsége miatt) de sok gitársáv és félkész nóta van a fiókban... ha az kijön, egy igazi kuriózum lesz, de kicsit félek is milyen lesz...
0
0
0
0
ulver01 avatar
Chuck-nak sikerült beleírni a nevét a metál történelembe.
Ha kérdeznék tőlem, hogy van-e olyan death metal banda, aminek az összes lemeze jó, és a lemezeken a számok le is tesznek valamit az asztalra, akkor azt mondanám: Persze, Death. 😃
Amugy jó ez a power, hallottam róla, de még nem hallgattam bele... totálisan érződik Chuck stílusa a zenében.
0
0
0
0
Bronson avatar
ulver01 : azért te sem panaszkodhatsz, ismersz pár király bandát! 😃 a Death az egyik örök kedvencem, nemsokára kijön a remasterelt Leprosy! ha már Chuck Schuldiner (gondolom ismered... ) :

0
0
0
0
ulver01 avatar
A jó öreg Death! Tessék táncolni...
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Bronson:Nekem az Unforgiven is tetszik 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Inkább számoljuk ki a lépéseket 😃
Kis matek metál
0
0
0
0
ulver01 avatar
Hehehehe, én is begörcsöltem otthon mikor voltak 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
ulver01 : Ki mondta hogy nem lehet?? 😆 😆 😆 walk like an egyptian! 😂

0
0
0
0
sudosu avatar
Mi erre simán 😃. Nyakam begörcsölne a fejrázás közben...
Még a lightosabb Road zenekarnál koncerten is olyan hülye vagyok hogy úgy rázom a fejem mintha death metált játszanának 😆

0
0
0
0
ulver01 avatar
Én rock n rollt még táncoltam is 14 évesen... lol 😃D de rohadt jó volt, mondjuk lehet mert jó volt a párom 😃D

Nah, de erre táncoljatok 😃DDD
0
0
0
0
Bronson avatar
sudosu : ízlések és pofonok, soha nem értettem miért lett a Rolling Stones akkora zenekar, amekkora... oké, oké, irtak egy csomó slágert, csak valamiért nem vágtam sosem, de ez legyen az én bajom... 😃 ez a kedvenc számom tőlük, nagyon menő! 😃

0
0
0
0
sudosu avatar
Én is nagyon szeretem a Metallica-t. Emlékszem amikor még kicsi voltam még nővérem hallgatta sokat a kazettás magnón és így megszerettem én is a Rock stílust kb olyan 7-8 éves lehettem, azóta egész életemen keresztül végig kísért a stílus, most is járok koncertekre igaz csak helyben :S.
Nekem a Metallica-tól talán a One és a Nothing Else Matters a kedvencem de nagyon nehéz dönteni mert sok kedvencem van tőlük.

Nem tudom mi a véleményetek a Rock And Roll-ról, nekem a Rolling Stones is bejön 😀.
0
0
0
0
Bronson avatar
az a jó a Metallicában hogy mindenkinek megvan a kedvenc korszaka, nekem például az ...And justice for all a kedvencem tőlük! 😀
0
0
0
0
ulver01 avatar
Naná hogy jó a Metallica. Még emlékszem arra az időszakra mikor az egész házat feltúrtam egy ceruza elemért, hogy tudjam nyomatni a black albumot walkmenen 😃DDDDDD de orba-szájba csak azt 😃D
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Bronson : Régóta a kedvenc bandám a Metallica 😆
Gyerekkoromba még ezt a Solo-t el tudtam játszani 😃

Volt is egy Akusztikus Suzuki gitárom,csak meg kellet válnom tőle 😞
0
0
0
0
Bronson avatar
djwarp : Már hogy ne lenne köze! 😃 ha nincs a Metallica nagyon sok zenész nem vett volna hangszert a kezébe anno, és most nem linkelgetnénk 😂 ... a Death Magnetic egyik legjobb száma, meg úgy általában hosszú idő óta amit Metallica néven kiadtak...
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Bronson : Jó a zenei ízlésed 😂
Nekem ez a favoritom,igaz semmi köze nincs amiről beszélgettek,de a személyes kedvencem 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
A prog death alapköve! 😎
0
0
0
0
ulver01 avatar
Majd rálesek, de most kedvet hoztál egy kis Atheist-hez.
0
0
0
0
Bronson avatar
aprítanak rendesen 😀 ajánlom az egész albumot (igazából nem is jelentettek meg mást azóta ha jól tudom...)
0
0
0
0
ulver01 avatar
Nem ismerem, de ők is takarodhatnának 😃 Jó szám
0
0
0
0
Bronson avatar
Igyekszem! 😃 ja, sokáig a levegőben lógott a folytatás, de csak összeálltak idővel... meg nekem személy szerint az Elements albumuk nem is tetszik annyira mint az első kettő, de egy új lemez jöhetne már... ezt ismered? Atheist tagok nyomulnak benne, nagyon hasonló is!

0
0
0
0
ulver01 avatar
Bronson, neked nagyon jó ízlésed van 😃D Azt vágod, hogy ezek a "hülyék" azért hagyták abba egy időre a zenélést, mert nem találták magukat túl jónak? PFFFF ha már csak a piece of time albumot vesszük, szerintem Thakarodjanak a nem tudásukkal együtt! 😃D
0
0
0
0
Bronson avatar
Ha tetszett az Obscura szerintem ez is be fog jönni!

0
0
0
0
sudosu avatar
Az első kettőt ismerem 😀, azért köszi a harmadik újdonság, jóféle!
0
0
0
0
Bronson avatar
sudosu : ajánlok párat hátha bejön valamelyik...

Blotted Science : instrumentális all star technikás death banda, nagyon jól tolják!

Casketgarden : egy nagyon jó magyar banda a 'magyar At the gates' 😀

Obscura : rohadt jó német banda, nem kevés Death hatással

tégy egy próbát... remélem azért bejön majd valamelyik 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Köszi az ajánlást ulver01! Egész délután Bloodbath-ot hallgattam, programozáshoz pont jó 😀.

Tudtok még hasonló zenekarokat javasolni 😀?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció