Milyen alaplapot vegyek?

Szerző: dave500, 2009. May 18., téma
Fórum » Asztali PC
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:

-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kalashnikoff avatar
Joker020 írta:
Megéri AM3+os alaplapot venni, vagy inkább egy sima AM3-as alaplapot nézzek? Ha esetleg tudtok jó, megbízható alaplapot, 20.000Ft-ig azt megköszönném! 😀

Hát ha csak nem akarsz buldózert (AMD-t) venni, akkor sima AM3.
AM3: Asus M4A88T-M (21.000Ft)
AM3+: Asus M5A78L LE (17.000Ft)
0
0
0
0
AlwinHD avatar
Megéri AM3+os alaplapot venni, vagy inkább egy sima AM3-as alaplapot nézzek? Ha esetleg tudtok jó, megbízható alaplapot, 20.000Ft-ig azt megköszönném! 😀
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm a válaszokat.
Akkor marad az asus
0
0
0
0
no avatar
az asust vedd meg!nekem olyan van és nagyon jó!
0
0
0
0
MaximumGame avatar
gotrabi8 írta:
Sziasztok!
Szerintetek az ASUS M5A97 PRO vagy az AsRock 990FX EXTREME 3 érné meg jobban? Ebbe a konfigba kellene:
AMD Phenom 960T
Asus 6950 vagy 7800-as széria.
Corsair Vengance 8GB

Asus M5A97 PRO

Ez nem kérdés az a jobb 😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
gotrabi8 írta:
Sziasztok!
Szerintetek az ASUS M5A97 PRO vagy az AsRock 990FX EXTREME 3 érné meg jobban? Ebbe a konfigba kellene:
AMD Phenom 960T
Corsair Vengance 8GB
Az asusban több fázis van. Jobban lehet benne tuningolni.
0
0
0
0
deni10 avatar
gotrabi8 írta:
Sziasztok!
AMD Phenom 960T
Corsair Vengance 8GB

Szerintem az AsRock-ot válaszd.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
gotrabi8 írta:
Sziasztok!
AMD Phenom 960T
Corsair Vengance 8GB

Asus M5A97 PRO
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
AMD Phenom 960T
Corsair Vengance 8GB
0
0
0
0
cseszka avatar
Hát mostmár én is így állok hozzá.Köszönöm.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Majd kiderul....😀 Sok sikert hozza!😎
0
0
0
0
cseszka avatar
Magyarországonn is lehet kapni,de itt veszem Szerbiában.Mindenhol csak a leirást találok,seholse egy vélemény a teljesitményröl,megbizhatóságrol...errelennék kíváncsi.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Az faxa😂 Errol a laprol semmit nem lehet talalni......honnan veszed?😀
0
0
0
0
cseszka avatar
GAMER2 írta:
uhh en nem birnam gep nelkul 😊

Énse birom,most ittvan kolega laptopja,bármi egy örökklvalóság.535Mhz proci,128mb ram...😆.Ha minden igaz kedd jön meg a lap,valaki tud rola valamit?tesztet kerestem,de nem találtam.MSI97OA-G46?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
uhh en nem birnam gep nelkul 😊
0
0
0
0
cseszka avatar
kalashnikoff írta:
Synda írta:
cseszka írta:
Sata 2 és sata 3 között mi a külömbség?A jelenlegi sata 2-es,de amit venni akatok sata3-as,a jelenlegi vinyóm ugyn ugy rátudom kötni a sata3-ra?

Rá tudod,visszafele kompatibilis.
Ha jól tudom sata 3-al 2x gyorsabb az átviteli sebesség.

így van. a Sata 2-nél a Sata 3 2x gyorsabb mint nyers sávszélességben, mint pedig átviteli sebességben.

Köszi mindkettötöknek,rem holnap elviszik a lapot,utánna pár napig nó gép,mivell államalapitási ünep 'lesz,van' utánna meg 7vége...majdcsak kibirom valahogy.
0
0
0
0
Oliver95 avatar
Synda írta:
Oliver95 írta:
Rendben köszi😀 a Sabretooth olcsóbbis 11k val 😜

Csak éppen semmi értelme,parasztvakító alaplap...
MSI 990FXA-GD65///39k 2x többet tud.😉

Köszi szépen nekedis😃
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Synda írta:
cseszka írta:
Sata 2 és sata 3 között mi a külömbség?A jelenlegi sata 2-es,de amit venni akatok sata3-as,a jelenlegi vinyóm ugyn ugy rátudom kötni a sata3-ra?

Rá tudod,visszafele kompatibilis.
Ha jól tudom sata 3-al 2x gyorsabb az átviteli sebesség.

így van. a Sata 2-nél a Sata 3 2x gyorsabb mint nyers sávszélességben, mint pedig átviteli sebességben.
0
0
0
0
cseszka avatar
0
0
0
0
Oliver95 avatar
Rendben köszi😀 a Sabretooth olcsóbbis 11k val 😜
0
0
0
0
almos avatar
Igaz,hogy mostanság már az AsRock sem olyan gagyi mint pár éve,de az Asus az Asus,nameg a Sabretooth az minőség 😀
0
0
0
0
Oliver95 avatar
Hello 😀
Szerintetek meik a jobb alaplap? az ASRock Fatal1ty 990FX Professional vagy az ASUS Sabretooth 990FX.
Előreis köszönöm😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok
Megérné megvenni a ASUS M5A99X EVO alaplapot vagy bőven elég lenne a M5A97 PRO is?
0
0
0
0
psychosocial avatar
rendben! köszi a gyors választ! 😀
0
0
0
0
psychosocial avatar
sziasztok!!

Szerintetek milyen alaplapot éri meg venni 15-16 ezerért?
GIGABYTE
MSI, vagy
ASUS???
asussal sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak 😞 mit gondoltok?
0
0
0
0
cseszka avatar
Primera írta:
csak az a furcsa, hogy nézem mondjuk cseszka vagy DCMAN gépét és az alaplapok amik ott vannak pl. Gigabyte Ma770T-UD3
meg Asus m4a87 td evo usb3
ezek esetleg jobbak azoknál amiket én felsoroltam?,mert nem is drágák,mellettük viszont a proci meg a videókártya odavág,szval... 😃

Annyira nemjó az enyim (a giga),viszont mikor vettem a gépet akkor csak ennyi lém volt,ezért vettem ezt a lapot.Akkor vehettem volna jobb lapot,meg joval gyöngébb vga-t v procit,de könnyeb lapot eladni mint procit v vga-t jó áronn.Ugymond kevesebbet bukok az alaplapon mint pl havettem volna egy Phenom II X2 550 procit,és azt akarnám most eladni h vegyek egy X6-ot.
0
0
0
0
Darrencod avatar
lehet hogy lassú de a mostani alaplapomnál csak jobb lehet, nem lassú csak 2 usb nem tudok használni, 4 sata át se a alaplap minden széle le égett 4db ram slotbol csak 2 a jó, int.videókártya, leéget és az első usb bemenettet se kezeli, multkor rá kötöttem a telommat és le vágta a egész gépett még egy része leéget csoda hogy megy szerinttem meg nem kezeli a hangkártyát rendessen ,
0
0
0
0
szolnokiferenc 23 avatar
Darrencod írta:
nekem az miatt kell ez mert ha késöb fejleszteni akarok késöb nem kell új alaplapot venni mert ez a alaplapom ami most van a gépbe kicsit szét égett és am2+ roszabbat nem szeretnék venni

Én is azért vettem ezt mert a leírás szerint jó lap volt és én is erre építettem volna de egyszerüen nagyon lomha volt meg ilyenek de te tudod én nem akarlak befolyásolni ez az én tapasztalatom.
0
0
0
0
Darrencod avatar
nekem az miatt kell ez mert ha késöb fejleszteni akarok késöb nem kell új alaplapot venni mert ez a alaplapom ami most van a gépbe kicsit szét égett és am2+ roszabbat nem szeretnék venni
0
0
0
0
szolnokiferenc 23 avatar
Darrencod írta:
ASRock N68C-S UCC Szerintetek jó ez a alaplap?

Nekem volt egy pár hónappal ezelőtt ilyen lapom de én nagyon lassúnak találtam és egy hónap múlva túladtam rajta. Szóval ezt a lapot nem tudom ajánlani senkinek!!!!
0
0
0
0
Darrencod avatar
http://www.youtube.com/watch?v=BucIjXZVxXo hát akkor biztos jó gyors lesz ssd vel a windows 8 amikor kiadják az 2 gyorsabb lesz mint a windows 7 boot lása és állitolag hagyományos hdd vel se lesz lassab
0
0
0
0
DCMAN avatar
4 sec alatt?ezt nem halottam az kemény..és mi van akoor ha ssd-t is raksz még alá...
0
0
0
0
Darrencod avatar
minden igaz akkor már péntekken meglesz 😀 nekem még bejön ez instant boot támogatás is 4 másodperc alatt be bootol egy próbát megér
0
0
0
0
DCMAN avatar
sztem jó ez.ddr2-es és ddr3-as ramot is támogat,(igaz csak 8gb-ig)támogatja a cpu mag feloldást(cpu unlocker)6 magig,integrált vga stb....én azt mondom vágj bele
0
0
0
0
Darrencod avatar
ASRock N68C-S UCC Szerintetek jó ez a alaplap?
0
0
0
0
maniacc avatar
Akkor jól tudtam 😀 Köffi 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Igen, lehet használni. Csak az átviteli sebességet fogja lekorlátozni.
0
0
0
0
maniacc avatar
Sata3-as merevlemezt lehet használni olyan alaplapon amin csak sata2-es csatlakozó van? Csak akkor sata2-es sebességel fog működni nem?
0
0
0
0
DCMAN avatar
cseszka írta:
DCMAN írta:
vagy egy bull-t

Ööö...pittbull-t?😆

Bulldozer....tudod mint az a nagy gép😆

ami nekem van az nagyon baba lap .. procit lehet huzni stb....de az asus hivatalos oldalán leirnak a laprol mindent,ott megtudod nézni😉
0
0
0
0
Adzarb avatar
csak az a furcsa, hogy nézem mondjuk cseszka vagy DCMAN gépét és az alaplapok amik ott vannak pl. Gigabyte Ma770T-UD3
meg Asus m4a87 td evo usb3
ezek esetleg jobbak azoknál amiket én felsoroltam?,mert nem is drágák,mellettük viszont a proci meg a videókártya odavág,szval... 😃
0
0
0
0
Devis avatar
bullt ne nagyon akarj, játékra alkalmatlan
0
0
0
0
cseszka avatar
DCMAN írta:
vagy egy bull-t

Ööö...pittbull-t?😆
0
0
0
0
cseszka avatar
Egy darabig még eléglesz az az Athlon,ha már gyenge lesz akk meg dobsz bele egy phenomot.Vagy ha lesz addigra több kereted rá,akk mindjárt egy phenomot.Vagy egy II X2 550 azt ha 4magositosd erösebb az athlonnál.
0
0
0
0
Devis avatar
na jó, tudod mit? vedd úgy h megse szólaltam 😃
vedd az MSI - 790GX-G65 AMD790GX, ebbe a legjobb a chipset, legjobban ezzel tudsz tuningolni, mellesleg az msi nem szar cuccokat gyárt. ha majd bele egy ph 2 x2 550-et raksz mehet neki core unlock is, vagy 960T
0
0
0
0
Adzarb avatar
ööö mert az baj ha ebbe megy gyengébb proci? 😆 ASRock 970 EXTREME3 ...már bocs a hülye kérdésért
márha a tervezett gépemnél lévő procira érted, hogy "gyenge" vagy csak ugy tájékoztatsz 😃
0
0
0
0
Devis avatar
ASRock 970 EXTREME3, de előszőr csak gyengébb proci megy bele akkor ASUS - M5A78L
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció