Pixx: természetesen! Az ASUS R9 290(x) nem ajánlott kártya! Ha kifogod a szar memóriachipes verziót akkor random BS netezés közben.
Mennyiért vennéd? Garancia van rá?
Nem csodálkozom, csak reméltem, hogy ha már ennyit kibírt akkor nem lesz baja, de nem így történt... Igazából csak azért kérdeztem a lapot, mert valami jobbfélét szeretnék ha már ennyit költöttem erre a szélmalom hobbira... 😂
Szerintem is az lesz a baj, de a p!csába már... 😆 És az ASUS M5A97 EVO R2.0 már jó lenne vagy ennél nézzek komolyabbat? (Az előző hozzászólásomat nem küldte el... gépigény.hu pls...)
Lehet kezdi megunni a 8magos FX-et az a lap. Eléggé fapados az FX alá... Valószínű az lesz a hiba ha a hőfokok rendben vannak. (CPU, VGA) A VRM felforr viszont szerintem...
Sziasztok! Úgy látom itt segítőkész emberek vannak ezért írok ide. Kb. 2-3 napja a gép random haldoklik és droppol az fps minden játékban... Én arra gondoltam, hogy a lapomon halt meg a teljesítmény szabályzó. Mert új szoftvert nem telepítettem. Mit tudtok erre mondani?
Srácok, Celeron 3.06Ghz CPU (s775, 1mag sztem) meg 1.5GB RAM os gépre, ha reinstallálnám a windowst, tisztán, lenne esély arra hogy a Win 7 Home Premium ami rajta van, nem 6percig töltene, hanem úgy működne rendesen?
Mert kajak 6 percig latod windows logot, aztan 1perc még a kurzor és asztal, meg igaz Powerline bol kapja a netet, de vagy 2percig keresi azt is, mindig ottvan a PPoE is vagy miretek csatlakozo, az mi? Hogyan lehet kilőni? Csak a LAN csati kell.
Meg ez frissitve lett, vmiről, legalábbis a windows old mappa erree utal, meg a Korábbi telepitések cimszo, ez is 25GB.
Ha ujrahúznám, egy Pro x86 al akkor lenne azért javulás? mert azert ez nem normális, még ehhez a géphez mérten sem.
Bővíteni nemlehet, reinstall talán belefér nekik, munkahelyi gépecske, demár igényli nagyon a jó kezeket 😀
Köszi
Korábbi hszemhez:
Köszi srácok, phoenixfire:
azt a progit nézegettem énis, pendrivera rá is nyomtam dee teleirta azt nemsok infót dobott vissza az állapotárol.
getcarter:
Nincsen sajnos okostelóbol másik a közelben, esetleg anyám nyomogombosa ha képes felismerni 8GB os kartyamat
Én nem tudom de ha olyan árban vásárolnék (persze nem teszem :'D) akkor egy két 10-est màr mindenképp vàrnék mert egysuerűen brutális amit a Sony művel exclusive címekkel.. ide nem elég a Forza és a Gears már bőven szerintem. Náluk minőségi játékok vannak szerintem. Nekem mint kis PC-snek meg fáj a szíve :\ 😃
Laci szerintem is a ps éri meg jobban az exclusive-ok miatt... viszont most a MS takarít ki csak(legalábbis ps-ről nem hallottam) [LINK] és 71k értékű a xbox 1... viszont hogy nálunk mikor vált át azt nem tudom... de Rektfather helyében én mindenképpen várnék 😀
Valaki pls! Micros SD kártya állapotát meg lehet határozni valami szoftverel?? (mint HDD nél a HD Sentinel) Fontos lenne. Mert nemtudom eldönteni hogy telonak van baja, vagy tényleg csak a kártyának! 😞
Köszi
Nem tolakodni akarok vagy ilyesmi de nem lenne jobb egy PS4? Nem ismerem a funkciókat rajza tény de olyan játékok vannak\jönnek rá hogy összeszorul a szívem a PC mellett...
akkor jó az xbox one. persze csak ha nem vagy pixel buzi
bár én zenét csak úgy tudtam hallgatni ha one drive-ra felraktam a zenét
filmekből meg csak eredeti filmeket játszik le ha csak nincs ki chip-elve de azzal elveszne a garancia
sziasztok lett most egy kis extra pénzem és azt szeretném megkérdezni ,hogy mi érné meg jobban a számítógépemen fejleszteni vagy befektetni inkább egy konzolba? 😀
Van egy WD blue 500Gb merevlemezem, ami az utóbbi napokban érdekesen viselkedett. Véletlenszerűen ki és bekapcsolt. Energiagazdálkodásra gyanakodtam, de ott le volt tiltva, hogy kikapcsoljon. HD Tune-t lefuttattam és egy hibás szektort talált tegnap. Mai nap megint megnéztem és már 8 lett belőle. A chkdsk d:/f /r /x parancssor se segített, így gondolom fizikai sérülés lehet. Készüljek a cserére? Csak 1,5 éves...
Még egy kis problémám lenne.. kinéztem magamnak egy új videókarit a kis fogyasztás miatt
(https://www.pcx.hu/termek/gainward-gtx750-2gb-ddr5-gold-sample-426018336-3538-videokartya-420415)
Az lenne a kérdésem hogy az alaplapomon lévő PCI-E 1.0/1.1-es csatlakozó ellátná elég árammal ezt a kártyát vagy aggódnom kell miatta?
Hát egy SSD-hez képest jó hogy lassabb ! 😀
Egyébként nekem semmi problémám nincs a gyorsasággal pedig én is, csak egy 250-es WD-t használok 16Mb cache-el.. (Win10 alatt)
GamerLaci: régi vinyón lassú a Win 10 az egyértelmű! Kipróbáltam egy régebbi 500-as WD vinyón, de halál volt nekem már, mivel már a Core2-esem mellett is SSD volt.
Microsoft Media Creation Tool-t le kell tölteni, azt telepíteni és azzal létre lehet hozni a gépre egy telepítő lemezt.Ha megvan ki kell írni és már van is egy telepítő lemezed.
Én így csináltam magamnak 10-es telepítőt.
Ha csak frissítve volt a 10-re akkor én még először kipróbálnám egy tiszta telepítéssel a 10-et.Mivel már volt az alaplaphoz kötve a 10 akkor amint netet ér aktiválni is fogja magát.
Ha ez nem oldja meg a gondot akkor vissza 7-re és megnézni ott is előjön-e a hiba.
Sziasztok!
Kicsit lehet OFF lesz a téma de ebben a fórumrészben rendes emberek vannak ezért itt tenném fel a kérdésem- Adjak még esélyt a Windows 10-nek vagy váltsak vissza 7-re?
Nagyjából 1éve vettem a számítógépem ami akkor Win 7-el érkezett és én frissítettem a 10-esre mert újabbvolt és elviekben jobb is. Ekkor még nem is voltak problémák annyi hogy sokkal lassabban bootolt a rendszerem. (ekkor még a régi 8800gt-m volt a gépben) Na mióta kicseréltem a videókártyám ( GTX 550 Ti) szoktak driver kernel meg ilyesmi problémák is lenni. Arra gondoltam hogy azért szokott driverhiba történni mert kalózkodom a játékokat de találtam rá egy megoldást aztán megszűnt de egy másfajta "hiba" üzenettel dobál ki mostanság a játékokból miszerint "*.exe alkalmazás számára nem engedélyezett a grafikus driver\hardver elérése." Itt már kicsit besokalltam... azután jött az hogy nem akar néha kikapcsolni a gép. Elhalványul a kép és ennyi a lemez is megáll és úgy marad amíg manuálisan le nem állítom. Most pedig már nem tudja telepíteni a frissítéseket sem (a Win eredeti) Nagyon kezdem ezt unni... de félek hogy nem lenne kifizetődő visszavàltani sem. Váltsak vissza a 7-esre vagy mit tehetek még? Egyáltalán lenne-e értelme a Win 10 mellett kardoskodnom? Nagyrészt játékra van használva a gépem.
Előre is köszi! 😀
Hali
Kaptam egy GALAXY GeForce GTS 250 VGA-t tesztelésre és az van, hogy ha beteszem a vga-t akkor is IGP vel indul a gép, és BIOS ban a PCI-E az elsődleges...
Akkor ez a vga kuka ?
Mert van egy 9500GT-m ha azt rakom a gépbe akkor PCI-E VGA val indul rendesen ahogy kell neki.
Újabb BIOS-t nem tudok flashelni mert windowsbol nem lehet pendrive om meg nincs 😃
[LINK]
Mennyiért vennéd? Garancia van rá?
az lenne a kérdésem hogy 2 monitor között vacillálok és melyiket érné meg jobban
1: LG 25UM57-P 21:9
2: Acer K242HLAbid
Filmnézésre és játékra használom majd
Mind a kettőre van garancia az egyik bolti az Acer a másik használt de van rá még 2 év gari
Ja egy 760-as lappal ne is csodálkozz, hogy ezt csinálja.
LAN ra tudsz mondani vmit? meg a PPOe faxom ra?
Mert kajak 6 percig latod windows logot, aztan 1perc még a kurzor és asztal, meg igaz Powerline bol kapja a netet, de vagy 2percig keresi azt is, mindig ottvan a PPoE is vagy miretek csatlakozo, az mi? Hogyan lehet kilőni? Csak a LAN csati kell.
Meg ez frissitve lett, vmiről, legalábbis a windows old mappa erree utal, meg a Korábbi telepitések cimszo, ez is 25GB.
Ha ujrahúznám, egy Pro x86 al akkor lenne azért javulás? mert azert ez nem normális, még ehhez a géphez mérten sem.
Bővíteni nemlehet, reinstall talán belefér nekik, munkahelyi gépecske, demár igényli nagyon a jó kezeket 😀
Köszi
Korábbi hszemhez:
Köszi srácok, phoenixfire:
azt a progit nézegettem énis, pendrivera rá is nyomtam dee teleirta azt nemsok infót dobott vissza az állapotárol.
getcarter:
Nincsen sajnos okostelóbol másik a közelben, esetleg anyám nyomogombosa ha képes felismerni 8GB os kartyamat
Köszi
bár én zenét csak úgy tudtam hallgatni ha one drive-ra felraktam a zenét
filmekből meg csak eredeti filmeket játszik le ha csak nincs ki chip-elve de azzal elveszne a garancia
(https://www.pcx.hu/termek/gainward-gtx750-2gb-ddr5-gold-sample-426018336-3538-videokartya-420415)
Az lenne a kérdésem hogy az alaplapomon lévő PCI-E 1.0/1.1-es csatlakozó ellátná elég árammal ezt a kártyát vagy aggódnom kell miatta?
Egyébként nekem semmi problémám nincs a gyorsasággal pedig én is, csak egy 250-es WD-t használok 16Mb cache-el.. (Win10 alatt)
Én így csináltam magamnak 10-es telepítőt.
Ha ez nem oldja meg a gondot akkor vissza 7-re és megnézni ott is előjön-e a hiba.
Kicsit lehet OFF lesz a téma de ebben a fórumrészben rendes emberek vannak ezért itt tenném fel a kérdésem- Adjak még esélyt a Windows 10-nek vagy váltsak vissza 7-re?
Nagyjából 1éve vettem a számítógépem ami akkor Win 7-el érkezett és én frissítettem a 10-esre mert újabbvolt és elviekben jobb is. Ekkor még nem is voltak problémák annyi hogy sokkal lassabban bootolt a rendszerem. (ekkor még a régi 8800gt-m volt a gépben) Na mióta kicseréltem a videókártyám ( GTX 550 Ti) szoktak driver kernel meg ilyesmi problémák is lenni. Arra gondoltam hogy azért szokott driverhiba történni mert kalózkodom a játékokat de találtam rá egy megoldást aztán megszűnt de egy másfajta "hiba" üzenettel dobál ki mostanság a játékokból miszerint "*.exe alkalmazás számára nem engedélyezett a grafikus driver\hardver elérése." Itt már kicsit besokalltam... azután jött az hogy nem akar néha kikapcsolni a gép. Elhalványul a kép és ennyi a lemez is megáll és úgy marad amíg manuálisan le nem állítom. Most pedig már nem tudja telepíteni a frissítéseket sem (a Win eredeti) Nagyon kezdem ezt unni... de félek hogy nem lenne kifizetődő visszavàltani sem. Váltsak vissza a 7-esre vagy mit tehetek még? Egyáltalán lenne-e értelme a Win 10 mellett kardoskodnom? Nagyrészt játékra van használva a gépem.
Előre is köszi! 😀
Kaptam egy GALAXY GeForce GTS 250 VGA-t tesztelésre és az van, hogy ha beteszem a vga-t akkor is IGP vel indul a gép, és BIOS ban a PCI-E az elsődleges...
Akkor ez a vga kuka ?
Mert van egy 9500GT-m ha azt rakom a gépbe akkor PCI-E VGA val indul rendesen ahogy kell neki.
Újabb BIOS-t nem tudok flashelni mert windowsbol nem lehet pendrive om meg nincs 😃