Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
3 inteles gépem volt 😊😊
0
0
0
0
no avatar
Osynho: Belegondolva neked igazad van bocs csak felhúzatam magam niteforce-n mivel ahogy nézem szinte csak amd-je volt így incs viszonyítási alapja intel felé. Bár a tiedhez hozzászólva x6 1100t meg a i5 760 egy áron megy.
ég annyit akarok hogy mondta a mag feloldást. Oké de nem mindegyik mag jó kedvük miatt van zárolva hanem mert gyári hibás. Igaz már volt olyan is athlon II x4-nél sikerült feloldani két magot és egy harmad szintű gyorsítótárat is.
0
0
0
0
Matyi10 avatar
V-Check Points mire van?
0
0
0
0
Osynho avatar
Miért kell személyeskendni? 😊

ROxOR96: Nem bántásból, de a te szavaiddal élve, "ha lenne eszed", beláthatnád, hogy egy kiélezett piaci helyzetben, ahol minden tized % részesedésért kemény küzdelem megy, nem lehet azonos áron adni 2 eltérő telejsítményű hardvert... Amennyiben a Bulldozer gyengébb lesz (még nem jelent meg, így nem tudhatjuk, ahogy az Ivy se...), úgy olcsóbb is.
0
0
0
0
niteforce avatar
de a külföldi oldalak is csak tippelnek, illetve azt a rohadt kevés infót színezik ki amit az AMD kiadott.
semmi teszt nem volt még. a külföldi oldalak írói sem istenek hogy mindent tudnak.
0
0
0
0
kisteker avatar
Én most garantálom hogy az intelt a bulldozerek oda-vissza pofán fogják verni.
0
0
0
0
niteforce avatar
Honnan tudod hogy erősebb lesz?
olvastál már hivatalos, részletes teszteket?
Még nem is szállítják az új CPU-kat. vagy az AMD-nél dolgozol hogy ilyen okos vagy?
0
0
0
0
no avatar
Hibb el fog egy 8 magos annyiba kerüli. Viszont ha nem akkor mit érsz pl egy 8 magos fx-el pl 100k-ért ha 100k-ért lesz 4 magos ht-s i7 ami erősebb lesz.
0
0
0
0
Osynho avatar
És nem is fog annyiba kerülni. 😀
0
0
0
0
no avatar
3060 mghz

niteforce: ha jól tudom két 6 magos és egy négymagos fog érkezni.

kisteker: egyébként nagy esély van rá hogy a legerősebb buldozer mg se közelíti a 6 magos i7 procikat.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
csenke írta:
sziasztok azt szeretném megkérdezni hogya 3,06 ghz menyi mghz

1000Mhz = 1Ghz

Tehát 3,06Ghz = 3060Mhz
0
0
0
0
Titan Killer avatar
sziasztok azt szeretném megkérdezni hogya 3,06 ghz menyi mghz
0
0
0
0
niteforce avatar
az intel később fog kijönni az ivy bridge-el, az nem tudom 8 magos lesz e.
0
0
0
0
kisteker avatar
Szerintetek ha kijönnek a bulldozerek, az intel is fog piacra dobni nyolcmagos cpu-t? És le fog menni a sandy bridgek ára?
0
0
0
0
philips20 avatar
na akkor jó 😃 lecserélem arra (ezt a választ vártam 😃😉
0
0
0
0
Devis avatar
hát mondjuk úgy hogy sokkal több fps-ed lenne
0
0
0
0
Cooley avatar
philips20 írta:
az asus gts 450 esemhez képest a zotac gtx550 amp mennyi fps el jobb ? kb (csak mert nem nagyon találok összehasonlítást)

FullHD felbontáson ~35-40%.
0
0
0
0
philips20 avatar
az asus gts 450 esemhez képest a zotac gtx550 amp mennyi fps el jobb ? kb (csak mert nem nagyon találok összehasonlítást)
0
0
0
0
foxbet avatar
Csaba77 írta:
Sziasztok. Szeretnék venni 1 GB-os videokártyát. Csak nem tudom, hogy bírná-e a gépem. Szerintetek bírna ? Ha igen akk. milyen fajtát ajánlatok ? (ATI-t szeretnék).

Hát az AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ nem sok vga jó elég kevés van platform csere nem ártana.Max 4670-4830-ig még talán az 5670. több nem nagyon.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Szeretnék venni 1 GB-os videokártyát. Csak nem tudom, hogy bírná-e a gépem. Szerintetek bírna ? Ha igen akk. milyen fajtát ajánlatok ? (ATI-t szeretnék).
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Matyi: Nem
DavidGuetta: LOL
0
0
0
0
no avatar
HardX: Nekem akkor csinálta ezt mikor egyszer (véletlenül) belerúgtam a gépbe, aztán úgy 5 perc múlva újraindult a gép. De mostmár nem csinálja. 😂
0
0
0
0
Matyi10 avatar
XILENCE jó minőségű táp?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Köszönöm mostmár kicsit lassaban ver a szivem 😃
0
0
0
0
Cooley avatar
Ahogy írtam, kismillió oka lehet az ilyennek, de szerintem csak áramingadozás volt.
0
0
0
0
philips20 avatar
hát akkor nem valószínű
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Neem dehogyis 😀 Akkor nem táp gond?
0
0
0
0
philips20 avatar
ja hogy csak 1x csinálta ? azt hittem egyfolytában
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Cooley: Akkor szerinted elmúlik? 😀 Mert csak most csinálta először, és eddig még soha 😀
0
0
0
0
philips20 avatar
hát én is 2 héten keresztül szívtam vele, elkezdtem felújitani a régi gépemet és mindnet lecseréltem már csak a tápot nem, és ugyanezt csinálta és a végén még tápot is kellet vennem
0
0
0
0
Cooley avatar
Egyáltalán nem biztos, hogy a táp hibája... Kismillió oka lehet egy hirtelen leállásnak. Egy zsír új gépnél ha csak egyszer fordult elő, áramingadozásra tippelnék. 😀
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Hát akkor lehet, de hát vadi új gép 😕 Na majd ha megint csinálja ezt akkor majd cserélem
0
0
0
0
philips20 avatar
akármikor tönkremehet egy táp nekem is chiftec 450 esem volt bírnia kelet volna de valami elszállt benn és ezért szórakozott a gép
0
0
0
0
_AsheXp avatar
De nekem Corsair TX650 v2-m van az nem olyan szar táp! Ha másik tápot meg nem tudok bele próbálni mert ez az egyetlen táp otthon ami elviszi ezt a gépet itthon... De ha nem sokára veszek procihűtőt (Scythe Mugen 3) meg SSD-t is arra új rendszert teszek, és ha ezek után is rosz lesz majd cserélem a tápot, merrt ez legalább nem tudja megölni a többi alkatrészt a és ha cserélni kell majd akkor is, akkor majd cserélem mert 5év gari van rá, és a procihűt meg ssd még idén meglesz, és a gépem meg augusztus óta van meg 😀
0
0
0
0
philips20 avatar
hardX írta:
Hát hátszottam AvP-vel olyan fél órát full graon aztán kiléptem majd neteztem, erre újraindul...

hát probálj bele másik tápot lehet hogy az a rossz, bár akkor játékközben indult volna újra de kitudja én is a tápmiatt szívtam a most a másik gépemmel
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Hát hátszottam AvP-vel olyan fél órát full graon aztán kiléptem majd neteztem, erre újraindul...
0
0
0
0
philips20 avatar
hardX írta:
De nem hardveres gond igaz?

Virus az ESETLEG lehet mert most 2 hete nincs virusirtom, de ha meglesz az SSD akkor úgyis jön az új rendszer, és túlmelegedés is lehet, szerintem a proci, mert előtte pár perccel játszottam, és hát a gyári Amd hűtőt szerintem senkinek sem kell bemutatni... De akkor az nem lehet hogy valami miatt hibás a táp vagy ilyesmi?

mikor indul ujra ha megterheled ? pl:. játékkal ? vagy ilyesmi
0
0
0
0
KalKriaf1509 avatar
Ha 2GB RAM-al akarom bővíteni a gépet akkor számít hogy milyet választok?(pl. DDR2 vagy DDR3, 800 MHZ vagy 1333 MHZ illetve hogy az új RAM passzolni fog-e a régivel?)
0
0
0
0
_AsheXp avatar
De nem hardveres gond igaz?

Virus az ESETLEG lehet mert most 2 hete nincs virusirtom, de ha meglesz az SSD akkor úgyis jön az új rendszer, és túlmelegedés is lehet, szerintem a proci, mert előtte pár perccel játszottam, és hát a gyári Amd hűtőt szerintem senkinek sem kell bemutatni... De akkor az nem lehet hogy valami miatt hibás a táp vagy ilyesmi?
0
0
0
0
almos avatar
Ennek rengeteg oka lehet, csak néhány:
1.virus
2.háttérben futó frissités
3.valami túlmelegedett a gépben
4.pillanatnyi áramszünet/áramingadozás
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Segitsetek, az miért van csakúgy gondolt egyet a gép és újraindult? Olvasom a kommenteket egyszer csak újraindul 😞 Ez miért van?
0
0
0
0
kisteker avatar
Osynho írta:
kisteker írta:
És ha mondjuk kettő 6790-t kötnék egybe?

Amúgy szerintetek ez milyen alaplap?

ASROCK 890GX PRO3 AM3+

Nah, mégis Phenom II lesz? 😆 Helyes. A 955-ös olcsóbb, mint a 965, sztem jobban megéri. Gyak ugyanaz a 2 proci.

Oké, végülis úgyis csere lesz bullra 😀
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
heló!
dvd menüt szeretnék késziteni ashampoo burning studio 10-el(teljes verzió)
teszek a menüre képet vagy a háttérben futó videot.
Na most az a bajom hogy amikor képet rakok csak azzal nincs baj de amikor videot és arra teszek zenét is na az meg már ujra indul kb10 másodperc mulva
Tud nekem valaki segiteni?
0
0
0
0
philips20 avatar
gondolom xp de nem tudom pontosan mert unokaöcsémék szenvednek vel csak facen tartom épp a kapcsolatot velük

igen xp valami fredoom 5
0
0
0
0
philips20 avatar
Synda írta:
philips20 írta:
hol tudok működő drivert szedni egy ati radeon hd 2600 pro hoz ? mert valamiért nem telepíti fel

[LINK]

innen szedtem de nem megy valamiért
0
0
0
0
philips20 avatar
hol tudok működő drivert szedni egy ati radeon hd 2600 pro hoz ? mert valamiért nem telepíti fel
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
kisteker írta:
gyenesmartin írta:
kisteker írta:
SZiasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a kábelek, ill. áramkörök hogyan szállítanak adatot? Tudom, ott a google, de én ezt egyszerűen szeretném hallani! 😀
A digitálisak 1-esekkel és 0-kal míg az analóg jellel.Így a legegyszerűbb.

a jel alatt mit értesz?
PL audio jel ami pl a hangkártyába kimenetéből jön ki.
Ha többet akarsz tudni akkor Wiki a barátnőd.
0
0
0
0
kisteker avatar
gyenesmartin írta:
kisteker írta:
SZiasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a kábelek, ill. áramkörök hogyan szállítanak adatot? Tudom, ott a google, de én ezt egyszerűen szeretném hallani! 😀

a jel alatt mit értesz?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
kisteker írta:
SZiasztok!

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció