Ugyanaz a hiba physy telkepitéskor (összetevők regisztráciojának frisitésekor)-kor " a kulcs nem használható a megadott államban" utána
"instalation ended prematurely because of an error"
passz nemtom mért szarakodik és mi ez...????
Próbáld meg ezt:[url]http://www.nvidia.com/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/9.13.1220/PhysX-9.13.1220-SystemSoftware.msi&lang=us&type=Other[/url]
Azt nem próbáltam, de azon régebbi driver van... de idegesit a dolog mert pl bulletstorm, singurilaty, nem indul el phsy-t nélkül.. nemá hogy windows újratétellel lehetne orvosolni a problémát.. game telepitésnél is előjött már ugyanez a szöveg, csak nem vírus...
Nemtudom telepíteni a phsy-s szoftvert egyáltalán, pedig jópár progi csak azzal indul mi tévő legyek?? telepítés közben ezt a hibát irja ki... driversweppereztem totál újra tettem dettó... telepítő sem tudta feltenni... ezt írja
" a kulcs nem használható adott államban instalation ended prematurely beause fatal error"
azt megszakad. qva idegesítő milyen kulcsról pampog... ilyenkor mi van???
piero86: Neked mi lelte a karidat, neked is elromlott? 😞 Nálad is becsíkozódott a kép és csak újra indulgatott a gép bekapcsolás előtt?
Ma vissza küldöm a karit a szervizbe, ha minden jól megy. Itt szerintem nem adnak csere kártyát az szent, ameddig ez távol van. Remélem rájönnek mi a baja minél hamarabb. De ha nem lehet javítani, akkor adnak helyette másik hasonló erősségűt vagy köszönik szépen, h onnan vásároltam és kártya nélkül maradok. 😃
Nincs meg a GTX 275-ös kari és nincs beépített karim. Kibírom egy darabig gép nélkül. Csak egy hónap múlva legyen kész, mire kijön a FIFA 15. 😃 Addig elleszek a laposomon, max majd nem játszok rajta, hanem filmezek mikor az időm engedi.😎
Hát pl arra készülj, hogy kép se lesz ha nem lesz vga a gépedben mert nincs integráltad ha jól látom. Vagy még meg van a GTX 275? Bár nem tudom szokás-e adni valamit addig amíg gariban van a videokártya. Bár kétlem.
Minden a helyén van. Nem szedtem szét, nem babrálgattam. Csak annyi, h hónaponta kivettem a gépből portalanításra. Ennyi. Hát majd most nem kockulok egy darabig. 😃 Amúgy ha nem bírják megjavítani akkor mire számítsak?
Nálunk elég szemetek többnyire, de ha minden csavar meg matrica a helyén van, akkor nem kéne hogy gáz legyen... az egyik amire készülj fel, hogy elég sokáig bent lehet majd... elég lassúak a szervizek...
Kiszedtem karit, kifújtam a szutyoktól. De semmi. Tökön szúrom magam, ha azt mondják, h az én hibámból romlott el kari. Csak, h ne keljen nekik másikat adniuk ha nem lehet megcsinálni a karimat. (Alti, Beograd)
Meghalt a vga-m nagyvalószínűséggel. Van rajta gari, mire számíthatok? Kapok másikat ha ezt nem bírják megjavítani. Nem nyúltam hozzá, nem is babrálgattam. Amúgy megszaglásztam a vga-t és nincs semmi odakozmált szaga. Éppen videókat nézegettem a neten és beszürkült a kép és utána semmi sem történt. Újra indítottam a rendszert és csíkos volt már a képernyő a betöltésnél. Mikor betöltődik a windows és hozná be a desktop-ot újra indul a gép. Ezt megvártam, h megcsinálja 5x egymás után magától. Elindítottam csökkentet módban, így bekapcsol de csíkos a kép és a színek se normálisak.
Hali! Pls segitség. Most 2 napja vettem egy fx 6300, és már 2x volt hogy befagy a gép, és semmi nem lehet csinálni csak egy resset az segit ujra inditani, mi lehet ez? A táp az: fsp raider 550w 80+ silver
world of tanks:
miért csinálja a játék nekem hogy reggel elindul a gép feláll a win és utána indítóm a játékot és játékot közben kiírja hogy hiba a csatlakozásban és ezt többször is csinálja
van hogy a garázsban is kidob ha wc re megyek?
valami megoldás? a gépem a rossz vagy a játék a rossz?
Lenne egy olyan problémám, hogy adott egy "asus p8h77-v le" alaplap. Bele akarom tenni a következő tv kártyát "items itv305 pci tv tuner".
De hiába dugom bármelyik szlotba nem érzékeli. Mi lehet a gond. A tv kártya jó más alaplapban tesztelt. És sikerült kipróbálnom még egy ugyanilyen asus alaplapban ott sem érzékelte.
Mostanában SMITE közben kapok egy hibaüzenetet,hogy az AMD illesztőprogramja összeomlott ,de utána sikeresen helyreállt.CSak sajnos a játékot resetelni kell.Eddig csak smite közben észleltem ezt...
Vadi új HP laptop, és a particionálás után az Istennek nem akarja elindítani a telepítést. Ezt írja ki: "A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni vagy egy meglévőt keresni." A 7-esnél. És ami még fontos pendriveról szeretném felrakni.
A partíció létrehozásánál megvan a rendszerpartíció, de a kisebb, kb 100 megás partíciót (ami a telepítéshez kell) nem hozza létre. Lehet, hogy ez a probléma, de nem tudom miért.
atstuff07: Próbáltam az OC-t is vissza venni, de ugyanúgy maradt a probléma.
Megpróbálom a BIOS frissítést, ha nem oldódik meg, akkor Windows reinstall... :/
Majd meglátjuk mi lesz.
Már nagyon jó lenne, ha használhatnám rendesen.
Szerk.: Közbe eszembe jutott, hogy játék közben (akár Crysis 3, akár Counter-Strike) a kihasználtság ugrándozott össze-vissza, 0-100 között minden volt, nem ált meg monduj 70-nél. Ez mi lehet? Szerk.:Egyszer elvittem szervízbe és a csávó azt mondta, hogy mikor bedugta, nem volt kép (amilyen tutyum-mutyum volt a csávó nem érdekelt különösebben), de aztán sikerült neki és működött a VGA rendesen. Szóval lehet szoftveres a gond?
Roleey98:
A "képernyőillesztő nem válaszol" dolog ismerős sok mindenkinek (nekem is).
Egyértelmű, hogy normális rendszertelepítés az a teljes formázást (tehát nem gyors) és natúr újratelepítést foglal magában nálam is. Én is így szoktam.
De ez a probléma szerintem VGA memória gond lehet (máshol is ezt írták), esetleg rendszermemória. Lehet olyat, hogy a gyári OC-s értékeket visszaveszed egy picit kártyáról (pár MHz-et) és úgy nézed meg. És/vagy nézzél BIOS frissítést az alaplapodhoz, és tedd fel a legújabbat (akár bétát is, ha az megoldást jelent a problémára )
úgy telepítsd újra a gépet, hogy minden benne legyen, ne vegyél ki semmit sem, ne cseréld le másra. CD vagy pendrive-ot a gépbe, boot menüben (gyorsmenüben ha van) kiválasztod amiről szeretnéd telepíteni okézod, majd nyomsz egy testszőleges gombot és vársz amíg betölt a telepítő. ha ahhoz a ponthoz érsz, amhol a lemezek vannak, válaszd a haladó opciót, megjelennek tételesen a partíciók, formázod őket, majd törlöd, létrehozod a partíciókat (amennyi kell) és fontos hogy a kimaradt particiót se hagyd ki. (pl. létrehoztál egy C meghajtót a rendszernek, akkor a maradék helyet is "élesítsd" az "Új" gombra kattintva így már lesz D partíciód is. kiválasztod hova telepítse és kész, megy a telepítés
"Roleey98 2014. 08. 26. 10:48:04 #
cseszka: És a VGA benne legyen, vagy addig egy másik és reinstall után tegyem be vagy tegyem be most és reinstall közben is bent legyen?"
Nálam úgy van berakom a lemezt, nekem lemezes és indítom honnan, mely meghajtóról bootoljon be,elindul a telepítő és felkínálja azt a lehetőséget hogy hová is szeretném a rendszert telepíteni,ott ki lehet választani azt hogy formázás,vagy partíció létrehozása,ha kész a formázás amivel minden egyes számítógépen található elemet lezúzol,(az itt törölt fájlok némelyikét vissza lehet hozni aki ért hozzá), akkor indulhat a telepítés,amikor ezzel elkészültél akkor jöhet a videó-kártya weboldala, onnét a legfrissebb drivert leszeded.
Kinek milyen a konfigja,rendszere olyan driver kell.
Youtube tele van megoldásokkal:
Roleey98 2014. 08. 25. 22:10:34 #
atstuff07:Képernyőillesztő nem válaszolt, ami miatt a játékok belaggoltak.
Már teljesen ötlettelen vagyok mi lehet a baj, mert most az a VGA van bent, amit a profilomnál látsz, és ezzel nincs semmi.
Ha a képernyőillesztő nem válaszol:
"Lehet, hogy telepíteni kell a képernyőillesztő legújabb frissítéseit.
A vizuális hatások vagy a túl sok háttérben futó program lelassíthatják a számítógépet.
A GPU a megengedettnél hosszabb idő alatt jeleníti meg a grafikus elemeket a monitoron."
Adok egy linket amit olvasgass el,mert benne lehet ami számodra fontos lehet:
[LINK]
"Egyébként már probáltam egy régebbi Dual Core-os proci mellet is, akkor is kiakadt, befagyott játék és filmnézés közbe."
Na ezt a jelenséget kellett volna a boltban bemutatni.Otthagyni a szervizben,majd érte menni.
Bemennék a gépemért: mondanák na te fiú, nem találtunk semmit, viszont látásra,
asztalra csapok, Ahaaaa arghhh köhögök és felkiáltok, lássuk a medvét,beindítom a masinát, hogy meggyőződjek róla ott a helyszínen hogy csinálja-e,nem hazaviszem és otthon,hanem ott helyben.
így a felesleges járkálásoktól megkímélheted magadat.
"Már nem emlékszem tisztán, de mintha tényleg Windows alól frissítettem volna.
Ha tényleg az alól frissítettem, akkor próbáljam újra rakni rendesen?"
Szerk.: Most meg nézem a pendrivot, amiről csináltam, és tényleg Windows alól telepítettem... Most akkor?
atstuff07 alá beírtam mit tennék, hogy jó
legyen.
"atstuff07"
"Ott van a képen leírva belinkelem és odaírom szerintem mi is a gond,persze lehet más is.
- ez sem világos nekem teljesen... úgy érted, hogy windows-on belül indítottad el a telepítést, nem pedig a betöltése előtt?"
Aki normálisan működő rendszert szeretne az alap az, hogy normálisra formázott üres,mindenféle szeméttől,problémától mentes merevlemezre telepítsen,így garantált a siker.
(hozzávalók:megfelelően működő pc,megfelelően működő rendszer)
"Roleey98 "
Sziasztok.
Van egy Gigabyte HD 7790 1 GB OC-zott videókártyám, amivel már több, mint egy éve szenvedek.
Szerintem ez azért gáz.
"Kékhalál, driver problémák.Visszaküldtem kétszer a bolthoz, hogy nézzék meg, de nem találtak semmit.
Aztán újra tettem a gépem, de szerintem nem jól, mert néhány dolog úgy maradt, mint régen, de a fájlok eltűntek (ez amúgy lehetséges egy rosszul újra rakott gépen?).
Természetesen lehetséges.
Kékhalál:www.kepfeltoltes.hu/view/140825/20140612_190746_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerintetek próbáljam újra rakni a Windows-t?"
Amit linkeltél be képet az áll benne:szoftvert ill hardvert amit telepítettél töröld le
csökkentett módban és akkor elmondhatom te szerencsés vagy, mert nekem ki sem írta rendesen csak bevillant már a megoldást is kiírta neked mi a baj.
Már teljesen ötlettelen vagyok mi lehet a baj, mert most az a VGA van bent, amit a profilomnál látsz, és ezzel nincs semmi. Egyébként már probáltam egy régebbi Dual Core-os proci mellet is, akkor is kiakadt, befagyott játék és filmnézés közbe.
Már nem emlékszem tisztán, de mintha tényleg Windows alól frissítettem volna.
Ha tényleg az alól frissítettem, akkor próbáljam újra rakni rendesen?
Szerk.: Most meg nézem a pendrivot, amiről csináltam, és tényleg Windows alól telepítettem... Most akkor?
Sziasztok.
Van egy Gigabyte HD 7790 1 GB OC-zott videókártyám, amivel már több, mint egy éve szenvedek.
Kékhalál, driver problémák. Visszaküldtem kétszer a bolthoz, hogy nézzék meg, de nem találtak semmit. Aztán újra tettem a gépem, de szerintem nem jól, mert néhány dolog úgy maradt, mint régen, de a fájlok eltűntek (ez amúgy lehetséges egy rosszúl újra rakott gépen?).
Kékhalál:
Szerintetek próbáljam újra rakni a Windows-t?
Szevasztok lenne egy ólyan problémám hogy tegnap war thunder-eztem kb 1-1,5 órája játszottam vele mikor elkezdett laggolni. letettem picibe ki néztem az asztalra és ki írta a gép hogy kevés a lemez terület a C meghajtón és valóban csak pár kilobájt volt szabad csak az a fura hogy utána a war thunder működése le ált és kapásból lett 37giga szabad hely a C meghajtón.. ne tudjátok hogy mi lett a 37 giga szabad hellyel játék alatta? a játék a D meghajtón van.
Az alaplapot azt le akarom cserélni mindenképpen csak azért voltam rá kíváncsi mert ha olcsón meg lehetett volna csináltatni vagy én megtudtam volna akkor elfért volna az még tartaléknak. 😃
Üdv.
Van egy Gigabyet M68-MT rev 3.0-ás lapom. 2 memória bank van rajta és ha a gépet megráztam vagy döntögettem utána bekapcsolom és sípolt ilyenkor megmozgattam a ramot és jó volt. Na most ezt megnéztem kiszedtem a ramokat és a második bankban volt a hiba valami nagyon picike darab letőrt belőle az ami olvassa a memóriát. Azóta nem ismeri fel az a bank a ramot mit tudok vele csinálni?
galex, nekem is volt anno hasonló "problémám". HDD hibára gyanakodtam aztán kiderült hogy az energiagazdálkodási lehetőségeknél be volt állítva hogy a merevlemezek kapcsoljanak ki 20 perc inaktivitás után. Így aztán 20 perc után ha megnyitottam rajta egy mappát várnom kellett vagy 5 mp-et.
Szerintem először ezt nézd meg, de ha ez ilyen újkeletű dolog (és nem az a helyzet mint amit leírtam), akkor töredezettség mentesítés, esetleg formázás, aztán ha nem történt változás akkor sztem vidd vissza megnézetni.
Hello. Adott egy Seagate Barracuda 2 TB-os HDD, egy éves kb és nemrég elkezdte hogy néha nagyon lassan nyitja meg a mappákat. Máskor meg felpörög és olyankor mintha végigkarcolná benne a lemezt valami. HD Sentinel meg azt írja 100 százalékos az állapota, dehát nem hiszem én azt. Valakinek valami ötlet? Esetleg mivel még gari alatt van küldjem vissza megnézetni?
"instalation ended prematurely because of an error"
passz nemtom mért szarakodik és mi ez...????
" a kulcs nem használható adott államban instalation ended prematurely beause fatal error"
azt megszakad. qva idegesítő milyen kulcsról pampog... ilyenkor mi van???
8hét volt a szervíz... Még jó hogy volt másik kártyám. 😃
Ma vissza küldöm a karit a szervizbe, ha minden jól megy. Itt szerintem nem adnak csere kártyát az szent, ameddig ez távol van. Remélem rájönnek mi a baja minél hamarabb. De ha nem lehet javítani, akkor adnak helyette másik hasonló erősségűt vagy köszönik szépen, h onnan vásároltam és kártya nélkül maradok. 😃
egyébként 1 hónapra minimum számits!
world of tanks:
miért csinálja a játék nekem hogy reggel elindul a gép feláll a win és utána indítóm a játékot és játékot közben kiírja hogy hiba a csatlakozásban és ezt többször is csinálja
van hogy a garázsban is kidob ha wc re megyek?
valami megoldás? a gépem a rossz vagy a játék a rossz?
Lenne egy olyan problémám, hogy adott egy "asus p8h77-v le" alaplap. Bele akarom tenni a következő tv kártyát "items itv305 pci tv tuner".
De hiába dugom bármelyik szlotba nem érzékeli. Mi lehet a gond. A tv kártya jó más alaplapban tesztelt. És sikerült kipróbálnom még egy ugyanilyen asus alaplapban ott sem érzékelte.
Segítséget előre is köszönöm.
Vadi új HP laptop, és a particionálás után az Istennek nem akarja elindítani a telepítést. Ezt írja ki: "A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni vagy egy meglévőt keresni." A 7-esnél. És ami még fontos pendriveról szeretném felrakni.
A partíció létrehozásánál megvan a rendszerpartíció, de a kisebb, kb 100 megás partíciót (ami a telepítéshez kell) nem hozza létre. Lehet, hogy ez a probléma, de nem tudom miért.
Megpróbálom a BIOS frissítést, ha nem oldódik meg, akkor Windows reinstall... :/
Majd meglátjuk mi lesz.
Már nagyon jó lenne, ha használhatnám rendesen.
Szerk.: Közbe eszembe jutott, hogy játék közben (akár Crysis 3, akár Counter-Strike) a kihasználtság ugrándozott össze-vissza, 0-100 között minden volt, nem ált meg monduj 70-nél. Ez mi lehet?
Szerk.:Egyszer elvittem szervízbe és a csávó azt mondta, hogy mikor bedugta, nem volt kép (amilyen tutyum-mutyum volt a csávó nem érdekelt különösebben), de aztán sikerült neki és működött a VGA rendesen. Szóval lehet szoftveres a gond?
A "képernyőillesztő nem válaszol" dolog ismerős sok mindenkinek (nekem is).
Egyértelmű, hogy normális rendszertelepítés az a teljes formázást (tehát nem gyors) és natúr újratelepítést foglal magában nálam is. Én is így szoktam.
De ez a probléma szerintem VGA memória gond lehet (máshol is ezt írták), esetleg rendszermemória. Lehet olyat, hogy a gyári OC-s értékeket visszaveszed egy picit kártyáról (pár MHz-et) és úgy nézed meg. És/vagy nézzél BIOS frissítést az alaplapodhoz, és tedd fel a legújabbat (akár bétát is, ha az megoldást jelent a problémára )
úgy telepítsd újra a gépet, hogy minden benne legyen, ne vegyél ki semmit sem, ne cseréld le másra. CD vagy pendrive-ot a gépbe, boot menüben (gyorsmenüben ha van) kiválasztod amiről szeretnéd telepíteni okézod, majd nyomsz egy testszőleges gombot és vársz amíg betölt a telepítő. ha ahhoz a ponthoz érsz, amhol a lemezek vannak, válaszd a haladó opciót, megjelennek tételesen a partíciók, formázod őket, majd törlöd, létrehozod a partíciókat (amennyi kell) és fontos hogy a kimaradt particiót se hagyd ki. (pl. létrehoztál egy C meghajtót a rendszernek, akkor a maradék helyet is "élesítsd" az "Új" gombra kattintva így már lesz D partíciód is. kiválasztod hova telepítse és kész, megy a telepítés
cseszka: És a VGA benne legyen, vagy addig egy másik és reinstall után tegyem be vagy tegyem be most és reinstall közben is bent legyen?"
Nálam úgy van berakom a lemezt, nekem lemezes és indítom honnan, mely meghajtóról bootoljon be,elindul a telepítő és felkínálja azt a lehetőséget hogy hová is szeretném a rendszert telepíteni,ott ki lehet választani azt hogy formázás,vagy partíció létrehozása,ha kész a formázás amivel minden egyes számítógépen található elemet lezúzol,(az itt törölt fájlok némelyikét vissza lehet hozni aki ért hozzá), akkor indulhat a telepítés,amikor ezzel elkészültél akkor jöhet a videó-kártya weboldala, onnét a legfrissebb drivert leszeded.
Kinek milyen a konfigja,rendszere olyan driver kell.
Youtube tele van megoldásokkal:
Leírás hogyan készíthetsz ilyet magadnak:
[url]http://dirtywindows.hu/2013/07/06/ingyenes-eszkozok-bootolhato-usb-telepito-letrehozasara-iso-fajlbol/
[/url]
Roleey98 2014. 08. 25. 22:10:34 #
Már teljesen ötlettelen vagyok mi lehet a baj, mert most az a VGA van bent, amit a profilomnál látsz, és ezzel nincs semmi.
Ha a képernyőillesztő nem válaszol:
"Lehet, hogy telepíteni kell a képernyőillesztő legújabb frissítéseit.
A vizuális hatások vagy a túl sok háttérben futó program lelassíthatják a számítógépet.
A GPU a megengedettnél hosszabb idő alatt jeleníti meg a grafikus elemeket a monitoron."
Adok egy linket amit olvasgass el,mert benne lehet ami számodra fontos lehet:
[LINK]
"Egyébként már probáltam egy régebbi Dual Core-os proci mellet is, akkor is kiakadt, befagyott játék és filmnézés közbe."
Na ezt a jelenséget kellett volna a boltban bemutatni.Otthagyni a szervizben,majd érte menni.
Bemennék a gépemért: mondanák na te fiú, nem találtunk semmit, viszont látásra,
asztalra csapok, Ahaaaa arghhh köhögök és felkiáltok, lássuk a medvét,beindítom a masinát, hogy meggyőződjek róla ott a helyszínen hogy csinálja-e,nem hazaviszem és otthon,hanem ott helyben.
így a felesleges járkálásoktól megkímélheted magadat.
"Már nem emlékszem tisztán, de mintha tényleg Windows alól frissítettem volna.
Ha tényleg az alól frissítettem, akkor próbáljam újra rakni rendesen?"
atstuff07 alá beírtam mit tennék, hogy jó
legyen.
"atstuff07"
"Ott van a képen leírva belinkelem és odaírom szerintem mi is a gond,persze lehet más is.
- ez sem világos nekem teljesen... úgy érted, hogy windows-on belül indítottad el a telepítést, nem pedig a betöltése előtt?"
Aki normálisan működő rendszert szeretne az alap az, hogy normálisra formázott üres,mindenféle szeméttől,problémától mentes merevlemezre telepítsen,így garantált a siker.
(hozzávalók:megfelelően működő pc,megfelelően működő rendszer)
"Roleey98 "
Sziasztok.
Szerintem ez azért gáz.
"Kékhalál, driver problémák.Visszaküldtem kétszer a bolthoz, hogy nézzék meg, de nem találtak semmit.
Aztán újra tettem a gépem, de szerintem nem jól, mert néhány dolog úgy maradt, mint régen, de a fájlok eltűntek (ez amúgy lehetséges egy rosszul újra rakott gépen?).
Természetesen lehetséges.
Kékhalál:www.kepfeltoltes.hu/view/140825/20140612_190746_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerintetek próbáljam újra rakni a Windows-t?"
Amit linkeltél be képet az áll benne:szoftvert ill hardvert amit telepítettél töröld le
csökkentett módban és akkor elmondhatom te szerencsés vagy, mert nekem ki sem írta rendesen csak bevillant már a megoldást is kiírta neked mi a baj.
Már teljesen ötlettelen vagyok mi lehet a baj, mert most az a VGA van bent, amit a profilomnál látsz, és ezzel nincs semmi. Egyébként már probáltam egy régebbi Dual Core-os proci mellet is, akkor is kiakadt, befagyott játék és filmnézés közbe.
Már nem emlékszem tisztán, de mintha tényleg Windows alól frissítettem volna.
Ha tényleg az alól frissítettem, akkor próbáljam újra rakni rendesen?
Driver problémák alatt mit értesz?
Kékhalál, driver problémák. Visszaküldtem kétszer a bolthoz, hogy nézzék meg, de nem találtak semmit. Aztán újra tettem a gépem, de szerintem nem jól, mert néhány dolog úgy maradt, mint régen, de a fájlok eltűntek (ez amúgy lehetséges egy rosszúl újra rakott gépen?).
Kékhalál:
Szerintetek próbáljam újra rakni a Windows-t?
Vagy veszel nagyobb RAM-ot az 1es helyre!
Van egy Gigabyet M68-MT rev 3.0-ás lapom. 2 memória bank van rajta és ha a gépet megráztam vagy döntögettem utána bekapcsolom és sípolt ilyenkor megmozgattam a ramot és jó volt. Na most ezt megnéztem kiszedtem a ramokat és a második bankban volt a hiba valami nagyon picike darab letőrt belőle az ami olvassa a memóriát. Azóta nem ismeri fel az a bank a ramot mit tudok vele csinálni?
Köszi 😀
Szerintem először ezt nézd meg, de ha ez ilyen újkeletű dolog (és nem az a helyzet mint amit leírtam), akkor töredezettség mentesítés, esetleg formázás, aztán ha nem történt változás akkor sztem vidd vissza megnézetni.