Értem akk maradhatok a jelenlegi konfigomnál ? De azt szeretném h legalább 1.5 évig vigye a játékokat a lehető legjobb grafikán akkor még mit kellene vennem bele ? mert az alaplap pl 4GB ig látja a ramot
Semmivel se lennél előrébb...
90-ért nem kapsz gamer gépet. Szerintem add el a lapodat, procidat és vegyél újat + a tápot cseréld egy gyengébbre, mert ez tök felesleges, 3-4x elvinné ezt a konfigot. Így olcsóbban kijönnél. + ha marad zsé, a vga-t is cserélheted gtx460/6850-re. Így kb "gémer" lenne a motyó. 😃
akos328 írta:
ha eredetia játék, akkor az hardveres gond lesz, ha nem, vagyis tört, akkor valószínű h az okozza. Csak ennél a játéknál van így?
ui: nekem még hardver nem okozott lefagyást, nem tudom melyik okozná akkor, de a programok szeretnek lefagyni. De lehet vírus is, vagy csak ki kéne pucolni a a gépet egy rendszerkarbantartóval. De hallgas meg mást is.
Javaslom az Advanced System Care 4 rendszertisztitónak.Nekem az van és nekem is voltak régebben problémáim és az segitett nekem látványosan gyorsúlt a gépem(a régi de ezen is segit)
ha eredetia játék, akkor az hardveres gond lesz, ha nem, vagyis tört, akkor valószínű h az okozza. Csak ennél a játéknál van így?
ui: nekem még hardver nem okozott lefagyást, nem tudom melyik okozná akkor, de a programok szeretnek lefagyni. De lehet vírus is, vagy csak ki kéne pucolni a a gépet egy rendszerkarbantartóval. De hallgas meg mást is.
Hello mindenki nekem lenne egy oan kérdésem h van 1 kis probléma a géppel vagy nem tudom lehet h a programmal valamitől játék közbe mindig kifagy a gép és onnan semmi csak újrainditás ez mitől lehet a gép a szar vagy a program szivat??? a gépemet megnézhetitek a gépeim közt 😃 a program az Assassins Creed 2
Pár ezer forintért javítják csak nem sufniba kell vinni. Ha kell tudok adni megbízható jó minőségű vga javítót. A tápnak kb semmi köze a csíkozódáshoz akár milyen rossz! Ha csíkoz akkor a memória forrasztásai engedtek el
ha csíkoz a VGA akkor a VGA VRAMja hibás.... Azt mondták anno itt a skacok hogy azt javítja szerelő de ha nem akkor sajna a HD5770 kuka... :S 😕 mert azt csak cserével lehet orvosolni 😞
Ja de nekem nem Codegen, meg LC Power, hanem egy 18 000Ft-os, Enermax Cyclopse 500W.
Bent a szerelők dobtak egy szmájlit, hogy ez is elromolhat. Konkrétan leégette a VGA csatlakozót...😆
hardX írta:
Nem csak a codegennel van baj, az még a jobb fajta, legrosszabbak, az M-TECH és az LC POWER. na ezeket kerüld... és azért mert neked nem lett baja a táptól attól még sok mindenkinek igen...
Nem csak a codegennel van baj, az még a jobb fajta, legrosszabbak, az M-TECH és az LC POWER. na ezeket kerüld... és azért mert neked nem lett baja a táptól attól még sok mindenkinek igen...
hát nem tudom mi ez a codegen fóbiátok, nekem jópár évig volt codegen tápom nem is egy és még mindig működnek, és nem baszták el egyik gépet se még a 9800gt m volt azt pl pont egy 400w os codegen táppal nyúztam kb másfél évig és nem ment tönkre érdekes módon, söt nem 1 ismerösöm van akinek codegen tája van és tökéletesen megy
ja azt hitem procira gondolsz. ott csak annyi h a táp nem dobozban van. Kábelek meg minden rajta csak épp nem dobozban kapod meg. az én tápom is oem volt 😃
hojofor írta:
Hali! Egy elég érdekes dologra figyeltem fel... Vettem egy A4tech x7 gamer egeret. Már jó ideje megvan és most figyeltem fel rá, hogy ahogy mozgatom az egeret és ugye vele mozog a kulzor ilyen halk zizegős recsegős sípolás vagy nem tudom leírni milyen hang jön ki a tápból(vagy prociból, de inkább tápból.)... de csak ha mozgatom. Életemben nem hallottam ilyent 😃 Valakinek ötlete? 😃
ilyet én is tapasztaltam még régebbi gépeken, illetve a suliba is anno azt én sem értettem hogy mi ez, de tényleg a gépből jön
Biztos nem az egér adja kipróbáltam úgy, hogy nem az egeret mozgatom hanem fejre állítom és az ujjammal mozgatom. Tuti biztos a tápnál jön a hang, mert kihallgattam. Egyenlőre jól működik a gépem semmi baja. Nem tudom mi lehet. És csak akkor hallani ha mozgatom a kulzort.
😲 Tuti nem az egér maitt van. Egyébként nem az egér alól hallatszik? Mert van az alján egy nagyon kicsi gomb ami fura hangot ad ki néha mert kaparászik
Hali! Egy elég érdekes dologra figyeltem fel... Vettem egy A4tech x7 gamer egeret. Már jó ideje megvan és most figyeltem fel rá, hogy ahogy mozgatom az egeret és ugye vele mozog a kulzor ilyen halk zizegős recsegős sípolás vagy nem tudom leírni milyen hang jön ki a tápból(vagy prociból, de inkább tápból.)... de csak ha mozgatom. Életemben nem hallottam ilyent 😃 Valakinek ötlete? 😃
looserking írta:
nah nemjó az MSI afterburner sem az a másik MSI cucc opengl 2.0 kell neki neke mmeg 1.3 van :S
Sajna elég régi a vasad,és tényleg az újabb progikhoz már kevés 😞
Esetleg megpróbálhatsz keresni egy régebbi RIVATUNER-t,hátha az hajlandó elfutni rajta(erre épül az afterburner is)
amúgy tényleg ugyanolyan lenne a géped mint most 😃😃😃
90-ért nem kapsz gamer gépet. Szerintem add el a lapodat, procidat és vegyél újat + a tápot cseréld egy gyengébbre, mert ez tök felesleges, 3-4x elvinné ezt a konfigot. Így olcsóbban kijönnél. + ha marad zsé, a vga-t is cserélheted gtx460/6850-re. Így kb "gémer" lenne a motyó. 😃
És milyen márkárjú 550W-os táp?
550W tápegység
Debrecenben láttam az egyik info boltban
szerintem vedd ki és vegyél egy 400 wattosat ebbe, úgy neked jobb 😃😃😃
sztem egy 400-as új táppal 70K körül
Processzor: Intel Dual Core E6700 3.20GHz
Memória: Kingston HyperX 4GB
Videókártya: Sapphire ATi Radeon HD6750 1Gb
Alaplap: ASRock Wolfdale1333-D667
Merevlemez: 500 GB Western digital
Hangkártya: Realtek ALC662 @ Intel 82801GB ICH7
Tápegység: Corsair 750W CMPSU-750TXV2EU SLI
Javaslom az Advanced System Care 4 rendszertisztitónak.Nekem az van és nekem is voltak régebben problémáim és az segitett nekem látványosan gyorsúlt a gépem(a régi de ezen is segit)
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy szerintetek mennyit fog fogyasztani a ,,Jövö nyáron címü gépem?
Max 350W-ot eszik az egész.
Bár én a helyedben AMD Bulldozert vennék, és nem szabad ennyire előre gondolkodni...mert HD7000 is kint lesz addigra, és valszeg az nVidia kepler is.
hali most vetem egy ssd-t mire kell oda figyelnem ? ere akarom telepíteni a windows 7 -et
OCZ 60GB 2,5" SATA MLC Agility 3 - AGT3-25SAT3-60G
Felület SATA 6Gb/s
Technologia MLC
Írás Seb. 475Mb/s
Olvas. Seb. 525Mb/s
Árram felvétel 1,5-2,7W
MTBF 2 000 000 Óra
Ez a cikk segíthet: [LINK].
OCZ 60GB 2,5" SATA MLC Agility 3 - AGT3-25SAT3-60G
Felület SATA 6Gb/s
Technologia MLC
Írás Seb. 475Mb/s
Olvas. Seb. 525Mb/s
Árram felvétel 1,5-2,7W
MTBF 2 000 000 Óra
X360 gémet írok, CloneCD-nél mire kell menni, túl írás? vagy a másik?
Bent a szerelők dobtak egy szmájlit, hogy ez is elromolhat. Konkrétan leégette a VGA csatlakozót...😆
hát akkor valamit nagyon jól csinálok 😃
don bence: MEnnyi ideig volt a codegen tápod?? Mert ha sokáig lehet hogy a vga-nak valami baja lett miatta 😕
miért lenne baj miatta?
ilyet én is tapasztaltam még régebbi gépeken, illetve a suliba is anno azt én sem értettem hogy mi ez, de tényleg a gépből jön
nah nemjó az MSI afterburner sem az a másik MSI cucc opengl 2.0 kell neki neke mmeg 1.3 van :S
Sajna elég régi a vasad,és tényleg az újabb progikhoz már kevés 😞
Esetleg megpróbálhatsz keresni egy régebbi RIVATUNER-t,hátha az hajlandó elfutni rajta(erre épül az afterburner is)
CHIEFTEC iARENA 400W
Erre a tápra rá tudom kötni teljes mértékben a Terv konfigomat úgy, hogy működjön is?
😆 Úgy h működjön is...miért megy máshogy is? 😆
Am igen menni fog, max terhelés alatt, olyan 270W-ot fog zabálni.