Osynho: Belegondolva neked igazad van bocs csak felhúzatam magam niteforce-n mivel ahogy nézem szinte csak amd-je volt így incs viszonyítási alapja intel felé. Bár a tiedhez hozzászólva x6 1100t meg a i5 760 egy áron megy.
ég annyit akarok hogy mondta a mag feloldást. Oké de nem mindegyik mag jó kedvük miatt van zárolva hanem mert gyári hibás. Igaz már volt olyan is athlon II x4-nél sikerült feloldani két magot és egy harmad szintű gyorsítótárat is.
ROxOR96: Nem bántásból, de a te szavaiddal élve, "ha lenne eszed", beláthatnád, hogy egy kiélezett piaci helyzetben, ahol minden tized % részesedésért kemény küzdelem megy, nem lehet azonos áron adni 2 eltérő telejsítményű hardvert... Amennyiben a Bulldozer gyengébb lesz (még nem jelent meg, így nem tudhatjuk, ahogy az Ivy se...), úgy olcsóbb is.
de a külföldi oldalak is csak tippelnek, illetve azt a rohadt kevés infót színezik ki amit az AMD kiadott.
semmi teszt nem volt még. a külföldi oldalak írói sem istenek hogy mindent tudnak.
Honnan tudod hogy erősebb lesz?
olvastál már hivatalos, részletes teszteket?
Még nem is szállítják az új CPU-kat. vagy az AMD-nél dolgozol hogy ilyen okos vagy?
Hibb el fog egy 8 magos annyiba kerüli. Viszont ha nem akkor mit érsz pl egy 8 magos fx-el pl 100k-ért ha 100k-ért lesz 4 magos ht-s i7 ami erősebb lesz.
Csaba77 írta:
Sziasztok. Szeretnék venni 1 GB-os videokártyát. Csak nem tudom, hogy bírná-e a gépem. Szerintetek bírna ? Ha igen akk. milyen fajtát ajánlatok ? (ATI-t szeretnék).
Hát az AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ nem sok vga jó elég kevés van platform csere nem ártana.Max 4670-4830-ig még talán az 5670. több nem nagyon.
Sziasztok. Szeretnék venni 1 GB-os videokártyát. Csak nem tudom, hogy bírná-e a gépem. Szerintetek bírna ? Ha igen akk. milyen fajtát ajánlatok ? (ATI-t szeretnék).
hát én is 2 héten keresztül szívtam vele, elkezdtem felújitani a régi gépemet és mindnet lecseréltem már csak a tápot nem, és ugyanezt csinálta és a végén még tápot is kellet vennem
Egyáltalán nem biztos, hogy a táp hibája... Kismillió oka lehet egy hirtelen leállásnak. Egy zsír új gépnél ha csak egyszer fordult elő, áramingadozásra tippelnék. 😀
De nekem Corsair TX650 v2-m van az nem olyan szar táp! Ha másik tápot meg nem tudok bele próbálni mert ez az egyetlen táp otthon ami elviszi ezt a gépet itthon... De ha nem sokára veszek procihűtőt (Scythe Mugen 3) meg SSD-t is arra új rendszert teszek, és ha ezek után is rosz lesz majd cserélem a tápot, merrt ez legalább nem tudja megölni a többi alkatrészt a és ha cserélni kell majd akkor is, akkor majd cserélem mert 5év gari van rá, és a procihűt meg ssd még idén meglesz, és a gépem meg augusztus óta van meg 😀
hardX írta:
Hát hátszottam AvP-vel olyan fél órát full graon aztán kiléptem majd neteztem, erre újraindul...
hát probálj bele másik tápot lehet hogy az a rossz, bár akkor játékközben indult volna újra de kitudja én is a tápmiatt szívtam a most a másik gépemmel
Virus az ESETLEG lehet mert most 2 hete nincs virusirtom, de ha meglesz az SSD akkor úgyis jön az új rendszer, és túlmelegedés is lehet, szerintem a proci, mert előtte pár perccel játszottam, és hát a gyári Amd hűtőt szerintem senkinek sem kell bemutatni... De akkor az nem lehet hogy valami miatt hibás a táp vagy ilyesmi?
mikor indul ujra ha megterheled ? pl:. játékkal ? vagy ilyesmi
Ha 2GB RAM-al akarom bővíteni a gépet akkor számít hogy milyet választok?(pl. DDR2 vagy DDR3, 800 MHZ vagy 1333 MHZ illetve hogy az új RAM passzolni fog-e a régivel?)
Virus az ESETLEG lehet mert most 2 hete nincs virusirtom, de ha meglesz az SSD akkor úgyis jön az új rendszer, és túlmelegedés is lehet, szerintem a proci, mert előtte pár perccel játszottam, és hát a gyári Amd hűtőt szerintem senkinek sem kell bemutatni... De akkor az nem lehet hogy valami miatt hibás a táp vagy ilyesmi?
heló!
dvd menüt szeretnék késziteni ashampoo burning studio 10-el(teljes verzió)
teszek a menüre képet vagy a háttérben futó videot.
Na most az a bajom hogy amikor képet rakok csak azzal nincs baj de amikor videot és arra teszek zenét is na az meg már ujra indul kb10 másodperc mulva
Tud nekem valaki segiteni?
ég annyit akarok hogy mondta a mag feloldást. Oké de nem mindegyik mag jó kedvük miatt van zárolva hanem mert gyári hibás. Igaz már volt olyan is athlon II x4-nél sikerült feloldani két magot és egy harmad szintű gyorsítótárat is.
ROxOR96: Nem bántásból, de a te szavaiddal élve, "ha lenne eszed", beláthatnád, hogy egy kiélezett piaci helyzetben, ahol minden tized % részesedésért kemény küzdelem megy, nem lehet azonos áron adni 2 eltérő telejsítményű hardvert... Amennyiben a Bulldozer gyengébb lesz (még nem jelent meg, így nem tudhatjuk, ahogy az Ivy se...), úgy olcsóbb is.
semmi teszt nem volt még. a külföldi oldalak írói sem istenek hogy mindent tudnak.
olvastál már hivatalos, részletes teszteket?
Még nem is szállítják az új CPU-kat. vagy az AMD-nél dolgozol hogy ilyen okos vagy?
niteforce: ha jól tudom két 6 magos és egy négymagos fog érkezni.
kisteker: egyébként nagy esély van rá hogy a legerősebb buldozer mg se közelíti a 6 magos i7 procikat.
sziasztok azt szeretném megkérdezni hogya 3,06 ghz menyi mghz
1000Mhz = 1Ghz
Tehát 3,06Ghz = 3060Mhz
az asus gts 450 esemhez képest a zotac gtx550 amp mennyi fps el jobb ? kb (csak mert nem nagyon találok összehasonlítást)
FullHD felbontáson ~35-40%.
Hát az AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ nem sok vga jó elég kevés van platform csere nem ártana.Max 4670-4830-ig még talán az 5670. több nem nagyon.
DavidGuetta: LOL
Hát hátszottam AvP-vel olyan fél órát full graon aztán kiléptem majd neteztem, erre újraindul...
hát probálj bele másik tápot lehet hogy az a rossz, bár akkor játékközben indult volna újra de kitudja én is a tápmiatt szívtam a most a másik gépemmel
De nem hardveres gond igaz?
mikor indul ujra ha megterheled ? pl:. játékkal ? vagy ilyesmi
1.virus
2.háttérben futó frissités
3.valami túlmelegedett a gépben
4.pillanatnyi áramszünet/áramingadozás
És ha mondjuk kettő 6790-t kötnék egybe?
Amúgy szerintetek ez milyen alaplap?
ASROCK 890GX PRO3 AM3+
Nah, mégis Phenom II lesz? 😆 Helyes. A 955-ös olcsóbb, mint a 965, sztem jobban megéri. Gyak ugyanaz a 2 proci.
Oké, végülis úgyis csere lesz bullra 😀
dvd menüt szeretnék késziteni ashampoo burning studio 10-el(teljes verzió)
teszek a menüre képet vagy a háttérben futó videot.
Na most az a bajom hogy amikor képet rakok csak azzal nincs baj de amikor videot és arra teszek zenét is na az meg már ujra indul kb10 másodperc mulva
Tud nekem valaki segiteni?
igen xp valami fredoom 5
hol tudok működő drivert szedni egy ati radeon hd 2600 pro hoz ? mert valamiért nem telepíti fel
[LINK]
innen szedtem de nem megy valamiért
SZiasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a kábelek, ill. áramkörök hogyan szállítanak adatot? Tudom, ott a google, de én ezt egyszerűen szeretném hallani! 😀
a jel alatt mit értesz?
Ha többet akarsz tudni akkor Wiki a barátnőd.
SZiasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a kábelek, ill. áramkörök hogyan szállítanak adatot? Tudom, ott a google, de én ezt egyszerűen szeretném hallani! 😀
a jel alatt mit értesz?
SZiasztok!