TripplaXXX2 írta:
heló!
Azt szeretném kérdezni hogy mi az az SSD ?és miben különbözik a HDD-től?
Szia.
Annyi a különbség,hogy az SSD gyorsabb,mert nincs benne mozgó rész, hanem hasonlóan működik mint a pendrive.
Oké Köszi szépen!
Azt szeretném még kérdezni hogy nkem van egy ZTE BLADE telom és majdhogynem naponta kell töltenem és közbe nem is csinálok vele semmit csak napi 1-2 hivást.Mért majdnem naponta töltenem?
Rolando írta:
Ocztam a procit és mikor indítom a gépem egy ablakot ad be (nem mindig) hogy ,,Warning!Your System is in Safe Mode.Please reset the CMOS settings" egy kicsit idegesítö.Nem lehet ezt valahogy kivenni?
Némelyik bios-ban ha kikapcsolod a warning all-t akkor ez nem jön fel de ez ritka. A figyelmeztetés azért lehet mert vagy sokat emeltél a frekvencián vagy a voltszámot növelted túlzottan. Valamelyiket vagy mind kettőt vedd lejjebb.
Ocztam a procit és mikor indítom a gépem egy ablakot ad be (nem mindig) hogy ,,Warning!Your System is in Safe Mode.Please reset the CMOS settings" egy kicsit idegesítö.Nem lehet ezt valahogy kivenni?
1.
"semmi olyan nem futott ami leterhelhetné" szerintem csak elégedetlen vagy. Tob mint a memória 60%-a szabad (majdnem a 2/3-a). És ahhoz képest, hogy alig használsz valamit, én ott az óra mellett a tálcán elég sok ikont látok, ami fut, uTorrent, CCC, gondolom valami vírusirtó is van ott. ezek lehet, hoyg egyenként, nem terhelik le nagyon, de összeségében (+a windows) igen is le tudja ennyire terhelni. Jelenleg én is egy skype-ot meg egy Vuze-t futtatok és nekem is pont 1700MB-ot használt fel a 4GB-ból.
2.
A virtuális memória abból jó ha sok van. Lehet, hogy nem mind használja ki, de kit érdekel, ha 12 GB le van foglalva az 1TB-os(!) vinyódból??? A virtuális memória a merevlezből egy lefoglalt terület. Annyi a hátránya, hogy lassabb (lévén hogy a HDD-n van).
3.
Ha a meglévő memóriádhoz veszel még 2xGB 1600MHz-s RAM-ot, akkor a vett RAMok is csak 1333MHz-n fognak futni, ha csak nem húzod fel a régieket. A DualChennelben sem vagyok biztos, hogy működne így, de ezzel kapcsolatban kérdezz meg inkább egy nálam okosabbat.
már megvolt de nem jó, amúgy rájöttem hogy miért nem jó mert ez az újabb e6600 as és ezt nem kezeli cska a régebbit, így ezt eladom a régiprocival együtt és veszek egy másik lapot
Mivel laptopok árait nem nagyon vágom, ezért kérdezem, hogy milyen olaptopot ajánlotok, haveromnak 270-280 0000Ft-ja van. Mondtam neki hogy inkább PC-t vegyen belőle, de neki ez kell.
Játékra, netezésre, HD filmek nézésére, és egyéb ilyen dolgokra kéne neki.
Sziasztok, a problemam az lenne, hogy a need for speed most wanted nalam lagol. de nem ugy hogy 15 fps mondjuk folyamatosan. hanem ugy hogy megy tok normalisan megakad, aztan megy tovabb megint normalisan aztan megint megakad. Ugy, mintha keves ramom lenne, pedig 4 giga van, ami ketlem hogy keves a most wantednek.
ugyanez a problema all fent a need for speed Hot pursuit 2010 jateknal is, korabban mindketto kitunoen futott.
eleg idegesito, orulnek ha valaki tudna segiteni.
csak ezek a gamek lagolnak, crysis, tdu2, bc 2 hibatlanul fut.
Nekem ugyna ez van az ...összes EA játékkal. Ez van,szedj le pár patch-t, de nem fog sokat javulni.
Heló
Azt szeretném kérdezni hogy van e olyan program amivel a képek és a videók felbontását és élességét lehet javítani.
Pl. nekem egy olympus fe 47 digitális fotogépem van és az csak 640X valamennyis videot vesz fel és 30fps-el és az olyan mintha egy kicsit gyorsitott felvétel lenne.
Tud valaki segíteni?
Sziasztok, a problemam az lenne, hogy a need for speed most wanted nalam lagol. de nem ugy hogy 15 fps mondjuk folyamatosan. hanem ugy hogy megy tok normalisan megakad, aztan megy tovabb megint normalisan aztan megint megakad. Ugy, mintha keves ramom lenne, pedig 4 giga van, ami ketlem hogy keves a most wantednek.
ugyanez a problema all fent a need for speed Hot pursuit 2010 jateknal is, korabban mindketto kitunoen futott.
sziasztok lenne egy nagy problémám szeretnék venni 2*2gb ramot és sok mindent olvastam a neten az alaplapomról 😢😕😢
az a kérdésem hogy támogatni fogja a ramot vagy ne is próbálkozzak ha lehet privibe írjatok VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
Shader processzorok száma (nvidiá-ét nem lehet összehasonlítani az amd-ssel), órajelek, memóriabusz szélessége (bit), memória típusa (gddr3,gddr5), memória mennyisége, fogyasztás, gyártástechnológia, dx verzió, stb.
Egyébként a linklet oldalon konkrét alkalmazásokkal tesztelik őket, így könnyebb átlátni.
az jó lenne😃
am. egyet nemértek élményindex videókártyára: 5.0
játékra: 6.0 át adott
az 5470 nekis ezt adta.. nemértem mik azok az adatok amiket néznem kellene videókártya választásnál....
Megnézegettem amiket mondtál.. és elgondolkodtam.
Szerinted mennyiért lehetne az én laptopomat eladni?
1,5 hónapja vettem. Használt, de kitűnő állapotban van.
+Win7 Home premium 64 bit. eredeti.
Hát, szerintem a legalapabb alap, amivel elindulnak a játékok, az a ATI Mobility Radeon HD 5470. Ezt elég sok notiba teszik.
Itt van róla egy összefoglaló:
[LINK]
Ennél jobb pl a HD550V: [LINK]
A lakótársaméban egy 5650-es volt, ezzel már szépen lehet gémelni, korrektül futottak az újabbak is: [LINK]
Ezeknek van nvidiás megfelelője is, ezt a honlapot érdemes tanulmányozni. + ugye van 1000 féle felépítésű notebook, nehéz választani. 😀
heló!
Szia.
Annyi a különbség,hogy az SSD gyorsabb,mert nincs benne mozgó rész, hanem hasonlóan működik mint a pendrive.
Oké Köszi szépen!
Azt szeretném még kérdezni hogy nkem van egy ZTE BLADE telom és majdhogynem naponta kell töltenem és közbe nem is csinálok vele semmit csak napi 1-2 hivást.Mért majdnem naponta töltenem?
használtan
heló!
Szia.
Sziasztok tudnátok ajánlani valami jó videókártyát a haveromnak kb 16k környékén?Ha lehet Nvidia mert kell neki physx
és tápcsati nélkül
[LINK]
NVidia 9800GT 16.625FT
Remélem tudtam segíteni 😃
kb 2-300ft egy átalakító így lenne 6 pines csatlakozója
Sziasztok tudnátok ajánlani valami jó videókártyát a haveromnak kb 16k környékén?Ha lehet Nvidia mert kell neki physx
és tápcsati nélkül
[LINK]
NVidia 9800GT 16.625FT
Remélem tudtam segíteni 😃
és tápcsati nélkül
Tudna valaki egy jó torrentet vagy valamit adni erről?
Far Cry 2 XBOX360 PAL
akos328:ezt übereld 😀
Tudna valaki egy jó torrentet vagy valamit adni erről?
Far Cry 2 XBOX360 PAL
vagy core temp. Az is mutatja a magok hőmérsékletét, abból már te is kitalálod, hogy mennyi van.
Vagy ugyanez Everest-tel.
honnan lehet tudni hogy hány magos a proci😕
vezérlőpult->rendszer->eszközkezelő, ott megkeresed a processzort, lenyitod, és ahány processzort kiír alá, annyi magos.
lenne egy kérdésem, mégpedig az, hogy a sata 2-es hdd-k elfutnak-e sata 1-es csatin?
köszi a válaszodat 😀 végülis úgy döntöttem hogy 1333mhz-s ramot veszek 😀 így nem lesz gond.... 😃
1.
"semmi olyan nem futott ami leterhelhetné" szerintem csak elégedetlen vagy. Tob mint a memória 60%-a szabad (majdnem a 2/3-a). És ahhoz képest, hogy alig használsz valamit, én ott az óra mellett a tálcán elég sok ikont látok, ami fut, uTorrent, CCC, gondolom valami vírusirtó is van ott. ezek lehet, hoyg egyenként, nem terhelik le nagyon, de összeségében (+a windows) igen is le tudja ennyire terhelni. Jelenleg én is egy skype-ot meg egy Vuze-t futtatok és nekem is pont 1700MB-ot használt fel a 4GB-ból.
2.
A virtuális memória abból jó ha sok van. Lehet, hogy nem mind használja ki, de kit érdekel, ha 12 GB le van foglalva az 1TB-os(!) vinyódból??? A virtuális memória a merevlezből egy lefoglalt terület. Annyi a hátránya, hogy lassabb (lévén hogy a HDD-n van).
3.
Ha a meglévő memóriádhoz veszel még 2xGB 1600MHz-s RAM-ot, akkor a vett RAMok is csak 1333MHz-n fognak futni, ha csak nem húzod fel a régieket. A DualChennelben sem vagyok biztos, hogy működne így, de ezzel kapcsolatban kérdezz meg inkább egy nálam okosabbat.
ha kell valakinek szóljon 😃
Játékra, netezésre, HD filmek nézésére, és egyéb ilyen dolgokra kéne neki.
[url]http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=607&pid=247405#post_247405[/url]
ha DDR2 a ram, akkor jo lesz bele.
Nekem ugyna ez van az ...összes EA játékkal. Ez van,szedj le pár patch-t, de nem fog sokat javulni.
Azt szeretném kérdezni hogy van e olyan program amivel a képek és a videók felbontását és élességét lehet javítani.
Pl. nekem egy olympus fe 47 digitális fotogépem van és az csak 640X valamennyis videot vesz fel és 30fps-el és az olyan mintha egy kicsit gyorsitott felvétel lenne.
Tud valaki segíteni?
http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=55&pid=247220#post_247220
az a kérdésem hogy támogatni fogja a ramot vagy ne is próbálkozzak ha lehet privibe írjatok VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
Egyébként a linklet oldalon konkrét alkalmazásokkal tesztelik őket, így könnyebb átlátni.
am. egyet nemértek élményindex videókártyára: 5.0
játékra: 6.0 át adott
az 5470 nekis ezt adta.. nemértem mik azok az adatok amiket néznem kellene videókártya választásnál....
[LINK]
Szerinted mennyiért lehetne az én laptopomat eladni?
1,5 hónapja vettem. Használt, de kitűnő állapotban van.
+Win7 Home premium 64 bit. eredeti.
Itt van róla egy összefoglaló:
[LINK]
Ennél jobb pl a HD550V: [LINK]
A lakótársaméban egy 5650-es volt, ezzel már szépen lehet gémelni, korrektül futottak az újabbak is: [LINK]
Ezeknek van nvidiás megfelelője is, ezt a honlapot érdemes tanulmányozni. + ugye van 1000 féle felépítésű notebook, nehéz választani. 😀