Hát attolvfugg mire kell, de ha jatekra akkor kell, mivel bf3 20gb, rage 25 es akkor ez csak 2 game... Aztan ha filmeket toltesz esetleg full hdba az se semmi.... Maximumgamenek pl keves az a vinyoja ami van neki 😃
ez nem olyan hogy alap mint pl a 4 giga ram, hanem mennyi kell egy embernek eldönti, annyit vesz.
ez olyan pl. hogy ma már alap hogy 3 kenyeret veszel, de van aki többet akar valaki kevesebbet
Vélemények kellenének, erről a gépről. Osztálytársam megkért hogy rakjak neki össze egy gépet.
Gigabyte GA-990FXA-D3
AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box (Ideiglenes, cserélve lesz, valszeg egy FX-41xx-re, megy a tesójának)
Asus EAH6970/2DI2S/2GD5 - HD6970 2GB
Kingmax DDR3 1333MHz 8GB Kit
Samsung SpinPoint F4 1,5TB HD155UI
FSP Aurum 600W
AeroCool Vs-9
Samsung SH-D163C/BEBE 16/48x Black
207.190,- Ft
elég sztem egy 1 terás vinyó 12 K -ért.
csak adattárolásra, rendszernek meg 30K egy SSD a rendszernek kész 😀
nem kell 70K-t kiadni csak azért mert van annyid 😀
költsd másra is sztem 😃
Pedig tesztekben is azt olvastam hogy működő képesen megoldották ezt az 5.1 fülest.... akkor majd kipróbálom haverom Megalodonját és ha szar akkor nem kell 5.1-es ha jó akkor kell 😃 😃
Kész átverés ez az 5.1-es fejhallgató.Talán 5.1 füled van?Nem hanem kettő.A sztereo fejhallgatóból sokkal jobban tudod, hogy honnan lőnek.Ráadásul jobb a dinamikája.
De én ROCCAT perifériákat szeretnék 5.1-es fejhalgató, ez igy 70 lenne, ja és a4-es papirt nem fogok alátétnek használni, most kell nekem egyegérpad .... a logitech z-623-hoz kellene a hangkártya.... az ssd 35k, egyik vinyó 17, másik 20-22, mindig mozog az ára... roccat fejhallgató 20-as, egér 20-es, bill 20-es alátét 10...
Szerintem az SSD-meg a vinyók lesznek befutók, és majd husvétra meg szülinapra, kisebb dolgokat egyesével, pl fejhallgató.... a hangfal azért kell mert fater nincs itthon csak este, any meg hugom mennek mindig edzsére szval egyedül vok, szomszéd nem hallja,mert nincs, és akkor legalább tolhatnám full hangerővel 😃
Meg jövőre egy ház is kéne (ez már most kicsi a nagy ujjaimnak), meg VGA meg Proci generációt éne váltani, de az megint nem olcsó....
A dubstephez felesleges a hangkártya, ugyan olyan sz@rul fog szólni.
Én a helyedben vennék egy FEJHALLGATÓT(hangfal nem szükséges, ha nem akarsz partykat tartani stb... minek kelljen az egész környéknek azt hallgatni hogy mit hallgatsz...), egeret, meg billentyűzetet bárhonnan lehet szerezni, alátétnek meg jó egy a4-es papír. aztán megvenném az SSD-t meg a VINYÓKAT. ez így 85k, ha a füles csak 10k.
Sziasztok segitség kéne a karácsonnyal kapcsolatban.. MAX 80-85 a keret amiből kérhetek (de azért ennyit nem szeretnék max mondjuk 75-ért) 😀 namost melyik lenne a legokosabb?
Én a monitort szerintem kilőném, mert az én gépem FULL HD-be már kevés lenne sztem.. tárhely az kéne, hogy legyen.... periféria kéne hiszen nyakunkon a BF3.... hangrendszer sem ártana, megköveteri a dubstep... szerintetek? Ugy kéne szerintem hogy ami már nem fog olcsósodni soha azt kérni, pl perifériák, és ami még lejjeb mehet azt hagni most, pls ssd+vinyók, de azért tárhely kéne 😕 fránya pénz 😞 ti hogy csinálnátok?
Kornel77 írta:
Sziasztok.Valaki tud olyan progit ami kimutatja a CPU és a Grafikus kártya terhelését,hőmérsékletét...Lehet az Gadged is a windows 7-hez 😀 Köszi előre
Kornel77 írta:
Sziasztok.Valaki tud olyan progit ami kimutatja a CPU és a Grafikus kártya terhelését,hőmérsékletét...Lehet az Gadged is a windows 7-hez 😀 Köszi előre
Van egy problémám, olyan megoldás kellene, hogy PC-n vezeték nélkül szeretnék netezni, mert olyan helyen lenne, ahova körülményes lenne elhúzni a hálózati kábelt.
Nem lenne messze a gép a router-től. Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e ajánlani egy hálózati csatolót (mondjuk a ***, vagy ***-ról kb max 4-5 ezer ft.) persze, ha ez kell hozzá. ÉS még egy kérdés, bonyolult összehozni a routerrel? Vagy úgy működik, mintha egy otthoni hálózatot hoznék létre?
Válaszotokat előre is köszi...
Mivel rettento frappansan az oldal kicsillagozta, hogy honnan is szeretnel rendelni, ezert ez: [LINK] segithet. Ha tulsagosan messze lennel az AP-tol, akkor valassz ket, vagy akar haromantennasat is. Linksys a legmenobb gyarto, de a TP-Linket meg a D-Linket is szeretik.
Van egy problémám, olyan megoldás kellene, hogy PC-n vezeték nélkül szeretnék netezni, mert olyan helyen lenne, ahova körülményes lenne elhúzni a hálózati kábelt.
Nem lenne messze a gép a router-től. Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e ajánlani egy hálózati csatolót (mondjuk a ***, vagy ***-ról kb max 4-5 ezer ft.) persze, ha ez kell hozzá. ÉS még egy kérdés, bonyolult összehozni a routerrel? Vagy úgy működik, mintha egy otthoni hálózatot hoznék létre?
Matyi10 írta:
Sziasztok melyik 5770-es kártyát ajánlatok ha majd egy crossfire-t szeretnék.. ami most van nekem azt már nem lehet kapni ezért kérdezem hogy melyik másikat ajánlatok? és tudnátok nekem egy tápot is? fuu remélem nem kérek sokkaT😀 köszönöm.
Itt egy teszt róla.
[LINK]
Még egy
[LINK]
Nem rossz, HD5870 teljesítményét hozza. Ja és olyan márkát vegyél, ami neked van.
Itt nézz szét http://hardver apro.hu/aprok/keres.php?stext=HD+5770&suser=&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Majd húzd össze.
Szerk.: A HD 6870 lassabb lenne. És egy 500/550W-ot sztem elég. FSP HEXA 500W, a géped egyébként 375W-nál nem nagyon fog többet fogyasztani.
Azért volt 5870 em is meg 6870 em is van 😃 és 6870 nagyon lemarad az 5870 ellen... olyan 10-15% ban legalább... még ha teszt mást is mond...
De én a HD5770 CF-re gondoltam, mikor azt írtam hogy hozza a HD5870 teljesítményét.
Matyi10 írta:
Sziasztok melyik 5770-es kártyát ajánlatok ha majd egy crossfire-t szeretnék.. ami most van nekem azt már nem lehet kapni ezért kérdezem hogy melyik másikat ajánlatok? és tudnátok nekem egy tápot is? fuu remélem nem kérek sokkaT😀 köszönöm.
Itt egy teszt róla.
[LINK]
Még egy
[LINK]
Nem rossz, HD5870 teljesítményét hozza. Ja és olyan márkát vegyél, ami neked van.
Itt nézz szét http://hardver apro.hu/aprok/keres.php?stext=HD+5770&suser=&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Majd húzd össze.
Szerk.: A HD 6870 lassabb lenne. És egy 500/550W-ot sztem elég. FSP HEXA 500W, a géped egyébként 375W-nál nem nagyon fog többet fogyasztani.
Azért volt 5870 em is meg 6870 em is van 😃 és 6870 nagyon lemarad az 5870 ellen... olyan 10-15% ban legalább... még ha teszt mást is mond...
Matyi10 írta:
Itt egy teszt róla.
[LINK]
Még egy
[LINK]
Majd húzd össze.
Matyi10 írta:
Itt egy teszt róla.
[LINK]
Még egy
[LINK]
Majd húzd össze.
Sziasztok!
Dead Island nevezetű játékhoz lenne egy kérdésem:
Egy olyan problémám akadt hogy a játék közbe nem tudok boxolni,mert az ököl ikonja eltűnt a menüből
hogy tudnám újra visszahozni a kis ikont?
tibi0307 írta:
Na, most egy másik gond! 😀
Átraktam a régi gépemből a winyót, ezen is van Windows, de nem azt használja, hanem a mostanit. Ketté van osztva. Le akarom formázni, azt a meghajtót, amelyiken a Windows van, viszont nem engedi, mert hogy használatban van, pedig nem azt használja, ez 100%, nem is azt a meghajtót ismeri fel az op rendszeres meghajtónak. Hogyan tudnám letörölni?
tibi0307 írta:
Átraktam a régi gépemből a winyót, ezen is van Windows, de nem azt használja, hanem a mostanit. Ketté van osztva. Le akarom formázni, azt a meghajtót, amelyiken a Windows van, viszont nem engedi, mert hogy használatban van, pedig nem azt használja, ez 100%, nem is azt a meghajtót ismeri fel az op rendszeres meghajtónak. Hogyan tudnám letörölni?
Koszi..azt vagom hogy az alaplap fuggo..de epp a tegnap neztem egy tesztet a procirol (talan prohardveren) es ott azt irta hogy 1333 MHz-es ramot tamogat.
Azt szeretnem kerdezni hogy az Amd Phenom II X4 proci csak az 1333 Mhz-es ramot tamogatja?tehat foloslegesen veszek 1600 MHz-est? vagy esetleg van valami beallitas erre?
Az alaplap függö h mien memokat támogat.Azt kell megnézned h az alaplapod hány Mhz-s memot tud futtatni max.Ha 1600Mhz akk olyat tegyél bele,de ha 1333 akk is vehetsz pl 1600mhz memot ami ebben az esetben csak 1333 Mhz-n megy majd de ha késöbbiekben lapot cserélnél ojanra amiben már 1600 mhz-n mennek,akk a memok jok lesznek.
Nekem is lenne kérdésem.Itt hol lehet cpu feszt emelni?
http://imageshack.us/photo/my-images/7/p1309111430.jpg/
Azt szeretnem kerdezni hogy az Amd Phenom II X4 proci csak az 1333 Mhz-es ramot tamogatja?tehat foloslegesen veszek 1600 MHz-est? vagy esetleg van valami beallitas erre?
kakasu írta:
azt szeretném kérdezni procit hogy lehet felhúzni😀?
biosbab 2 féle képpen, fsb húzásával, vagy szorzó emeléssel. biosban melyik pont alatt található, az alaplaponként, chipenként változó lehet. nekem 630a vagy milyen a chipsetem és egyszerűen nnincs olyan pont ahol ezt megtehetném. állítólag a gigbytenak van vmi programja, de azzal sem tudtam.
kakasu írta:
biosbab 2 féle képpen, fsb húzásával, vagy szorzó emeléssel. biosban melyik pont alatt található, az alaplaponként, chipenként változó lehet. nekem 630a vagy milyen a chipsetem és egyszerűen nnincs olyan pont ahol ezt megtehetném. állítólag a gigbytenak van vmi programja, de azzal sem tudtam.
ez olyan pl. hogy ma már alap hogy 3 kenyeret veszel, de van aki többet akar valaki kevesebbet
Vélemények kellenének, erről a gépről. Osztálytársam megkért hogy rakjak neki össze egy gépet.
Gigabyte GA-990FXA-D3
AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box (Ideiglenes, cserélve lesz, valszeg egy FX-41xx-re, megy a tesójának)
Asus EAH6970/2DI2S/2GD5 - HD6970 2GB
Kingmax DDR3 1333MHz 8GB Kit
Samsung SpinPoint F4 1,5TB HD155UI
FSP Aurum 600W
AeroCool Vs-9
Samsung SH-D163C/BEBE 16/48x Black
207.190,- Ft
Még egy SSD kéne.
neked kell eldönteni 😀 mindenki azt fogja javasolni amit ő hasznosnak talál nem azt amit te 😀
Ha már veszek valami az jó legyen, ne az legyen a gép hátulütője...
csak adattárolásra, rendszernek meg 30K egy SSD a rendszernek kész 😀
nem kell 70K-t kiadni csak azért mert van annyid 😀
költsd másra is sztem 😃
kisteker: van hát 😃
HardX : én a hangcuccokra szavazok 😀
viszont ennyit perifériákért az életbe nem adnék ki 😕
Én azt javaslom vegyél egy Z623-mat, és egy hangkarit, fejest ne, és vegyél 20 ból egy egér bill alátét kombót. vagy helyettük egy SSD-t.
Szerintem az SSD-meg a vinyók lesznek befutók, és majd husvétra meg szülinapra, kisebb dolgokat egyesével, pl fejhallgató.... a hangfal azért kell mert fater nincs itthon csak este, any meg hugom mennek mindig edzsére szval egyedül vok, szomszéd nem hallja,mert nincs, és akkor legalább tolhatnám full hangerővel 😃
Meg jövőre egy ház is kéne (ez már most kicsi a nagy ujjaimnak), meg VGA meg Proci generációt éne váltani, de az megint nem olcsó....
Én a helyedben vennék egy FEJHALLGATÓT(hangfal nem szükséges, ha nem akarsz partykat tartani stb... minek kelljen az egész környéknek azt hallgatni hogy mit hallgatsz...), egeret, meg billentyűzetet bárhonnan lehet szerezni, alátétnek meg jó egy a4-es papír. aztán megvenném az SSD-t meg a VINYÓKAT. ez így 85k, ha a füles csak 10k.
MONITOR 70k
SSD+2DB VINYÓ 75k
HANGSZÓRÓ+FEJHALLGATÓ+HANGKÁRTYA 72k
BILL+EGÉR+EGÉRPAD+FEJHALLGATÓ 70k
Én a monitort szerintem kilőném, mert az én gépem FULL HD-be már kevés lenne sztem.. tárhely az kéne, hogy legyen.... periféria kéne hiszen nyakunkon a BF3.... hangrendszer sem ártana, megköveteri a dubstep... szerintetek? Ugy kéne szerintem hogy ami már nem fog olcsósodni soha azt kérni, pl perifériák, és ami még lejjeb mehet azt hagni most, pls ssd+vinyók, de azért tárhely kéne 😕 fránya pénz 😞 ti hogy csinálnátok?
SpeedFan
Nagyon szépen köszi Niteforce és Synda 😀
Core Temp a CPU
MSI Afterburner a GPU
Ha jol tudom.
Kellene egy kis segítség, hogy mi is az a HDD rack? Mire jó?
Hali!
Mivel rettento frappansan az oldal kicsillagozta, hogy honnan is szeretnel rendelni, ezert ez: [LINK] segithet. Ha tulsagosan messze lennel az AP-tol, akkor valassz ket, vagy akar haromantennasat is. Linksys a legmenobb gyarto, de a TP-Linket meg a D-Linket is szeretik.
Itt egy teszt róla.
[LINK]
Még egy
[LINK]
Majd húzd össze.
De én a HD5770 CF-re gondoltam, mikor azt írtam hogy hozza a HD5870 teljesítményét.
Itt egy teszt róla.
[LINK]
Még egy
[LINK]
Majd húzd össze.
Itt egy teszt róla.
[LINK]
Még egy
[LINK]
Majd húzd össze.
köszi szépen.😃
Itt egy teszt róla.
[LINK]
Még egy
[LINK]
Majd húzd össze.
Dead Island nevezetű játékhoz lenne egy kérdésem:
Egy olyan problémám akadt hogy a játék közbe nem tudok boxolni,mert az ököl ikonja eltűnt a menüből
hogy tudnám újra visszahozni a kis ikont?
Háát én ezt venném
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=407
fuu elég brutál..😃 hát köszönöm akkor majd meglátom.😀 ja meg ha lesz egy ilyen akkor kéne vmi jó táp is gondolom.. az mi legyen?
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=407
HD5770-ből nem érdemes CF-et épiteni, mert nem hozna sok gyorsulást 😀 Add el és nézz egy HD6870-et vagy használtan egy HD5870-et 😀
értem.😀 és 6870 melyik a legjobb?
probáltad a mélyformázást?
Nem, hogyan működik a dolog?
probáltad a mélyformázást?
Hali
Az alaplap függö h mien memokat támogat.Azt kell megnézned h az alaplapod hány Mhz-s memot tud futtatni max.Ha 1600Mhz akk olyat tegyél bele,de ha 1333 akk is vehetsz pl 1600mhz memot ami ebben az esetben csak 1333 Mhz-n megy majd de ha késöbbiekben lapot cserélnél ojanra amiben már 1600 mhz-n mennek,akk a memok jok lesznek.
Nekem is lenne kérdésem.Itt hol lehet cpu feszt emelni?
http://imageshack.us/photo/my-images/7/p1309111430.jpg/
ohh Köszönöm😀
60 fpa az jónak számít?
Igazábol 30 fölött már jónak mondható,feltéve,hogy nem vagy fps-vadász 😆 Az emberi szem úgy 25 -30 fps alatt érzékeli szaggatásnak .
értem.😃 nekem bőven jo igaz nem egy eget rengető gépigényű játéknál néztem... ( H.A.W.X.)
60 fpa az jónak számít?
Igazábol 30 fölött már jónak mondható,feltéve,hogy nem vagy fps-vadász 😆 Az emberi szem úgy 25 -30 fps alatt érzékeli szaggatásnak .
60 fpa az jónak számít?
őőő igen azt hiszem😀