Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ASUS Sabertoot P67 2600K alá milyen választás?
Már az árából is lehet következtetni rá hogy milyen. Teljesen "tökéletes" lap. 2600K alá teljesen megfelelő, de egy "sokkal" olcsóbb lappal is meg lehetne dolgoztatni a 2600K-t.
Gigabyte GA-Z68AP-D3 ez jó alaplap? 😃
nvidia karit lehet bele rakni ?
1155-re nem "ajánlok" gigát. Inkább amit Synda ajánlott.
ha cf-ezel mennyit számít hogy két 16× pcie vagy egy 16× és egy 8× pcie van?
Elég sokat.😕
nvidia karit lehet bele rakni ?
Tunigolni én semmi képen nem akarok, nem értek ahhoz én! 😃
Akkor nincs sok különbség? 😀
nincs. pár fps-t lehet nyerni vele játékoknál.
1333 és 1600 között még annyi sincs.
azt max a tesztprogik jutalmazzák meg pár ponttal.
Akkor marad minden úgy ahogy meg volt tervezve! 😃
Köszi a gyors válaszokat! 😀
1333 és 1600 között még annyi sincs.
azt max a tesztprogik jutalmazzák meg pár ponttal.
Az össze állított gépemet szeretném még csiszolgatni picikét! 😃 A lapot akarom lecserélni egy másikra azért h ne csak 1333MHzes ramot rakhassák rá hanem pl egy 1600-ast! 😀
Ez a lap van olyan jó mint ami mint amit eddig raktam bele (Ha össze jön a pénz nevű gépről van szó)
Gigabyte H77-D3H skt1155
S775 Gigabyte GA-G41MT-S2PT
DDR3 Kingmax 1333MHz 4GB Kit (2x2GB)
Ilyet szeretnék venni. Ezek így együtt mennének gond nélkül?
(És ha 8Gb-t vennék bele mennyivel lenne érezhetőbb gyorsaság mint 4gb-vel? )
6 gigánál többhöz sztem nem is nyúlna a gép ugyhogy sztem felesleges
hacsak nem csinálsz ijet Pl 3D renderelés, Photoshop (természetesen nagy felbontáson, sok réteggel stb).
Cinema4d meg photoshop napi szinten használom azért kérdeztem rá a 8gb-ra😀 De akkor elég lenne 6gb is, mert nem tudna többet kihasználni? Köszönöm válaszodat előre is😀
nem amire te használnád úgy már van értelme a 8gb nek
hacsak nem csinálsz ijet Pl 3D renderelés, Photoshop (természetesen nagy felbontáson, sok réteggel stb).
Cinema4d meg photoshop napi szinten használom azért kérdeztem rá a 8gb-ra😀 De akkor elég lenne 6gb is, mert nem tudna többet kihasználni? Köszönöm válaszodat előre is😀
Tiszteletem! DDR3-as alaplapra szeretnék váltani de a foglalat maradna az s775-ös. Nézegettem az ilyen tudású alaplapokat, de azoknál az van írva, hogy az 1333Mhz a max és az is oc már. Kérdésem az lenne, hogyha vennék egy drr3-as s775-ös foglalatú alaplapot akkor az 1333Mhz-s ram működne-e benne?
Előre is köszönöm a választ!
levenne 1066 mhz re es oc val tudod elerni az 1333 mhz et.
De az nem artana a ramnak hiszen az az eredeti orajele
Előre is köszönöm a választ!
Mondanátok egy alaplapot amibe belepasszolna a TERV 2 nevű gépem? Lehetőleg minél olcsóbbat ha lehet 😃 Köszi
ECS P67H2-A3
Mondanátok egy alaplapot amibe belepasszolna a TERV 2 nevű gépem? Lehetőleg minél olcsóbbat ha lehet 😃 Köszi
MSI P67A-G45 (20.000Ft)
És ha mégis AMD procit vennék ez az alaplap milyen ?
Asrock 960GM-GS3 FX
Hát én megmondom őszintén ASrock-ot nem vennék, mivel nem bírják a tuningot és hamarabb tönkremennek mint mondjuk egy Asus/MSI.
Meg szerintem ha AM3+-ra akarsz építkezni akkor legalább 15k fölött lenne érdemes lapot venni. Pl:
Asus M5A78L-M/USB3 (17.000Ft)
Asrock 960GM-GS3 FX
Asus P8H61-M LX B3
metamorf: Olyan lapom van nekem is, teljesen meg vagyok vele elégedve, csak 1 gondom van, hogy a 3 slotos DirectCU hűtés rálóg a SATA csatikra, így ha megfeszülök se tudom SATA III-ba kötni a merevemet.
i5-2300+hd6850-hez milyen alaplapot ajánlotok 20k-ig?
nem tom mennyibe kerül, de szerintem olyat vegyél amiben 2 vagy több 16x pcie van
Minek ha csak 1 vga-t akar használni??😊
mert lehet hogy jövőre már kettőt😉
igen csak ez nem a 20K-s inteles árkategória.
amúgy: ASRock H67M -GE
nem tom mennyibe kerül, de szerintem olyat vegyél amiben 2 vagy több 16x pcie van
mert lehet hogy jövőre már kettőt😉
MSI P67S-C43 lapról kérhetnék véleményt?
jó kis lap, tuningra megfelelő.
viszont ha rádobsz +2000ft-ot már ottvan egy Asus P8Z68-V LX 😀
Nem rossz, de inkább keresnék egy AM3-mas alaplapot használtan. A 775 nagyon drága, elavult, AM3-ra sokkal korszerűbb procik kaphatóak.
Köszönöm, korrekt válaszod.😃
Sziasztok!
Szerintetek "használtan" megér egy NVIDIA nForce 680i SLI alaplap+Asus V60-as procihűtő 6000 Forintot?😊
Szerintetek "használtan" megér egy NVIDIA nForce 680i SLI alaplap+Asus V60-as procihűtő 6000 Forintot?😊
Sziasztok!
Valaki tudna mondani véleményt erről az alaplapról? Elsősorban az érdekelne, hogy milyen az integrált videókártyája.
MSI 760GM-P23 (FX)
1gb os vga ja van direct x 10 es sztem jó lap.
HD 3000res sorozatba illeszkedő
viszont alap memóriája nincs, csak amennyit a RAM-okból a BIOS-ban engedsz, szal nem 1GB-os
Köszönöm. Tehát ha van 8GB-s RAM-om abból engedhetek 1GB-t vediókártyának BIOSban igaz?
Sziasztok!
Valaki tudna mondani véleményt erről az alaplapról? Elsősorban az érdekelne, hogy milyen az integrált videókártyája.
MSI 760GM-P23 (FX)
HD 3000res sorozatba illeszkedő
viszont alap memóriája nincs, csak amennyit a RAM-okból a BIOS-ban engedsz, szal nem 1GB-os
Sziasztok!
MSI 760GM-P23 (FX)
MSI 760GM-P23 (FX)